| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:22
- Nahlásit
Trotelchen
Co blbneš? O co Ti jde?
Je tu diskuse na téma lidské lhostejnosti vůči zvířeti v nouzi. Ano? Ano.
My jsme odbočili k osobnímu napadání, které ač nebylo přímo sprosté nebo jakkoliv pohoršující, nesouviselo s tématem a nikoho naše osobní hádka ve třech nezajímá. Proto sem lidi nechodí, aby se hrabali ve sporech jiných.
Nehledej problém tam, kde není. Prosím!
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:28
- Nahlásit
Garfield
Ale ten problém tady je.
Zkusím to ještě jednou: co jsem porušil, že byly smazány mé příspěvky?
Pokud to nedovedeš pochopit není to můj problém. Já si také nedělám, co chci.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:34
- Nahlásit
Trotelchen
Mám pocit, že se chceš prostě za každou cenu hádat.
O čem byly ty příspěvky? O tom co kdo řekl, co se může a co se nesmí a komu jsi Ty ukřivdil v minulosti a kdo ukřivdil Tobě a co je zapomenuto a co není a co je komplex a co je vztahovačnost....
Co to má společný s kynologií a našim vztahem ke zvířatům?
Jestli chceš založím special téma o mezilidských vztazích, tam si dávejme slovní kopanou libovolně, sem nepatřila.
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 18:06
- Nahlásit
Garfield Trotelchen
Nevim co jste to tu psali před tím,ale jen sa nehádejte....nejste malé děcka.
Nels
Z toho se mi udělalo blbě,přejel mi mráz po zádech a teď se úplně hrozím nad lidskou debilitou. Toho chlapa bych... Aspoň bych ho nakopala nebo seřvala nebo něco udělala i když v tom šoku... Jednoduše je to hrozné. Toho psa je mi strašně líto toho chlapa...Můžeme jenom doufat,že se mu to někdy vrátí
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 18:06
- Nahlásit
Garfield
to je tvůj názor, můj je jiný, nebudu to tady obemílat stále dokola, zdejší panstvo si stále myslí, že si na svém serveru mohou ělat co chtějí a omezovat lidi jak chtějí, tak jo, ať si to myslí...já si zase myslím, že si mohu dělat na svým počítači taky, co chci, je můj, no ne?
hádat se nemíním, ani už nemusíš odpovídat, pro mě je to takto vyřešené....provozovatelé serveru si stále dělají na své foru, co chtějí, já si dělám na svém PC co chci..to je fer pa Kocoure netřeba dále rozebírat
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 18:51
- Nahlásit
kurvy vyjebané jsme chcipnet bestie kde mam sve prasky vy jebky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:06
- Nahlásit
Trotelchen
Gaifield
Jsi jedna a ta samá osoba, tak to nepřeháněj!!!
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:14
- Nahlásit
co nemám přehánět? to jsou dva nicky zlato já nejsem ani chvd ani trotelchen ani gaifield ani brut a o co ti jde? mi o doprzneni tohoto serveru,,,, haháááá
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:15
- Nahlásit
TrotelchenGaifield
Koukej se trochu krotit
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:18
- Nahlásit
ee Mel jsi se ozvat, kdyz si Garf hral na boha-a s Tebou se bavit nechci, Tebe si vazim, takze konec nasi debaty.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:19
- Nahlásit
Gaifield
nemam nic proti kontraverznim nazorum, ale mam dost podstatne vyhrady proti osobnim urazkam a ze jich tady padlo.
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:22
- Nahlásit
ja mam zase vyhrady proti tomu, kdyz si nekdo maze neci prispecky jen tak z hecu ...poslete to zduvodni kecem, ze to nepatrilo k tematu, pricemz jsou zde tuny takovych obdobnych prispevku...proste ne....na bohy si nebude hrat nikdo z nich....a fakt timto koncim promin
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:22
- Nahlásit
Gaifield
Trotelchen
Proč toho nenecháš? Vždyť jsi tady akorát pro smích.
co nemám přehánět? to jsou dva nicky zlato já nejsem ani chvd ani trotelchen ani gaifield ani brut a o co ti jde? mi o doprzneni tohoto serveru,,,, haháááá
Tohle svědčí o tvé inteligenci......bohužel
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:30
- Nahlásit
Gaifield
Fakt chces aby se zdejsi docela slusna dizkuze zvrtla do neceho podobnyho jako je dizkuze na mujpes? Treba se garfild zkutecne ukvapila, ale to te porat neopravnuje ji sproste nadavat. Ma tady moderatorska prava a ruci (stejne jako ostatni moderatori) za to ze se dizkuze nebude ubirat smerem osobniho napadani apod.
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:44
- Nahlásit
Brut jsem uplne happy, kdyz mi nejaké láčkovky vykládají něco o mé inteligenci, to si vzdycky striknu do gati.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:45
- Nahlásit
Gaifield
Trotelchen
trochu chybiček, né...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:47
- Nahlásit
hele lidičky kdo má pesjky tak djete na procházku a zlost si tam vyběhejte s pejskem....a ti co pesjka nemají at si vezmou třeba polštář a na něm si vybijte zlost. Protože i dkyž tay máte na to svoje téma je to fakt hrozný...ale na druhou stranu se musím smát. Mnoo joo lidi jsou lidi
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:55
- Nahlásit
Tchori, jestli je garfield za neco zodpovednej, tak at se zodpovida...myslim, ze je na tom podobne jako Vita :-/ a takovej server nemusi existovat:-/
koukni na toto forum, precti si, jak jsem tam vystupoval a pak si precti tento jeji spot:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=3710
------------------------------
Garfield
Moderátor # Zasláno: 24 Kvě 2006 16:38
wensday
Já takovýho člověka jako jen on dosud nepoznala. Prostě nenechá to být a nenechá. Bude rejpat, bude šroubovat lidskou trpělivost, kam až to půjde.
Já bych ho vyškolila chlapečka!
-------------------------------
takže nevím, ale zdá se mi, že toto je přesný opak toho, co jsi popisoval Ty jako jeji odpovednost...jednak sama rozviji debatu o jinem ucastniku diskuze, druhak se do nej primo navazi...tohle a jiny jeji bezhlavy kousky jako bezduvodne odmazavani prispevku delala i minule a velký Víťa se ji zastával a choval se stejně, jo holt jim už asi zase odtrnulo.
Co ti mám k tomu více napsat?
mujpes je jaky je, ale takovy kraviny jako jsem se dneska docetl tady jsem tam uz dlouho nevidel..myslim opet tuto diskuzi.....
napsal jsem to garfieldovi jasne, ale nedala si pokoj, no tak ne, jeji problem...je reprezentantkou tohoto serveru? bezpochby! takze ja sve postoje menit nehodlam.
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:56
- Nahlásit
Pupy nezlob, prestal jsem Ti kazit forum? prestal! tak tam utikej a nezlob!
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:58
- Nahlásit
Gaifield
JJ ....novidíš že se umíš aspon smát
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:58
- Nahlásit
Gaifield
nemen postoje, to po Tobe nikdo nechce, jen nechapu ten styl, proc se snizovat na uroven, ktera se Ti u Gafa nelibi? hm, asi jsme difna a mam dlouuuuuuuhe vedeni
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:04
- Nahlásit
Gaifield
Hele vystupujes na forech velice provokativne a kontraverzne, priznavam ze tve nazory vetsinou beru a ze vvetsinou maji hlavu a patu, ale jsou kontraverzni. Takze by jsi se nemel divit kdyz se obcas nekomu nelibi. Jinak myslim si stejne jako Aknah ze resenim neni snizovat se na uroven cloveka ktery bude nekomu sproste nadavat a zesmesnovat ho. Argumentace je trochu neco jineho nez nadavani.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:27
- Nahlásit
Aknah
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:32
- Nahlásit
Garfield
Sice netusim o co presne v te "hadce" slo, ale je tady spousta diskuzi, kde se odbehlo od puvodniho tematu hodne daleko, zaroven docela dost diskuzi, kde doslo k osobnimu napadani zucastnenych a nikdo do toho nijak nezasahoval...
Byla bych pro, bude vsechno posuzovat stejne nebo radsi neposuzovat vubec... Ale to je jen muj skromnej nazor....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:37
- Nahlásit
Eimy
Je mi opravdu líto, že sis nemohla přečíst, co tady vlastně bylo smazáno, třeba bys změnila názor a nekřivdila Garfieldovi. Máš jistě pravdu, že
je tady spousta diskuzi, kde se odbehlo od puvodniho tematu hodne daleko, zaroven docela dost diskuzi, kde doslo k osobnimu napadani zucastnenych,
ale dnes smazané výplody se skutečně vymykají všemu, co tady kdy zaznělo.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:38
- Nahlásit
Aknah
nemen postoje, to po Tobe nikdo nechce, jen nechapu ten styl, proc se snizovat na uroven, ktera se Ti u Gafa nelibi? hm, asi jsme difna a mam dlouuuuuuuhe vedeni
Nikoliv.
Když budeš štěně 15 hodin prosit, aby venku poslouchalo, stejně to neznamená, že bude poslouchat, spíše nebude.
Když chceš , aby ti tygr skákal přes hořící obruč, také mu nepošleš písemnou žádost.
Takže pokud chceš komunikovat s jiným živočišným druhem, musí se někdo přizpůsobit.
pro urychlení seznámení to bývám já A jak mi najednou rozumí.
Tchor
Hele vystupujes na forech velice provokativne a kontraverzne
již jsem to psal mnohokrát, není mou chybou, že lidi provokuje to, že něčemu nerozumí
priznavam ze tve nazory vetsinou beru a ze vvetsinou maji hlavu a patu, ale jsou kontraverzni.
dík, nejsou vždy jen mé ) a že jsou kontraverzní? a to se nesmí? máme tu snad komunismus?
Argumentace je trochu neco jineho nez nadavani
Tchoři, ale pro argumentaci musí být zájem z obou stran.....Tchoři...vždyť Ty to přece víš!!!! Vždyť je to jak stádečko oveček...koukni na Puňtu, najednou ho začlo mít povícero lidí v oblibě...a víš od kdy....přesně od tý chvíle, co velký šéf napsal, že se mnou v některých(nebo mnohých-už nevím) věcech souhlasí...puňta přístup ani styl nezměnil...tak čím to je???
hele, já už jinej nedudu
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:41 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
aren
aren, ty chytrá paní účetní, ale ty jsi jen četla to, co zaznělo tady a nikoliv to, kvůli čemu to vzniklo, takže ,oc nekomentuj nebot nemáš ani přehled.....běž raději křížit jezevčíky s pinčema a zastávat se lidí, co týraj zvířata!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 20:54
- Nahlásit
Trotelchen
jezis maria!!!!ted jsem zapla comp,proc se tu lidi hadate?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:10
- Nahlásit
nemethova5
no koument (neumím angilcky tak nevím ajks e to píše )
Gaifield
Jé já zapoměla že sem ensmím sory užs em nic neanpíšu budu ejn pozorovat jak se vaše hádky rozvíjí
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:13
- Nahlásit
Trotelchen
ale to neni az tak pravda, ano nedam steneti pisemnou zadost, v tom mas bezpochyby pravdu, ale taky nebudu chodit po ctyrech a stekat a jist granule z misky a ucit se louzicku na noviny
|