| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit
V pondělí takhle venčíme psy ve stromovce u Vltavy,kolem pár pejskařů a cyklistů,hezké počasí, no pohoda... za chvilku opodál přiběhne malej pejsek,velikost asi malého jezevčíka,ale nakolik naši pejsci si hrajou spolu u nás,tak si ho ani moc nevšímáme.majitel zatím nikde. za pár minut koukáme do vody a uprostřed řeky tenhle pes. proud ho bere pořád dál,ten se snačí plavat proti němu a dostat se zpět ke svému majiteli,který teď už stojí asi 20 metrů od nás a kouká. kouká klidně,jedna ruka proti slunci,za chvíli telefonuje KLIDNÝM hlasem mobilem. my propadáme v paniku, lidi na mostě s kolama koukaj taky, nevíme co dělat,tak popadneme psi a běžíme přes most na druhý břeh kam to toho pejska pak už táhlo. ještě se ptáme toho člověka jestli ten pes je jeho a on říká suše "jo". ????? tak tam další půl hodinu lezeme mezi odpadkama,zdechlejma rybama,pobízíme psi k hledání ale nic.pejska sme nenašli (( majitel zatím nastoupil do auta a odjel. doteď nevím jestli ho tam nehodil sám.tak mi řekněte co jsme to za lidi? jak se může někdo koukat do prosících očí svýho psa a aspoň nezařvat o pomoc?je mi z nás špatně!
|
evina
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:12
- Nahlásit
nels:jéééžiš,tak to je opravdu hrůza!Ale nepřekvapuje mě to-bohužel.Já byla svědkem jak pejska přejelo auto(naštěstí se dostal mezi kola)a majitel?Vůbec to s ním nehlo ani psa nezkontroloval,zda se nezranil.Pejska je mi moc líto a toho chlapa bych pověsila do průvanu(nebudu psát za co)
|
nels
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit
evina
já taky lituji,že odjel,kdybych ho pak chytla asi bych ho uškrtila
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit
nels
To je síla... k tomu není co dodat. Řekla bych, že na každého jednou dojde..
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
Možná bychom už měli pochopit, že člověk, pro kterého pes nemá hodnotu možná a dokonce s velkou pravděpodobností uznává hodnotu peněz, takže když by každý pes stál třeba na pořízení minimálně o 10tisíc navíc, coby má oblíbená kauce státu, spousta takovýchto nezodpovědných lidí by si toho psa nepořídilo.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:24
- Nahlásit
To je síla... k tomu není co dodat. Řekla bych, že na každého jednou dojde..
Řekl bych, že se tím jen uklidňuješ, vůbec to tak nefunguje.
A na hovada obvykle nedochází. Jen to jen takový zvyk převzatý z náboženství...jako že spravedlnost existuje.....no asi ne noooooooooooo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:25 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
nels
Asi je to mou neznalostí splavnosti Vltavy, ale už se vidím, jak vrážím svého psa někomu do ruky, probíhám kolem nicnedělajícího majitele, jednu mu ubalím, aby se měl čemu divit, skáču do vody a plavu hlava nehlava pro psa šílená obavou, že mi zmizí pod vodou a budu nahraná...
Psychicky bych to neustála, čekat, co bude.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:26
- Nahlásit
Trotelchen
Já si zrovna myslím to samý co Gája...na každýho jednou dojde. Ne ze svých vlastních zkušeností ale znám pár hajzlíků, co se jim jednou jejich "činy" vymstily...takže si myslím, že to tak funguje...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit
Syska
Nefunguje Sysko, nefunguje.
Bohužel má vlastní zkušenost je taková, že slušný čestný lidi jsou víceméně v prdeli (sice je má každej rád a každej si jich váží), ale neustále jsou biti jak psi a kamkoliv přijdou, vyžerou ta největší sviňstva, protože jsou lehkým terčem.
Naopak všechny "kurvy bezpáteřní" v mém okolí jsou naprosto vysmátký a jejich slizské tělo úhoří se proplete v jakémkoliv čase všemi sračkami a vylezou ze všeho vždy jako vítězové.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:30
- Nahlásit
nels
to je teda hnus!!! Asi bych tomu chlápkovi něco udělala. Jsem sice dost neprůbojná, ale jen dokud se nic neděje zvířeti (jedno jakému), pak jsem schopná věcí, že sama žasnu.
I když jsem to neviděla, tak na pejsu budu teď myslet, docela mi to zkazilo den - hlavně ten otevřený konec
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:31
- Nahlásit
Garfield
probíhám kolem nicnedělajícího majitele, jednu mu ubalím, aby se měl čemu divit
garfield, co Ty mi vyčítáš?? )))))) Ty jsi stejný agresor jak já¨!!!! ))))))
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:32
- Nahlásit
Garfield
Tak já nevím, asi žiju na nějakým růžovým obláčku...přece to těm hajzlům nemůže pořád donekonečna všechno procházet. Proč se teda říká, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě...
|
Trotelchen
Člen |
- Nahlásit
Syska
Já si zrovna myslím to samý co Gája...na každýho jednou dojde. Ne ze svých vlastních zkušeností ale znám pár hajzlíků, co se jim jednou jejich "činy" vymstily...takže si myslím, že to tak funguje...
Ale jo, pár jich znám taky, ale aby se z toho dalo udělat pravidlo, muselo by to platit vždy a ne náhodně....
|
viky
Člen |
- Nahlásit
Garfield
bohuzel musim souhlasit. Hajzlu znam spoustu a zadnymu se nic z toho co kdy udelali nevratilo. Naopak.
nels
Pejska je mi moc lito, muzeme jenom doufat ( i kdyz asi naivne ), ze se mu povedlo nekde doplavat ke brehu. Chlapovy bych asi rozkopala kule.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit
Syska
Proč se teda říká, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě...
Říká se to, protože si to v dávných dobách vymyslela vrchnost pro své poddané a církev pro své ovečky proto, aby neremcali a drželi papuli a krok s tím, že jednou se to všechno srovná......mnozí lidém pak získali zkušenost, že někdo udělal něco špatného a také se mu něco špatného přihodilo a naopak a začali tedy tvrdit, že to tak funguje.....což opravdu funguje, ale zcela náhodně.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:37
- Nahlásit
Syska
Pravidlo božích mlýnů platí. Platí bezmezně a se 100 % platností, ale v osobních vztazích. Myslím to tak, že když ve svém životě narazíš na lidskýho šmejda, který Ti bude vrážet kudly do zad, bude lhát a podvádět a šlapat po slušných lidech v Tvým okolí ku vlastnímu prospěchu, můžeš mu být a když vydržíš i budeš oným božím mlýnem.
Stačí nenechat se stáhnout do bahna intrik, pomluv a lží, stačí vydržet věrna svému přesvědčení a úctě k sobě samé a místo stejně zákeřné pomsty (kterou by jsi se snížila na jeho úroveň) vyčkávat. Vyčkávat dlouho, tiše a nenápadně a pak počkat na den, kdy všechny jeho vlastní zbraně obrátíš proti němu... Funguje to skvěle a je to zaručený recept jak vyjít z boje jako vítěz a se ctí.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:38
- Nahlásit
Garfield
to mně právě štve,že se tam plavat dá (teda aspoň to tak vypadá,nevím..). štve mně ta vteřina kdy už jsem toho psa viděla a hledala očima majitele nebo něco co by mi ukázalo,že je to jen nějaký vtip a všechno je ok a pod kontrolou. a po tý vteřině už bylo pozdě na plavání,už se dalo jenom utíkat a modlit se,že to stihnem. štve mně to strašně,já vím že v takové chvíli není na přemejšlení čas a štve mně že tam nebyl někdo víc pohotovej jako já. i lidi s kolama na tom mostě,stáli tam jak volové,koukali na psa a přitom na tom kole by měli 2x větší rychlost než my a měli by třeba šanci ho dohnat. no už to asi nevyřeším,jen mně to mrzí.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit
Garfield
Pravidlo božích mlýnů platí. Platí bezmezně a se 100 % platností, ale v osobních vztazích. Myslím to tak, že když ve svém životě narazíš na lidskýho šmejda, který Ti bude vrážet kudly do zad, bude lhát a podvádět a šlapat po slušných lidech v Tvým okolí ku vlastnímu prospěchu, můžeš mu být a když vydržíš i budeš oným božím mlýnem.
Aha, takže vlastně zpochybňuješ smysl své práce či svého oboru, že? Nebo jak to vysvětlíš?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit
Garfield
Moc hezký napsáno a docela to teď na pár událostí v mým životě sedlo...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 12:41
- Nahlásit
Garfield
Stačí nenechat se stáhnout do bahna intrik, pomluv a lží, stačí vydržet věrna svému přesvědčení a úctě k sobě samé a místo stejně zákeřné pomsty (kterou by jsi se snížila na jeho úroveň) vyčkávat. Vyčkávat dlouho, tiše a nenápadně a pak počkat na den, kdy všechny jeho vlastní zbraně obrátíš proti němu... Funguje to skvěle a je to zaručený recept jak vyjít z boje jako vítěz a se ctí.
No tak tohle , co popisuješ nemá nic společného s božími mlýny, to je prostě jen místo ukvapené pomsty pomsta promyšlená.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:38
- Nahlásit
Garfield
Ale tohle se opravdu nedělá....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 13:49
- Nahlásit
Garfield
Proč jsi to smázla? Bylo tu něco vyloženě hrubého? K tématu se to docela hodilo......myslíš, že je to správné????
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:39
- Nahlásit
Garfield
Proč jsi to smázla? Bylo tu něco vyloženě hrubého? K tématu se to docela hodilo......myslíš, že je to správné????
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:42
- Nahlásit
Garf navrhla ty hádky smazat a většina souhlasila....proč se v tom pořád babrat
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:46
- Nahlásit
je to smutné, že každý v dnešní době myslí jen na sebe....ten prvotní příspěvek mi připomněl scénky z "Rodinky" - pořad Kaisera a Lábuse, který šel před lety v rádiu.......
Rodinka u moře, děti se koupou, najednou táta křičí na mámu: "hele, támhle se někdo topí, podívej!" Máma na to: "tak ho nech, ať se topí, jeho chyba, když neumí plavat"......Na to táta: "hele, ale to je náš Patrik!" Máma: "ježišikristi, Patriku! Udělejte někdo něco, honem vytáhněte ho!...Panebože Ti lidi jsou tak lhostejní a ničeho si nevšimnou...".........
Tohle podle mě přesně vystihuje náš národ....Každému je všechno upr...dokud se něco neděje jemu samotnému.....Taky je mi z toho na nic...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:09
- Nahlásit
Občas mam tendence přemýšlet coby kdyby... A mezi těma myšlenkama se mi sem tam dostane do hlavy, co bych dělala, kdyby mi takhle do vody skočila moje psice... Jen při té představě pohledu, kterej by doufal a věřil, že ho v tom nenechám, do té vody "skáču"...
Nepochopím člověka, kterej nechá svýho psa bojovat a je mu to úplně jedno... Klidně si řeší svoje problémy, pak sedne do auta a ujede... Vždyť to byl "jen pes"
|
moll
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:16
- Nahlásit
možná psovi páník do situace pomohl...
já bych si taky šla zaplavat, kdyby se to stalo mému psovi .... i psovi někoho jiného. nechat někoho utopit - to se nedělá
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:29
- Nahlásit
Tento příběh je určitě o lidské lhostejnosti a bezohlednosti, ale na druhou stranu, jsou situace, kdy musíš přemýšlet tak, že tvůj život je na prvním místě (před psem). Zní to krutě, ale riskovat život kvůli pejsovi a způsobit trvalou a nezvratnou bolest blízkým, taky nejde. Vzpomněla jsem si jak má dcera minulý týden vběhla do frekventované silnice, kvůli naší splašené Sáře...Díkybohu se nic nestalo, ale ještě teď je mi z toho zle. Běžely jsme za fenkou obě, ale dcerka byla rychlejší a já ji dobíhala...mohlo být pozdě. Prostě někdy svět nespasíš. Ale to není případ zmíněného příběhu.
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:58
- Nahlásit
Gája
Presne tak to je ze zivot tvuj je na prvnim miste.Jak jsem to cetla hned jsem si vzpomela co se stalo v Plzni asi tak pred mesicem.Mozna jste to videli ve zpravach.Holka vencila sveho psa se svym klukem a ten pes skocil do vody a ten kluk pro nej a zustali tam oba....a co zbylo tej holcine??Vubec nic.Ani pes ani kluk ktereho milovala.Asi bych pro toho psa taky skocila ale ted kdyz na to koukam z jinyho pohledu nevim nevim.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:14
- Nahlásit
Syska
Garf navrhla ty hádky smazat a většina souhlasila....proč se v tom pořád babrat
Mě se nikdo neptal, zajímavý ne?
Hádky? Kromě asi dvou ne zcela košér příspěvků to byly slušné otázky a odpovědi.
Prostě ale Vy newchcete vidět, co se Vám nehodí, že? Raději si budeme hrát na to, jak nám to všechno klape?
NEBUDEME
Je to úplně stejnej princip jako když Vám sem začnu psát nyní nějaký prasárny a tvrdit, že mě se to líbí a ještě si dovedu 4 další diskutující, kteří to budou tvrdit se mnou. Necháte mi to tady? Asi ne, že? Tak jsou tu nějaká pravidla, která fungují nebo si tu každý děláme, co chceme, co Garfielde. Taky se Ti nelíbilo, když jsem Tě omezoval přeposíláním mailů na Tvůj mail...tak proč nyní děláš to samý?
|