| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:21
- Nahlásit
Ketrin
Přesně tak, od toho je fce moderátora...
Hej lidi, nenechte zkazit tohle fórum jen kvůli takový blbosti... téměř všichni jsme dospělí lidé, tak snad dokážeme ustát smazání pár příspěvků, ne???
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:22
- Nahlásit
Jirikovo
Trotelchen
no neabstinuje to ... ale to doufam, ze ty taky ne. protoze sice jsi prudic, ale aspon jsem te mel za relativne chytryho cloveka a ti jak znamo dokazi ocenit vyhody jakehokoliv moku, po jehoz konzumaci se dostavaji do neocekavanych stavu ...
Tě bohužel asi zklamu...já se právě dostávl do zcela očekávaných stavů, takže se tomu snažím vyhýbat.....myslím, že takový můj očekávaný stav by pro mnohé mohl býti zcela neočekávaným až netušeným
|
Ketrin
Člen |
- Nahlásit
Trotelchen
Aha, no já tě narozdíl od tebe nepovažuji za střed světa, takže tato veledůležitá informace mi unikla. Nazdar.
|
aren
Člen |
- Nahlásit
wami
Co se tyka me osobne, zas takovy problem s prudici nemam, muj nazor je ten, ze je idealni je ignorovat, vsak je to prestane bavit, kdyz si jich nikdo nebude vsimat...
To jsem si myslela taky, jenže zrovna třeba tohohle to bavit nepřestane a nepřestane, a budou tady fóra zaplácnutý prudiči, a tady nejde jen o to, že jsou to vulgarizmy, ale je tam přímo zlá vůle a pohrdání lidmi, a pak skoro nenajdeš prostor pro slušnou diskuzi. A tak jsem ráda, že lidi jako Garfield a Tchoř do toho mohou občas zasáhnout.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:23
- Nahlásit
Ketrin
Zdar, to je chyba, kdb jsi věděla, že jsem Nadbůh, byla by jsi schopna lepšího života.
Jandula
dokážeme ustát smazání pár příspěvků, ne???
ale já to ustávat nebudu...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:25
- Nahlásit
aren
ty mi vykládej něco o slušný diskuzi..ještě nejlíp mi začni vykládat o slušných lidech, co netýraj psy a nědělaj z nich kšeft, je mi z tebe opět na blití šeryjová či jak se to píše ten paskvil!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:26
- Nahlásit
Trotelchen
můj očekávaný stav by pro mnohé mohl býti zcela neočekávaným
jo tak tomu bohuzel taky rozumim .... ale nerikej, ze jsi se toho dokazal uplne vzdat, vzdyt ty stavy, i kdyz je ocekavas, nejsou stejne zas tak spatny ....
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Trotelchen
brut
tak prosím nezasahuj do diskusí, které nemají s tebou a Gafem nic společného. A ano, nejsi mojí prioritou, ale .........stále je tam ten zbytečný vulgarismus
Aaaa Brut žertuje? Proč bych nemohl zasahovat do diskuzí? Ony nejsou věřejné? tak proč zde probíhají? Nemáš to Brut nějaké popletené nebo jsi to jen myslela nějak jinak?
Tím jsem samozřejmě myslela vulgárními výrazy, jako třeba diskusi Pupy do níž jsi vstoupil naprostým nesmyslem. Nemám nic popleteného a myslela jsem přesně tohle. Nic víc nic míň.
|
Trotelchen
Člen |
- Nahlásit
Eimy
Ty už nečicháš to zkažený lepidlo od Bilu?
ne, vyčuchla mi ho všechno máma, tak dostala přes drňu! te´d čichám ponožky...je to bezva...aroma se doplňuje samo
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:27
- Nahlásit
brut
Tím jsem samozřejmě myslela vulgárními výrazy, jako třeba diskusi Pupy do níž jsi vstoupil naprostým nesmyslem. Nemám nic popleteného a myslela jsem přesně tohle. Nic víc nic míň.
Tak to jsi byla řádně popletená , protože jsi reagovala zcela OT, diskutovalo se o zcela jiné diskuzi, ne onásledcích, al o původu.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:28
- Nahlásit
Trotelchen
Tak to pak jo Ale ponožky myslim nejsou dobrá volba, ale jestli chceš, můžu tě zásobovat taky Ale zadarmo to nebude
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:28
- Nahlásit
Jirikovo
jo tak tomu bohuzel taky rozumim .... ale nerikej, ze jsi se toho dokazal uplne vzdat, vzdyt ty stavy, i kdyz je ocekavas, nejsou stejne zas tak spatny ....
takřka úplně...mi to vždycky zůstávalo v žaludku a tak jsem se trápil následky i několik dní a to fakt za to nestojí :-/
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:30
- Nahlásit
Eimy
Ale zadarmo to nebude
uděláme Barter?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:31
- Nahlásit
Trotelchen
hele stejne to mas tezky, kdyz do tebe sije tolik lidi a ty musis kazdemu z nich odpovedet .... te budou vecer bolet prsty a dej si bacha na zanet slach, to se pomerne casto stava ... vis, jde mi o to, abys byl zcela zdrav na ten souboj na srazu, protoze bych na tom jakozto sazkova kancelar nerad prodelal ...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:31
- Nahlásit
tak mám pocit,že když jsem tohle fórum zakládala ani jsem netušila jak příhodný název mu dávám...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit
Jirikovo
hele stejne to mas tezky, kdyz do tebe sije tolik lidi a ty musis kazdemu z nich odpovedet .... te budou vecer bolet prsty a dej si bacha na zanet slach, to se pomerne casto stava ... vis, jde mi o to, abys byl zcela zdrav na ten souboj na srazu, protoze bych na tom jakozto sazkova kancelar nerad prodelal ...
jj je videt, ze jsi premejslivej...to treba vetsinu lidi vubec nenapada, ze je problem reagovat na deset "lidi" najednou.....hele, ja nechci souboj, já mám krátkou mordu a blbě úhlený končetiny...nejsem zápasovej typ! a chybí mi game?D
|
Jandula
Člen |
- Nahlásit
nels
taky mě to napadlo...
|
Eimy
Člen |
- Nahlásit
Trotelchen
Na mě musíš mluvit česky Jsem nějaká opožděná
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit
Eimy
ahááá, tak co chceš výměnou...má tu samý super kousky....akorát doprava bude drahá...poštou to asi nemůže, byly by velké ztráty na pošťácích
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:39
- Nahlásit
nels
tak mám pocit,že když jsem tohle fórum zakládala ani jsem netušila jak příhodný název mu dávám...
Přesně.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit
Trotelchen
dobra, jakozto organizator vaseho zapasu ti vyjdu vstrict. privezte si kazdy ntb, propojime je kabelem a souboj bude virtualni. ja zajistim projektor a platno, kam budeme vase obrazovky promitat, at z toho maji neco i ostatni ... to uz je rozumna nabidka, ne?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:41
- Nahlásit
Jirikovo
a koho mám za soupeře?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:42
- Nahlásit
Jirikovo
Já bych navrhla zápas, jaký byl u počítačů v jednom z Jamesů Bondů... hra se jmenovala Získej svět a když jsi neukořistil tu a tu zemi, dostal jsi ránu... celková prohra - au au...
Tak bych udělala takovou "grupáč" hru: získej si cz-pes...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit
aren
Chutná Ti Milka, děvče?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:44
- Nahlásit
Trotelchen
no hadej ... ktera kocourice si na tebe brousi zuby, komu zahlcujes mejl, kdo te uz dlouho stve mazanim prispevku a koho ty stves vsim co delas? uz znas sveho soupere? prece ti nedohodim nejaky snadny sousto ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:47
- Nahlásit
Jandula
no grupac hru ne, tohle je souboj hlavne tech dvou a my ostatni jsme jen takovi pricmrndavaci a sparingpartneri, aby Trotelchen nevysel ze cviku v dobe, kdy Garfield musi pracovat a nemuze se mu plne venovat ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:48
- Nahlásit
Jirikovo
Viděls toho Bonda??? To je přece super hra...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:49
- Nahlásit
Jirikovo
myslíš jako aby byl pořád vybuzene a nevychladl?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:50
- Nahlásit
Jandula
priznam se otevrene, ze nevidel, ale tvuj popis mi postacuje k tomu, abych pochopil o co tam jde ... jenze v tomhle konkretnim pripade se desne moc tesim na souboj jedna klavesnice proti druhe klavesnici .... tohle totiz bude udalost roku na cz-pes ....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit
Jirikovo
no hadej ... ktera kocourice si na tebe brousi zuby, komu zahlcujes mejl, kdo te uz dlouho stve mazanim prispevku a koho ty stves vsim co delas? uz znas sveho soupere? prece ti nedohodim nejaky snadny sousto ....
Hele a muzu zapasit i za pomoci placani po zadnici?
|