Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co jsme to za lidi..
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:58
- Nahlásit

monika
to, co píšeš nikterak nesouvisí s nesmyslným mazáním....fakt zlobíš...pořád si píšeš to svoje...čteš,m co Ti píšu...já nehovořím o radách, ale o svévoli.....

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:59
- Nahlásit

monika
Myslim, že na celorepublikovým srazu už nebude co řešit, přece jen je to za víc než měsíc. Takže do té doby to stihne vyprchat, jak to znám

Mně tohle v podstatě může být jedno Jen mě to celkem překvapilo....

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:01
- Nahlásit

Garfield
Chápu, že máš osobní život, proto mi přijde zbytečný zasahovat a mazat diskuzi, která, jak sama píšeš, probíhala ve slušným tónu. Nebo ji mazat bez souhlasu všech zúčastněných - pak to může vyvolat takovouhle reakci a v případě Trotelchena většinou i vyvolá...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:01
- Nahlásit

monika
Eimy
nešlo o téma diskuze, šlo o výrazy, které tam padly. Já vím, že internet snese všechno, ale myslím si, ža ač se tady sem tam hádáme, je to pořád v mezích. Tady byly ty meze prostě překročeny.

Tam poadly nehezké výroky pouze na mou adresu a já se k tomu posléze vyjádřil, že je to OK, Moniko..nemluvíš náhodou o diskuzi "Garfielde ty hrávo!" ta už byla jen reakcí a byla o něčem jiném

monika
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:03
- Nahlásit

Trotelchen
fakt zlobíš

to já ráda ... i ve svém věku.

a ty taky ne? Prostě to neřeš, se na to povznes, mysli si své a vybodni se na to. Umíš to?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit

Garfield
každý řekl své a až to opadlo a shodli jsme se na tom, že konec, tak to šlo pryč. Ale to je jedno...
Ale ale, kdopak se nám shodl???????????
Ptala ses mne? Jako jednoho z hlavních účastníků?? Nebo to muselo tak rychle pryč, když jak píšeš sama, nic drastického tam nebylo???? Není v tom tak trochu něco jiného?

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:05
- Nahlásit

Eimy
Já mám pocit, že v případě Trotelchena by se vztekl i kdybych prohlásila, že má úplně ve všem pravdu, jen mu to občas ujede.

mac1
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:05
- Nahlásit

Trotelchen
Jdi do politiky, tam ti to sedne

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:07
- Nahlásit

Trotelchen
S Tebou se ráda pobavím na jiném tématu. Mimochodem vůbec nechápu to "Garfielde ty hrávo", že bych o něco přišla. To mohla být psina.

aren
Člen
- Nahlásit

Eimy
Kromě T. všicni se smazáním souhlasili. Z toho, co píšeš, mám pocit, že bychom se tady měli všichni omluvit, že jsme chudáčka dohnali až k tomu, že mu nezbylo než být vulgární jak kanál.

monika
Člen
- Nahlásit

mac1

by ho šlehlo. To by nedal ani Trotelchen

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit

monika

Trotelchen
fakt zlobíš

to já ráda ... i ve svém věku.

a ty taky ne? Prostě to neřeš, se na to povznes, mysli si své a vybodni se na to. Umíš to?

No to ten Tvůj věk musí být asi strašný ...
Jsi dobrej štenkr hele, ale na mě to nějak nepůsobí, páč já ve svým věku už občas vím, co chci. ...takže uměl bych to přejít, ale ani omylem to neudělám A řešit tobudu, protože chci....protože jsem trotelchen sice jen s jedním t, ale jsem :-D

monika
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:09
- Nahlásit

Trotelchen

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:10
- Nahlásit

mac1
Trotelchen
Jdi do politiky, tam ti to sedne

Tuto šanci jsem promarnil
Ale zkusil bych to, ale potřeboval bych zázemí..někoho, kdo mi bude pravidlně připravovat mé prášky...nechtěla bys mi dělat paní Trotelchenovou? Prosííííím!

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:10
- Nahlásit

aren
Nepřekrucuj to prosím Prostě si myslim, že pokud spolu diskutujou 3 lidi, není zrovna OK, když se to po souhlasu dvou z nich smaže a třetí člověk o tom třeba ani neví Za tím si stojím, taky by se mi to nelíbilo, pokud by ty moje příspěvky nebyly vulgární atd. (v takovým případě bych to smazání pochopila) Dala bych ten nesouhlas najevo jinak, ale dala bych ho najevo taky.
Problém je právě v tom slevě všichni protože kdyby souhlasili fakt všichni, souhlasil by i Trotelchen...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:11
- Nahlásit

Zajimave, jeden den tady clovek neni a uz tady po sobe zase stekate hur nez ti nasi psi ... Vas tak nechat nekdy bez dozoru ...

Trotelchen
hele, virtualni kamarade, mam pro tebe super napad. co kdybys prijel se svym psem na nas celorepublikovy sraz, udelame tam nejaky boxersky ring a budes mit sanci si s kazdym, o kom mas pocit, ze ti tady ublizil, nebo o kom mas pocit, ze bys mel ublizit ty jemu, to jeden na jednoho vyrikat. pisu boxersky, ale muzete zacit klidne slovne, mam takovy pocit, ze po kratke vymene nazoru stejne k te rucni konfrontaci dojde. vy to budete mit vyreseny, my budeme mit zabavu a ja vydelam nejaky peniz na nelegalni sazkove kancelari ...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:11
- Nahlásit

Garfield
Eimy
Já mám pocit, že v případě Trotelchena by se vztekl i kdybych prohlásila, že má úplně ve všem pravdu, jen mu to občas ujede.

ještě nikdy mi to neujelo! pokud ano, tak bez následků, takže jasně, že nych se vzteknul!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit

aren
tupá trubka trumpetovna troubila tydýt tydýt

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit

Trotelchen
ještě nikdy mi to neujelo
ono kdyz to ujede, tak je to vzdycky na prd. vcera vecer mi ujel treba autobus, kamaradovi zase relativne nedavno ujelo neco jinyho a o vikendu se mu narodila dceruska .... zkratka a dobre, ujizdet nedoporucuju ...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:14
- Nahlásit

aren
Eimy
Kromě T. všicni se smazáním souhlasili. Z toho, co píšeš, mám pocit, že bychom se tady měli všichni omluvit, že jsme chudáčka dohnali až k tomu, že mu nezbylo než být vulgární jak kanál.

vůbec jsi u toho nebyla, tak si dej pauzu kotě!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:16
- Nahlásit

Eimy
Já jsem to včera četla, i když jsem nezasahovala a že to Garfield smázla, je naprosto v pořádku. Bylo to jiný než např.fórum o štěňatech NOxmalamut. Bylo to totálně OT, o ničem, jen hrubosti.
Jinak se mi potvrdilo moje dávné tušení, že Trotelchen je chvd atd. , akorát se teď nějakou dobu trochu držel.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:16
- Nahlásit

Jirikovo
nedavno ujelo neco jinyho a o vikendu se mu narodila dceruska ....
Takhle jsem to samozřejmě myslel....o čem jiným se chceš taky s alkoholikem bavit? Nebo vono to už nechlastá, nevíš?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:17
- Nahlásit

Jirikovo
ale kluku , já netrpím chutí rozbíjet někomu držku...to fakt ne......já si nějak nepředstavuju mlsnýho kocoura za kompem a třeba jak do něj kopu...to ne...tohle mě fakt nebere....

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:17
- Nahlásit

Jirikovo

Prosím Tě lépe bude, když Trotelchen na sraz nedorazí, víš, že si na něj už delší dobu brousím zuby

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:18
- Nahlásit

Trotelchen
no neabstinuje to ... ale to doufam, ze ty taky ne. protoze sice jsi prudic, ale aspon jsem te mel za relativne chytryho cloveka a ti jak znamo dokazi ocenit vyhody jakehokoliv moku, po jehoz konzumaci se dostavaji do neocekavanych stavu ...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:18
- Nahlásit

Ketrin
Eimy
Já jsem to včera četla, i když jsem nezasahovala a že to Garfield smázla, je naprosto v pořádku. Bylo to jiný než např.fórum o štěňatech NOxmalamut. Bylo to totálně OT, o ničem, jen hrubosti.
Jinak se mi potvrdilo moje dávné tušení, že Trotelchen je chvd atd. , akorát se teď nějakou dobu trochu držel.

Tak to jsi fakt genitální...tahle informace tu proběhla hned, jak jsem se pod tímhle nickem začal přihlašovat, dokonce jsem to zde i psal....faaakt dobrá..palírna....

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:19
- Nahlásit

Ketrin
On se drží, dokud se s nim jedná na slušné úrovni a bezdůvodně se mu nemažou jeho příspěvky. Nebo má taky občas přehnaný reakce na projevy lidské blbosti. Jinak se s ním dá v klidu diskutovat, i když máš odlišnej názor na věc.
Mně nejde o to smazání jako takový, ale o to, že když se jeho (jako jednoho z hlavních účastníků té diskuze pokud dobře chápu) nikdo nezeptá, jestli se smazáním souhlasí, nemůže se pak po smazání divit, že to vyvolá nějakou reakci... Možná pro někoho neadekvátní, ale reakci...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:20
- Nahlásit

Garfield
Prosím Tě lépe bude, když Trotelchen na sraz nedorazí, víš, že si na něj už delší dobu brousím zuby
Tak to jedu......jak jsi mi psala...pak Tě zavřou a to je mým cílem kocoure ...hele a můžu si zvolit barvu prádla?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:20
- Nahlásit

Trotelchen
ja taky zacal tim, ze si to muzete v tom ringu vyrikat slovne. nahodou takova slovni prestrelka mezi tebou a kocourici by byla velmi zajimava a fakt moc rad bych byl u toho ... my bychom sedeli okolo, poslouchali a pak bychom vyhlasili viteze. myslim si, ze kdyby to nekdo natocil a pustil do televize, tak budeme mit vetsi sledovanost nez duel Paroublbek - Tropolanek ....

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:21
- Nahlásit

Trotelchen
Ty už nečicháš to zkažený lepidlo od Bilu?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání