Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co jsme to za lidi..
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:08
- Nahlásit

již jsem to psal mnohokrát, není mou chybou, že lidi provokuje to, že něčemu nerozumí

No muj nazor je ze chyba dizkutera je pokud proti strana nepochopui co jim chtel dizkuter rict.

dík, nejsou vždy jen mé ) a že jsou kontraverzní? a to se nesmí? máme tu snad komunismus?

Ale smi jen se potom clovek nesmi divit ze s nim spousta lidi nesouhlasi.

Tchoři, ale pro argumentaci musí být zájem z obou stran.....Tchoři...vždyť Ty to přece víš!!!! Vždyť je to jak stádečko oveček...koukni na Puňtu, najednou ho začlo mít povícero lidí v oblibě...a víš od kdy....přesně od tý chvíle, co velký šéf napsal, že se mnou v některých(nebo mnohých-už nevím) věcech souhlasí...puňta přístup ani styl nezměnil...tak čím to je???

No
1) alespon podle toho co jsem si stacil vsimnout Mr. punta trochu pristup zmenil.
2) Ikdyby jsi mel s tema "oveckama" pravdu ( jako ze ji mas v tomhle pripade jen obcas a jen u nekterych) porat na to ti lide maji plne pravo a je to jejich vec.

hele, já už jinej nedudu

Ja vim jen by jsi se mel krotit v pripade osobnich urazek a napadani to stejne k nicemu nevede a dela to jenom zbytecne zlou krev.

PS: Ne kazda pravda je urcena k tomu aby byla recena tady, ted a kazdymu.

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:11
- Nahlásit

tak s tímhle nezbývá než souhlasit....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:29
- Nahlásit

Tchor
No muj nazor je ze chyba dizkutera je pokud proti strana nepochopui co jim chtel dizkuter rict.
Ano, proto poté mnohdy ty vulgarismy, těm rozumní opravdu skvěle, je to jejich život .-)) ne všech samozřejmě)

Ale smi jen se potom clovek nesmi divit ze s nim spousta lidi nesouhlasi.
A to říkáš mi? Já se tomu divím? Já mám problém s tím, že ostatní nemají stejný názor jako já? Pokud si teda ještě pamatuji, tak mazání příspěvků moc s názory nesouvisí.....

1) alespon podle toho co jsem si stacil vsimnout Mr. punta trochu pristup zmenil.
To ano, je mnohem odvazanejsi, protoze vidi to zobani z ruky ))))beze srandy......

2) Ikdyby jsi mel s tema "oveckama" pravdu ( jako ze ji mas v tomhle pripade jen obcas a jen u nekterych) porat na to ti lide maji plne pravo a je to jejich vec.
ano obcas u nekterych konkretne jen kdyz nespi a jen u tech, co nespi, nebot ve spanku se to neprojevuje....samozřejmě nejsou všichni ovce....třeba jistý typ lidí, co se již vyprdli na "bednu" tam apriory neřadím) jsi rád??) To právo jim nikdo neupírá.

Ale pokud si někdo zosobuje právo rozhodovat o tom, jestli můžu a co můžu sem psát, tak má smůlu i kdyby se kdokoliv jiný na hlavu stavěl. Takže trochu nechápu, proč to přetáčíš naopak, jakože já někomu upírám právo na názor, když naopak jsou mazány mé příspěvky.

Ja vim jen by jsi se mel krotit v pripade osobnich urazek a napadani to stejne k nicemu nevede a dela to jenom zbytecne zlou krev
Tak znova..před pár příspěvky jsem Ti zde skopíroval něco od Garfielda.....nechápu tedy, proč bych se měl krotit já...já pouze reaguji...adekvátně....to Ty snad děláš každý den nebo snad své psy chválíš za to, když by na Tebe třeba vyjeli ??? nejspíš ne a to jsou to psi, s lidma tak snadné pořízení nebývá, tak se mi nediv.

To je sice pravdivé, ale já ty své mohu tropubit do světa, jak se mi zamane.....a že to někomu bytostně vadí, protože jim nerozumí nebo je třeba tupý nebo má jen jiný názor, na což má právo, tak za to já nemohu a je to jen jejich věc, jak se s tim dovedou srovnat...........

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:35
- Nahlásit

Trotelchen
To je sice pravdivé, ale já ty své mohu tropubit do světa, jak se mi zamane.....a že to někomu bytostně vadí, protože jim nerozumí nebo je třeba tupý nebo má jen jiný názor, na což má právo, tak za to já nemohu a je to jen jejich věc, jak se s tim dovedou srovnat...........
Jo, ale vše jde dělat slušně a ne s vulgaritou

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:38
- Nahlásit

Trotelchen
Ja to po sobe pak zas smazu radsi sama...

Ale vysvetli mi jednu vec: PROC mas takovy problem se smazanim par nedulezitych nicnerikajicich prispevku? Copak v nich byl recept na zachranu sveta? Vzdyt tve nazory jsou tu vsem vicemene znamy (myslim prevazne nazory na diskuze, nikoliv na vecna temata tykajici se psu)... Me je ukradeny, ze mi tu neco smazou, vsem ostatnim taky, jen ty mas desny problem... Nechapu proc. Ze te to omezuje? Ale no tak, to jsou prece fakt zabomysi valky, kdyby se tu resilo neco extra, tak to pochopim, ale s nekym ses chytl, ona se ti omluvila, vse je ok, proc tu to nedorozumeni nechavat pro cteni vsem ostatnim...

Tchor
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:43
- Nahlásit

Tak znova..před pár příspěvky jsem Ti zde skopíroval něco od Garfielda.....nechápu tedy, proč bych se měl krotit já...já pouze reaguji...adekvátně....to Ty snad děláš každý den nebo snad své psy chválíš za to, když by na Tebe třeba vyjeli ???

Hele forum zalozeny jen na to aby se nekdo napadal mi jako adekvatni reakce neprijde.

Ale pokud si někdo zosobuje právo rozhodovat o tom, jestli můžu a co můžu sem psát, tak má smůlu i kdyby se kdokoliv jiný na hlavu stavěl. Takže trochu nechápu, proč to přetáčíš naopak, jakože já někomu upírám právo na názor, když naopak jsou mazány mé příspěvky.
Nepretacim to co tu bylo, ale reaguju na to co jsi napsal o "oveckach" jinak Garfild holt to pravo mazt ma pokud ho bude zneuzivat tak o nej prijde. Ja osobne jsem to same pravo proti tvemu foru pouzil taky neb podle meho nazoru tady nema co delat forum na nadavani si.

Pokud me nekdo na foru napadne tak pokud ho znam a zalezi mi na nem tak si to s nim vyrikam mezi ctyrma ocima at uz v realu nebo v poste a netaham to dal na forum. Pokud je mi dotycnej ukradenej tak nad tim mavnu rukou pripadne se pokusim v klidu vyvratit jeho tvrzeni. Kdyz uz chces ten primer se psem Kdyz te pes napadne je nejdulezitejsi zustat naprosto v klidu a nad veci. Pak psa snadno zvladnes a donutis se podridit, kdyz ti ujedou nervy a zacnes se s nim "dohadovat" v emocich mas zadelano na poradnej pruser.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:52
- Nahlásit

brut
A o čem to mluvíš Brut...samozřejmě až o situaci, kdy to byla reakce na Garfieldovo chování, takže první je dobrý zamést před vlastním, respektive Garfieldovým prahem a ž poté......

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:58
- Nahlásit

wami
Trotelchen
Ja to po sobe pak zas smazu radsi sama...

Ale vysvetli mi jednu vec: PROC mas takovy problem se smazanim par nedulezitych nicnerikajicich prispevku? Copak v nich byl recept na zachranu sveta? Vzdyt tve nazory jsou tu vsem vicemene znamy (myslim prevazne nazory na diskuze, nikoliv na vecna temata tykajici se psu)... Me je ukradeny, ze mi tu neco smazou, vsem ostatnim taky, jen ty mas desny problem... Nechapu proc. Ze te to omezuje? Ale no tak, to jsou prece fakt zabomysi valky, kdyby se tu resilo neco extra, tak to pochopim, ale s nekym ses chytl, ona se ti omluvila, vse je ok, proc tu to nedorozumeni nechavat pro cteni vsem ostatnim...

Wami jednak i Ty i já máme právo na svůj názor, obecně tak nějak platí, že to právo máme a že nikdo nás v něm nebude opmezovat...když se to tady dělo minule, tak se to týkalo závažného tématu a celá diskuze byla odstraněna proto, že si to přála Dejavu...na základě přání jednoho člověka to smázli a nejen zde...tam šlo podle mě o do¨st a jestli je Tobě fuk, že Ti mažou, to, co napíšeš, tak mě to fuk vážně není a nebude a pokud se takto chovat budou, já se zase budu chovat podle sebe...je to v praxi účinné a jak vidíš, platí to.....nebo se ti zdá, že mě na některých serverech nějak vyšachovali a už tam nemůžu nebo naopak jsou rádi, že je klid a snaží se ho udržet?

Ne, prostě ať to Tobě zní jakkoliv hloupě, tak moje příspěvky si kdejaký cucák mazat nebude, fakt ne, už prostě z principu nebo bude, ale může očekávat adekvátní reakci.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 22:59
- Nahlásit

Trotelchen
Ale Garfield se nepřihlašovala pod jiným jménem a nebyla vulgární. Nás opravdu nezajímají vaše nevyřešené spory. A pokud si je musíte řešit, tak to dělejte slušně. O to jde pro změnu mně. Dokážeš to pochopit? Opravdu mi nejde o nic jiného.
A ještě něco. Jestliže bude Garfield zneužívat "moderátora", tak na to doplatí sama. Každému se stane, že je jeho část smazána a nevšimla jsem si, že by někdo takhle vyšiloval.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:02
- Nahlásit

Trotelchen
Ne, prostě ať to Tobě zní jakkoliv hloupě, tak moje příspěvky si kdejaký cucák mazat nebude, fakt ne, už prostě z principu nebo bude, ale může očekávat adekvátní reakci.

A ta adekvátní reakce je být sprostý? To není odpovídající reakce , ale.........

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:08
- Nahlásit

Tchor
Hele forum zalozeny jen na to aby se nekdo napadal mi jako adekvatni reakce neprijde.
Tak v tom se neshodneme, mi to jako jedna z možných adekvatnich reakci prijde...hovadie jako hovadie...

Nepretacim to co tu bylo, ale reaguju na to co jsi napsal o "oveckach" jinak Garfild holt to pravo mazt ma pokud ho bude zneuzivat tak o nej prijde. Ja osobne jsem to same pravo proti tvemu foru pouzil taky neb podle meho nazoru tady nema co delat forum na nadavani si.
Aha, tak to jsme si nerozuměli....
Jestli Garfield to pravo ma ci nema neni ma starost, nejsem admin ani provozovatel a za provoz webu nijak nerucim. Takze to beru tak, jako ze mi cz-pes vymazal mou praci..třeba...prostřednictvim Garfielda, tak proc mu nezalozit forum, kdyz to skoro vsechny tak vytočí...že??? a aspoň trochu tedy probudi....kdybych totiž mlčel a napsal jeden zalobničkobitý mailik Asminovi, tak se to nyni tady neresi, vsechny ovecky spokojene beci a jdou spravnym smerem a Admin se mi jeste vysmeje a da za pravdu Garfieldovi...jakožto stejně vznikly ty největší problémy ohledně těch vrbátek a spol......a tady to Tchoři vidíš...jakpak se asi mají Ti psi? z většiny bídně, ale nikoho to nezajímá, protože to ovečkám nikdo nepředchazuje...samozřejmě až na vyjímky......

No nic...končím jdu pryč...nemusím tu stvrdnout na dobro.....prostě jinej nebudu...tento systém píchání oveček nažhaveným kolíkem se mi osvědčil a budu v něm i pokračovat, když se někdo bude chovat jak prase, přizpůsobím se....a naopak...umím se přizpůsobit i slušnému jednání...to Ty ale myslím dobře víš.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:09
- Nahlásit

brut
A ta adekvátní reakce je být sprostý? To není odpovídající reakce , ale.........
Dobrá Brut, je to tedy metoda, která funguje...stačí takto?? je pro ovečky srozumitelná!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:13
- Nahlásit

brut
Ale Garfield se nepřihlašovala pod jiným jménem a nebyla vulgární. Nás opravdu nezajímají vaše nevyřešené spory. A pokud si je musíte řešit, tak to dělejte slušně. O to jde pro změnu mně. Dokážeš to pochopit? Opravdu mi nejde o nic jiného.
A ještě něco. Jestliže bude Garfield zneužívat "moderátora", tak na to doplatí sama. Každému se stane, že je jeho část smazána a nevšimla jsem si, že by někdo takhle vyšiloval.

Garfield byla drzá použila invektivy vůči mně, čímž dala coby moderátor jednoznačný příklad ostatním.
Ano, chápu, o co jde Tobě, leč Ty nejsi mou prioritou stejně jako já nejsem Tvou...hmmm....
Jestli na něco Garfield doplatí mi je jedno...já vycházím z faktu, jak se ke mně tento server chová a oplácím stejně....tak to bylo a bude.
jestli jiní nevyšilují je mi také vcelku jedno, já jednám za sebe, ne za jiné....

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:28
- Nahlásit

Trotelchen
Neodpovedel jsi mi na otazku "proc", odpovedel jsi opet pouze "ze" (ktere uz znam).

máme právo na svůj názor
to ti nikdo nebere. Rekl jsi, cos chtel, ti, kterym to patrilo, si to precetli. Proc trvat na tm byt nekde "vyvesen" dny, roky, mesice?

jestli je Tobě fuk, že Ti mažou, to, co napíšeš, tak mě to fuk vážně není a nebude
je mi to fuk v pripade zabomysich valek. A zejmena tech vyresenych.
(Nema myslim smysl bavit se o jinych smazanych forech, ted se snad resi to, co tu probehlo nyni.)

je to v praxi účinné a jak vidíš, platí to.....nebo se ti zdá, že mě na některých serverech nějak vyšachovali a už tam nemůžu nebo naopak jsou rádi, že je klid a snaží se ho udržet?
Mam pocit, ze nekde zostrili cenzuru. Vyhovuje mi to - na vulgarismy si opravdu nepotrpim, je-li to neci zpusob boje, schvaluju bojovat proti dotycnemu cenzurou. Obcas je to tam chvilku zaplacane, ale zas se to procisti...
Co se tyka me osobne, zas takovy problem s prudici nemam, muj nazor je ten, ze je idealni je ignorovat, vsak je to prestane bavit, kdyz si jich nikdo nebude vsimat...

Promin, ale tohle sroubovani je jak na piskovisti... "Mamiii, on mi zboural babovicku, a ja mu ted za to rozslapu kyblicek!" Nemyslim, ze tim neco vyresis, naopak zas budes problemy jen eskalovat - vyhrava ten, kdo se nad takove prkotiny dokaze povznest...

Nicmene zcela evidentne te bavi boj s vetrnymi mlyny, no budiz.

Taky jdu spat...

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 23:59
- Nahlásit

Trotelchen
Ano, chápu, o co jde Tobě, leč Ty nejsi mou prioritou stejně jako já nejsem Tvou...hmmm....
tak prosím nezasahuj do diskusí, které nemají s tebou a Gafem nic společného. A ano, nejsi mojí prioritou, ale .........stále je tam ten zbytečný vulgarismus

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 07:22
- Nahlásit

wami
Neodpovedel jsi mi na otazku "proc", odpovedel jsi opet pouze "ze" (ktere uz znam).
Wami, proč mám problém s mazáním fora? Protože mi to v nekterých případech přijde jako hnus. A s tím mívám problém.

to ti nikdo nebere. Rekl jsi, cos chtel, ti, kterym to patrilo, si to precetli. Proc trvat na tm byt nekde "vyvesen" dny, roky, mesice?
třeba proto, že když někde něco píšu, tak ne proto, aby mi to někdo za chvíli smazal
takhle je to normální, pokud to Tobě přijde normální naopak, doporučuji přečíst něco o demokracii a občanských svobodách

je mi to fuk v pripade zabomysich valek. A zejmena tech vyresenych.
(Nema myslim smysl bavit se o jinych smazanych forech, ted se snad resi to, co tu probehlo nyni.)

ale řeší-je to tiž opakování situace v režii stejných osob
No takže když Tobě to fuk je, tak si je nechej mazat, mi to zase fuk není a podle toho se budu chovat.Nechápu, proč to řešíš, chceš mi jít jako příkladem?

Mam pocit, ze nekde zostrili cenzuru. Vyhovuje mi to - na vulgarismy si opravdu nepotrpim, je-li to neci zpusob boje, schvaluju bojovat proti dotycnemu cenzurou. Obcas je to tam chvilku zaplacane, ale zas se to procisti...
Co se tyka me osobne, zas takovy problem s prudici nemam, muj nazor je ten, ze je idealni je ignorovat, vsak je to prestane bavit, kdyz si jich nikdo nebude vsimat...

Mluvíš asi o fauně, no o cenzuru určitě nejde, to je trochu něco jiného. Spíš jde o to, že tam již moc nepřispívám a tak ke konfliktům moc nedochází...je to tam totiž totální výkvět....a to mi už fakt nestojí za reakce...přesně totiž vím, jak by to dopadlo a nemíním se přestrkovat se třemi webmastery najednou, to bych už fakt nic jiného nedělal....ale myslím, že si frajeři taky užili své-mimo server, takže ifaunu už fakt ne, až na pár jedinců je to tam jeden větší k...t než druhý.
To, že jsme spolu problém neměli není myslím tím, že ignoruješ prudiče, ale tím, že se chováš jako človvěk, tedy diskuuješ jako člověk a používáš u toho mozek, který máš evidentně v hlavě.....a takováto spojení holt nejsou zcela běžná.......to je ten problém Wami, ale já už si odvyk lidské blbosti ustupovat, to se neosvědčuje.....

Promin, ale tohle sroubovani je jak na piskovisti... "Mamiii, on mi zboural babovicku, a ja mu ted za to rozslapu kyblicek!" Nemyslim, ze tim neco vyresis, naopak zas budes problemy jen eskalovat - vyhrava ten, kdo se nad takove prkotiny dokaze povznest...
Můžeš to nazývat třeba pískovištěm nebo třeba válkou...obojí je přirovnatelné stejně dobře.
Ano problémy za určitých okolností budou eskalovat, to je samozřejmé.
Že vahrává ten, kdo se dokáže povznést sice platit může, ale jen v ojedinělých případech, většinou takový člověk nevyhrává...to je povídačka pro děti jako o těch božích mlýnech, rovnováze spravedlnosti apod.

Nicmene zcela evidentne te bavi boj s vetrnymi mlyny, no budiz.
Střídavě.....prostě mi to dává pocit, že to občas aspoň někoho vyburcuje z věčného spánku a lhostejnosti...a věř, že ano.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 07:24
- Nahlásit

brut
tak prosím nezasahuj do diskusí, které nemají s tebou a Gafem nic společného. A ano, nejsi mojí prioritou, ale .........stále je tam ten zbytečný vulgarismus
Aaaa Brut žertuje? Proč bych nemohl zasahovat do diskuzí? Ony nejsou věřejné? tak proč zde probíhají? Nemáš to Brut nějaké popletené nebo jsi to jen myslela nějak jinak?

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 07:42
- Nahlásit

Trotelchen
třeba proto, že když někde něco píšu, tak ne proto, aby mi to někdo za chvíli smazal
takhle je to normální, pokud to Tobě přijde normální naopak, doporučuji přečíst něco o demokracii a občanských svobodách

Ja to beru jako beznou diskuzi, jako kdyz s nekym mluvim na louce. Taky si rozhovory nenahravam, aby zustaly zachovany pristim generacim...

opakování situace v režii stejných osob
Garfield tehdy moderatorska prava nemela...

Nechápu, proč to řešíš, chceš mi jít jako příkladem?
Ne, nemam jak ani proc. Ale kdyz se ptas - tak se snazim proste porozumet tomu, proc ti to tolik vadi.

Že vahrává ten, kdo se dokáže povznést sice platit může, ale jen v ojedinělých případech, většinou takový člověk nevyhrává...to je povídačka pro děti jako o těch božích mlýnech, rovnováze spravedlnosti apod.
Tak to si nemyslim... Kdyby se lidi tady na jinych forech nedokazali povznest nad tvou snahu zasahovat jim vulgarne do diskuze, opet by doslo k hadkam a zabomysim valkam. Kdo se ovladne a nereaguje na tebe (dobre, rekneme presneji na jine tve nicky), ma klid...

Střídavě.....prostě mi to dává pocit, že to občas aspoň někoho vyburcuje z věčného spánku a lhostejnosti...a věř, že ano.
Verim ti. No priznavam, ze me by rozcilovani lidi nijak nenaplnovalo dobrym pocitem...

A vzhledem k tomu, ze nejen, ze jsme tu momentalne OT uplne neuveritelne, ale ke vsemu zaciname slovickarit, tak si rekni sve posledni slovo (covece, to je ale prece vlastnost zenskych, mit vzdycky posledni slovo! ) a ja to uz necham plavat...
Nonsensove diskuze mi nevadi, ale sem se vazne nehodi...

monika
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 07:58
- Nahlásit

Trotelchen
já už taky tak nějak přestávám chápat o co ti vlastně jde. Máš pravdu v tom, že toto forum je veřejné, ale řešit si své spory s Gafem se tady jaksi nehodí. Navíc vznikly z odpovědi Gafa, kterou myslela určitě s humorem a nadsázkou jí vlastní. Většina se tomu zasmála a hodila to za hlavu.Ti mladší, kterých je tady taky dost to snad ani nepochopili. Myslím si, že už kvůli "dětem", které občas tyto diskuze čtou jsou tvé výrazy přinejlepším nevhodné. Mě tady kdysi na mou výslovnou žádost taky zrušili diskuzi když jsem prosila o pozornost pro jednoho nemocného kluka a nikdo se neozval, že by mu to nějak vadilo a to názory v oné diskuzi byly taky dost ostré a pro někoho snad jejich vyjádření i důležité. Všichni co tady chodíme si rádi povídáme o pejsanech a někdy i o tom, co nás trápí, ale řešit tyhle věci sem vážně nepatří. Gaf má právo mazat a v tomhle případě stojím za ní stejně jako většina a říkám:"přečetla jsem si to, beru tvé názory na vědomí a hážu to za hlavu.Navíc se netýkaly diskuze, která na tomto foru měla probíhat." Možná by to chtělo víc tolerance z tvé strany, jsme jenom lidi a žijem pro své pejsky. Každý má holt tu svou prioritu někde jinde. Máme myslím všichni práci, své rodiny a taky spoustu starostí a tenhle server by měl duši hladit a ne ještě víc potrápit.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:18
- Nahlásit

wami
Ja to beru jako beznou diskuzi, jako kdyz s nekym mluvim na louce. Taky si rozhovory nenahravam, aby zustaly zachovany pristim generacim...
musím to brát tedy stejně?

Garfield tehdy moderatorska prava nemela...
zrovna je v té době získala, takže měla

Ne, nemam jak ani proc. Ale kdyz se ptas - tak se snazim proste porozumet tomu, proc ti to tolik vadi.
Ty to tomu rozumíš, jen Ti to z Tvého pohledu nepřipadá důležité

Tak to si nemyslim... Kdyby se lidi tady na jinych forech nedokazali povznest nad tvou snahu zasahovat jim vulgarne do diskuze, opet by doslo k hadkam a zabomysim valkam. Kdo se ovladne a nereaguje na tebe (dobre, rekneme presneji na jine tve nicky), ma klid...
i tak to můžeš nazvat...jsou však i lidé, kteří na mne reagují a přesto se vulgarismů nedočkají...že Wami?????? nebo copak jsem třeba Tobě již navulgarizoval?)))

Verim ti. No priznavam, ze me by rozcilovani lidi nijak nenaplnovalo dobrym pocitem...
Nesmíš to převracet Wami...mě nenaplňují dobrým pocitem Ti, ktří se rozčilují...dobrým pocitem mě naplňuje, když potkám nějakého jedince, který přemýšlí)))) asi tak Wami

Nonsensove diskuze mi nevadi, ale sem se vazne nehodi...
to je pouhá přetvářka Wami, kdyby se sem nehodily, tak by na ně nikdo nepřispíval.......

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:20
- Nahlásit

monika
to je pořád dokolečka....já Ti Tvé názory neberu a pokud se zdejší server bude ke mně vchovat stále ve stejném duchu budu si i já dělat, co mne napadne, to je můj názor, mysli si o něm , co chceš......není můj problém, že někdo nedokáže pochopit, o co jde....nikomu to nenutím a taky mě už tohle mrhání zbytečnými slovy vůbec nebaví.....

monika
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:42
- Nahlásit

Trotelchen
já ti tvé názory taky neberu.Klidně je měj, máš na to právo stejně jako ostatní. Jen by možná bylo na zdejším servru vhodné je trošku zklidnit. Někdy je problém při psaném projevu řádně pochopit o co jde, ale stačí fakt jen víc trpělivosti. Jestli tě někdo požádá o radu či pomoc a ty k tomu máš co říct, tak to udělej, ale nikdy nemůžeš počítat s tím, že zrovna tu tvoji si někdo veme k srdci a bude se jí řídit.Má právo volby a taky má právo říct, že se mu to či ono nelíbí.

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit

monika
"přečetla jsem si to, beru tvé názory na vědomí a hážu to za hlavu.Navíc se netýkaly diskuze, která na tomto foru měla probíhat."

Ale takových diskuzí je tady přece spousta a stejně do nich víceméně nikdo nezasahuje (viz. třeba nedávno diskuze o udání štěňat kříženců NO x malamut). Pokud mají platit pravidla pro mazání čehokoliv, měly by platit všude a nebo nikde... Ale jak říkám, je to jen můj názor. Mě by třeba ta smazaná diskuze zajímala a protože nemám čas sedět u netu nonstop celej den, nemám šnaci si ji přečíst. Což mě celkem mrzí...

Jandula
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:47
- Nahlásit

Eimy
Ale zase si tam někdo nenadával takovým stylem, že to pohoršuje i mě...

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit

Eimy
Tam šlo o osobní spor mezi Trogelchen, Gája a já. Čistě slovní přestřelka, o ničem smysluplným. Až se to vyřešilo a strany se navzájem omluvily, tak jsem to smázla. Byl to plebs o ničem.

monika
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:50
- Nahlásit

Eimy
nešlo o téma diskuze, šlo o výrazy, které tam padly. Já vím, že internet snese všechno, ale myslím si, ža ač se tady sem tam hádáme, je to pořád v mezích. Tady byly ty meze prostě překročeny.

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:50
- Nahlásit

Jandula
Jak říkám, nemám šanci přečíst si tu diskuzi, kvuli jejimuž vymazání tohle celý opět vzniklo... Takže nemůžu posoudit. I když je fakt, že vulgarismy, který se tady vyskytujou teď nejsou OK, každej reaguje a protestuje proti něčemu po svým. Ale podle mě je potřeba řešit to proč to je a ne to, že to je...

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:51
- Nahlásit

Garfield
Ale takových diskuzí je tady fakt víc... Stačí si některý pročíst... Navíc myslim, že pokud už se rozhodneš něco smazat, mělo by to být za souhlasu všech zúčastněných stran (pokud už k tomu má dojít) - pořád mluvím o té původní diskuzi ne o tom, co tady je teď.

monika
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit

Eimy
podle mě je potřeba řešit to proč to je a ne to, že to je...

budete mít možnost na celorepublikovém srazu. Doufám, že na sebe nepoštvete psy

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:56
- Nahlásit

Eimy
Ano, ale já mám osobní život, psa a chodím do práce. Nečtu ani čtvrtinu všech diskusí. Reaguju tehdy, jsem-li tomu přítomna a vidím-li to, případně, když mi někdo napíše nebo zavolá, že je třeba někde něco smazat.

Navíc tohle bylo ukončený. Jestli mi rozumíš, Trotelchen mohl zcela libovolně vyjádřit vše co chtěl, dokonce tam nedocházelo ani k žádným drastickým potyčkám, každý řekl své a až to opadlo a shodli jsme se na tom, že konec, tak to šlo pryč. Ale to je jedno...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání