Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:50
- Nahlásit

Shelticka
Jak nebere???? bere se všechno!

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:15
- Nahlásit

Madabiš
přeposlala jsem ti propozice na klubovky TKS. Je to 7.4 a začátek je až v jednu, tak se ráno vyspinkáme. Svačina na místě Teď už jenom objednat počasí. Poslala jsem to na Pepíkův mejlík, ten tvůj se se mnou nějak nebaví.

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:31
- Nahlásit

Madabiš
mi napadlo, že je to vlastně velikonoční víkend....asi na závody přivezu něco k papu a pití, třeba pomazánku nebo brambůrky případně vaječný koňak

Madabiš
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:03
- Nahlásit

gabifi
jj taky mě to napadlo - já zas přivezu ještě něco na zapití prcka tak se můžem zlejskat

Venuše
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:06
- Nahlásit

Madabiš
gabifi
Ale dámy! Já myslela, že jedete závodit a né se zbořit

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:49
- Nahlásit

Madabiš
Venuše
no, zbořila bych se tuze ráda, ale nemám náhradního řidiče
Zkusím ukecat někoho z rodiny, aby přijel pro kluky a já pak můžu dolézt těch 10 kiláků domů sama, klidně po čtyřech

Madabiš
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 14:47 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit

Venuše
gabifi
já bych se taky ráda, ale taky řídím
my tam vezmem flašky a opijem soupeře - teda já je opiju Gábině

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:03
- Nahlásit

Venuše
no jistě že ti co se budou umět předvíst budou líp hodnocení, ale ještě přivírají oči Pak už to bude horší

Venuše
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:14
- Nahlásit

Shelticka
No nech být, i tady v Brně je prej zatím přihlášenejch 75 šeltiček, tak to bude mazec ve všech třídách

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:23 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Venuše
Týbrďo tak to je dost A už ti přišel vstupák? Mě dneska přišel na Ostravu 14.4., ale na Brno ještě nic. V Ostravě je nás v mladých fenách 6, tak to su taky zvědavá jak dopadnem

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:35
- Nahlásit

Madabiš
to je spolupráce....kromě opíjení spoupeřů můžeš v určitých chvílích házet míčkem

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:37
- Nahlásit

Venuše
Shelticka
holky není některá z vás přihlášená letos na Léto s Lesí?

Venuše
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:42
- Nahlásit

gabifi
Jájájájájá sem přihlášená! A už se móóóc těším To bude rošambó, jedu tam s oběma klukama, aby nebyla nuda

Venuše
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 16:44
- Nahlásit

Shelticka
Nic mi nepřišlo zatím, tak doufám, že je všechno Ok Do Ostravy nejdem, ani nevím proč, ale co se týká výstav sem neumětel.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:48 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

gabifi
já ne, Louny jsou na druhé straně republiky a to mi neprojde

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:51
- Nahlásit

Venuše
víš co, já výstavy nehrotím, já si prostě věřím nic moc necvičíme, asi to má v krvi prostě přijdu odpochoduju a je to. Zatím jsme byly vždy VN1 a to mi docela zvedlo sebevědomí, ale to je moc špatně teď to bude mnohem horší a jak jsem zvyklá na dobrý umístění, tak mě to bude určitě mrzet, protože v konkurenci např. 14 dalších nevím nevím, ale s mojim uměním-neuměním nemá chudák Konče šanci

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:23
- Nahlásit

kuk, hlásím, že pro nás je nejlepší flyball flyball flyball...nic víc, agility nechám jenom jako nárazovku, ale jsem celá šťasná, že jsem konečně našla něco pro balónkový nadšence
jupí

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 08:46 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
chi, kdo je šťastnější...ty nebo Jimmy?

Madabiš
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:12
- Nahlásit

Jimmi
tak to je skvělí

Renata a Celine
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 09:42
- Nahlásit

Madabiš
Jestli sušíš seno sama, tak poklona.) Když jsem byla malá, měl strejda dva poníky a králíky a když se vrátil z práce, šel sekat trávu. Je to pěkná moročina.
Kdybych nebrala moji sociální situaci a jen představu, tak by se mi líbilo mít takový malý betlémek.... ovečky, oslíčky a poníčky.))
Venuše
Taky jsme se přihlásily na tábor, tak se uvidíme. Jedeš poprvé?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:44
- Nahlásit

gabifi
...asi on, stejně musím lítat, takže o tom, že bych staticky stála a pes lítal s míčkem v hubě to není
ale na agi stejně ještě půjdem, nechci to jen tak zahodit, jenom v tom asi nebudeme nijak úžasní

Venuše
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:28
- Nahlásit

Renata a Celine
Nene, jedem podruhé Loni to bylo super, tak už postrkuju kalendář a hodně moc se těším.
Ty máš kolie že

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:18 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
až najdeš kynologický sport, kde se páníček neangažuje, jenom tupě civí, určitě mi dej vědět...tam bych mohla být velmi úspěšná

Venuše
furt se nemůžu rozhodnout, kam mám na tábor jet. Asi se budu rozhodovat tak dlouho, až mne nikde nebudou chtít, protože bude obsazeno

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:27
- Nahlásit

gabifi
coursing

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:38
- Nahlásit

Jimmi
s Kendym na coursingu bych tupě civět nemohla, stíhačka soupeřů je adrenalinový sport

Venuše
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:44
- Nahlásit

gabifi
To je přece jasný, do Loun ! Už sem to asi říkala, ale loni tam byla myslím tvýho Kendíka asi dceruška Girlie, že jo? Tak se jich můžeš zeptat. A bylo tam dost kraťand, letos nevím. Právě že sou všechny DK, KK i šeltičky pohodový plemena, tak se to tam motalo všechno dohromady a bylo to dobrý
Teda samozřejmě krom pár vyjímek
Já za sebe můžu říct, že mi to hóóódně moc dalo

Madabiš
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:00
- Nahlásit

gabifi
Tak vybírej pořádně ať v Kardašce můžeš předat nové zkušenosti

Venuše
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:17
- Nahlásit

Madabiš
Tomu se myslím říká zneužívání
Já to taky tak beru, nasbírám co nejvíc informací a dat, a pak z toho budu žít celej rok

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:30
- Nahlásit

gabifi
no, ale svou energií přispět nemůžeš, jak vyletí návnada je to v roukou Božích.... a Kendyho

Lenka Š
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:53
- Nahlásit

Venuše
Ahoj, my jsme taky loni byli v Žamberku. Neměli jsme náhodou stan vedle sebe? Máme dlouhosrstku - Basca a od listopadu i kraťandu Akiho. O Lounech stále přemýšlíme a nemůžeme se rozhoupat. Prý tam jede drtivá většina sheltií a minimum dlouhosrstek, kraťanda zatím snad žádná.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání