| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 19:27 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
závody v Zárybce, to je na dlouhé vyprávění...závody pořádá Saša a z toho důvodu mám start povolen jinak jsem pořád silně nežádoucí
Dnes se nám všem běhalo dobře, žádné pronikavé úspěchy jsme k našemu velkému údivu nezaznamenali
Kendyk má stříbro za zkoušky
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 19:50
- Nahlásit
gabifi
tak to gratuluju
nevíš jak dopadli výstavníci?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2007 22:06
- Nahlásit
Madabiš
výstavníci dopadli takhle: URL
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:04
- Nahlásit
Madabiš
Jak sedláci u jedné nejmenované východočeské obce
Finové mají zřejmě svůj vlastní standard
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:52
- Nahlásit
petl
vau....vystavování je prostě adrenalinový sport...bodovaný člověkem
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
gabifi
já to nějak neřeším...jen škoda času a peněz na rozhodčí která si neumí sáhnout pod chlupy na ROVNÝ hřbet...
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:18
- Nahlásit
petl
jo je to opravdu jen o subjektivním pohledu, tak snad ste měli aspoň hezký výlet.
Co mamina už se kulatí nebo valí?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:42
- Nahlásit
Madabiš
Jé mamina je jak almara
Už se ani nevalí, nejradši by jen polehávala a žrala, ale ani tak už neví jak si sednout a lehnout, chudinka...nu což, čtrnáct dní musí ještě vydržet
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:15
- Nahlásit
Madabiš
včera na závody dorazily Lišky v sestavě 4x dalmatin, 1x labutěnka a Peggynka pak ještě Saša a Sandra - ty tam byly celý víkend. Saša má první místo za zkoušku, Kendyk 2x druhé místo za zkoušku a druhé místo za celkové součty za obadva dny Jump + Agi + Zkouška. Beky a Akim tentokrát nezabodovali.
My s Ivčou jsme po celé dva dny poctivě navštěvovaly kantýnu i když jsme si přivezly plné ruksaky svačiny
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:17
- Nahlásit
petl
Tak konec těhotenství mám ještě v živý paměti - takže si to dakážu živě představit a závidím jí že si nemusí zavozovat kaničky
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:23
- Nahlásit
gabifi
ste všichni šikulky kde ste vůbec byli v budějkách? Holkám z TKS to jde je znát že jezděj trénovat i mimo
už budu mít doma překážky - od Pepíka bych se jich nedočkala tak sem to zadala mýmu taťkovi a myslím, že nejpozděc do tejdne mi nařeže laťky, pak mu ukážu jak sem hrozně nešikovná, když to budu kompletovat a on mi je určitě dodělá - to na něj platí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:29
- Nahlásit
Madabiš
v Budějkách byly o víkendu halovky. Je to čím dál větší masakr. Sice výsledky moc nečtu, ale například v neděli dvojky a trojky NIKDO nedoběhl bez trestných bodů. Kdo zvládl parkur, tak měl alespoň trestné body za čas....a to nás tam bylo celkem asi 90, včetně reprezentantů. Obávám se, že KK a agility je minulost
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:41
- Nahlásit
Ahojky holky, hlásím se jenom na chvilinku.
všem agiliťákům ZDAR!
Na slovensku dobrý, při masakru čtyř dlouhých kolegyň jsem urvala čestného CACe
Finka byla dobrá, posudek mám moc hezkej, Jimovi stálo ucho jako oslíkovi, takže si ho sama zalomila a řekla Nedotýkat se " a do posudku napsala "lehčí ucho", vytkala nám kratší krok, u mě zabodovala výrokem - perfektní temperament ( zdravíme taťku) Jimík zase řádil - no nic, ono skoro ve dvě přijít na řadu...
Celý posudek si dneska napíšu na stránky. Je nesmírná škoda, že nás nejelo víc.
Připadala jsem si jako ztracenec. Jenom dva zástupci KK
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:43
- Nahlásit
gabifi
Jo taky mi přijde že se agility řítí někam do neznáma. Kdo byl rozhodčí?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:46 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
Jimmi
nedotýkat
Ještě jednou gratuluju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:50
- Nahlásit
Madabiš
Lenka Pánková, parkury byly skvělé, standardní časy kromě jedniček vražedné
Jimmi
taťka je pyšnej
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:28
- Nahlásit
Ahoj ostřílený vystavovatelky a agiliťačky. Všem blahopřeju.
Když budem chtít jet do ciziny,tak jsem se někde dočetla, že je nutný petpas. Ten mi vystaví veterinář? A ještě jedna věc, Celine je sice tetovaná, ale tetování vůbec nemá vidět. Vystaví mi ho i když je nečitelné, jen podle PP?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:54
- Nahlásit
Renata a Celine
petpas ti vystaví veterinář, mně je vystavil na základě tetovacích čísel opsaných z očkováků, protože samozřejmě kluci je mají nečitelné. Přes hranice jezdíme docela často, zatím se v tom nikdo nevrtal, že by chtěl to tetování vidět....ale samozřejmě srážka s blbcem je možná. Čipy nemáme.
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:04
- Nahlásit
gabifi
Já zatím pro čipování moc nejsem, dokud to nebude nutné - jsem v tomhle směru zpátečník. Stejně nás to jednou čeká všechny - všichni budou očipovaní, ale to už my nezažijem.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:09
- Nahlásit
Renata a Celine
zaleží kam člověk jede. Mi třeba jeli na východ k sousedům a petpas jsme ani nepotřebovali. Nikdo jej vidět nechtěl. A pokud, čipy ani tetování se na hranicích vesměs nekontrolují. v podstatě stačí vyskládat tolik petpasů, kolik je v autě psů a nikdo už nepátrá po tom, jestli pas napsaný na kolii opravdu patří tomu teriérovi, co vezu autem. ... Ale v každé zemi si na tom asi potrpí jinak, do jaké míry to důsledně kontrolovat.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:17
- Nahlásit
Renata a Celine
my jezdíme Slovensko a Rakousko a ti na psy kašlou, většinou ani petpasy nechtějí....čipy nechám napíchat až v případě největší nouze a nerada
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:41
- Nahlásit
gabifi
No já taky, přece jen je to cizí předmět v organismu, člověk neví, jestli z toho nemůže být nějáká nemoc. V roce 2011 mají být očipovaní všichni. Snad se zákon ještě upraví.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:03 - Změnil/a: zuska
- Nahlásit
nemůže být nějáká nemoc
to je nepravděpodobné.
já se spíš děsím dne, až se budou povinně čipovat všichni lidi!! fuj. všichni o nás budou vědět všechno, všude přístup jen na čip. prostě totalita hadra
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:05
- Nahlásit
zuska
nestraš to snad už nezažijem
myslela jsem si, že budoucnost jak si jí představovali v různejch filmech nikdy tak vypadat nebude, ale když se kouknu na moderní nábytek a na některou novou módu tak se děsím, že tady možná fakt jednou budem chodit v hliníku a igelitech
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:12 - Změnil/a: Madabiš
- Nahlásit
Zkouším skenovat tak vám sem hodím fotku Bedřicha jak pase naší Galánku.
Je vyválená tak se neděste
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:23
- Nahlásit
Jaký máte u vás počasí? U nás bílo a chumelí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:34
- Nahlásit
Madabiš
počasí máme hnusný
Ta fotka je fantastická
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:36
- Nahlásit
gabifi
jo až na to, že Bíďa pase a kobyla stojí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:53
- Nahlásit
Madabiš
snad bys od Galanky nechtěla, aby se nechala pást od takové myšky
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:29 - Změnil/a: zuska
- Nahlásit
Madabiš
u nás děs, všude kolem se válí hromady namoklého zbřečkovatělého sněhu a furt to cosi neurčitého směsného padá z nebe
Fotečka je moc pěkná, škoda že ta kobylka není trochu akční:-D
To Atik se koní strašně bojí. Chtěli jsme se jít juknout do zoo, ať se trochu otrká a zjistí, že takovýchle "věcí" tady s náma na zemi žije víc a je to v pořádku... ale v tomhle počasí...
|