| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:04
- Nahlásit
jeden zážitek s debilní maminkou: jdeme kolem mámy s dítětem, asi tříletým. Když musím projít blízko kolem dětí, beru kluky na krátké vodítko a do takové vzdálenosti, aby nemohlo dojít ke kontaktu. Tentokrát se mi to vyplatilo, protože dítěti vylítla nožka a pokusilo se nakopnout Akima. Reakce maminky: No ti jsi šikovný, pejsek se ti nelíbil, viď? Snad příště nakopne zlatíčko něco ostřejšího, co mu udělá dírky do zadečku nebo nožičky
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:06
- Nahlásit
petl
No, přesně tak, já to uznávám, že to tenkrát byla moje chyba. U nás v rodině jsou dvě děcka, taky je miluje a myslí si pak, že si s ní bude chtít hrát každý a pochopí její přiběhnutí. Teď jakmile vidím dítě, hodně zvýším pozornost. Jo jo, bylo to ponaučení.
No to už je za chvíli, tý jo. To jsem zvědavá kolik se těch štěňátek vykulí, hlavně aby byli zdravý.
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
ke smradům a jiným dobrůtkám: já to měla s naší lovečákem, ale bohužel na toho takováhle klasická metoda, která na kolie platí, vůbec¨nezabírala - ve většině věcech sem ho musela přelstít, neměl žádný přivolání takže v rámci toho jsem dělala, že je šikulka že něco ulovil a ať mi to de ukázat - dneska to vezme do huby já ho zavolám a on příjde a já mu to vezmu - samo když je to hovno tak to se neudržím a pěkně ho seřvu.
pro kolie nedoporučuju - myslím, že na ty stačí houknout a rychle se naučí že je to fuj.
Ale takhle se naučil neprchat - když mi ukradne třeba tvrdej rohlík tak ho zavolám - normálně bych ho s ním musela ulovit - vezmu mu ho a zase vrátím a on z toho má hroznou radost.
To jen tak jiná zkušenost
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:09
- Nahlásit
gabifi
Jojo, to taky znám - nastupuju do výtahu s tříměsíční Nanynkou (chodili jsme zalévat známé kytky tak jsme socializovali jak se dalo ) vedle nás nastupuje asi tříletý chlapeček s maminkou.
Nanynka bez problémů nastoupila první, já druhá, pak maminka s malým. Malý se rozhlédl, bez varování natáhl ruku a bacil Nanynku po hlavě. Fakt. Bacil, naplocho dlaní. Maminka na to kouká s vlídným úsměvem...no, to co jsem jí tam řekla si určitě za rámeček nedala.
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:10
- Nahlásit
Některý děti jsou fakt hrozně vychovaný. Už jsem se s tím taky setkala, že šel asi pětiletej chlapeček, měl v ruce prut ze stromu a když kolem nás procházel, seknul Celine po zádech. Hned jsem mu řekla, že to nemůže dělat, nejen, že to psa bolí, ale taky by ho mohla kousnout. Mamka naštěstí byla stejnýho názoru. Nevím, co ho to napadlo...
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:11
- Nahlásit
Renata a Celine
Na UZV jsme jich viděli 5 - říkala paní doktorka prý "nejmíň 5, výš už se to špatně počítá "
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:11
- Nahlásit
gabifi
tak to by mi snad ulítla nožka taky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:33
- Nahlásit
Renata a Celine
Madabiš
gabifi
nevím kam na ty děti chodíte, já mám jenom kladný zkušenosti a spíš se děti psa bojí, takže Jimovi držím tlamku a dítě nadšeně hladí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:38
- Nahlásit
Jimmi
naši klucí se phladit nenechají
|
Renata a Celine
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:38
- Nahlásit
petl
To je dobře, protože mi přijde, že se teď rodí nějak málo. A ať jich zase není moc na Kuli. To už musíš mít hroznou radost. Já, kdybychom měli štěňátka, tak už je snad ani nebudu chtít někomu prodat. A nebo bych si ty budoucí majitele hrozně moc prověřovala, jenže to asi někdy pěkně zkresluje. Zrovna na Silvestra jsem potkala nějákou holku,asi kolem 20 s mamkou. Ptaly se mě na Celine, že by chtěli taky štěňátko. Působily fakt příjemně a nadšeně, že by se o štěně hodně staraly. Stály tam se mnou dost dlouho a právě najednou jsem začala poznávat, že všechno není zase tak ideální.... Maminka byla taková hodně ¨pinktlich¨a přišlo jí hrozně divné, že si Celine lehla na chodník, když je špinavý. I podle jejích dalších představ mi přišlo, že by spíš chtěla plyšovou hračku. Ta holka studovala v Praze a domů jezdila jednou za čtrnáct dnů, tak by se o psa v podstatě starala mamka, která na mě moc dobře nepůsobila.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:40
- Nahlásit
petl
už se těšíme na zážitky se zájemci o štěňata. Nezapomeň se pak o největší perličky podělit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:43
- Nahlásit
gabifi
já držím tlamku a celého psa on se každému vyhýbá, nikdo nemá šanci ho kopnout nebo cokoli
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:54
- Nahlásit
Jimmi
tak nevím...Akim považuje hladící ruku cizích lidí za největší potupu a když si myslí, že nemá kam ustoupit, klidně si zobne. Veterináři nemůžou pochopit, že hodnější z naší dvojice je kolie Ke Kendymu přistupují s respektem, po zákroku si vydechnou a jdou s lehkým srdcem na toho menšího. A pak já prohlásím: A teď pozor na ruce
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:32
- Nahlásit
gabifi
Jim je hodnej , hlazení mu nevadí, jenom je moc akční a při prochajdě prostě nemá čas....
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:32
- Nahlásit
gabifi
Ježíš neděs mě, zatím jsou to zážitky typu:
My se k vám přijdeme podívat...a podívání se protáhne na 4 hodiny protože pro samé hlazení psů ani nemůžou vstát ze země
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:50
- Nahlásit
Madabiš
návrh na výlet:
7.4. pořádá TKS klubové závody v Zárybce. Nevím, jestli budou závody otevřené i pro nečleny (spíš ne), ale pokud ano, určitě tam pojedu a budu se snažit ukecat i Ivču. Tak jsem zvědavá - až Dana uslyší mé jméno, nečleni mají nejspíš smůlu
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:12
- Nahlásit
gabifi
no když nebudu nic mít tak určitě - ty budeš závodit? já bych jela na čumendu - snad nodmítnou nebohou matku s dítětem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:15
- Nahlásit
gabifi
Madabiš
vy si tam někde u vás furt něco užíváte a já prd taky bych fandila zplnahrdla
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:17
- Nahlásit
gabifi
My budeme fandit pouze virtuálně - v té době by se u nás měly plazit malé zrzavé žížalky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:18 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
petl
jó tak to ti tedy nezávidím, já tak pomucinkovat a rychle vrátit zpátky
navíc počet 5/5 to bude něco
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:20
- Nahlásit
Jimmi
Hele, teta, vzpomínáš co byla hlavní výhra pro správně tipujícího ?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:21
- Nahlásit
petl
navštívil mě pan Alzhaimer.....copa si říkala???
|
petl
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:22
- Nahlásit
Jimmi
Ten nešťastník bude muset chodit často socializovat - což ti při tomhle počtu vážně nezávidím. Ty ruce stačí okousané od těch 5 natož když těch piraň bude 10
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:46
- Nahlásit
petl
vůbec tě neznám....nevolej mi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 16:01 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
nebohou matku s dětmi určitě neodmítnou, zato Filipovou s čokly určitě ano
Napsala jsem jim dotaz do návštěvní knihy, jsem zvědavá na odpověď....až se budeš chtít zasmát, tak si to přečti
Jimmi
petl
poslední socializace u štěňátke Balaďátek mne stála málem svetr...piraně se na mne vrhly hlava nehlava
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:07
- Nahlásit
gabifi
du jim tam taky něco napsat - snad ti ještě neodpověděli
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:32
- Nahlásit
gabifi
Balaďádka jsou taky po dědovi nééé
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:42
- Nahlásit
Jimmi
no, děda Kendy se u Míši tvářil jako trouba. Když jsme si přijeli vybrat štěňátko, bylo tam 7 dravců a jeden trouba. My si odvezli toho troubu. Doma se rozkoukával asi tři vteřiny....a začal....asi si řekl "dost bylo přetvařování, zpátky mne určitě nepovezou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:43
- Nahlásit
gabifi
úplně ho vidím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:50
- Nahlásit
Jimmi
bylo těžké vybrat si Jima? My jsme přijeli k Míše a všechna štěňátka vypadala stejně, kromě Kendyho, ten byl úplně jiný a líbil se nám nejvíc. Jenomže se nám zdál moc velký, a tak jsme se Míši zeptali, který je nejaktivnější. Míša nám ukázala největšího draka a řekla, že si můžeme pro něj vybrat jméno. Vybrali jsme Candy a pak odjeli. Ale v autě se nám to rozleželo v hlavě, že jsme měli dát na intuici a při další návštěvě jsme si odvezli Cakeho. Proč mu říkáme Kendy je jasné....náš měl být Candy
|