Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 08:49
- Nahlásit

Jim má mámu pevně vetknutou ve tváři i v povaze. A Celine bude navždy ve svých potomcích. To, co svým dětem dávala, tady nemá žádná fena.

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:25
- Nahlásit

Dneska Kikimka neuvěřitelně potupil personál kliniky Vltava v Budějovicích.
a) šahali na něj
b) nasadili mu náhubek
c) oholili mu břicho
Už se z traumatu vzpamatoval, pomohl tomu pytlík s piškotama

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:17
- Nahlásit

Nikdy nezapomenu na Jimův udivený pohled, když se Soptík poprvé přiřítil z křoví, silně oparfémován hovnem: Proboha, cos to přivedla za burana??!!!!! Takže mám doma lorda a křováka z Buranova
Tu svojí grácii má po Celine, po Kendym má zase určitou zásadovost v tom, že jemu na hlavu nikdo srát nebude. je celkem jedno velikost a pohlaví. Ta zásada je dost silná

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:18
- Nahlásit

gabifi
Dneska Kikimka neuvěřitelně potupil personál kliniky Vltava v Budějovicích.
a) šahali na něj
b) nasadili mu náhubek
c) oholili mu břicho
Už se z traumatu vzpamatoval, pomohl tomu pytlík s piškotama

promiň, ale to je táááák hroznýýýýý

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:38
- Nahlásit

Jimmi
Takže mám doma lorda
tak tuto vlastnost po Kendym nemá, ten je taky křovák

Ekonomické okénko:
kuwa jediný pozitivum finanční kryze, levnej benzin, je defynytyvně v prdeli

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:55
- Nahlásit

Tak si tak říkám, že jednou člověk nejede na nějakou výstafku a hned přijde o cirkusové číslo

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 19:48
- Nahlásit

sem si vzpomněla na výstafku, kde se vedle Kendyho jdoucího do kruhu chytli dvě kraťandí dámy, respektive jedna si zobla, druhá hystericky ječela - obě tyto dámy jsou mému srdci velmi milé a z toho je jasné, jaká kref jim koluje v žilách. Kendy se rozhodl, že se přidá a chtěl zavraždit tu kousnutou. Místo do kruhu jsem ho vyvlekla ven z haly, tam podala rychlé vysvětlení, že jdeme vystavovat a valili jsme zpět. Naštěstí se pan rozhodčí na čokly ani nepodíval, vlípnul Kendymu CACIBa (asi za ten řev za kruhem) a bylo to......

Mám ráda psy s vlastním názorem Kendy ve zralém věku usoudil, že Akim ani já nejsme schopni sebeobrany, a tak zásadu "MNĚ srát na hlavu nikdo nebude" upravil na "MNĚ, AKIMOVI A PANIČCE srát na hlavu nikdo nebude". Na rozdíl od mladých let, teď vraždí rychle, účelně, účinně, s chladnou hlavou a v naprosté tichosti

Ajsí
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:00
- Nahlásit

gabifi
No počkej ale v reklamě na kk říkali beze známek agresivity!!! Půjdu reklamovat
Mimochodem to není tak dávno, kdy se na Ajsinu vrhla kk, kterou má moje kamarádka a velice mě překvapilo že si Ajsí nenechala srát na hlavu a pěkně ji vyplísnila..No a teda taky jim koluje v žilách trochu té stejné krve...
Ale jinak jí naše Jůlina vezme cokoliv bez následků....zatím...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:58
- Nahlásit

gabifi
teď vraždí rychle, účelně, účinně, s chladnou hlavou a v naprosté tichosti

no práááááávě

šiš a takový to bylo hodňoučký a miloučký štěňátečko ten jííímeček

Je zajímavý, jak se historie opakuje, Jim si dovolil na nejmenované výstavě, významě "stiskout" zápěstí jedné polské nejmenované dámě, která za mnou celou dobu v kruhu chodila významně si na zápěstí ukazovala a no a nakonec dala Jimovi CACIB a ještě něco navíc

Jo a vedle píše nějaká pipka co mě kazí jméno

Hele teď mě tak napadlo, že my dvě vlastně nikdy spolu venčit ty naše KK nepůjdeme
ale to neva, Jim zabije něco jinýho, nejspíš už ve čtvrtek nějakej tenisák

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:57
- Nahlásit

Ajsí
Půjdu reklamovat
já pudu reklamovat i Akima. V mládí napadal jenom zjevně slabší psy, u kterých nehrozilo, že by mu dali na frak. Když viděl něco bojeschopnýho, dělal, že vůbec neexistuje

Jimmi
že my dvě vlastně nikdy spolu venčit ty naše KK nepůjdeme
já myslím že v klidu. Stačí míček.....rači ale dva

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:15
- Nahlásit

Jimmi
tak se na vás příjdu podívat i snaší elis v neděli 28 jak závodíte za družstva ,jsem na vás zvědavá
pa dárek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:22
- Nahlásit

Jimmi
jo a ještě,ti to pak přinesu v neděli:
Pejskům rozrodně nevařím,říká Michaela Ouředníková z chovatelské stanice Krásná Louka ve Strašnové
je to časopis Petmedia a petko to dostává a tak jsem si to přinesla domů a koukám že je tam tohle,jo to takovej pidičláneček a sní je tam rozhovor

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 11:07
- Nahlásit

brezen2008
O.K. jsi moc hodná, díky, a v neděli se budu těšit!!!
Budu mít pro tebe úkol, v neděli budu mít s sebou Andíka, protože by byl celý den doma sám, tak jestli budeš mít čas, půjdeš ho vyvenčit? Neboj, jenom na vodítku. On bude chudák celý den v odkládačce. A v sobotu , to jsou závody dvojic, budu pomáhat a to budu mít ty blce s sebou oba dva.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 18:50
- Nahlásit

Jimmi
tak mám dorazit i v sobotu?
v neděli malá změna,vemu holky obědvě,dasty bude hlídat doma
neboj a není problém vám pohlídat a zároven i vyvenčit psíky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 19:14
- Nahlásit

brezen2008
no jestli bys chtěla, tak klidně prijď, každá ruka dobrá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 19:25
- Nahlásit

Jimmi
a od kolika tam budete? jak sobotu tak i něděli?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:35
- Nahlásit

brezen2008
No já ještě nevím, ale když přijdeš na osmou, tak to bude akorát

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:29 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Jimmi
ok,tak to prosím vyřid Míle,že se mnou může počítat oba dva dny ,v sobotu vemu jenom elis a v neděli i sindy
změna:
v sobotu nevím koho vemu,ale na tuty v neděli musím všecky 3,bo jsem koukala do propozic a je to na celej den,takže to by dasty nevydržel tu bejt vod 7 do 7 večer

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 16:03
- Nahlásit

Jimmi
zdravím,takže:
já vyjíždím z domova v 6.40 a z letnan mi jede bus v 7:35,takže tam budu na tu 8 ranní a večer nejpozději pojedu v 18:56 od cvičáku
tebe asi manžel veze,vid? že bysme se kdyžtak zdrcli na metru

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:22
- Nahlásit

brezen2008
Hele nemusíš tam být celý den a končit budeme asi dříve, jinak nevím kam ty tři psy dáš? k plotu fakt nevím, jedině přivázat, kotce budou asi plné.
Já ty svoje čokli taky musím vzít s sebou, protože doma nikdo nebude, kdo by je vyvenčil, ale Jindra mě doveze a doufám, že večer i odveze, takže tě na metro určo hodíme.
Zatím pa, a kdyby něco, klidně mě prozvoň.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:38 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Jimmi
ok,já to promyslím a uvidím v tu sobotu kam bych je dala
sobota je pohodová,to mám hlídání ,ale neděle nee ,to nikdo není doma , ale zas ta neděle tam jsou družstva,takže tam bejt musím
tak se budu těšit,pa pa

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:03
- Nahlásit

ahoj fšicí

Víkend sme strávili na Slovensku. Těsně před odjezdem si Kendyk našel v poli totálně schnilou mrtvolku zajíčka. Skoro mi piclo a doufala jsem, že se z toho neposere. Doufala jsem marně, posral se, asi 40x. První noc na Slovensku sem strávila v parku se seroucím debilem. Samo že celou noc lilo jako z konve.....konec hlášení z krátké dovolené

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:31
- Nahlásit

gabifi

tak tu dofču vám pani nezávidim

Je docela zajímavý, že křovák Soptík nad mrtvolkou ani nevzdechne, jeho rajcujou jenom hovna

Jinak jsem nakvašená, protože odpadl dnešní trénink a v neděli jsou závody. Naše družstvo asi nebude dost secvičený, máme tak trochu škatulata hejbejte se, navíc nováčci a Jim od jara blbne, jak mu fenka z družstva vběhla do rány.

No dopadnem jak dopadnem, dort asi zase nebude
pro upřesnění v neděli se běží TSN ...Turnaj sladkých nadějí v Letňanech. Za první tři místa jsou výborný jahůdkový dorty

Navíc, právě mi psala kamarádka, že u nich je strašná bouřka a slejvák, kterej de na Prahu a tady(Ďáblice) krásně svítí sluníííčko, tak asi půjdu zavřít nějaký vokno rači

Jinak vedle se rozebírá veledůležité téma, nepůjdete se vyjádřit k tématu? Myslim vodborně, na plky a srandu nejsou zvědavý
Já budu mlčet a nabídnu Soptíka do dojče jako celkem ideálního kryče, páč až na jeden chybějící zubík je v rychtiku
Nicméně mě zarazilo prohlášení, že bez zubů se čokl nenažere, tak nevím, jestli sem tam ňákej nedorostlej zub může způsobit Sopťovi zdravotní újmu. Se ho pudu zeptat, my už totiž spolu komunikujeme i neverbálně, jako telepatycky, páč já si řeknu" sežere to Anďík? a von hned de a sežereto a čumí, kde je přídavek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:39
- Nahlásit

Jimmi
já měla minulej rok od Martiny točekové jejich za 1 místo dortík ,byl jahodomalinovej
neboj,koukala jsem že jste v 2 divizi,takže se neboj
Kde vedle se co řeší?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:42
- Nahlásit

brezen2008

mám docela blbou zprávu s tím odvozem v sobotu, Jindra pro mě asi nepřijede, takže pojedu s klukama taky autobusem, v neděli mu to vyjde asi líp

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:46
- Nahlásit

Jimmi
prosímtě v klidu,tak to se můžem srazit spolu?
mám pro tebe někam dojet? bo já nechám asi celou smečku doma ,až tu neděli musím někoho vzít

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:04 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
Myslim vodborně, na plky a srandu nejsou zvědavý
gdyž já rači plky a jahodový dortíky

chytrejma kecama se živím, na intrónet chodím relaxovat......na druhou stranu, je lepčí se živit chytrejma kecama než prací

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:18
- Nahlásit

Issy se chce přestěhovat z boudičky na bidýlko, na obrázku nácvik pozice na dvou nožkách

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:25
- Nahlásit

gabifi
nevím jestli mohu,ale Eliška ta skákala a lezla na ačko na Kralupském hepyjendu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:31
- Nahlásit

gabifi
jahodový dortíky

mňááááááááááááááám

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání