| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 12:25
- Nahlásit
Jimmi
OK
ono taky asi pujdou dost na dračku že jo...
I tak díky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2009 14:29
- Nahlásit
FOR ALL
našla jsem staronovou hračku pro chovatele-odborníky
DNA profil
úplně slyším, jak krásně, učeně a hluboce to zní....ááááááách
díky Strakáčům, kde jsem si o DNA profilu přečetla!!!!
tak holky já du počítat ALELY
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 11:43
- Nahlásit
Jimmi
tak holky já du počítat ALELY
Netrvá ti to už nějak moc dlouho? Nebo je počítáš po jedný?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 15:38
- Nahlásit
Gerda
už sem u 124
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 17:50
- Nahlásit
Gerda
Nebo je počítáš po jedný?
Po jedný, celý famíliji a fšem sousedům
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:09
- Nahlásit
gabifi
A co z těch počtů plyne? Aby to jako nespočítala fšem a nakonec na ní nevyskočilo vokýnko - pošli tolika přátelům, kolik ti to číslo vyšlo do 10 minut od výpočtu, jinak tě čeká 7 let smůly....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:27
- Nahlásit
Gerda
A co z těch počtů plyne?
no přeci gdo co zdědí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:33
- Nahlásit
gabifi
Ajo! Jen aby to nebyli chudý příbuzný, to je pak naprt takový dědictví )))
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2009 18:44
- Nahlásit
Gerda
ále, lepčí dědictví po chudých příbuzných, než drátem do voka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:57
- Nahlásit
Kendy je zamilovanej do sousedovic kokršpanělky. Aš se v nějakým útulku profláknou štěňátka kříženců KK x kokřík, jede v tom určitě Kendy. Budí mne ráno v pjet a pak celý den stojí u vokna, zamilovaně čumí k sousedovic baráku a píská jako trotl. Eště pár dnů a du koupit fungl novou traverzu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:16 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
hele, nejste někdo z Prachatic, kamarádka vedle na foru potřebuje pomoc s krvácejícím pejskem, potřebuje ho dostat k vetovi a nemá auto.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:20
- Nahlásit
gabifi
Jim je zamilovanej do sousedovic jackrusselice SISI. Aš se v nějakým útulku profláknou štěňátka kříženců KK x jack, jede v tom určitě Jim. Budí mne ráno v pjet a pak celý den stojí u vokna, zamilovaně čumí k sousedovic baráku a píská jako trotl. Eště pár dnů a du koupit fungl novou traverzu.
Dneska začal pískat i moje sluníčko Soptík ....už neni moje sluníčko
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:09
- Nahlásit
Jimmi
nejsem z Prachatic a celej den sem v práci, kromě krátký přestáfky na vobjet. Je mi to líto, ale nemohu pomoci
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 13:11
- Nahlásit
Jimmi
už neni moje sluníčko
ještě že náš šeltií dědek už ty námluvy tolik nehrotí. Jinak by mi fakt piclo
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 15:33
- Nahlásit
gabifi
éé mám dneska nějakou depku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2009 18:36
- Nahlásit
Jimmi
tak vem traverzu a zatluč tu svini do země!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 13:35
- Nahlásit
hurá, hurá, další vnoučci na svjetě!!!!!!!!!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 14:58
- Nahlásit
gabifi
to už úplně armáda vnoučků, kolikpak že jich je? myslím celkově
byla jsem se mrknout do Krásné Louky, ale fotky Indy jsem nenašla, jen jednu v databázi s podlepenýma ušima, dovolím si tvrdit, že ne moc reprezentativní, ale to je každého věc. Jsou někde nějaký novější fotky Indy? jsem na ni zvědavá, o všech vrzích je všude plno keců (někde až moc...), ale todle je jeden velkej tajem
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:03
- Nahlásit
Dasha
to už úplně armáda vnoučků, kolikpak že jich je? myslím celkově
no to já právě nevím, ale určitě je spočítám
Jinak kopyrajt na fotky a povídání o Indy má Míša a majitelé Indy, takže tohle bez komentáře. Dášo, tam venku je i jiný svět, než ten kynologický, a do tohoto světa patří i majitelé Indy
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 20:03
- Nahlásit
gabifi
tak v databázi je jako majitelka Indy uvedená paní Ouředníková, čili jsem přirozeně předpokládala, že fotky feny najdu u ní, když tam má fotky svých psů.
O tohle se "zajímám" pouze ze zvědavosti, okukuju v podstatě všechny vrhy, od organizace srazu i další KK, tak jsem se zeptala...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 22:35
- Nahlásit
No tak já sem si zlepšila náladu, páč jdu zítra na prochajdu s Costaricou B.K., úplně náhodou jsme na sebe narazili při večerní vycházce, ze psů bylo vidět jenom bílé límcování a napsala jsem měkké i, páč slečna měla s sebou přítele
její překvapenou reakci tedy nikdy nezapomenu , jak se snažila příteli popsat, že právě vidí 3!!! KK pohromadě
doufám, že ty moje zrzavý hovada si neudělaj vostudu a neservou se o Ricu hned za prvním keřem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 22:37
- Nahlásit
gabifi
tak vem traverzu a zatluč tu svini do země!!!
sem si vzala tvojí radu k srdéčku a traverzou se pořádně bacila do hlavy, no a ta sfině zalezla
ze všech štěňat se mi už točí hlava....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 08:21
- Nahlásit
Jimmi
doufám, že ty moje zrzavý hovada si neudělaj vostudu a neservou se o Ricu hned za prvním keřem
doufám, že se SERVOU hned za prvním keřem a že nám to pak tady barvitě vylíčíš
Naši klucí jsou furt bez mozku.....místo toho, abych obdivovala jaro = kvetoucí stromy a bzučící hmyz, nadávám na sousedovic fenu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 08:27
- Nahlásit
gabifi
.místo toho, abych obdivovala jaro = kvetoucí stromy a bzučící hmyz, nadávám na sousedovic fenu
Místo toho abych nadávala na sousedovic fenu nadávám na bzučící hmyz Neustále ze psů obírám mravence, svilušky, klíšťata, blechy a jiné humusy navzdory tomu, že na sobě mají ex-pot a frontline a jsou stříkaní arpalitem Nic z toho nefunguje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit
Biluška
já na kluky žádný antiparazitika už dlouho nepoužívám. Kendy má tak krátkou srst, že to klíšťata a spol. vzdávají předem, holt sou vychcaný, no a Akima oberu po procházce a občas kleštičkama vyndám nějakého zavrtaného sebevražedného klíšťáka, kterej za odměnu dostane poslední jízdu tobogánem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 11:29
- Nahlásit
gabifi
Já to používám hlavně kvůli blechám Ty sfině nám přežívají někde v baráku, s největší pravděpodobností v podlaze a nemůžu se jich zbavit Jak psům přestanou fungovat spoty tak jsou okamžitě zablešení. Nejhorší je, že ty blechy buď získávají rezistenci, nebo psi přestávají vstřebávat spoty, každopádně fungují čím dál kratší dobu. Na tříměsíční účinnost můžu rovnou zapomenout, většinou už nedrží ani měsíc
Posledně se mi dokonce stalo, že ex-pot na dva psy nechytl vůbec - prostě jak kdybych je polila vodou, žádný účinek a blechy se mi vyloženě smály
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 11:39
- Nahlásit
Biluška
s největší pravděpodobností v podlaze a nemůžu se jich zbavi
U nás se natírala podlaha vyjetym volejem (dřevěná), ale to bylo v dílně, v baráku si to moc nedokážu představit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 11:44
- Nahlásit
kachna_
Máme v plánu letos udělat novou, tím pádem by blechy měly smůlu. Ale nevím jestli to vyjde, protože asi bude muset dostat přednost střecha Tím pádem by nás ty svině mořily ještě rok, to se asi zcvoknu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 12:07
- Nahlásit
Biluška
My jsme kdysi nosili pravidelně blechy z cvičáku. Já naiva myslela, že to bylo od psů. Nebylo, bylo to asi z dřevěné klubovny, ptže jen co jsme přešli na jiný cvičák, blechy jako zázrakem zmizely.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 12:12
- Nahlásit
gabifi
jj, jsem si úplně jistá, že ty blechy nepřežívají na psech, ani v žádných pelechách, gaučích a podobně. Jediná možnost je ta dřevěná podlaha Má asi sto let, jsou to prostě ohoblovaný prkna a mezi nima tak 0,2 - 0,8 mm mezery. Někde možná i víc, páč tam zahlodal zub času.
Další možností je, že sem ty blechy tahají kočky. Stahují se sem z půlky vesnice a odblešit je je naprosto nemožné. Dvě třetiny z nich utečou když se přiblížím na dohled. Ten zbytek mě strpí na dohled, ale vůbec neexistuje na ně sáhnout.
|