Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Dasha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:43
- Nahlásit

lebedka
momentík, já vás znám, byla jsem ve skupině s vaší mladší dcerou na LVT Lassie 2006!

lebedka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:48
- Nahlásit

ano tam jsme byli a mohla byste se trochu představit,abych Vás zařadila?

Dasha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:52
- Nahlásit

lebedka
Dáša s černým labradorem a šeltií, měli jsme stan kousek od vás
Pottřík tam dával Kačce do těla pokud si teď nepletu jméno dcery

lebedka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:56
- Nahlásit

Katka pozdravuje Lenyho a nepatří k Vám také Venuše

Dasha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:00
- Nahlásit

lebedka
patřía teď už kromě Lennyho a Romiška taky šelťák Jimik a KK Elfík
taky zdravím! dělají ještě agility?

lebedka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:04
- Nahlásit

přestali kvůli Potříkově epilepsii,ale dozvěděli jsme se,že může cvičit,tak s ním občas jdu přes nějakou překážku,pěkně jste se rozrostli.naše smečka se taky v sobotu rozroste o borderku Elroye.bude ho mít starší dcera

lebedka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:06
- Nahlásit

přeji hodně úspěchů a třeba se zas tady někdy sejdem,nebo se někde potkáme.Nejedete náhodou do Dvora Králové na tábor,když máte kraťandu?

Dasha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 21:22
- Nahlásit

lebedka
jedu, loni jsem tam byla jen s Lennym, letos se budu mořit s plísňátkem ono to původně vypadalo, že tam budu v tom termínu s KK snad jediná, ale nějak jsme se fajn domluvili a bude nás tam celá banda

lebedka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2009 23:45
- Nahlásit

Dasha
tak pokud víte termín,třeba se uvidíme,loni jsme se byli podívat na Girlinku,Dajči a Fidouška.Měli v Žamberku stan hned vedle nás.letos jsou tři termíny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 09:33
- Nahlásit

Jééé to je fajné děfčata, že se snáte! Eště sem frkněte golyjový fotky ňáký.

lebedka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:43
- Nahlásit

Gerda
ahojky Gerdi,budu si muset přečíst,jak se tam fotky dávaj

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 15:00
- Nahlásit

lebedka
já to bohužel umim jen jednim způsobem, tady se nějak používaj ty tlačítka s trojúhelníkama....

lebedka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 15:10
- Nahlásit

třeba nám někdo poradí.budu tu dnes do půl čtvrtý.a pak zas večer.Potřík dnes nějak divně šlápl a kulhá,tak ho musím šetřit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 18:05
- Nahlásit

lebedka
Gerda
fotky se vkládají jednoduše, obrázek musí být na netu v nějaké galerii potom si okopíruješ jeho vlastnosti, klikneš tady na trojúhelníčky a frkneš do okýnka, které se otevře zkopčený vlastnosti fotky...a jeto!

nefunguje to u fotek v galerii estranek

Dasha
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2009 20:51
- Nahlásit

lebedka
vím vím, jedeme ten druhý

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 18:14 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

lebedka
Girlinka je dcera naší golije
My máme jednu šoltyji a jednu ostříhanou goliji, obě v zlaté barvě a oba sou to klucí

all
cheské svátky, hodně jídla, alkoholu, cigaret a jiných neřestí přejí Gábina a klucí

lebedka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2009 19:49
- Nahlásit

gabifi
děkuji za zprávu,moc se mi líbí termín ostříhaná golije,přeji krásné velikonoční svátky a zdravím vaše hafíky

Dasha
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2009 09:26
- Nahlásit

Jimmi
tak včerejší kórsink se nakonec přesunul do Radkovy Lhoty, bylo báááječně, už se nemůžu dočkat fotek a mám natočený videjo, gdybyste ho chtěla vidět pani, tak bude brzo u nás na stránkách

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:39
- Nahlásit

Dasha
mám natočený videjo to jo!!! to já se určitě podívám, já mám jenom haldu fotek....sice krásných ale vídeo tedy nemám, to vám pani zase budu mít co závidět

Já byla v sobotu s klukama na krásným výletě s lidičkama tady s fory a horskýho vůdce nám tradičně dělal Walda. Výlet jsme opět zakončili na jeho chatě. Bylo dost slunečno, takže v neděli mi bylo zle. , ale kluci dali aspoň na pár hodin POKOJ!!!! a LEŽELI a MOC se NEHEJBALI asi od půl devátý večer do půlnoci na vejlet jsme vyráželi už v půl desátý dopoledne a přijeli ve čtvrt na devět večer, což mě přijde trochu nespravedlivý, páč mohli klidně ležet až do rána, já bych se vůbec nezlobila

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:45
- Nahlásit

Tady jedna fotečka z výletíku, asi jediná, na které jsme trošičku pohromadě

Dasha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:36
- Nahlásit

Jimmi
jste se taky měli pěkně
no my jsme s Venuší ty velikonoční svátky celkově pojaly docela zběsile - čtvrtek+pátek od 2 do 8 večír na dvojzkouškách, sobota střapec, neděle tůra s opíkáním a v pondělí kousačka a grilovačka u Fajnoušů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:17
- Nahlásit

Dasha
tůra s opíkáním

hele to jako zní dost zajímavě, čmoudíci buřtíci?

já jsem byla ráda, že jsem urvala sobotu, jinak byla velikonoční klasika...ale v pondělí si klucí trochu potrénovali na kolednících, takže to zase taková nuda nebyla

Dasha
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:24
- Nahlásit

Jimmi
jj, buřtíci, mně bylo teda divně, tak jsem je nejedla a pak jsem byla jediná, komu bylo dobře
v pondělí si klucí trochu potrénovali na kolednícíchha! a my kulivá tomu jedeme za Vaškem do Zlína! A ono stačí vypustit psíčky na nic netušící šlehače!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:02
- Nahlásit

Kuk trochu to posunu, páč sme zase někde na dně žumpy

koukejte napsat nějaké hezké! zážitky (kdo, skym, kde, kolik, komu a co )

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 13:43
- Nahlásit

Jimmi
tak třá zážitek - fčéra se mě slečna ptala na cvičáku, jesi je Maryje vopravdická golyje, jako bordel golyje. Sem chtěla říct, že jo, ale pak sem nelhala a řekla, že skoro....

Dasha
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 16:42
- Nahlásit

Jimmi
taky teda přihodím zážitek z víkendu - dvoudenní závody " O nejlepšího zónofkáře" v Ostravje. Běhala jsem s vepříkem a Zairou (Brazílie BK), se Zairou zcela neplánovaně a asi po 4 trénincích. Nicméně s oběma se mi zadařilo zaběhnout kval. běh na Mr, což je děsně vtipný, asi tam pojedu ještě stačí devět

Jimmi
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 10:39
- Nahlásit

Já jsem fčera zjistila stav úchylů v českých parcích: úchylové jsou a budou

jinak se musím smát, páč sem si spletla jeho chroptění v křovíčku se srdečním záchvatem
chtěla jsem vyzkoušet povel "šupák", ale sklátila mě smrtelná křeč smíchu...tož bohužel, to brčko volně visící mu tedy ještě zůstane
se taky obávám, že by Andy ani nereagoval, něco tak divnýho ještě neviděl, no a Jim.....tak ten za mnou do žádných podezřelých a nechutných křovíček neleze..bo by se ušpinil

jo a cestou domu mě požírali komáři!!!! V DUBNU!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2009 12:37
- Nahlásit

Jimmi
Pani, vy ste fakt našla f křoví f parku úchyla? A co na to vaše vyrušení řikal? Nechtěl vám ublížit? Prosimvás, to sou věci....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:02
- Nahlásit

Už sem to psala k Davídkovic pro Bilušku, ale mrsknu to ještě sem:
Kámošce umřel starej šeltiják a chtěla by zase šeltíkanebo šeltičku, vzhledem k tomu že to je studentka tak nemá moc šancí si vzít dráhé štěně s PP s výstavníma předpokladama.
Kdyby jste někdo věděl o nějaké šeltii v útulku , nebo třeba nějaký štěndo co má nějakou výstavně vylučující vadu (ale néé zdravotní!) a nebo třeba se někdo zbavuje i dospělé šeltičky tak prosím písněte sem a nebo na akita.feiko(zavinac)centrum.cz
Díííky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:16
- Nahlásit

Fajka

já už jsem to četla, ale o šeltičkách ví nejvíc Biluška, já o žádné nevím

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání