| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 22:53
- Nahlásit
Jimmi
já myslela, že třeba zítra brzo brzičko ráno nebo už dnes v noci, podle těch nervů
to bude určitě super akce!!! těším se na reportáž
my byli v sobotu zase na coursingu, vypadá to, že sdružení, který pořádá ty tréninky, dostane povolení na licenční běhy a závody. což bude super, protože jsou vyloženě Moraváci
a mám krásný fotky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:56
- Nahlásit
Dasha
Nebyla jsi náhodou s Českým psem? Kluk a holka? Kluk fotí?
Prosímtě, můžeš mi napsat odkaz na tvoje stránky? Já člověče nějak nevím, jestli jsem na tvoje stránky koukala. Je nás už hodně a mě se to plete (no je fakt, že nejsem žádnej genius, takže ty zbylé mozkové buňky nutně potřebuju pro zachování životních funkcí )
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 13:30
- Nahlásit
Jimmi
jj, přesně s nima jezdíme, zatím teda pokaždé s nima a pokaždé jsme byli nadšení Janča a Matouš
naše smečka tady
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 18:38 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Dasha
Janča a Matouš jj, hrozně milá dvojka
jsem ráda, že to tvoje kluky baví, krásně si vybijou baterky......tedy na chvilku aspoň
no a aspoň se nediví, že vidí kakáčka,i když merláčka asi viděli pooprvé
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:19
- Nahlásit
Jimmi
jj, merle viděli poprvé
Janča mi říkala, že by ráda udělala speciál kolií a šeltií
kluky i mě to baví strašně moc, kolem je fajn banda lidí a hlavně, já nemám nervy jak při agi!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 08:02
- Nahlásit
Jimmi
nezapomeň vložit fotku s pohárem, medailí, šampáněm, ohňostrojem, belgickou královskou rodinou, prezidentem světové banky atd. atd.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:53 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Uff sem zase doma
Začátek vypadal docela slibně: odjezd v 18:00 parkoviště u zastávky stanice Volha. Z práce jsem vyrazila jako zplašená v 17:00. Dorazila k autobusu v půl šestý, kde tou dobou už čekal naložený autobus a asi 20 lidí a k tomu přiměřený počet psů .
Jindra a máma drželi Jima a Andyho. Soptíka jsem bohužel stihla jen pomuchlovat a dát pusinu na čumák a narvat ho k mámě do auta. Bylo mi ho moc líto, že nejede s námi. Naskočila jsem do autobusu a už se jelo směr Belgie. Původně jsem měla sedět na sedačce s Jímou a Jindra měl sedačku před námi. Jim usoudil, že je moc velkej a ze sedačky mě vyhodil. Takže si lebedil na dvousedáku celou cestu sám. Cesta byla docela příjemná, řidiči perfektní a pivčo vychlazený ještě z domova. Ještě musím dodat, že za autobusem jel vlek, protože tolik "krámů" co táhnou lidi pro svý psy na závody svět neviděl . Tím pádem směl autobus jet jenom 80km za hodinu. No, ale to se pánům řidičům zřejmě podařilo nějak vyřešit, protože v Belgii na závodišti jsme byli už v 8:00 druhého dne s několika přestávkami. Taky se vařilo kafe a naštěstí se nepočítaly podšálky
Po dostavění stanů na závodišti (dostali jsme VIP místo, úplně super) jsme vyvalili první sud a čekali až se vychladí Staropramen. Při čekání jsme si krátili chvilku venčením psů a pojídáním dobrot z domova a popíjením lecčeho tvrdého pitiva, co kdo zrovna dovezl . Když se začalo točit pivo, přišel na návštěvu jeden rozhodčí. K natočenému pivu popíjel domácí slivku a moc mu to chutnalo. Zatímco náš kamarád flybalák byl po hodině zcela kaput, rozhodčí se odjel domu(autem ) asi vzpamatovat a posléze se vrátil, aby začali vyměřovat dráhy. Evidentně se s tím moc necrcali a měli to za chvilku hotový, nám to sice přišlo nějaký šišatý, ale co, v Belgii jsme třeba jenom jednou .
Nebudu psát román, druhý, třetí a čtvrtý den se závodilo, takže každý se musel malinko krotit, aby na rozhodčího na dráze nedejchal moc alkoholických výparů a byl schopen psa přidržet a nějak slušně pustit
Neděle byla poslední a finálový den, to znamená, že všichni toho měli plný kecky, vyšťavený psi a zcela odvaření páníci.
Do Belgie přijelo 7 českých družstev a z toho nakonec 4 stály na bedně. Takže celkem jsme dovezli dvě stříbrný a dvě bronzový medajle, každý ze své divize. Rebelové v 2. divizi 2. místo, Hop Trop Prague v té samé divizi nakonec 3. místo, Hop Trop Hurircane v 5. divizi 3. místo a Hop Trop Panthers( za ty běhá Jim) 2. místo v 7. divizi. Takže všichni Hop Tropové stáli na bedně, což je super.
Prijela jsem ověšená bohužel nééé stříbrem, jak sem doufala, ale jakousi plechovou napodobeninou. To bylo nepříjemné zjištění, páč celému družstvu Hop Tropů včera v osm večer došla cigára a my chtěli udělat směnu medajli za cíga. No nic, sou to jenom Belgáni a asi sou chudý, tak se nedalo nic dělat. Za plech člověk nic nevymění. Ještě, že jsme v družstvu samé pohledné krasavice, takže té mladší kategorii se naštěstí povedlo vyžebrat dvě cigarety. Když jsme si každej vdechli trochu nikotinu(asi 10 závisláků), povedlo se nám i zabalit, nastrkat všechno do autobusu, přepočítat čokli a lidi (to šlo poněkud ztuha, páč sme byli tak říkajíc namol)a vyrazili směr sladký domov.
Sem šťasná jako blecha, že jsme porazili šest družstev a dostali na prdku jenom od rakušáků, kterým to napříště pěkně vosolíme. Páč tohle si dovolovat nebudou! Na to zlato sem se těšila kurňa 3!!!! dny.
Tak a zase za rok! Jenom všichni doufáme, že pořadatelem nebude Anglie. To by bylo sakra drahý
Ještě doplním, že další družstva byla Pink Pirates, Green Pirates a Adrenalin Flyers. U růžových Pirátů si nejsem jistá, jestli se umístili na medajlový pozici.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:57
- Nahlásit
Jimmi
obrovská gratulace Hop Tropákům!!!!!
to je panečku repre jaksepatří!!!!
a pěkná reportáž
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:09
- Nahlásit
Dasha
Díky ,
fakt to byla bomba, 84 nebo 87 týmů z celé Evropy.
Zcela normální a nezaujatý článek vyjde v některém z dalších čísel PPČ a možná Psí sporty.
Až budou nějaké fotky a videa dám vědět.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2009 12:14
- Nahlásit
Jimmi
otskočím si od budování kapytalizmu ke kompu a zjistim, že Džimijová chtěla vyměnit svou vzácnou medaili za trošku dýmu. Že se nestydíš
Důležité: Číslo a názef časopisu s fotkama nahlaš v dostatečném předstihu, aby si ho mohli koupit i momentálně zavostalý týpky, např. já.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:15
- Nahlásit
Ahoj,
já si včera večer přidala pár fotek z Belgie na stránky a posílám odkaz na stránky borderky.cz, kde jsou už fotky z prvního dne závodů
http://www.borderky.cz/PhotoGaleries_09/EFC09/Den1 /index.htm
Když budete hledat najdete i Jima
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 13:18 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2009 22:13
- Nahlásit
Ahoj,
malej sestřih fotek a videa z Belgie
http://www.youtube.com/watch?v=pKfKnmjTWLM
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:43
- Nahlásit
ahoj po víkendu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:48
- Nahlásit
gabifi
kuk, co tak nesměle? skolila tě choropa či co?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:57
- Nahlásit
Jimmi
to video je božííííííííííííííííííííííííííí )))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:03
- Nahlásit
Jimmi
a to povídáníčko,taky supééééééééééééééér )
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:05
- Nahlásit
Jimmi
Jimimi moc pěkné a příště držím 20prstů a 12tlapek.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:06 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
a ještě mám božíííí fotky made in Tomáš Seemann
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:08
- Nahlásit
Darina1
ježiš děkuju
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:41
- Nahlásit
Jimmi
kuk, co tak nesměle? skolila tě choropa či co?
asi tak nějak, bolí mne záda a Akimka skolila zase prostata. Navíc píšu hodnocení na 12 studentů intenzivního kurzu. Nemůžu jim přeci napsat do papírů: Líbili se mi, ptže s nima byla neuvěřitelná prdel....a tak vymýšlím, gdo uměl dobře grammar, gdo uměl dobře conversation atd.
FOTKA FANTASTICKÁ!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:45
- Nahlásit
Jimmi
Hele,mě teď napadlo,nejmenoval se ten řidič Přemek Holub???Starší, fousatej,prošedivělej a delší vlasy
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:49
- Nahlásit
gabifi
bolí mne záda a Akimka skolila zase prostata
ehm, ještě, že tu prostatu vzal na sebe chudám Akim, já vim, že to není legrace, ale pokaždé, když se mluví o chorobách, tak si vzpomenu na J.K. Jerome a jeho Tři muže ve člunu a na jeho nepřekonatelnou chorobu plstnatění vlny u vovcí.. nebo co to bylo
šmarja, už zase slzim, ...si to dneska zase přečtu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:50
- Nahlásit
jablunka
jo, asi jo ale s tím druhým nám tam udělali pěknou vostudu!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:52
- Nahlásit
Jimmi
jo, asi jo ale s tím druhým nám tam udělali pěknou vostudu!
Ježiši a jakou?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:54
- Nahlásit
jablunka
jestli ho znáš a je ti milej, tak napíšu raději do mejlu, ale jinak je to veřejný a Belgáni si ty dva asi budou dlouho pamatovat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 11:56 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Kuk
kdoseodvážívzítmibalonek???
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:00
- Nahlásit
Jimmi
se chci taky zasmát, vyprdni se na mejly a napiš to sem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:07 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Jimmi
jestli ho znáš a je ti milej, tak napíšu raději do mejlu, ale jinak je to veřejný a Belgáni si ty dva asi budou dlouho pamatovat
Znám,je tady z Bylan a určitě mi to písni.Díky
P.s:A fotky nemají chybu,jsou nááááááádherný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:36
- Nahlásit
Jimmi
Písni to veřejně, nebo mi to taky mejlni, páč nic tak nepotěší jako cizí trapas
|