| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2009 21:51
- Nahlásit
gabifi
Díky, já jsem zjistila, že jsou tři, ale nijak jsem se nedopátrala, jestli je nějakej z nich lepší/horší. Takovej výběr je pro mě vražedná kombinace, neb neomylně volim nejhorší variantu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 08:24 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
kachna_
já byla předtím v klubu šeltií, ale po pořízení kolie jsem šla do klubu kolií a šeltií - vše pod jednou střechou Myslím, že je úplně jedno, v kterým, klubu budeš. Mezi jednitlivými kluby to jednou za uherák zajiskří, ale v podstatě se o sebe nijak zvlášť nezajímají. Pozor, Moravský klub má (nebo aspoň měl) přísnější pravidla pro chybějící zoubky.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 09:03
- Nahlásit
gabifi
hijena tak to jsem ještě neslyšela, převážná většina strefuje od chrtů po křížence a nakonec stejně jen achají a ochají nad barvou takže od teď je budu upozorňovat, že není nad čím achat, neb je to porucha. hahahahaha
a ještě jedna věc, existuje nějaký výzkum, srovnání, čísla ohledně KK a toho žebříčku?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 11:14
- Nahlásit
kachna_
Nevim jak jinak než nuceně a za to mi žádná zkouška nestojí.
Jinak než tak, že jí tu činku dáš do tlamy, to asi nevymyslíme... já to tak dělala taky, aby se jí naučila držet, chvíli to vypadalo, že ten kus dřeva bude až do smrti nesnášet a nebude se k ní chtít ani přiblížit, ale naštěstí pochopila, že když strpí chvíli tu věc v tlamě, dostane něco dobrýho na zub a teď se může přetrhnout, aby mohla pro tu činku běžet...
Jinak bez aportu máš ZOP, BH a pak jedině stopařský zkoušky.
Dasha
To skoro vypadá, že kolemjdoucí mají ty chrty nějaký oblíbený poslední dobou... Mě bylo řečeno, že Florís je přízemní chrt
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 12:53
- Nahlásit
Dasha
číselně to mají vyjádřená plemena, která testy dělají. KK k nim nepatří. Zkus zasurfovat a najít si procenta u těch plemen, kde se u merlí sluch měří, tuším jsou to ACD, luisiany.....
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 13:11
- Nahlásit
rendik
nás pro změnu překvapila opačná reakce - pán se velice zaujatě zeptal, zda jsou to shetlandské kolie a která z nich že je standardní jeden je zlatej a druhej triko. čili zřejmě odp(b)orník
gabifi
ok
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 13:15
- Nahlásit
Dasha
pán se velice zaujatě zeptal, zda jsou to shetlandské kolie
Moje holky byli "šeltlendští teriéři"
Docela běžně jsou to kolie křížené s jezevčíkem, nebo nedorostlé kolie. Věčně se mě někdo ptá jak jsem to udělala, že ty gólije nevyrostly
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 14:25
- Nahlásit
Biluška
jak jsem to udělala, že ty gólije nevyrostly
tak se nečil a prozraď to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 14:50
- Nahlásit
gabifi
tak se nečil a prozraď to
no normálně si koupíš goliji. Velkou. Pak ji hodíš do pračky na devadesát a ona se ti srazí . A když chceš, aby zůstala taková heboučká a nežmolkovala se tak ji musíš vyprat v pervólu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 15:03
- Nahlásit
Biluška
musíš vyprat v pervólu
a seš si s tím pervólem jistá? Po vyprání v pervólu vypadají věci jako nové a ne sražené
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2009 16:09
- Nahlásit
gabifi
V pervólu, ale na devadesát. Tou devadesátkou se to srazí a díky pervólu se nezmuchlá srst
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 19:33
- Nahlásit
ahoj holky, sem se vrátila, z nádherný coursingový víkendovky ve slavětíně, Soptík si udělal licenci a já sem se spálila na sluníčku
se těšim, až vylezou nějaký fotky, třá od Psa Jíry, Mel, Michala, nebo Lídy co má puntíkatý
kluci si teď dali čůrací vychajdu a myslím, že budou do zítřka odpočívat.......no doufám
ještě k těm merlím.... já můžu merlovou kolii s hnědýma očima, to ještě jo, ale modrý sou divný, jediný komu slušej sou hasky
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:36
- Nahlásit
Jimmi
máte malé bezvýznamné plus, pani
my jedeme na coursing příští sobotu, střapčí celá smečka
Soptíkovi gratuluju k licenci
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:19 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Dasha
máte malé bezvýznamné plus, pani a za co pani?
kam jedete za střapečkem? estli to není tajný tedy
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 14:10
- Nahlásit
Jimmi
za tu merle - přecek moje zvižátko plesnivý má hnědý vočička, né?
neni to tajný, co by bylo? jedeme do Radslavic. A super to bylo v Brně v Dvorské. Šak přijeďte
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 19:51
- Nahlásit
Ahoj holky, hlásím, že můj PC se opět odporoučel, ale tentokrát to vypadá na pohřep Aš seženu něco novýho, tak se zase přihlásím....snad vás nebudu muset lovit na dně starých diskusí.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:43
- Nahlásit
Dasha
jedeme do Radslavic
jóóó tak to je super, to na vás budu myslet
Do Brna nejezdíme, jsem členem moravskýho MSC a českýho CCC, ten pořádá coursing v Kralupech. Na ty moravský víkendovky to nemáš daleko, tak se zkus někdy přihlásit, budu jedině ráda, když se potkám s nějakým běhacím kakáčkem
Dneska jsem zaplatila zálohu na výcvikáč Dogmánii, budem se pokoušet s Andíkem o óbediénci (slovo pokoušet jsem napsala schválně!)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2009 21:46
- Nahlásit
gabifi
ty máš tedy pešíka! vem ho jetě traverzou, třeba to ještě rozchodí
|
lebedka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:51
- Nahlásit
ahojky všichni vespolek,tak se mi konečně podařilo se přihlásit,ale musela jsem zkopírovat svoje heslo z emailu.Gerda bude mít radost.máme pětiletého trikolorního psa kolie dlouhosrsté Potříka a zdravíme všechny kolie
|
lebedka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 14:56
- Nahlásit
Gerda
ahojky Gerdo,tak už se mi to povedlo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 15:05
- Nahlásit
lebedka
No konečně, tak tady sou všichni kolijáři - tady se ale kolijím řiká golyje, zní to líp )) Dlouhovlásku tu asi ještě nemají, ale jsou tu kraťandy a šoltyje )) Jestli tdy teď nikdo nedřepí, pojď vedle k davídkové, tam je sranda furt.
|
lebedka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 15:08
- Nahlásit
jak se dostanu k davídkové?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 15:12
- Nahlásit
lebedka
půjdeš do tématu Pro Renatu davídkovou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 15:19
- Nahlásit
lebedka
nazdáááár, dlouhovlasou golyji tu ještě nemáme tož vítej,
kolik ti je ? a kde bydlíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 15:32
- Nahlásit
Jimmi
Už je pryč, bude zítra, má pětiletýho kluka trikolóra a už jí lámu, ať jede v červnu na sraz, když pojedeš, budou tam golyje už tři!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 16:58
- Nahlásit
Gerda
budou tam golyje už tři
no fííííha, to už je skoro SROCENÍ!!! nepotřebujeme nějaký povolení??
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:33
- Nahlásit
Jimmi
vem ho jetě traverzou, třeba to ještě rozchodí
neroschodí, hajzl
lebedka
ahoj
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 18:42
- Nahlásit
Jimmi
já jsem zaplatila zálohu zatím jen na jeden tábor ze 3
|
lebedka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:39
- Nahlásit
gabifi
ahojky myslím si dobře že máte doma Girlinku a Dajči?nebo jsem se spletla v odkazech?Jimmi
je mi 41 a bydlíme v Dobrušce s naším Potříkem
|
lebedka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2009 20:42
- Nahlásit
gabifi
přečetla jsem to blbě,omlouvám se ,máte odkaz proto,že jste Girlinku chtěla,že?
|