| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 12:17
- Nahlásit
Biluška
možná i ty kočky, to víš, prolezou všecky stodoly na vsi.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 16:12
- Nahlásit
Sem se vrátila z výstavy, Andy dostal CAC a res.CACIB, CACIB dostal Skip a protože už má intra, tak to vypadá, že Andy má možná svýho prvního CACIBA
Včerejší venčení s Rickou, proběhlo důstojně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 08:19
- Nahlásit
Jimmi
chesky ste to zaváleli v tý Praze
Včerejší venčení s Rickou, proběhlo důstojně
škoda, já myslela, že bude ňáká sranda
Myslím, že slečna Ajsinková dodělala českýho šampijona, ale nejsem si jistá......
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 09:59
- Nahlásit
Jimmi
kdo tu Prahu pískal? Ať nemusím prohrabávat internet.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 21:02
- Nahlásit
gabifi
Milan Krinke, jinak pan dogař
trochu mě zarazilo jeho hodnocení Rickyho (Anthony Z Tauri), je to moc hezký pes, stejně velký jako Andy, ale v posudku má, že je moc jemný .....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 21:27
- Nahlásit
Jimmi
paní gratuluji,ale jelikož se nevyznám co to znamená ty tituli,tak veřím že uvidím Andyho na bedně v časopise
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit
brezen2008
Ahoj, jsi zlatíčko, ale Andy na bedně bohužel nebyl, takže v časáku taky nebude...ale! bude tam pes Skip mojí kamarádky, který byl II. ve své FCI skupině, tak ten bude i v časáku
Tímto gratuluju Týně se Skipem, kteří se nádherně předvedli a neměli prostě žádnou konkurenci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 13:20
- Nahlásit
Holky golijové, pamatujete si na Ellíka, zlatého kraťanďáka, co byl před časem k darování? Tak je opět k mání. Je mu pět let, s pp a má genetickou vadu - zakrnělý jazyk. V důsledku toho prý hodně slintá a smrdí mu z tlamy Tak třá kdyby někdo o někom věděl...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 15:14
- Nahlásit
Biluška
ježiš odkud to zase máš? onehdá se mu našel páníček, ale majitelé ho nedali....... takže si to opět rozmysleli?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 19:50
- Nahlásit
Jimmi
Paní mi dneska volala. Asi si to rozmyslela Je poznat, že ho má opravdu hodně ráda, ale říká, že ten zápach z tlamy je prakticky nesnesitelný. Alespoň pro ni. Buď je to opravdu nesnesitelné, nebo je tu i možnost, že je na to citlivější a někomu jinému třá ten smrad vůbec vadit nebude.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:22
- Nahlásit
no to je síla
myslím Ellíka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 20:45
- Nahlásit
gabifi
Nejlepší na tom je, že teprve v jeho pěti letech se podařilo diagnostikovat ten "zakrnělý jazyk", nebo taky "mrtvý jazyk". Jakýsi specializovaný vet byl prý nadšený, že tuto anomálii konečně vidí naživo. Paní je nadšená poněkud méně . Nicméně se jedná o vadu genetickou, chovatelka se tím zcela odmítla zabývat a hraje mrtvého brouka I když co bych vlastně čekala, že jo...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 21:50
- Nahlásit
Biluška
člověk pořád naivně, ve skrytu duše, doufá, že jsou pořád chovatelé, kteří nepatří mezi ony mrtvé brouky...
já naštěstí takové znám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 22:51
- Nahlásit
Biluška
příliš složitá situace, story má hodně dějství.
Dasha
já naštěstí takové znám
eeee a které? Říká ti něco jméno Karča? To je cena za "zachránění" Kasína, for example. Dášo, radši nekomentuj, budeš za blbce. Dokonalý není nikdo.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2009 23:23
- Nahlásit
Biluška
No nevím, jak moc ho má ráda a jak moc je to genetická vada...nikdo toho psa leta neviděl. Vím ale to, že byl jako malé štěně a následně mladý pes krmen dost nestandardně, takže bůh ví, co je na genetické vadě pravdy.
Jinak zápach z tlamy byl důvodem i minule a nakonec na veterině zjistili, že má naprosto shnilé dva zadní zuby. Vytrhli je a paní se rozhodla psa nedat, neb mu z tý huby smrdět přestalo. Tak třeba mu shnil další zub. Ale je mi ho fakt líto.
Když mi pošleš nějaký podrobnější info, tak ho přidám na kratandy k Bobkovi, ale ten je zdravej a stejně se mu nový domov najít nepovedlo.....vidím to chabě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 01:00
- Nahlásit
Grenay
Ad ten zápach - paní říkala, že mu přestalo smrdět z huby na týden a pak to jelo nanovo
Ad krmení - zmiňovala se něco o tom, že pes je málo co schopen sežrat. Jednak asi kvůli tomu jazyku a za druhé je nejspíš od přírody nežravec (bože, jak já po takovém psu toužím a přitom mám celý život typ "popelnice" ).
gabifi
příliš složitá situace, story má hodně dějství.
To ano. Je fakt, že pro mě by nějaký zápach určitě nebyl důvodem k darování psa. Chápu ale, že pro někoho to může být nepřekonatelný problém. Zvláště vezmeme-li do úvahy, že paní de facto není tím kdo si psa pořídil a přivedl do rodiny. Prostě byla okolnostmi přinucena se o něj postarat. Na druhou stranu - ty okolnosti nebyli až tak nepředvídatelné a ona, coby matka, je mohla dost ovlivnit.
Když mi pošleš nějaký podrobnější info, tak ho přidám na kratandy k Bobkovi, ale ten je zdravej a stejně se mu nový domov najít nepovedlo.....vidím to chabě.
Čekám na fotky, pak to hned posílám.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:59
- Nahlásit
gabifi
ééééé, Gábino říká. Nedávno jsem ji viděla na závodech.
trošku mi to připomíná "potrefená husa..." předpokládám, že víš o existenci i jiných plemen a chovek než jsou KK, tak nevím, proč se hned točíš kvůli větě "já takové naštěstí znám". Že nemáš ráda (ach jo, teď nevím, hlavně mě nechytej hned za slovo) Zuzanu a Nirreterrit celkově, je mi šumák. Bohužel, tady na foru čtu dnes a denně jak se chovatel na psa, potažmo majitele, vykašlal, neporadil, dělal mrtvýho brouka... Že to tentokrát "sedlo" na paní Ouředníkovou je věc jiná (přecejen, pravděpodobnost, že se "to" stane některému jejímu odchovu je statisticky vyšší než třeba u Adetevy, má těch čoklů odchovaný přehršel, že). Nevidím do toho, jen jsem si veřejně povzdechla...
a éééé, měla jsem na mysli třeba Katku Macků, Frnčovi...lidi, co osobně znám a o kterých si to, že by mrtvolky nedělali, dovolím tvrdit.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 13:19
- Nahlásit
Grenay
Není to ten pes, který byl nabízen k adopci z toho důvodu, že měla dcera majitelky přes týden bydlet na internátu?
Dasha
Dášo, mít rád CHS je opravdu kravina, tyto city věnuju lidem a jiným mazlíkům mně blízkým. Konkrétně Nirreterrit je v dnešní době virtuální stáj a nemít jí rád by zahrnovalo nesnášet všechny chovatele pod ní chovající....to je dost přepych, ne? Na to jsem fakt líná.
Já koupí štěněte přebírám plnou zodpovědnost a nepočítám s tím, že když pes onemocní nebo ho budu mít dost, chovatel mě této zodpovědnosti zbaví.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 13:23 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Biluška
že pes je málo co schopen sežrat. Jednak asi kvůli tomu jazyku a za druhé je nejspíš od přírody nežravec
věřím, že Kendy by luxoval cokoli a v jakémkoli množství i bez jazyku. Obávám se, že u Elíka je to opravdu kombinace obojího, což není nic moc, hlavně kvůli kondici. Až dostaneš fotky, omrkni, jestli není moc hubenej.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 15:13
- Nahlásit
S Ellíkem je to fakt k posrání, už minule na těch fotkách byl vyhublej jak z Dachau
S tím jídlem, je to blbý, ale apriori si nemyslím, že by nějaký pes chtěl umřít hlady, jenom možná majitelé nevyzkoušeli všechno...fakt nevím
Přišel mi mejlík od majitelky Billyho (Jimův synáček), že má výsledky vyšetření na MDR1 P/P a CEA N/N tak snad jsem to napsala správně, celej se prostě potatil
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 15:26
- Nahlásit
Jimmi
Elík: pokud si pamatuji dobře, 64 cm v kohoutku, k tomu váha 22 kg a bolavej nos. Navíc hodně krátkosrstý, do kotce asi nee.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 16:49
- Nahlásit
gabifi
no dyk jsem řikala nechytej mě za slovo
já taky nečekám, že když si štěně zlomí blbě nohu a nebude moct běhat, skákat, kousat...že si ho chovatel vezme zpátky. Jsou ale také situace, kdy chovatel pomáhá s hledáním nového majitele nebo psa "vytrhne" ze spárů útulku a nového majitele najde třeba za rok. A opět připomínám, že NEVÍM, co kolem Ellíka dělá pí. Ouředníková. Mluvím v obecné rovině.
Jimmi
a nebo pomamil
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 18:11
- Nahlásit
Elík: pokud si pamatuji dobře, 64 cm v kohoutku, k tomu váha 22 kg
jenom pro srovnání, Jim 59cm v kohoutku, momentální váha 27,7 kg, v zimě až 29 kg
do konce závodní sezony to asi Jim srazí na 27 kg
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 18:25
- Nahlásit
Jimmi
no musí vypadat hrozně, Elfouš má tak 20 kilo a není ho rozhodně moc.
Jsem se chtěla optat zkušenější osoby, pro získání cour. licence je potřeba kolik jakých běhů? Pátrala jsem, ale jednodušší je zeptat se tebe
vím jen, že pes musí být starší 15 měsíců, jo?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2009 23:03
- Nahlásit
Dasha
ten věk 15 měsíců je určený na běhání závodů, to už musíš licenci mít, ta se může vyběhat snad už v roce...musíš se přihlásit na licenční běh, u většiny závodů se licenční běhy vyhlašují
během jednoho dne si můžete vyběhat dva licenční běhy a to: 1x sám a 1x v páru
celkově musí mít splněno 1x sám a 2x v páru
to znamená, že na licenci musíš mít minimálně dva tréninky nebo závody, v jednom dnu to nesplní
protože máš psa s PP, musí běhat se psem stejného plemene a pohlaví, nicméně do páru se může dát pes co už licenci má,
taky může mít úlevu v tom, že mu započítají 3x solo běh, protože jsme pořád ještě málopočetní
Jimovi uznali 3x solo běh, protože v tu dobu v běhal sám, jenom v Brně běhali Gart a Bodie, ale na žádném závodě jsme se nepotkali. Teď má už licenci asi i Skip, nevím jak Odie a snad některá kraťandí holka...
Na víkendovkách co jezdím k Báře se to dá splnit celé, pokud tam jede ještě jedna KK stejného pohlaví, takže Andy má splněno, páč běžel s Jimem. ale pokud vím, v závodě snad psi jednoho majitele spolu běžet nesmí...ale to fakt nevím přesně, abych nekecala
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2009 21:22
- Nahlásit
Jimmi
děkuju takhle nějak jsem si to představovala
ještě prosím, víkendovky u Báry jsou kde, s kým a jak?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 12:35
- Nahlásit
Dasha
http://www.mscoursing.com/
hezký běhání!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2009 13:55
- Nahlásit
Jimmi
díky díky
ty se ted někam chystáš?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 16:23
- Nahlásit
Dasha
na coursing zatím ne, květen mám už plnej
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2009 18:21
- Nahlásit
Jimmi
mám volný víkend až v říjnu
vlastně ne, kecám, ještě nějakej by se našel v srpnu. Říkala jsem si, že bych třeba vyměnila nějaký agizávody za cour.víkendovku
|