Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 15:41
- Nahlásit

gabifi
páč je pro ně složitý i Držíš psa, pustíš psa
To je ale pravda, třá já bych Mařku ani nepustila dobře...vona by teda ani neběžela, bo neni sportovní. Vona je spíš na to sezení na lavičce a koukání do přírody.

Jimmi
sem tě chtěla jenom asi trošku porejpnout, ne? ))

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:41
- Nahlásit

Gerda
sem tě chtěla jenom asi trošku porejpnout, ne?

jen rejpej jen rejpej, si už brousim lopatu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:14
- Nahlásit

a náhodou na flajbolu v sobotu byl pán kterej držel hned dva psi na startu,novofundlandačku a BO

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 07:52
- Nahlásit

Gerda
vona by teda ani neběžela, bo neni sportovní. Vona je spíš na to sezení na lavičce a koukání do přírody.

prostě vona je Mařka úplně stejná jako já

Jimmi
bude úklit mrtvoly?

Hlásím, že sem Akimkovi koupila granule pro dědky. Zatím mu šmakujou. Ještě že je to pes a ne chlap = stárnutí neřeší

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 09:28
- Nahlásit

gabifi
vona by teda ani neběžela, bo neni sportovní. Vona je spíš na to sezení na lavičce a koukání do přírody. prostě vona je Mařka úplně stejná jako já

si kecka viď? ...chudinka běhající vetchá stařenka

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 09:57
- Nahlásit

Jimmi
Jesi si brousíš lopatu, tak to neni lopata, ale rejč....rejč se používá na hloubení jam....na co budeš potřebovat jámu?????

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 10:03
- Nahlásit

Jimmi
sem neodolala a sežrala tvůj dort u Davítkový. Tys měla ten flajbólový, tak určitě nebudeš litovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 10:19
- Nahlásit

gabifi
pani, dyť vy máte svátek až desátýho.....se holky budou zlobit, že nedostaly ani ždibec. Ach jo, odpo upečem další, no.

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 11:35
- Nahlásit

Gerda
teť desátýho bude mít Akimek 10 let K naroskám dostane pískací plyšovou kravičku. Kendy taky dostane pískací plyšovou kravičku. Uš se těším, jak si Akim přivlastní obě kravičky, bude nad nima stát celý den a vrčet na Kendyho, aby si náhodou kluk nepohrál

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:17 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
sem neodolala a sežrala tvůj dort u Davítkový

to neva dneska mám s Jablůnkou další

Uš se těším, jak si Akim přivlastní obě kravičky, bude nad nima stát celý den a vrčet na Kendyho, aby si náhodou kluk nepohrál

já ti nevim, ale Jim si nehraje , všechny hračky přenechal Andymu

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 08:24
- Nahlásit

Jimmi
já ti nevim, ale Jim si nehraje , všechny hračky přenechal Andymu
hm, Kendy si taky neharaje, Akim mu to nedovolí Akim si nehraje a nesnáší, když se o to pokouší Kendy.....složitý

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 09:53
- Nahlásit

Golijáři- můžete hodit někam na stránky Apola? Má ho u sebe v depozitu Bára Kolmanová od mňoukavek

http://www.kocky-online.cz/jportal/zvire.phtml?id= 5628&utulek_id=3

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 10:13
- Nahlásit

PetraK
dala jsem ho sem do návštěvní knihy
URL

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 12:49
- Nahlásit

gabifi
ten kříženeč kolie, ten krátkosrstej, má tak smutný oči....

bych si ho vzala domu hned, nemít už dva

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 13:37
- Nahlásit

gabifi

díky pani, dám vám za to šécky moje suchary, chcete?

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 17:35
- Nahlásit

Jimmi
ten kříženeč kolie, ten krátkosrstej, má tak smutný oči....
já jsem skoro natuti rozhodnutá, že žádná štěňátka už k nám nepřijdou. Buď šoltyje nebo KK z útulku

PetraK
díky pani, dám vám za to šécky moje suchary, chcete?
šmarjá, na suchary vám seru pani, já chci dortík a šampáňo!

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 17:37
- Nahlásit

Jimmi
a kdybys náhodou nečetla vedle roughies, tak se do toho dej. Kromě MDR1 se řeší, jak má gdo naklizíno, kolik hnoje stihne vykydat a jak sou psi špinaví.....teda ti naši sou špinaví jako prasata - gdo to má v tomhlenc dešti furt koupat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 17:50
- Nahlásit

gabifi
gdo to má v tomhlenc dešti furt koupat?
Prosimvás, uš ste něgdy viděla, aby se v dešti venčily golyje? V dešti a bahně venčí přece jenom mac1 svoje přerostlý kokříky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 21:09
- Nahlásit

gabifi
šmarjá, na suchary vám seru pani, já chci dortík a šampáňo!

s tim si laskavě děte za Gerdou, já sem přes suchary a vanilkovou zmrzlinu, cukrárny a vinárny má na strarosti vona.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 09:55
- Nahlásit

gabifi
Kromě MDR1 se řeší, jak má gdo naklizíno, kolik hnoje stihne vykydat a jak sou psi špinaví.....

PANE BOŽE TY TO VIDÍŠ! a určo se směješ jako jááá

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 12:56
- Nahlásit

Jimmi
vodteď nekydám hnůj ani před příjezdem náfštěvy. K čemu, gdyš mne tak jak tak pomluví

PetraK
já sem přes suchary a vanilkovou zmrzlinu
nenašla by se u vás ňáká jahodová?

Gerda
Prosimvás, uš ste něgdy viděla, aby se v dešti venčily golyjesi taky myslim, že v dešti se venčit golije nemají. A Kendy si to myslí téš. Enomže Akim si to nemyslí a plný močáky taky ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:19
- Nahlásit

gabifi
nenašla by se u vás ňáká jahodová?

Neumíte čist?? ???? Jasně sem psala, že sem přes VA-NIL-KO-VOU!!! zvopakuju vám to rači ešče jednou - VA-NIL-KO-VOU zmrzlinu. Se zbytkem votravujte Gerdu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:28
- Nahlásit

PetraK
VA-NIL-KO-VOU!!!
se s tím nahouno sortimentem, vanilkovou zmrzlinou a suchary, přestaňte vychlubovat. Navíc, ty suchary uš sem vám stejně sežrala.

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 13:37
- Nahlásit

Jimmi
URL
vrh 50/50 měl obrovský úspěch, proč neudělat 75/25, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 16:10
- Nahlásit

gabifi
se s tím nahouno sortimentem, vanilkovou zmrzlinou a suchary, přestaňte vychlubovat. Navíc, ty suchary uš sem vám stejně sežrala

tak moment jako!!! jak mám mít nějakej sortiment, dyš si mě vyžrala do mrtě? Ani blbý suchary nezbyly

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 07:50
- Nahlásit

gabifi

ach jo, nevím co napsat, jo a na mimiaukci prý byla k mání jedna fenka KK, ale nevím o co jde......už se v tom nějak neorientuju

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 08:32
- Nahlásit

Jimmi
ach jo, nevím co napsat, jo a na mimiaukci prý byla k mání jedna fenka KK, ale nevím o co jde......už se v tom nějak neorientuju

myslím, že je to Ený od Šárky (po Neldovi a Alfaře). Šárka se rozhodla na fence nechovat, což schvaluji všemi deseti, neb tragických odchovů MSM je v Čechách dost a dost. Vzhledem k počtu psů, které Šárka má si myslím, že umístění do rodiny jako jedináčka bude pro Ený spíš plus než mínus. Navíc, Šárka za ní nechce žádné peníze. Samozřejmě je možné, že nový majitel bude chtít štěňata.....Šárka na ní taky mohla nasekat štěňata, prodat je pod cenu. Holky by pak těžko vysvětlovaly, proč jsou jejich štěňata za 20 tisíc, když tyhle, úplně stejný (a oni pro běžného majitele stejný jsou), jsou třeba za 8.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:04
- Nahlásit

gabifi
tragických odchovů MSM , tak já už jsem v obraze,
hele a proč jí před prodejem nevykastruje? jestli si je vědoma kvalit Ený, tak dává někomu do ruky zajímavou zbraň na ostatní chovatele

Nechce cenu aspoň nějakou symbolickou? dostat zadara psa...to není zrovna dobrý příklad

Dasha
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:11
- Nahlásit

gabifi
kolik má Šárka psů?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 12:57
- Nahlásit

Dasha
s Ený dohromady 5 velkých a ještě má na stránkách havaňáčka - dva švýcaráky, ještě jednu KK Artemisku a jednoho voříška

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání