Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 19:50
- Nahlásit

Tenhle víkend jsem byla s Jimem na flyballovým turnaji v Litoměřicích. Byl dvoudení, takže zase pod stanem. Mají nádherně rovný cvičák, dost veliký a přepečlivě udržovaný.
Když jsme přijeli, v sobotu ráno pár minut před osmou, koukám, hned vedle leží velký golffový hřiště. Teda lidičky, tak obrovskou udržovanou trávníkovou plochu jsem ještě neviděla.
Psům by se to náramně líbilo na venčení, ale bohužel...tahle paráda je jenom pro pár vyvolených. Kolem, ale vedla dost hezká cesta až k řece, takže na vyvenčení a prochajdu to stačilo. Během turnaje bylo vidět, že golfíci, celý vynervený z psího řevu pokukovali, cože se to na tom vedlejším cvičáku vlastně děje.
Celá sobota probíhala suprově, bylo pod mrakem, nebylo moc vedro, psi běhali jak diví. Pak se páníci trochu položili do pitiva a keců, no a nastal čas jít chrupkat.
Pane na nebi, co sem komu udělala...nejen, že celý cvičák zahalil mrak komárů, v kukuři pobíhali divočáci, ne to ještě nestačilo, ještě se musí tak celou noc to golfácký hřiště kropit a stříhat. No provoz jak na Václaváku. To tedy byla noc. Ještě, že spolu s Jimem jsme si udělali ve stanu teplíčko. Sice trochu smrádek, alkoholické výpary a Jimovi pšouky z toho udělaly výbušnou směs
No a ráno když celá rozespalá vylezu ze stanu a říkám si, tak už je klid, tak po golfáči už zase trajdalo několik magorů co se snažej trefit malinkou jamku malinkým míčkem. Bylo sotva sedm!!! A NEDĚLE!!! Sem si myslela, že magoři jsou jenom pejskaři, ale kam se na tyhle hrabu. No Jima sem nijak nebrzdila, když šel pochcat ten jejich přezelenej trávník, trochu sem doufala, že zanechá i hovno, ale asi má víc rozumu než já, koneckonců problémy by měl asi cvičák a to by nebylo hezký.
V neděli nám naše psí zlatíčka vypádili 3. místo, takže ty pupence a nevyspání zcela zahojili.

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 17:08
- Nahlásit

Jimmi
pani, gdybych mohla, tak bych na golfový hřiště chodila čůrat každej den
že pozdravuji kluky...

jedeš na světofku? plánujeme s kámoškou výlet do Vídně a pojedeme kolem.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:14
- Nahlásit

Jimmi
krásně se to čte )))))))))))))

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:50
- Nahlásit

gabifi

na světofku jedu s Jímou, asi ho před tím trochu okoupu, abysme moc nesmrděli

taky trochu zhubnul, tak doufám, že se budou líbit zlatý žebra

ty taky doma pozdravuj, pana sirénu i pana zlatýho

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:24
- Nahlásit

Jimmi
že se budou líbit zlatý žebra
sežeň si finský občanství a bodou se líbit i zlatý žebra

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:40
- Nahlásit

gabifi
sežeň si finský občanství

tak tim to nedoženu, páč má standartní výšku a to jak chápeš, je v dnešní době tragédie

navíc s pokusim Jima zase vykrmit, ale on hajzlík je samej sval, takže je nááádhernej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 12:54
- Nahlásit

ale on hajzlík je samej sval, takže je nááádhernej
Jimmi
to je pravda

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:00 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
budu vám za kruhem fandit tak, že mne pro hluk pořadatelé určitě budou muset vyvést z haly . ale nejdříf musím sehnat hlídání pro kluky, páč do Bratislavy a Vídně je fakt tahat nemíním.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:17
- Nahlásit

gabifi

měla si pana zlatýho přihlásit taky, byla by legrace

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 13:32
- Nahlásit

Jimmi
měla si pana zlatýho přihlásit taky, byla by legrace
se svýma 57 cm a 24 kily by uspjel možná tak v dorostu

petl
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 16:16
- Nahlásit

gabifi
Jimmi
počkej 57 je přece normál z normálu né?
Mně se holky na světofku vyprdly, rozhodly se že budou hárat takže jsem na poslední chvíli odhlašovala...ještě že to šlo...
tak holt budu jen fandit, ale zase si to užiju

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:19
- Nahlásit

petl
počkej 57 je přece normál z normálu né?
leda tak ve standardu. Když se pak takovýhle pes prohání v reálu po výstavním molu, vypadá mezi psy, co mají v kohoutku 61-65 cm a kolem 30 kilo jako fena, která nedostala celý dětství pořádně najíst.

já si to taky radši užiju za kruhem.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:29
- Nahlásit

gabifi
leda tak ve standardu. Když se pak takovýhle pes prohání v reálu po výstavním molu, vypadá mezi psy, co mají v kohoutku 61-65 cm a kolem 30 kilo jako fena, která nedostala celý dětství pořádně najíst.

s tímhle souhlasím, Jim má 58 v kohoutku a vedle některých vypadá jako jejich mladší synek

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 12:28
- Nahlásit

ahoj, tady je takový vedro, že nás ani nebaví venčení

petl
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 12:56
- Nahlásit

tady taky...ale zítra prý to bude lepčí

Hele to je s tou výškou fakt? Je pravda že mi KK přiipadaly nějaké koníčkovitější ale říkala jsem si že mi třeba oči klamou...

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 13:24
- Nahlásit

petl
byla doba, kdy měla většina chovných psů 60 cm a víc. 56 cm pes, ač plně standardní, pak vedle nich vypadal nic moc. Ale řekla bych, že se to lepší.

petl
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 15:54
- Nahlásit

aha to u nás to je poslední dobou spíš naopak...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:28
- Nahlásit

Ahoj, nebyl někdo v sobotu v Mladý?
Jedna fenka tam dostala D a je to zrovna fenka po Jímovi s Čarodějkou, tak nevím proč to déčko dostala, nestály jí náhodou uši? Mě majitelé jedné fenky napsali, že je přihlášená, ale že fence stojí obě ušiska....sem jim napsala ať na výstavu raději nejedou, teď si myslím, že asi jeli...

Koumadla
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:05
- Nahlásit

Jimmi
Koukni na fotky na http://www.grenay.cz/fotogalerie/mvp_mb_29.8.09/im g00024.htm pokud je to Bigi, tak ta má stojací ušiska

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

Koumadla
díky, no je to hned jasný

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:57
- Nahlásit

Jimmi
ještě ta mladá merlačka má stojatý ouška. Škoda, jsou to vyhozený prachy. Jelikoš se v Čechách musí hlásit hodně dopředu a u mladejch nikdy nevíš, kde uši budou, je to trošku riziko. Kendy měl před první výstavou uši úplně na hlavě, vypadal strašně, ale my jsme ho radši nechali doma. Jinak musím říct, že úhlení zadních končetin B-Nirreterrit je přes několik generací nezničitelné. Zatím se ho podařilo porazit akorát chovatelce FE, na zadní nohy její Áčkový fenky (po Dejdym) je radost koukat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:58
- Nahlásit

Jimmi
a to nesmí? jako mít uši nahoru,koukala jsem a jiní je maj taky.....
se v tom prt vyznám,tak proto ten dotaz

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 13:01
- Nahlásit

brezen2008
nesmí, mají je mít klopený cca v jedné třetině ucha. Těžký ucho je taky špatně, ale k této vadě jsou rozhodčí většinou velmi tolerantní. Jsou i rozhodčí, který dají na stojatý ucho výbornou, ale těch je málo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 13:10
- Nahlásit

gabifi
děkuji

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:49
- Nahlásit

brezen2008
ty babo, copa má Andy a Jim ušiska nahoru bo co????

jak uvidíš nějakou cizí kraťandu, musíš srovnávat s klukama, jak nebudou krásní jako moji kluci, není to KK, ale levnej podvrh....něco jako adddidddas u vietnamce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:53 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
ta mladá merlačka

jo to je Marty Diginka, vedle psali, že odstoupila...se nedivim, déčko do posudku taky nechci
Ale koukala jsem, že problémky s ušima jdou napříč chovatelským spektrem

úhlení zadních končetin B-Nirreterrit je přes několik generací nezničitelné

foršus je foršus...a navěky áámen

Jinak mi začíná připadat, že chovatelské ambice, včetně výstav, jsou celkem volný a někdy už i k smíchu.
Zase chápu ty nový nadšence...

V neděli jedu na turnaj MČR ve flyballu s Jimem.
Naštěstí jsme se kvalifikovali, je to jenom pro deset družstev z celé ČR a to mi adrenalin zdvihá zcela spolehlivě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:56
- Nahlásit

Jimmi
no vidíte,tak do 3 místa budete
držím palečky všem
no voni tvý kluci jsou krásněnasvalený,žádnej tuk,prostě radost se koukat jak hrajou svalovinou a krásou

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:18
- Nahlásit

Jimmi
Naštěstí jsme se kvalifikovali, je to jenom pro deset družstev z celé ČR a to mi adrenalin zdvihá zcela spolehlivě
budu držet palce....bes medajle se nevracej!
Očekávám podrobný popis průserů, ať se můžu škodolibě smát

Na českým chovu KK je vidět, že ambiciózní panička je větší přednost než pjeknej čokl s prima povahou

Doufám, že majitelé Biggi se nenechají odradit. Lepení uší je sice vopruz, ale pro vystavování někdy nezbytný.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 07:38 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabifi
Očekávám podrobný popis průserů, ať se můžu škodolibě smát

no jedno je jasný, v Mladý boleslavi bohužel žádnej grín nepochčijem

pokud si vyběháme 7. místo, budu neskonale šťastná...bude jenom jedna divize a v první části se běhá speed trial na body(nejrychlejší čas), takže na nejlepší družstvo ČR nemáme ani náhodou

Doufám, že majitelé Biggi se nenechají odradit. Lepení uší je sice vopruz, ale pro vystavování někdy nezbytný.

mě osobně se fenečky po Jímovi líběj, ale jsem neobjektivní

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:23 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
mě osobně se fenečky po Jímovi líběj, ale jsem neobjektivní

mně osobně se líbí všechna štěňátka po Jímovi....a já náhodou objektivní jsem

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání