| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 14:08
- Nahlásit
Jimmi
no, vono to na fotce vypadá, že jí musí přidržovat, aby jim neuletěla jako motýlek Třá to bude celej taťka = naserte si s rozhodčím, plus děda = naserte si i s rozhodčím i s výstavou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:28
- Nahlásit
gabifi
vypadá dost vykuleně ušiska má jako strýček FIDO
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:40
- Nahlásit
gabifi
JO a jinak Jim si dost solidně vodřel nos, má přímo na čumáku krásnou kulatou růžovou skvrnu velikosti pětikoruny.
To udělal hned poté, co jsem mu oznámila, že jede na světovku a tímto okažikem začínáme se zubní hygienou, v ruce jsem držela kartáček a psí zubní pastu.
Jak to uslyšel, okamžitě se zohavil. Páč nechci bejt zohavená i já, kartáček jsem zahodila.
V den výstavy mu nacpu nějakej ten prášek co mezitim vyžebrám pro Andyho na jeho epilepsii. Mám to prostě pořešený.
Čokl bude budit dojem rozvážného aristokrata a panička pod vlivem vália bude za rozvážnou dámu. Jenom mě Marta bude muset ohlídat, abych si náhodou nenasadila obojek a psa nevedla za spoďáry.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:20
- Nahlásit
Jimmi
JO a jinak Jim si dost solidně vodřel nos
Když přihlásíš čokla na výstavu, zaručeně si urve kus hlavy, chybějící část je patrná zejména na levé, vystavovací části.
Když přihlásíš čokla na závody, urve si tu část těla, kterou nejvíc při dotyčném sportu potřebuje.
Když je v cajku čokl, těsně před akcí se zhroutí, zraní, posere atd. psovod.
Jenom mě Marta bude muset ohlídat, abych si náhodou nenasadila obojek a psa nevedla za spoďáry
Právje jsem se jmenovala za tvého osobního dohlížitele. Obojek ti nasadím sama a s těmi spoďáry rozhodnu na místě, dle pohlaví rozhodčího. Dáma by na spoďáry nemusela zareagovat nejlíp. V každým případě zakup nějaký sexy krajkovej modýlek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:21
- Nahlásit
kuwa zapomněla sem vypnout toustovač, jsem zvědavá, co to udělá s mou úúplně novou pracovní deskou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:26
- Nahlásit
gabifi
Jimmi
Taky chci jet na světovku . Nikdy mě to teda nelákalo, ale chci vidět rozvážnou dámu a aristokrata na spoďárech . Máte něgdo místo v autě?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:34
- Nahlásit
Biluška
ale chci vidět rozvážnou dámu a aristokrata na spoďárech
rači poraď, jaký spoďáry zvolit k zlatý goliji? Rudý nebo černý?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:35
- Nahlásit
gabifi
záleží na tom, jakou má vlohu....jesi pro trikolor, vzala bych si spoďáry stejný jako triko....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:41
- Nahlásit
Gerda
vzala bych si spoďáry stejný jako triko
pani, je vidět, že ste vot reklamy. Zítra vyrážím do šopink centra hledat trykotýnový spoďáry stejný jako mám triko, s trikolorou našitou na prdeli....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:48
- Nahlásit
gabifi
coš vo to, spoďáry si vemte, ale nezapomeňte si vzít s sebou aji psa do toho kruha.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:09
- Nahlásit
STE TRUPKY FŠECKY
coš vo to, spoďáry si vemte, ale nezapomeňte si vzít s sebou aji psa do toho kruha
to právě vohlídá Marta ,
vostatní nechci vidět u kruhu!!! budete f bufáči popíjet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:21
- Nahlásit
Jimmi
vostatní nechci vidět u kruhu!!!
to je jak dybyste řekla - pote se všichni podivat!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:29
- Nahlásit
Jimmi
vostatní nechci vidět u kruhu!!! budete f bufáči popíjet
budu bes auta, můžu popíjet....jenomže si to vemu ke kruhu!!!
Gerda
psa do kruhu nejni třeba.....hlavní sou ty spoďáry přeci!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 22:06
- Nahlásit
gabifi
aha, takže když zapiju válium vodkou, tak jklíďo můžu do kruhu s vobojkem na krku a vystavovat budu spoďáry
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 22:55
- Nahlásit
Jimmi
Koukám, že tam bude prdel! beru placku slivovice, po zkušenosti z Evropský ji asi budu potřebovat...
Doporučuji spoďáry se sobama, nebo co to tam v tom Finsku maj... A votku samo Finskou Valium může bejt asi made in Zentiva
gabifi
Já měla příhodu s toustovačem fčera... Schořel mi rohlíček, kterej měl bejt ke snídani... Byl poslední
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:49 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Ajsí
jen co sem sehnala spoďáry s trikolorou, už abych bježela pro spoďáry se sobem a znakem finský vodky
all
sem ten víkend přechválila, následky se dostavili až dnes. Akim poblil celý byt, už dvě hodiny utírám, vytírám, peru, tepuju. Pochopitelně že poblil nový koberec, vyzvracel se Kendymu do pelechu. Na závěr jsem přehlídla umně schovaný zvratky v tmavé předsíni a málem sem se na nich zabila.
Teď du vařit dietu a budu čekat, gdy se dá virus do Kendyho. Mohl by na oplátku posrat Akimův pelech. Bože dej, ať to skončí u vytírání a tepování, ať nemusím volat malíře.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:32
- Nahlásit
gabifi
poblil nový koberec, vyzvracel se Kendymu do pelechu to je takové mile bratrské gesto
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:47
- Nahlásit
Jimmi
to je takové mile bratrské gesto
bych se bez milého bratrského gesta obešla. Kendyho pelech zabral celý sušák na prádlo a je tak promočenej, že bude schnout tři dny
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 15:15
- Nahlásit
gabifi
tak se vyprdni na praní pelechu (moji kluci žádnej nemaj - souto socky ) a mazej schánět spoďáry se sobama a finskou na zapití případnýho úspěchu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 07:34
- Nahlásit
včera sem omylem při krmení vyměnila misky, takže Akim dostal Kendyho porci a naopak. Omyl jsem si uvědomila až ve chvilce, když golije nevěřícně koukal na malilinkatou úplně prázdnou misku. Akim si pochopitelně nestěžoval, vzal to jako životní příležitost konečně se dosyta najíst Zhruba za hodinu to z něj začalo vytékat vrchem. Samo že to chtěl vyklopit na novej koberec, ale byl odhalen a vottažen na plovoučku....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 08:08
- Nahlásit
Jimmi
ty finský spoďáry na svjetofce budou naprosto nutny páč nadějný český nevjesty nechtějí o českých psech ani slyšet
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 20:20
- Nahlásit
gabifi
Někerejm českejm slečnám se líběj i český pejsci...I když sou skorovšici skorobráchové
Byla jsem celý víkend na hrnčířském jarmarku v Kunštátu, stála tam mezi kupama keramiky a co mé oči nevidí -kraťanda! Tak jsem hned vyrazila na výzvědy a ona to Bonavera Z Tauri po Džímoj... Tak jsme trošku poklábosili s majiteli - jsou to moc příjemní lidičkové!!! Myslím, že se u nich Terinka má moc dobře
PS.letošní burčáček se fakt povedl
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 21:09
- Nahlásit
Ajsí
tady tekl taky burčák,ale 150kč za 1 l mi přišel hodně
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 21:28
- Nahlásit
Ajsí
Bonavera Z Tauri po Džímoj
jééé to si mě potěšila, že se má u nich dobře, to já jsem tedy celá dojatá fakt
hele a nestojí jí náhodou ucho? jedno? nebo dvě?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2009 21:30
- Nahlásit
gabifi
ty finský spoďáry na svjetofce budou naprosto nutny páč nadějný český nevjesty nechtějí o českých psech ani slyšet
jo jo, nefděk svjetem vládne...sem se pobavila nad příspjefkem
no aspoň je holka jedna upřímná a vzala to všechno z jedný vody načisto
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:08
- Nahlásit
Ajsí
PS.letošní burčáček se fakt povedl
takový víkend úpřimně závidím....a setkání s vnoučkem taky
Jimmi
sem se pobavila nad příspjefkem
i já sem se pobavila. Terka asi ještě nepochopila, že při obvyklé kvalitě delegovaných rozhodčích se přes půl zeměkoule na svjětofku nejezdí
Uš ti pletu žakárovej svetr se soby, třeba tě český paničky budou považovat za dámu ze severu se zahraničním šampijonem. Džímoj asi seženu sobí parůžky.....jináč nevim, co bych ještě pro úspjech měla udělat.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 10:31 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
možná, opravdu jenom možná, zatím tak na 35% budeme ve čtvrtek exhibovat na světofce s flyballem, takže mám plán...nejdříf urvu nějaký posudek a pak se rozšoupnem s Jímou ve sportu. TO BUDE BÁJEČNÝ DEN
Slováci nabídli, že zaplatí cestu a ubytování, když dorazíme. Pak jim Míla napsala, co všechno a kolik lidí a psů je potřeba a už začali couvat .
Jinak se zatím ani nerozhodlo, který den by to mělo být. Jestli až v pátek, tak nevím jestli zůstanu.
Jo a chtěli jsme k exhibičnímu turnaji pozvat Maďary, ale někdo nám začal vysvětlovat politickou situaci, tak raději prý ne
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 10:52 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
v pátek neeeeeee!!!!!! To už odplouvám směr Tatry. No to by mi fakt piclo!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 10:54
- Nahlásit
Jimmi
ad poslední věta: Šmarjá, jako bys chtěla pozvat do Íránu družstvo Izraelců
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:28
- Nahlásit