Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:53
- Nahlásit

Jimmi
při čtení tvého článku o flajbolový sezoně mi napadlo, že jsem úplně zazdila stránky kluků. Jediná omluva pro mne je, že si Veronika před rokem půjčila můj foťák a už ho nevrátila.....ale já bych ty stránky zazdila i s foťákem. Prostě mi to neba

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:57 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Kendy furt líná, gdybych dlouho nepsala, tak to mi hasiči zachraňují z hromady chlupů

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 12:37
- Nahlásit

Ajsí
všecko nej k svátku

Ajsí
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 16:30
- Nahlásit

gabifi
Ahoj Dík olízala jsem monitor
Před chvílí jsem doklouzala z Krkonoš do Orlických hor,Odjížděla jsem v létě, vracím se do zimy... na silnici trochu maso Jen jsem se modlila, aby mi zase nespadlo něco na auto...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 23:10
- Nahlásit

Ahoj,
Motýlek Z Tauri dostal v Brně V1 CAJC ))))
Jupííí

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:15
- Nahlásit

Jimmi
hezkýýýýýý

Ajsí
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:41
- Nahlásit

Jimmi
Já tam byla, já to viděla Motýlka je pěkná!
Že by si ale Jůlinka V3 zasloužila, to jsem trochu utřela nudli, páč jsem si tak říkala, alespoň druhý bychom mohly... AAAle co, hlavně že jsme neodešly s védéčkem, to bych se asi hádala Jo a Ajsina měla teda pěkně lumpačivou náladu... Většinou bývá na výstavě nasraná ale v sobotu s ní šili všichni čerti, byla skvělá
Motýlek:

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 12:54
- Nahlásit

Motýlka je Jim přes kopírák (si nemůžu pomoci, ale na výstavách se jí podle fotek líbí asi jako dědečkovi). Jůlie je Jůlie (i táta i máma) A Aloe je prostě Bajla.....

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:01
- Nahlásit

a tady je vidět, jak se u KK prodlužuje a prohlubuje stop......DK a šeltie už tam mají

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:05 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Ajsí
moc děkuju za foto,

hele ale fakt, takhle si postoj Cajcovýho zvířete nepředstavuju, stála i trošku líp ??

jo a jinak celej tatínek, krom té srsti, ta je delší, to bude asi maminka
to nechutenství z výstav je fakt asi dědičný

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:46
- Nahlásit

Ajsí
možná jsi videjko z Bratislavy ze soutěže chovatelských skupin už viděla, ale pokud ne, byla by škoda o to přijít a nezasmát se. Dalo by se to nazvat "Pár vteřin na koberci - odměna za ujetí několik set kilometrů a několikahodinové čekání"

Naše krásná oranžová skvadra je až ke konci videa....
URL

Ajsí
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:50
- Nahlásit

Jimmi
To víš že stála líp, jen fotograf to nestihl
gabifi
Cháááá gdyž tak koukám na ty oranžády, říkám si, že gdyby ten Rus nebyl Rus, ale Ukrajinec, tak by nás určitě vybral a ještě by si nás vzal domů jako maskoty (revoluční)
Ale Míša měla recht, vynikly jsme!
Pár vteřin na koberci no těch vteřin na koberci bylo celkem dost, ale za záclonou sem ještě nigdy předtím neviděla na výstavě polehávající doprovod

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:08 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

čau všicí, hlásím se od kávičky

Ajsí
Ale Míša měla recht, vynikly jsme
byly jsme jasně nejkrásnější a kdybych tušila, že je rozhodčí slepej, nabídla bych mu jedny ze svých početných dijoptrických brýlí

Zítra chci jet do Budějek na mezinárodku. Už se těším

Ajsí
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 13:02
- Nahlásit

gabifi
Zítra chci jet do Budějek na mezinárodku. Už se těším
Tak koukej podat hlášení!
Já vyrážím po pracovním dopoledni vejletovat s fenama někam mezi Podkrkonoší a Broumovsko...

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 15:40
- Nahlásit

Ajsí
Tak koukej podat hlášení
Krásný počasí, krásní psi: BOB Bandar Šáh BK, CACIB feny Chantal KL a CAJC feny Joyce KL.
Byla tam taky Kendyho vnučka Karla - je sladká

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 16:01
- Nahlásit

ČUs holky, já byla včera v kině na District 9, nevím jestli to píšu dobře. Film byl dost uhozenej, něco jako ET foun houm. Nejlepčejší ze všecho byla dobrá večeře před tím bijákem.
Dneska si válím šunky, du jenom žehlit
Je zamračeno, spíš hnusně. Tak nebudu nejspíš dělat nic, budu čeučet na telku a večer si dám prochajdu s klukama.

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 16:18
- Nahlásit

Jimmi
já si naordinovala válecí víkend, dokonce ani plotna se nekonala
Do kina deme zítra - Jak ulovit miliardáře. Návod pak napíšu sem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:15
- Nahlásit

gabifi
ten návod pak hoď taky vedle na Davítkovou, myslím, že to holky ocení
jo a místo žehlení sem čučela na romantický film...sem byla dojatá tou "VELKOU LÁSKOU" ...... se tam vůbec neprdělo a chlap si ani jednou nekrk, asi na tom něco bude

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:33
- Nahlásit

Jimmi
se tam vůbec neprdělo a chlap si ani jednou nekrk
není možný, to asi byly nějaký filmový triky

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 20:12
- Nahlásit

Jimmi
.... se tam vůbec neprdělo a chlap si ani jednou nekrk, asi na tom něco bude
Jestli ani neumřel na rýmičku komplikovanou vysokou horečkou 37,2 tak to nebyl chlap. Tomu prostě nevěřím

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2009 21:43
- Nahlásit

gabifi
Biluška

dneska některé triky vyzkouším na drahou polovičku, uvidim, estli to bude fungovat, se f posteli naaranžuju a budu koulet vočima, a špulit pusu

jenom se trochu bojim, abych nedodostala herdu do zad, kdyby si drahá půlka usmyslela, že mi zaskočila rybí kost f krku

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 06:59
- Nahlásit

Jimmi
se f posteli naaranžuju a budu koulet vočima, a špulit pusu
Vem si na to černý prádlo, v těch filmech dycky mají černý prádlo. Ale essi přijde domů a řekne ti "čau betmene, co bude k večeři" tak je jasný, že to nefunguje

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 07:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
Biluška
plánujeme romantický večer? Ještě je třeba drahý polovičce naznačit, že k posteli by měl dorazit na bílým koni/meďourovi a v hubě by měl mít červenou růži

Ajsí
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 09:02
- Nahlásit

Nejdelší noc v roce jsem prožila kulečníkově. Furt jsem vyhrávala, furt furt furt, ale nakonec tam soupeř nasázel ňáký desítkya byl ztoho opět prd.
Opět jedu vejletovat. I když musím říct, že vejletování v kraťasech a tílku mě baví víc. Gde je to globální voteplování sakra!
gabifi
BOB Bandar Šáh BK, CACIB feny Chantal KL a CAJC feny Joyce KL
Já včera taky viděla vnoučku ( Kendyho) - Chanu - Safinku... Je to pěkný lumpačisko! Temperament jí tedy opravdu nechybí! Kamarádka (majitelka) mě prosila, abych jí někdy vzala na výstavu. Tak jsem si říkala, že někdy třeba jo

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2009 12:56
- Nahlásit

Ajsí
Kamarádka (majitelka) mě prosila, abych jí někdy vzala na výstavu. Tak jsem si říkala, že někdy třeba jo
šmarja, aby ti pak kámoška až zjistí, vo co na výstavách go, nějakou nepřišila

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 23:03
- Nahlásit

Tak hlásím, že jsem se právě dodívala na dýfko Fantoma z Opery.
Byla to bomba, sem zase dojatá, začínám být asi sentimentální, ale zasej tam byla VELKÁ LÁSKA a hned dva chlapy co neprděj a jedna buchta. Fšichni nádherně zpívali to zasejc jo.
Ježiš to bylo nádherný. Dávám 5! hvězdiček.

Doporučuje 10 z 10 dojatých ženských

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2009 23:05
- Nahlásit

gabifi
Gde je ten návod, jak ulovit milijardáře??
Chci to podrobně !

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 06:13
- Nahlásit

Jimmi
Gde je ten návod, jak ulovit milijardáře??
Chci to podrobně !

když chceš miliardáře, musíš být policejní mlufčí....že já nešla rači na nějakej romantickej doják

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 19:21
- Nahlásit

Prodám 2letou krátkosrstou kolii tricolor s PP. Import ze zahraničí. Velice milé povahy. Má základní poslušnost,včetně obrany. Ve smečce jiných psů a fen nemá problémi. Je uchovněná. . Na výstavách vždy výborná. Zvyklá být venku,i v bytě. Cena 12000, inzerát z 22.10.
Řekla bych, že je to tahle:
URL

Dasha
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 20:04
- Nahlásit

gabifi
jo, je, už se jednou stěhovala

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání