| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:34
- Nahlásit
Jinak já tedy upřímně gratuluji Lenelce k k šestihlavému dravému drakovi co se u nich narodil.
Hlavně ať se najde dost sportovně založených a hodných páníčků, co budou mít sosáky rádi.
A tim dneska jaxi končim, páč sem se vyčerpala tou dobrotou a laskavostí co sem právě vyprodukovala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:19
- Nahlásit
čau všicí, uš máte dárky?
Já dnes koupila první ponožky
Kendy včera řádil venku jako idiot a urval si kouek pátýho prstíku
Ferda
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:37
- Nahlásit
gabifi
[i][čau všicí, uš máte dárky?/i]
CO???!!! dárky??
šiš si se zbláznila ne? dyk je listopád, to budu řešit 23.12....možná
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:23
- Nahlásit
pátek třináctýho, votevřu komp, připojím se k intronétu a čumí na mne černá kočka
Jimmi
to budu řešit 23.12
sem se rozhodla, že to letos budu mít vyřešené do 30.11., jinak sem srab! Nesnáším přeplněné obchody, shon, celodenní dopravní špičku atd. těsně před vánocemi. Já vlastně nemám ráda ani vánoce
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 22:50 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
Nesnáším přeplněné obchody, shon, celodenní dopravní špičku
nakoupím po intronétu
nigde lítat nebudu, nejsem blázen, každýmu koupim pytel granulí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 10:57
- Nahlásit
tahle fotka mne dnes dostala:
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 14:08
- Nahlásit
gabifi
je moc hezká
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:50 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
pokud jsi si nevšimla, vedle na Roughies je 879. díl oblíbeného kynologického seriálu "Tvůj pes je idiot". Já už se ani nebavím, jenom tupě civím
Dnes sem si vybrala vánoční dárek, kávovar Dolce Gusto. Teď du hledat někoho, kdo mi ho koupí
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:57
- Nahlásit
gabifi
ty jsi se tím někdy bavila? mně teda to, co se tam řeší, moc směšný nepřijde, obzvlášť když s tím má člověk zkušenost
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:10 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
gabifi
Dasha
nic neuniklo mému bystrozraku
mám "trubku psa", takže jsem zvědavá kdo zvítězí na body
mně teda to, co se tam řeší, moc směšný nepřijde
...sorry
to se opakuje cyklicky se stejnou pravidelností jako přelet komety
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:17
- Nahlásit
gabifi
je 879. díl oblíbeného kynologického seriálu "Tvůj pes je idiot
Cože? Oni už o nás natočili seriál? Ne, že by si to moji pejskové nezasloužili, ale gde mám tantijémy??
Mimochodem, moje saň dneska dostala nové pelíšky . Vyšly mě na dva a půl tisíce, ale sou nezničitelné a slibuju si od nich, že bude nezničen i zbytek bytu . Sou kovové, drátěné, svařované a vypadají velmi nedobytně . Snad z nich nezdrhne ani Orina, ta zatím zdrhla z každé klece
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:26
- Nahlásit
Jimmi
mám "trubku psa",
mám idijota po tupých výstavních šampijonech, kterej se neměl dožít jednoho roku a jeho štěňata taky ne......no nekup ho, když ti ho blpky takhlenc na netu vykreslí
Dasha
ty jsi se tím někdy bavila?
jo, bavila, dobrému vtipu niky neodolám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Biluška
Sou kovové, drátěné, svařované a vypadají velmi nedobytně
když pak takovouhle klícku človjek zapomene zavřít a pes z ní uteče a zdevastuje bydleníčko, to musí fakt nas...štvat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:30
- Nahlásit
gabifi
když pak takovouhle klícku človjek zapomene zavřít a pes z ní uteče a zdevastuje bydleníčko, to musí fakt nas...štvat
To by si zkusili, zmetci jedni Už je mám tak zpracované, že zůstávají v klecích i když jsou otevřené Aspoň někteří. Jistí jedinci (třá Puma) se holt ještě mají co učit
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:25
- Nahlásit
Jimmi
tak já zažívám první přelet, tak se tomu asi proto nesměju.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:52
- Nahlásit
čau, mám volno na kafe, tak zdravím a mizim. Piju turka, kávovar mi ještě nikdo nekoupil
Klukům umřel dlouholetý kámoš, zlatý retrívr. Popravdě, z Akimových kamarádů ze štěněcích let už žijí jenom dva
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 22:37
- Nahlásit
Sem nějaká zdrchaná, chybí mi tréninky s Jímou. Ještě nejsou ani Vánoce a já cítím, jak ztrácím kondičku, ale to určitě neznamená, že budu snad běhat po lese, nebo jezdit na kole po lese, nebo nedejbože chodit cvičit do posilovny¨a určit si nekoupím nějakou posilovací hrůzu domu. Ale na jednu věc se moc těším, s drahou půlkou budeme od ledna chodit do kurzů tance.
No a jak sem tak líná jako veš, tak ležím doma na gauči a hrozně se těším, a jak se tak těším, tak se strachy potím, abych se v lednu vešla do nějaký tý sukně a protože je pot příznakem nějaké hrozné vyčerpávající dřiny, tak sem usoudila, že vlastně děsně makám a vlastně hubnu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 09:56
- Nahlásit
Jimmi
já jsem zdrchaná pořád a asi to souvisí s věkem a smířila jsem se s tím, že lepší už to nebude
My si teď v tomhle počasí užíváme dlouhé procházky, protože když je teplo nebo příliš velká zima Akima víc zlobí srdíčkový kašel.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:47
- Nahlásit
čau všicí, mám kafe, kouknu na net a tady velké prt
Dárky už mám skoro všecky koupené, co není koupené je objednané na netu. Účet utržil spoustu modřin a doufám, že se do placení daní hajzlík vzpamatuje
Venku je krásně, každý den chodíme s klukama na dlouhý prochajdy. Dnes jsme potkali kokříka stejně starýho jako Akim a téměř nemohl chodit. To bylo trošku smutný.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:49
- Nahlásit
jooooo a uš mám kávovar, kávička je mňam mňam
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:37
- Nahlásit
sakra vyleste vot toho úklidu a cukroví a něco napište!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 18:53
- Nahlásit
Vážené dámy,
sem dneska byla ve zveráku pro gnacle a zjistila sem, že sem sto let za opicema a úplně out Tam normoš měli mikulášské balíčky pro pejsky A eště adventní kalendář Byla jsem lakomá a koupila jsem jenom ty granule a nic jinýho Psice teda žebraly a říkaly "mami kup mi to", ale nedostanou nic Máte už pro psiska adventní kalendář?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:14
- Nahlásit
Biluška
Máte už pro psiska adventní kalendář?
já měla pro psa pivo, ale vypil mi ho figurant. Kalendář se bojím zakoupit...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 19:33
- Nahlásit
Gerda
já měla pro psa pivo, ale vypil mi ho figurant. Kalendář se bojím zakoupit...
Pivo mi už taky kdosi vnucoval, odmítla sem to psům koupit. Ani jedna z nich není plnoletá, nebudu je podporovat v takových neřestech Ještě by nakonec prochlastaly celou podporu v neštěkavosti a sociální dávky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 08:02
- Nahlásit
Biluška
Máte už pro psiska adventní kalendář?
já ještě psí adventní kalendář neviděla. Jenom vánoční a mikulášské balíčky. Jsou tam například dohromady zabalené psí pamlsky a gumové hračky....si teda nedovedu představit chuť těch pamlsků, které stráví několik týdnů ve společnosti gumy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 08:04 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
šmarja, musím vymyslet nějaká jiná slova pro pamlsky, vodítka a obojky, páč za reklamu být nechci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 10:20
- Nahlásit
gabifi
já ještě psí adventní kalendář neviděla
Byla na něm namalovaná kočička. Perská. Essi v něm byli místo čokoládek kousky té kočičky fakt nevím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 12:01
- Nahlásit
xkolie v nouzi ve zPlzni
Gen
Číslo: 11045
Pohlaví: pes
Přibližný věk: mladý (do 4 let)
Plemeno: kříženec kolie
Zvláštní znamení:
Povaha: temperamentní, přátelský
Vhodné umístění: Nejlépe k rodinnému domku se zahradou. Miluje dlouhé vycházky do přírody, hodí se tedy pro člověka, který je v přírodě rád a výlety si budou užívat spolu.
http://www.utulekplzen.cz/index.php?ki=11045
- stačí to sem? Nebo to prosím odešlete, mě vyhazuje seznam do spamu. Díky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 13:25
- Nahlásit
kachna_
dala jsem to do návštěvní knihy Kolie a šeltie v nouzi, ale bohužel správce stránek aktualizuje málokdy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 13:30 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
gabifi
Dík, to jsem nevěděla. Převzala jsem špice v nouzi, jsem u Prostějova a tohle je první nezveřejněný psík , když ještě něco najdu, šoupnu to do návštěvní knihy
|