Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2009 20:36
- Nahlásit

Dasha
je to naprd, za 12000 si jí ve dvou letech na mazlíka nikdo nekoupí....leda tak na štěňata. Holka by potřebovala trošku štěstí.....

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 17:08 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Konečně jsem udělala to, co jsem už dlouho plánovala. Vyfotila jsem majetek kluků

Ajsí
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 12:10
- Nahlásit

gabifi
Šiši Kendíková, tys vybrala nějakou hračkárnu???
...Sem po víkendu plným lektorování ňáká jetá a vochraptělá!Ještě že to není moje trvalá práce.

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 13:29
- Nahlásit

Ajsí
Sem po víkendu plným lektorování ňáká jetá a vochraptělá!Ještě že to není moje trvalá práce
já sem nějaká jetá trvale. Teď už vím proč

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 21:10
- Nahlásit

gabifi
mě se nejvíc líbí ta palma, tu budou mí kluci tvým klukům závidět

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 21:12
- Nahlásit

Ajsí
My sme o víkendu malovali dceřin pokoj (na sytě růžovou )
tedy musím upřesnit, manžel maloval, já dozorovala

Ajsí
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 21:35
- Nahlásit

Jimmi
No tak to by se hodil ten růžovej medvěd uprostřed Kendíkovo-Akymova košíku Ale nejsem si jistá, jestli se ho budou chtít kuci vzdát...

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 22:21
- Nahlásit

Jimmi
na sytě růžovou
klííít, my o víkendu pokládali dceři do sytě filajovýho pokoje tmavě filajový koberec
Ajsí
Ale nejsem si jistá, jestli se ho budou chtít kuci vzdát...
Kiki vzkazuje, že NIKDY NIC NEpučuje.

Dnes se Akim vrátil do dětských let a sezobl hovno. Když pak ještě navíc při dveřích během utírání pacek dělal týranýho psa (každodenní divadlo u utírání pacek a podvozku), tak jsem to nevydržela a dostal čočku. Výsledek je, že mne to mrzí a že při dalším utírání pacek a podvozku dělal dva týraný psy

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:15
- Nahlásit

Kratko i dlouhoprtky, jaky mate oznaceni plemene? - cipuje se? tetuje se - a kam presne, pripadne? Dikec.

Grenay
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:56
- Nahlásit

Fifi
Zkratka je CK, obojí, tetování u nás do slabiny, naše Egi ho má vlevo, čip normálně krk, většinou levo. SK tetuje do uší. U nás se tetuje jen číslo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 18:03
- Nahlásit

Grenay
SK - smooth - kratandy?
Takze kratandy tetovacku v uchu? - kterem? levem/pravem? + i cip nebo se zatim jen tetuje?
A dlouhosrstky slabinu? - a muze byt bud tetovano nebo cipovano? - mysleno oznaceni vrhu od chovatele. Pardon, ze se blbe ptam.

Grenay
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 18:24
- Nahlásit

Fifi
Collie krátkorststá, tj. CK - viz. zápis z rodokmenu mého psa CMKU/CK/63/-04/04/05
U nás se kolie (krátké i dlouhé) tetují do slabiny. Na Slovensku se krátké tetují do uší, nevím, do kterého, myslím levé.

Označení je zatím na chovateli...moc nechápu ten dotaz....chovatel může čipovat nebo tetovat. Většinou se obojí nedělá, leda by jedno štěně z vrhu šlo do zahraničí, pak může chovatel celý vrh natetovat a jedno navíc označit čipem.
My jen čipujeme, netetuju, neb je to pro štěně dost nepříjemné.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:19
- Nahlásit

Fifi
šeltie a kolie jsou tetované v slabinách (kvůli klopenýmu uchu) a tetuje se pouze číslo. Starší kolie můžou být výjimečně tetovaný i v uchu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:20
- Nahlásit

Grenay
to je kvůli rescue programu....aby věděli, kde mají hledat identifikaci u nalezenců (si myslím)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 22:24 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Okoukla sem fotky ze srazu KK a myslím, že byl letos řádně vydařený, tedy soudím podle fotek. Jíma tam měl dvě svoje holčičky, což mě docela překvapilo.
Další co mě docela překvapilo, že jsem na fotkách poznala Rúfúska od Ebony a ještě tam byla Wami a fotila i Gwen, kterou znám hlavně z coursingu. Tak to mě tedy dostalo. Myslim jako v dobrym
A ubytování na Pindě se nekonalo, to je docela škoda, loni sme se tam měli báječně
Asi se rozneslo, že KK se snesou s kýmkoli.
Tedy kromě Jima, ten upřímně nesnáší kohokoli, kromě Soptíka, ten mu může okusovat i hlavu a skákat na záda
Ostatní zabíjí se zvyšující se frekvencí

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 10:23
- Nahlásit

Jimmi
šmarja, já mám za chvilku taky sraz, se zubařkou. Bych rači na tu Pindu

Koukej navalit ňáký fotky vnoučkůch ze strazu!

Grenay
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:45
- Nahlásit

gabifi
To je tak těžký prohlídnout všechno? Není to tak dávno, co jsem řešila dva nalezence z dálnice a prolezla jsem jim uši, slabiny, čtečkou celý tělo....nic neměli a opravdu nic neměli, potvrdil mi to i páníček, kterého jsem složitou peripetií po pár dnech našla....ale asi to bude kvůli tomu, nějaká Fifi to řešila i na mujpes...ale to jsem našla až večír.....co třeba zajít na plemenku a doptat se tam....

Sraz vypadal nabitě....my se byli s Neldou ztrapňovat na obedienci, ale postupujem, příští rok to máme jistý
Jinak jsem tam zaslechla kritiku KK a bylo to mířeno i na Jímu a Fakima z Flyballu prý jsou papací na potkání a Jim prý dokonce natvrdlý....majitelku výroku neznám, nevím, ani jak se jmenuje, jak vypadá, jen že to znělo přesvědčivě....tak jsem to svedla na páníčky, že za to můžou, neb KK jsou naprosto úžasné a krásné a skvělé a vůbec ne jako Jim a Fakim....Jimi sorráááč

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:08 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Grenay
To je tak těžký prohlídnout všechno
našim klukům bys neprohlídla slabiny ani po třech týdnech, šeltii tak možná po třech letech.

Kecy nemajitelů kolii o tom, jak jsou KK natvrdlý atd. neberu vážně. Holt někdo pana psa nepozná, ani když se mu producíruje pod nosem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:54 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Grenay
tak to si mě potěšila i rozesmála, páč koho lidi nerdrbou tak je nula. Fakimek papací není, je to něžnej a rychlej pes, s paničkou se znám osobně ze závodů, až jí zase uvidím, tak jí to vyřídím No a Jíma? tak ten papací je rozhodně, trubka moje natvrdlá

Grenay
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:10
- Nahlásit

gabifi
To si nemyslím oba kluky už jsem měla tu čest poznat naživo a kontaktu se nebránili)) Ono to není zas tak náročný) V útulku jsem pár let pracovala a tvoji kluci jsou proti některým naprostí beránci) A fakt nám bylo houbelec platný vědět, že se většinou tetuje tam a tam

Jimmi
Čoveče na Fakima už jsem to slyšela víckrát, na Jímu poprvé, tak ti nevím, jestli byl někde na nějaký akci naštvanej a už se to s ním táhne....ono známe to....jednou někdo nalepí nálepku a už se blbě sundavá)) Ale zas vás nikdo nezapomene a jste slavný))

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:17
- Nahlásit

pro radost

synovec

Ajsí
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 19:03
- Nahlásit

Něco pro pobavení
http://www.youtube.com/watch?v=XUEoLn2NWcM&feature =related

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 21:32
- Nahlásit

Ajsí
tý jo to je boží....jen nevím co poudaj

máme dnes doma milou návštěvu, je u nás Billy a jeho panička Jana, protože jdou zítra na výstavu v Letňanech. Budou u nás spinkat.
Nebudu to moc pitvat, jenom napíšu, že je u nás veselo
Zatím vede Billy 10:0 na body
Svoje kluky jsem raději zavřela do ložnice s bojovým kocourem, tam totiž asi přežijou spíš

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 21:35
- Nahlásit

Pro Janu
až si tohle Jani přečteš, tak se koukej zaregistrovat a prznit jazík čezký jako mi fšecky tady!!!!!
Čekám od tebe pravdivou reportáž o pobytu tří zabijáckých goliíí u nás doma

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 07:59 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Ajsí
stavění nových kolejí je inspirativní

Jimmi
Čekám od tebe pravdivou reportáž o pobytu tří zabijáckých goliíí u nás doma
já bohužel reportáž o třech zabijácích nemám, ale reportáž o jednom zabijákovi můžu poskytnout. S největší pravděpodobností si dnes, stejně jako předešlých 7 let, nechá celý den poctivě srát na hlavu vot jedný nesnesitelný šeltie

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:02
- Nahlásit

jééééé, zapomněla sem se pochlubit, dcera má nový morčátko a jmenuje se Ferda. Nechce nám ho pučovat, prý kvůli Kendymu. To teda nechápu proč

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:57
- Nahlásit

gabifi
BALAVAN Z TAURI V1 CAJC, třída mladých, vystavila ho Kája Bílků, nějak nevím jak se holčina menuje no
Mám hroznou radost.
Z Káji vyrůstá profi handler, taky sem jí řekla, aby začala vybírat prachy, protože dneska kromě Billyho a Fara vystavovala ještě jednu trikolorní fenečku.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:59
- Nahlásit

gabifi
dcera má nový morčátko a jmenuje se Ferda. Nechce nám ho pučovat, prý kvůli Kendymu. To teda nechápu proč

tý jo, to tedy taky nechápu, Kendy by ho přeci miloval...miloval k smrti

Jo a Billy je celej děda

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 20:35
- Nahlásit

Jimmi
BALAVAN Z TAURI V1 CAJC

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:28
- Nahlásit

NO CO TO JE???
nikdo nedrásá???
to je materiál todlecto

To nikdo nemá co napsat?, zebydorazilakríze?

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání