Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 21:09
- Nahlásit

gabifi
a musím říct, že je mi líto, že Kajmanka neplánuje štěňata
možná spácháme nějakou příbuzenskou s Jímou, obě jsme se schodly, že jsou hezkej páreček
když už průser, tak pořádnej
Taky jsme zvažovaly koupi krásných oblečků s růžovou bambulkou a nádherné obojky zdobené swarovskou bížou
Úplná nevěsta se ženíchem

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 21:12
- Nahlásit

Jimmi
možná spácháme nějakou příbuzenskou s Jímou
tak to já přijedu na svatbu, piju suchý šampáňo
Nějakýho swarovskýho klidně dovalim jako svatební dar, stačí prohlídnout holce pokoj

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 21:25
- Nahlásit

gabifi
tak to já přijedu na svatbu, piju suchý šampáňo
tak to se nám pěkně prodraží

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 21:30
- Nahlásit

Jimmi
tak to se nám pěkně prodraží
ale prt, svatba je svatba, neeee?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 08:37
- Nahlásit

gabifi
Vůbec nechápu, jak se normální ženská může takhlenc spustit
Bych tipla,že jí hráblo z peněz. Buď z jejich nedostatku a snažila se vydělat, nebo z jejich nadbytku kdy chtěla mít ještě víc.
Každopádně mě sejří zákony v tomhle státě kdy jí to s klidem může procházet ať už počáteční příčina byla jákoliv

ty wole, neber starší dámě poslední iluze, protože uš mi z těch opuštěných psů fakt picne!!!
Mě už piclo. Úplně. Denně mi jich tak kolem pěti přijde na mail, už to ani neotvírám a tady na foře taky ne. Leda když na ně výjimečně narazím zamaskovaně třá tady Do for nadepsaných "pomožte" a "zachraňte" nechodím, jinak bych už fakt skončila v blázinci Nejhorší je, že člověk nemá nikde žádný zastání a pomoc. Včera jsem Mášenkovi řekla o té modré šeltce a víš co řek? Prej "tak se oblíkej a jedem". Místo aby mi normálně vynadal, že dvacátého třetího psa už fakt mít nemůžem

Jimmi
Paní, sem právě koukla na účet a vidím tam penízky od vás. Sice nevím čím jsem si je zasloužila, ale moc děkuju . Essi to byl nějaký omyl tak písni, pošlu ti je zpátky

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 11:18
- Nahlásit

Uš ste si někdo vzal tu golyji z toho Tábora? Třá Jimmijová? Že by mohla mít úspěchy aji s dlouhovlasou, a tudíš mnohem hesčí, golyjí...dyš už má aji kočku, jeden pes navíc ji nezabije, ne?

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:12
- Nahlásit

Gerda
Uš ste si někdo vzal tu golyji z toho Tábora
hele, mládě, neprovokuj! Ještě jeden čokl a skončím na Chocholouškově ranči. Tenhlec měsíc mne vet a dijeta pro šoltyji stály dva litry a to ještě musím s voběma dojet na očkování
Ale myslím na něj každý den. Až kluci odejdou, buď si vemu nějaký prapravnouče po Kendýskovi nebo dlouhej čumec s útulku. Hovk.

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:14
- Nahlásit

Biluška
Včera jsem Mášenkovi řekla o té modré šeltce a víš co řek? Prej "tak se oblíkej a jedem". Místo aby mi normálně vynadal, že dvacátého třetího psa už fakt mít nemůžem
Bilu, já nemyslím, že je to případ pro výpomoc.....teda zatím. Je mladá a heská, určo pro ní najdou umístění. Navíc se z inzerátu zdá, že za ní nechtěj majlant.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:20
- Nahlásit

gabifi
Ještě jeden čokl a skončím na Chocholouškově ranči
No ale na ranči můžeš mít strašně moc golyjí...šak oni se tam docela pěkně hodí...aji ovečky by ti popásly....

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:35
- Nahlásit

Gerda
když na Chocholouškově ranči řekneš ofce nebo golije, tak ti šoupnou prášek a injekci

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:38
- Nahlásit

gabifi
když na Chocholouškově ranči řekneš ofce nebo golije, tak ti šoupnou prášek a injekci
A skotský střiky

Bilu, já nemyslím, že je to případ pro výpomoc.....teda zatím. Je mladá a heská, určo pro ní najdou umístění. Navíc se z inzerátu zdá, že za ní nechtěj majlant.
Taky jsme pro ní nejeli, fakt sem nemůžu dotáhnout každého psa, kterého někdo nechce. Ale štve mě, že mi to má někdo zakázat a ne říct "tak jedem" Jak já k tomu přijdu? Proč nemůžu mít normálního chlapa jako všechny ostatní? Proč musím mít plnej barák psů co všude dělají čurbes?

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:53
- Nahlásit

gabifi
tak ti šoupnou prášek a injekci
tim spíš ti bude jedno, kolik těch golyjí dovopravdy je....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 23:21 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Biluška
Essi to byl nějaký omyl tak písni, pošlu ti je zpátky Tak jo, můžeme si je posílat a pokaždý budeme mít obě radost, jak máme moc peněz
Neblbni!!! To je charita ty náno, každej má nějakej útulek kam posílá prachy, já si vybrala tebe a nepiš to tady!!! nebo budou chtít všechny...například Gerda je přímo nenažraná co se týče prachů, dokonce si musela pučit, aby na nich doma mohla spát

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 23:23
- Nahlásit

Gerda
žádnou třetí golii nechci, navíc vlasatou
a kocourka Zrzečka už nemám, páč má nové páníky

(moc sem si ho neužila )

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 07:00
- Nahlásit

Jimmi
Tak děkuju moc paní . Gerdě taky něco pošlem, aby jí to nebylo líto. Třá toho golijáka

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 10:14
- Nahlásit

Biluška
aby jí to nebylo líto. Třá toho golijáka
Si bubá. Právě jsem si poprskala vlastní nojbug.
gabifi
mluvila jsem s jednou mojí kámoškou a dozvěděla jsem se, že má psa vod Bártů. Ale štěně kupovala ještě v době, kdy byla baba příčetná
No, že ty podmínky byly OK mi tvrdila moje chovatelka, která má od ní oba psy ještě s PP, koukala jsem do rodokmenu Hillebar je 02 a Leydy 05 - takže ani těch vrhů neměla tolika (pokud měla víc fen).

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 10:41
- Nahlásit

Ste blbé, chudák golyják, rači si ho vemte.

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 15:14
- Nahlásit

holky, nemáte tip na nějaký hezký přívěšky s šoltiema nebo goliema? Nejlépe stříbrné.

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:03
- Nahlásit

sme trošku zamrzli.....tak posouvám

nikihoney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:20
- Nahlásit

gabifi
přívěsky:
http://art-shop.milansorm.com/cz/privesky-hlavy/9- kolie-dlouhosrsta/

http://www.kovorytectvi.websnadno.cz/Kolie.html

http://dogart.cz/?vysledky-hledani,19&sPhrase=koli e

Nedávno sem hledala něco podobného.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:34
- Nahlásit

gabifi
Ten přívěšek od Šorma s dlouhovlasou golyjí mám, neni na tom moc poznat, že to je golyje...dávaj k tomu aji řetízek. Pokud to doma někde vyhrabu, pak bych vám to pani věnovala. Já moc řetízky nenosim, ani nevim, proč sem si to kupovala. Vydržte mi do vejkenda.

Co ten táboráček? Už si ho někdo vzal?

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:18
- Nahlásit

nikihoney
a koupila jsi si nějaký? je hezký?

Gerda
ani nevim, proč sem si to kupovala
no ptže se ti líbí golije, ne?

ten Táboráček nevím, jdu juknout na stránky útulku.

nikihoney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:22
- Nahlásit

gabifi
No viděla sem ty od toho Šorma a ta dlouhochlupá golije se mi na tom moc nelíbí.

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:22
- Nahlásit

Gerda
šmarja, podle aktuální nabídky psů z 26.1. tam kolie už není!!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:41
- Nahlásit

nikihoney
Gerda
mi se asi nejvíc líbí tohlenc:
URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:05
- Nahlásit

gabifi
šmarja, podle aktuální nabídky psů z 26.1. tam kolie už není!!!!
Jooo zrovínka sem to teď četla, už tam neníííí! Jupí!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:08
- Nahlásit

Teď eště Bohoušek z Chrudimě, du ho rozposlat.

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:21 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Gerda
Teď eště Bohoušek z Chrudimě, du ho rozposlat.

prosím dej ho taky na Mujpes do Roughies. Mně tam bohužel někdy z nějakých neznámých důvodů nejde přispívat......

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:47
- Nahlásit

gabifi
Mujpes do Roughies
je tam! dala sem ho i na FB

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 13:09
- Nahlásit

Tak chudák Bohoušek, je to šeltka a má na nohách tohle:

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání