| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 16:06
- Nahlásit
Biluška
fáááákt no super,když to neklapne-jako s tím novým domovem pro něj, tak jsem pro něj rozhodnutá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 16:08
- Nahlásit
Gerda
Hele to dlouhý před pomlčkou je předčíslí?
jj, předčíslí.
A eště sežeň někoho pro to chůdě z Troje, jo?
Se ho snažím vnutit matce, ale odolává
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 16:13
- Nahlásit
Biluška
se málo snažíš když se na něj pořádně koukneš, tak to musel být svýho času pan pes, má krásnou velkou hlavu a je to takovej typ co byli dřív, takový pořádný a ne malý nic jako jsou ted´ a kolie je dlouhověká, mámě by určitě dělal radost ještě několik let.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 07:55
- Nahlásit
Vážené dámy, akci Bohouš ruším . Evidentně si osud nepřeje, abych ho přivezla Včera jsem všechno doladila, domluvila s útulkem, zajistila hlídání na smečku a připravila k odjezdu. Večer jsme jeli vyvenčit psy, pár kiláků za barák na takovou suprovou cestičku. Sotva jsme vyjeli Miňonka udělala škrtprdprsk a umřela Je umřitá furt a vypadá to, že vážně Byla jsem nakrkaná a říkala jsem "Osude, Osude, ty mě nebudeš srát, já pro toho psa stejně pojedu. Pojedu vlakem, abys věděl" Zjistila jsem si spoj a ráno jsem vyrazila. Na školní autobus, což je jediné co od nás ráno jede kamkoliv. Stáli jsme s dětma na zastávce čtvrt hodiny, půl hodiny, třičtvrtě hodiny...zmrzli jsme jak sobolí bobek, pak jsem to odpískala a šli jsme domů. Volala jsem autobusácké Veolii co se jako děje a kdy to pojede. Dozvěděla jsem se, že se děje to, že máme kalamitu (no pravda, fouká trošku víc), půlka silnic v okrese je uzavřených policajtama, druhá půlka je aspoň neprůjezdná, půlka vyjetých autobusů visí někde na trati, druhá várka vůbec nevyjela. Rezignovala jsem, pro psa nejedu . Už to ani nebudu zkoušet, mám pocit, že Osud se mi velmi nepříjemně směje a kdybych to zkusila ještě jednou tak mi nejspíš podpálí barák Hajzl jeden nedobrej, nehezkej,krutej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 09:48
- Nahlásit
Biluška
ta zájemkyně kterou máš by tam nemohla dojet?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:09
- Nahlásit
Biluška
furt vám to řikám ..hele tak netlač na pilku,kalamita pomine,sračky roztajou,auto naskočí a pokud tam bude,můžeš frčkat..pokud ne,taky dobře bo si ho teda něgdo vzal..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:13
- Nahlásit
kejtlin
ta zájemkyně kterou máš by tam nemohla dojet?
Ne, to je asi šedesátiletá paní, ta tak daleko nepojede
davidkova renata
..hele tak netlač na pilku,kalamita pomine,sračky roztajou,auto naskočí a pokud tam bude,můžeš frčkat..pokud ne,taky dobře bo si ho teda něgdo vzal..
Auto už letmo shlédl autodoktor. Nechtěj vědět kolik to bude stát, nebo ti rupne céfka, mě už rupla Patnáct litrů v NEJLEPŠÍM případě pokud tam není vymlácené ještě cosi co zatím není vidět Mě urve
Ten Bohouš je pěkně drahej pes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:14
- Nahlásit
Biluška
Ten Bohouš je pěkně drahej pes
ten s tim nemá co dělat,auto bys musela dát spravit stejně..
Mýdlo končí bo mi právě ruplo několik céfek z vašeho vodhadu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
Mýdlo končí bo mi právě ruplo několik céfek z vašeho vodhadu
Jo sem ti neřekla, že to je bez dépéhá
ten s tim nemá co dělat,auto bys musela dát spravit stejně..
Kdyby se na mě osud nenasral tak by mi nerozbil auto A proč se nasral? Skrz Bohóša Ale já uš vím jak to udělám, já pro něho pojedu tajně, aby to nigdo nevěděl (hlavně né ten parchant co mi ho nepřeje) a bude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:06
- Nahlásit
Biluška
s tím autem je to hodně blbý, mě se taky vy*ralo to starý, když jsem neměla prachy, jenže to už mělo much fakt hodně a stejně by neprošlo technickou, bylo 17let starý nooo.
bohouš mi je prostě souzenej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:11
- Nahlásit
kejtlin
mě se taky vy*ralo to starý,
Když jsme měli starý auto tak jsem s tím tak nějak počítala. Jenže tohle je téměř nový Ty rozvody mě fakt serou, protože na ně bylo najeto maximálně 50tis. kilometrů a mají vydržet minimálně 80, s klidem 120
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:19
- Nahlásit
Biluška
hm ty rozvody to je na houby, něco jsem zaslechla že udělat je stojí kolem 12-15000.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:20
- Nahlásit
kejtlin
Ne, udělat nové stojí kolem 4tis. Těch 12-15 tak zhruba je když to rupne. Klidně i víc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:20
- Nahlásit
kejtlin
bohouš mi je prostě souzenej
a kdy si ho můžeš vzít? Až v půlce února? Nebo až za ty dva měsíce?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:40
- Nahlásit
Gerda
až mi přijde vejplata tj 15 února, 16 a 17 mám noční 18 ráno končím, takže kolem poledne bych mohla vyject, vychází mi i 4 dny volna od toho 18.
víc by se mi hodilo, kdybych si ho mohla vzít až za 2 měs, protože v únoru musím z vejplaty zaplatit 9000kč složenky, takže kde vezmu 1000kč navíc a z čeho budu žít nevím, psi mají co jíst, mám 6 pytlů granulí-vždy když mám peníze dělám zásoby a krmím hodně masem, které mám zadarmo takže to neřeším. ale 2 měs. ho tam nechat nemůžu, když se nikdo nenajde, kdo by si ho vzal, tak bude dost trpět.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:41
- Nahlásit
kejtlin
jo máš pravdu, uvedla jsem tě v omyl, známýmu dělal rozvody, ale ještě se mu potkaly ventily takže zaplatil 16000kč.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:44
- Nahlásit
Biluška
téda já mam dost, psáno výše patří tobě ne mě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:55
- Nahlásit
kejtlin
jo ty prachy sou dycky na hovno, je jasný, že když to máš mít takhle polámaný přes koleno, že to neni možný. Pokud si ho brát chceš, vem si ho, až budeš mít pořešeno svoje. Tohle fakt moc nemá cenu. Jinak dyš ho nemá Biluše, pojedou ty prachy od nás s gabifi tobě (doufám, že můžu teda za gabifi takhle psát).
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 12:02
- Nahlásit
Gerda
na to vždycky dojedu, když smutně koukám na brambory pečený s kořením už 14 dní je to moje oblíbený jídlo naštěstí, nejsem náročná na jídlo jen na množství
pomoc samozřejmě uvítám, navíc merle šeltička byla vždy můj sen do 18.2. tam bude muset vydržet, když najde do té doby fajn pána, tak jedině dobře!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 12:07
- Nahlásit
Gerda
pojedou ty prachy od nás s gabifi tobě (doufám, že můžu teda za gabifi takhle psát).
nemůžeš, páč gabifi uš je poslala biluši
Biluška
pani, nejúpřimnější soustrast se skonem Miňonky....poslaný prachi spotřebujte na záchranu jakýchkoli čoklůch. Možná vám na účet nic nedorazí, máte nějaký dlouhý číslo tak nevim, esli sem ho napsala dobře. Kdyštak si je užije někdo úplně cizí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 12:22
- Nahlásit
gabifi
páč gabifi uš je poslala biluši
si moc rychlá, pošlu na Bohouše i za tebe, až budu vědět, kam jde ))
kejtlin
do 18.2. tam bude muset vydržet, když najde do té doby fajn pána, tak jedině dobře!!!
ok, zatím rozhazuju síťky, aby mohl odejít co nejdříve, třeba si ho vyhlídne i někdo úplně mimo foru, hlavně ať je Bohumílej co nejdřív už někde domki
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:17
- Nahlásit
Sem mluvila s pánem z útulku a říkal, že na Bohouše krom mě vůbec nikdo nevolal . Nigdo o něj nemá zájem, což je fakt divný Vám řikám furt, že ten čokl je začarovanej. Až přijde čarodějnice Můdra tak ho třá odčaruje a pude to
gabifi
Děkuju paní, krom Bohouše mám ještě rozjetou akci s paní bývalou velkokravínovou z Vrbátek nyní velkokravínovou z Žirůvky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:22
- Nahlásit
Biluška
Sem mluvila s pánem z útulku a říkal, že na Bohouše krom mě vůbec nikdo nevolal . Nigdo o něj nemá zájem, což je fakt divný
nepřijde mi to tak divný, toho psa si stejně člověk vezme jen ze soucitu, jinak je to prostě jakoby pes k ničemu (teda snad to nikoho nepohorší). Brát si nemocný, poškozený, starý nebo nějak problémový psy se z jinýho důvodu nedělá ne? Kor když je možnost výběru z tolika plemen, variant, velikostí atd atd...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:33
- Nahlásit
Gerda
já třeba když jsem si brala ovčandu z útulku, tak jsem chtěla starou nebo nějak poškozenou, protože takové mají jen malé šance na umístění.
mi to taky přijde divný, protože je krásnej a že je není povahově v pořádku nikdo přece z fotky nepozná a napsaný to taky nikde není.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:41
- Nahlásit
kejtlin
protože je krásnej a že je není povahově v pořádku nikdo přece z fotky nepozná a napsaný to taky nikde není.
to jo, já to nemyslim zle, jen že se moc nedivim, že si ho lidi nevyberou, je chuďátko, je zanedbanej, má nožky jakési křivé, to víš, že bych mu přála někoho, kdo ho bude mít rád a dá mu co potřebuje.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 13:31
- Nahlásit
čau všicí, tak co prďola Bohouš?
Gerda
pani, budou vnoučátka krátkosrstý golije, uš sem vám rezervovala pjet ks. Kdyby se vám to zdálo hodně, rezervaci jednoho ks zrušim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 14:54
- Nahlásit
gabifi
akce bohouš se uskuteční v pátek ráno, pojedeme pro něj s gerdou a bude u mě.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:58
- Nahlásit
kejtlin
no teda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:13
- Nahlásit
gabifi
To ste hodná pani, jesi to bude vypadat trochu jako nudle, beru 2 ks pro ympakta, vona chce mermomocí dva dlouhonohý nudle.
Jinak Bohumil je již doma, vzali si ho lidi s dětma z okolí. Biluše ví víc. Jupí, hurá, teď eště tu golyji trojskou. Kdo si jí veme?
kejtlin
Vem si toho trojskýho, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:17
- Nahlásit
Gerda
o ste hodná pani, jesi to bude vypadat trochu jako nudle, beru 2 ks pro ympakta, vona chce mermomocí dva dlouhonohý nudle.
Jednu už sem jí sehnala a jednu nudli mají v útulku ve Šternberku . Takže nudle jsou pořešené, zbývá jen,aby si pro ně Ympact zajela
|