Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:31
- Nahlásit

Ahoj, ještě jste nezapadli?

Taky mám dobrou zprávu (hlavně pro mně), kocourek má už nové majitele

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:40
- Nahlásit

Jimmi
Taky mám dobrou zprávu (hlavně pro mně)

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:32
- Nahlásit

V sobotu se potomek rozhodl, že pojede autem (MÝM, SAMOZŘEJMĚ). Sice jsem naznačila, že z garáže asi nevyjede, je to do prudkýho svahu se dvěma zatáčkama a silnice byla asi pod 20 cm sněhu, ale mé poznámky nebyly vyslyšeny. Dopadlo to tak, že auto zůstalo viset ve svahu, zabodnuté v závěji, navíc s oběma koly napařenými na obrubník. Dopředu ani dozadu to kvůli závěji a svahu nešlo, otočit volantem kvůli obrubníku taky ne. Naštěstí se objevil soused, ze závěje nás vytlačil a pak nacouval autem zpět do garáže. Historka by byla fajn, kdyby si potomek vzal nějaké ponaučení = s autem se vždy jet nedá a důchotce = JÁ může mít taky občas pravdu.....

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 10:07
- Nahlásit

posouvám

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 15:41 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

ARČI

Evidenční číslo: 228 K
Popis: pes, stáří 2 roky
Srst: dlouhá zlatobílá
Nalezen: 14.12.2009 SÚ, Nerudova
Charakteristika: hodný
http://www.tst.tabor.cz/cs/utulek-pro-opustene-psy -v-tabore/9/#pes66

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 15:50
- Nahlásit

Dala sem ho do návštěvní knihy na koliích v nouzi - holky ten je krásnej, doufám, že se jen někomu ztratil.

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 16:38
- Nahlásit

Gerda
šmarja, to je v našem útulku
je krááááásnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Led 2010 16:41
- Nahlásit

gabifi
Pani, udělejte s nim něco, šak taková golyje bejt f útulku vůbec nemůže! Třá je jen ztracenej....

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 10:01
- Nahlásit

Gerda
u nás se nalezenci dávají na stránky městský policie. Teprve až se o ně nikdo nepřihlásí se dávají na stránky útulku - je městskej a patří pod technický služby. Obávám se, že pokud ho někdo hledá, tak je bohužel hodně natvrdlej, když si nezatelefonoval na MP nebo do útulku. Útulek je dobrej (zkontrolováno osobně, několikrát) a golijovití tam nikdy nezůstanou dlouho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 10:51
- Nahlásit

gabifi

To je goliják, nebo šoltyják? Z té fotky prt poznám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Led 2010 15:04
- Nahlásit

gabifi
Myslim že mařena je taky z tohohle outulku...teda ona neni přímo z tábora, je z útulku co je napůl cesty mezi táborem a sezimákem, takovej docela malej mi přišel...už si to moc nepamatuju.

Biluška
to je zlatej golyják.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 09:36
- Nahlásit

Gerda
je z útulku co je napůl cesty mezi táborem a sezimákem
jj, to je on, není moc velkej
Jak jsi vlastně přišla na to, že chceš Maryji z táborskýho útulku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 11:11
- Nahlásit

gabifi
Já na to nepřišla, prostě sem řkl, ž dva roky bez psa je strašně moc, že bych ráda psa. A jelikož me byli zovínka u přítelovejch bbiček v táboře a paďousech, on odjížděl studovat do řiti, tak mě napadlo, že bychom si mohli pořídit psa. Vlezli me tam, já tam měla vyhlídlýho tkovýho třínohýho grošovanýho čokla, ale vypustili mi maryji, to byla eště terezkou, já řekla, že si to rozmyslim, šla sem volat mámě, že sem našla strašně maličkýho oputěnýho pejska, že ho nemůžu nechat tak zbídačenýho v táboře, máma se po hodině nechala ukecat na malinkého hodného pejska velikosti dárkovic elis, takže když sem do bytu vputila pak marji s tim že - mámo, to je náš nový pes - mámu kleplo< připravila pro toho maličkého pejska takovej maličkej pelíšek, maryje vlítla do bytu, sedla si na ten pelíšek, přesahovala ze všech stran, seděla v pozoru a koukala, máma si šla dát chuděra prášek na srce, řekla, že takovej hnusnej velikej čokl tu rozhodně bydlet nebude....no a dneska...Nesežer mi ty párky, mám to pro máňu na vodměny )))

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 12:49 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Gerda
Nesežer mi ty párky, mám to pro máňu na vodměny
máma je vochočená, to je dobře
.....a je mi ctí, že Mařka je tady vod nás

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 17:01
- Nahlásit

gabifi
pani, máte tam aji krásného bělouša!

impact
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 19:38
- Nahlásit

Tuná je jedna taky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 19:42
- Nahlásit

impact
medvídek blinky bill. Dyť má podkus, to je jasný, že je k ničemu, takového psa přece nemůže mít nikdo rád.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 19:58
- Nahlásit

Gerda
Však se jinde bude mít líp.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:02
- Nahlásit

impact
Ale jo, to doufám a přeju jí to, by si jí vzal někdo normální, kdo se na podkusy může vyprdnout. Kéž by už žádný další štěňata nebyly, aby těch vopuštěnejch čoklůch ubylo.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:26
- Nahlásit

impact
je hezoučká

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:36
- Nahlásit

impact
Já si něco udělám, já si něco udělám...udělám si kyj a někoho zabyju úplně do mrtva Nejspíš tu, co nemůže mít předkusovou šeltii, co taky s takovým čoklem, že jo

impact
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:40
- Nahlásit

Biluška
No jo. Asi se jich taky začnu zbavovat. Jedna rozlámanou kyčel, druhá luxaci jak bič, třetí bez koulí. K ničomu psi.
I když dnes v noci jsem nebyla daleka je upíct v troubě.

gabifi
Tak si ji vem.

Gerda
Obávám se, že to není štěňatama, ale lidma...

impact
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:41 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Hele tady máš majitelku, kdybys ji chtěla fakt zabít.

http://www.chihuahua-malewski.com

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:42
- Nahlásit

impact
Tak si ji vem
nechci dalšího psa, mám honičku i se dvěma

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:44 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

Ahoj holky vopuštěných čoklů je mi moc líto

Jinak jsem přišla prásknout, že jsme s Kajmankou zabodovaly v Norimberku a přivezli si obě CACIBa a Kajmanka s Nelinkou ještě Bobíka. Moc jsem jí to přála, byla rozhodně nejhezčí kakáčkové psisko, respektive fenka
Cesta byla docela legrační protože tady sněží a v Německu prší.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:46
- Nahlásit

gabifi
Hmmm, koukám že babizna si k čivám přibrala i šeltky. Asi je o ně v Německu zájem

impact
Obávám se, že to není štěňatama, ale lidma...
Taky si myslím.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:52
- Nahlásit

Biluška
sem nepochopila, proč má stránky jenom v němčině. Doufám, že to není množárna a že jenom prodávají odrostlý štěně, co se jim nehodí do chovu. Je hezká a určitě papírová, snad bude mít štěstí, čumáček jeden merlovatej.....

Jimmi
sem ráda, že se dařilo

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:55
- Nahlásit

Jimmi
a musím říct, že je mi líto, že Kajmanka neplánuje štěňata. Je to opravdu hezká fenka. Ten trend "hlavně pěkný testy a ani to nemusí vypadat jako golije" je úžasnej

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 21:00
- Nahlásit

gabifi
Doufám, že to není množárna
Pani ty jsi tak krásně naivní . Vsadím svý nejoblíbenější tenisky že je to množárna jak prase a štěňata valí do Německa, daleko to nemá

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 21:08
- Nahlásit

Biluška
Pani ty jsi tak krásně naivní
ty wole, neber starší dámě poslední iluze, protože uš mi z těch opuštěných psů fakt picne!!!

Když tě tady vidím, mluvila jsem s jednou mojí kámoškou a dozvěděla jsem se, že má psa vod Bártů. Ale štěně kupovala ještě v době, kdy byla baba příčetná. Pes je sice bez pépé, ale prý si ho brala z perfektních podmínek, štěňata byla v pokoji a dobře opečovaná. Ale to je pár let, pejsek už je starší. Vůbec nechápu, jak se normální ženská může takhlenc spustit

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání