Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:41
- Nahlásit

Biluška
Takže nudle jsou pořešené, zbývá jen,aby si pro ně Ympact zajela
No jo, ale řeklo se jasně, že nudle budou, když se umístí trojská golyje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:00
- Nahlásit

Gerda
No jo, ale řeklo se jasně, že nudle budou, když se umístí trojská golyje.
Tak ať se umisťuje fofrem, páč ta nudle ve Šternberku je taky akutní. Maj tam děsnou zimu a on je úplně hladkosrstý

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:03
- Nahlásit

Biluška
Ať si štemberáka ympakt veme, ale musí si ho koupit sama. Šak nakonec z ní bude aliympaktobaba a 40 loupežonudlí.

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:12 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Biluška
jestli to snese net, napiš jak je to s tim Bohoušem

Gerda
Dobře, ty 5 ks a Ympakt 2 ks golijí. Du šít kostýmky nudlí, když se vám vzhled golije nelíbí.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:19
- Nahlásit

gabifi
Dobře, ty 5 ks a Ympakt 2 ks golijí
v žádnym přípatku, z mýho podílu ty dvě pro ymapkta vodečti, ty zbylý tři si udělám vo víkendě na grilu - musíš mi je ale dát tak, aby se mi eště vešly na pekáček, mám docela malej, ani děcko se tam pořádně nevešlo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:41
- Nahlásit

Gerda
Biluška
trojskýho goliáka si vzít nemužu, leda by byl vykastrovanej, byl by s velkýma holkama venku a v době hárání by je mohl nakrýt přes kotec, není v mé moci to uhlídat. když jsem v práci 13hod 4 dny za sebou-je přibližně stejně velký jako ony, u bohouše to sice hrozilo taky, ale je proti nim prcek, takže by to měl dost ztížený.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:51
- Nahlásit

gabifi
jestli to snese net, napiš jak je to s tim Bohoušem
Moc toho nevím. Akorát, že si ho vzala nějaká rodina s dětma z Chrudimi. Jednoho psa už měli a vypadali v pohodě, takže snad bude všechno OK.

kejtlin
Tak si nech golijáka vykastrovat, ne? Dyť je to otázka osmi stovek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:54
- Nahlásit

Biluška
osmi stovek? tak to fakt u vás na moravě možná, kolem prahy jsou ceny dost vyšší, kastrace středního psa 1800-2000kč a řekne si minimum za práci, navíc tam mám dluh 1120kč a nemůžu dělat další.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 17:59
- Nahlásit

kejtlin
Když jsem chtěla kastrovat Texála tak jsem ho objednala na velkoklinice kam jezdím na operace a jiné vážné případy. Jenom se tam nadechneš a už platíš. Za kastraci psa (pětikilového) chtěli odhadem 4-6 tisíc. Tak jsem je poslala do pr...a řekla jsem, že mu radši ty kulky skřípnu mezi dvě cihly
Zašla jsem za mým očkovacím vetem, takový starý dědula co má ordinaci v garáži - zmákl to za 800,- i s ATB .
Jinak o vyšších cenách kolem Prahy bych se fakt hádala, za předoperační vyšetření Hesinky jsem dala 2000,-

Když si ho vezmeš tak ti na tu kastraci přepošlu prachy co posílala Gabifi na Bohouše

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:04
- Nahlásit

Biluška
ne a ne a ne, měla bych 5 velkých psů to už je hodně a 3 kotce v kterých by sice moc nepřebývají, ale museli by v době hárání a vzít si ho domu do domu, tak už se tady nehnem, mám malý barák.
nejezdim na super kliniku k normálnímu vetovi, kterej je dobrej a relativně levnej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 18:27
- Nahlásit

kejtlin
ne a ne a ne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 19:01
- Nahlásit

Biluška
dneska jsem se dozvěděla, že tessa moje stará jezevčice má u cecíku nádor-neví se zda zhoubný nebo ne, je jí 12let, tak mám i špatnou náladu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:05
- Nahlásit

kejtlin
No jo, tak nech golijáka a džarpínu plavat Celý svět holt nespasíme. Taky jsem poslední dobou bez nálady, hlavně skrz ty psy co furt máme zachraňovat. Je to únavné a nikdy nekončící
Mimochodem,máš tu první prachy, pošli číslo účtu. A Denise když tak vyřiď, že potřebuju její číslo OP. Jsem jí psala mail, ale asi tam ještě nebyla.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 23:52
- Nahlásit

čus, jdu jenom rychle kolem...trochu se začínám bát, že gdo sem vleze, ten dostane přidělenýho nějakýho chudáka čokla

gabifi
pani vy zas budete za babičku?

grooggy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 00:35
- Nahlásit

Můžu se zeptat...
Jaký je rozdíl u HWT mezi sháněcím a tradičním stylem... ?
Totiž mám štěně BOC a chtěla bych s ním pást
Totiž měla jsem "naštudovaný" ZPOPky když byl můj pes jetě štěně, akorád že se mi ty zkoušky mezitím nějak změnily :-D

Koumadla
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:18
- Nahlásit

Dobrý den vespolek,
tak od pátku máme dva pesani. Daffy si našel v kartonový krabici na benzínce kamoše. Je to frbul a je mu asi 5-6 měsíců. Taková chděra zmrzlá, vzali jsme ho sebou a vypadá to že už u nás zůstane. U místního veta jsme nechali kontakt a dá vědět útulkům, ale vzhledem k tomu, jak byl zabalenej a kde byl, si myslím že jde o vánoční dárek, kterej někoho omrzel.Lidi jsou debili.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:31
- Nahlásit

Koumadla
vzhledem k tomu, jak byl zabalenej a kde byl, si myslím že jde o vánoční dárek, kterej někoho omrzel
!!!!!!!!!! Zasrani!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:32
- Nahlásit

kejtlin
Hele jako zřejmě brát si dalšího psa k situaci, kterou máš, je velkonesmysl. Zkusíme pro trojskou golyju eště pátrat po čéku, ty se na to ale vyprdni, máš už svýho dost.

Koumadla
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:59
- Nahlásit

Gerda
A je tak nesmírně milej a vděčnej za každej pohled a dotek.......
A když jdou s Dafem tak to je dívadlo, velkej se nese a malej ho oždibuje a letí za ním co mu krátký nohy stačej.

Nechápu jak tohle může někdo udělat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:06
- Nahlásit

Koumadla
šmarjáááá k takovýmu hezkýmu psovi takovýho chrochtala oškivýho ))) dávej mu aspoň přes hlavu pytel, simtě, ať nezkazí dojem z golyje.

Koumadla
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:44
- Nahlásit

Gerda
To není potřeba paní, to právě vynikne krása a lehkonohost gólije, proti tomu malýmu ošklivýmu šprčkovi.
Ale co chrochtal, prdí a chrápe

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:50
- Nahlásit

Koumadla
Ale co chrochtal, prdí a chrápe
se pak nedif, že ho někdo vyhodil z domu )) Sme velice hnusné plémě, opravdu.

Koumadla
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:55
- Nahlásit

Gerda
Ale zase má dokonalej oční kontakt, leckterej výcvikář by mohl závidět

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:13
- Nahlásit

Koumadla
naučenej, viď? Ty výcvikářko bláznivá! ))))))) By mě zajímalo, kolik takovejch letošních dárkůch už venku zmrzlo za ten měsíc.

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:26
- Nahlásit

grooggy
čau, obávám se, že přes pasení na tomhle fóru nikdo není, zkus to zadat jako spešl dotaz

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:37
- Nahlásit

Kdo si berete trojskou golyji? Škoda že má Koumadlo toho frbula, mohla mít ke golyji golyji....vemte si někdo Koumadlovic frbula, ať si ona může vzít golyji....

Koumadla
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:44
- Nahlásit

Gerda
Nedam, našeho Simira von Station už nikomu nedáme
Přece nemůžu goliji sebrat hračku........

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:57
- Nahlásit

Koumadla
Nedam, našeho Simira von Station
)))) šak s tak blbym ménem si ho i nech ))) a vem si k němu eště aji tu golyju z troje - ne na vážno, nevěděla bys o někom, kdo by starou odloženou kolii-psa mohl chtít? Poptáš se prosim?

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:39
- Nahlásit

Koumadla
fon bánhóf, ne?

Jimmi
pani vy zas budete za babičku
jj, Gill plus béčkovej Bila Kaifa. Sem nabídla Gerdě 5 ks lukcusních štěňat po svjetový vítězce a nebere mi vážně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 15:50
- Nahlásit

gabifi
Sem nabídla Gerdě 5 ks lukcusních štěňat po svjetový vítězce a nebere mi vážně.
dyby byly po světový vítězce, nikdy by ti nemohlo zbejt plonkovejch 5 ks, to zas bude nějakej renonc s tim vítězem, ne? Nechceš rači peníze na voperaci? )))

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání