Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:06
- Nahlásit

Koumadla
Snažím se ulomit bráchu, ale chce míň chlupů......
dodam mu jí vytrimovanou! Fyfyjová má trimovací hřebínek! A schopnostě, určitě ho votrhá, že jo Fyfyjová?

Koumadla
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:12
- Nahlásit

Gerda
nojo ale on blbec chce chlupů jako má kraťanda......

A toho se trimováním nedosáhne, vytrimovat bysme taky uměli, měli jsme perdelku, kdysi dáááávno

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:31
- Nahlásit

Koumadla
nojo ale on blbec chce chlupů jako má kraťanda......
ty krátký sou na odstraňování třá z koberce mnohem horší než dlouhý. Navíc taková dlouhovlasá golyje nevypadá jako adamita a nepohoršuje kolemjdoucí nahýma kuličkama. Je mnohem dekentnější. Jen ať si ho brácha veme, bude z něj mít velikou radost.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:55
- Nahlásit

Zima 2010

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:58
- Nahlásit

Gerda
ty krátký sou na odstraňování třá z koberce mnohem horší než dlouhý. Navíc taková dlouhovlasá golyje nevypadá jako adamita a nepohoršuje kolemjdoucí nahýma kuličkama
du rači do supermarketu, jinak by mi mohlo klepnout!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 13:27
- Nahlásit

gabifi
ten malej má tak nádhernou barvu!!!!!!

du rači do supermarketu
hlavně si nezapomeňte gatě voblíknout, ať nepohoršujete...)))

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 15:50
- Nahlásit

Gerda
hlavně si nezapomeňte gatě voblíknout, ať nepohoršujete
no, až si do takovýhleho mrazu zapomenu voblíknout gatě bude jasný, že Alzhajmr vyhrál.

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:19
- Nahlásit

Gerda
hlavně si nezapomeňte gatě voblíknout, ať nepohoršujete..
Ehm....mam na psa gatě, akorát jediný co mu z nich kouká je to co pohoršuje

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 16:54
- Nahlásit

Dines
mam na psa gatě, akorát jediný co mu z nich kouká je to co pohoršuje
))))) to byl článek na feministky cézet nebo kom - psala tam baba, že jí strašně pohoršuje, když kolem ní pobíhají nazí psi a blyštěj se jim kulky ))))

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:00
- Nahlásit

Gerda
to byl článek na feministky cézet nebo kom - psala tam baba, že jí strašně pohoršuje, když kolem ní pobíhají nazí psi a blyštěj se jim kulky )))
Jj, to jsem četla
Ale já mam psa chlupatýho, tak se mu aspoň neblejskaj

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:01
- Nahlásit

Dines
a nechceš tu vlasatou golyji?

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:15
- Nahlásit

Gerda
a nechceš tu vlasatou golyji?
Bohužel není plac - být to za půl roka, tak by se dalo uvažovat o mírném nátlaku na přítele (minulý týden dávali v TV Lassie :lol
Ale do 1+1 už nic nenarvu

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:27
- Nahlásit

Dines
to je jasný, jen to zkoušim - neznáš někoho, kdo by jí chtěl? Asi je to pejsek na dožití, něco jako má kachna_ Haskynu....taky na dožití, a kolik si s ní už zažila legrandy!

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 16:45
- Nahlásit

Gerda
Asi je to pejsek na dožití
já jsem taky na dožití

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 21:27
- Nahlásit

gabifi
pomooooc, informační šum kolem nejlíp informované a informující chovatelské stanice!
Kajmanka to má spočítaný

no že to dopadlo doře ne? spočítala to holka výborně

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 21:30
- Nahlásit

gabifi
váham, jestli mám přihlásit Jima na klubovku do řepče, ten francouz mě docela zaujal, měla bych důvod si koupit něco hezkého na sebe....nějaké hezké bombarďáky třá
A Jima bych mohla votřít hadrem.... to stačí, na něm stejně neni nic poznat

Koumadla
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:20
- Nahlásit

Jimmi
Hlásit budu taky, chci držku zbonitovat, než se mi změní na frbula.....
Simir si ho pomalu ale jistě formuje k obrazu svému....

Posílala jsem dotaz Dafový chovatelce, co je to za rozhodčího, tak uvidíme co napíše

Jináč hlásím že po včerejší beznaději, kdy Simikovo čůrací skóre bylo 3:4 ( 3 louže venku, 4 louže doma), mám dneska aktivní bilanci prozatím 5:0.

Koumadla
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 22:22
- Nahlásit

Koumadla
A co se bombarďáků týče, tak jestli bude póčo jako loni tak to je tak akorát na slušivý neoprének

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:02 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
no že to dopadlo doře ne? spočítala to holka výborně
jj, spočítaný je to výborně. Nejvíc bodů má Krásná louka a největší účast na výstavách Leneli....v podstatě to odpovídá současné situaci u KK

Jestli přihlásíš Jima na klubofku, tak mi dej vědět. Taky si koupím nový bombarďáky (neoprenový) a pojedu fandit

Koumadla
Pokud držtičku uchovníš, získáš tak u kraťandářů spoustu nových kámošů

Koumadla
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:13
- Nahlásit

gabifi
Já slíbila chovatekce, že uchovním.....
Chce to kvuli přehledu jak se jí vyvedl vrh, jinak si myslim že se na Dafovi chovat nebude, protože sice je klinicky cea čistý v 6 týdnech , ale vyšel geneticky pozitiv, a v roce a čtvrt taky klinicky čistý.
Ale to je mi vcelku jedno, já to přežiju a měnit ho nebudu......

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:24
- Nahlásit

Koumadla
já uchovňovala, páč jsem si myslela, že bych si možná pořídila fenečku a odchovala štěňátka. Fenečka nebude, štěňátka taky ne, tak si ho aspoň půjčila moje chovatelka na dva svoje vrhy.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 18:41
- Nahlásit

gabifi
tak si ho aspoň půjčila moje chovatelka na dva svoje vrhy

..a to se vyplatí Bobe

já si původně pořídila psa "jako kamaráda" to se dneska moc nenosí, někteří tě můžou i utlouct

(tímto děkuji chovatelce, že svěřila do těchto neutěšených podmínek svého odchovance, vlastně předběhla dobu, protože prodala štěně "bez závazků"...nejmenovaný operátor její nouhau vlastně zcizil )

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 18:44
- Nahlásit

Koumadla
klinicky cea čistý v 6 týdnech , ale vyšel geneticky pozitiv, a v roce a čtvrt taky klinicky čistý.
mě doktorka Lenská řekla, že změny na oku má cenu hledat až od tří let věku psa, takže teď ti to stejně k ničemu není

Terka1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:23
- Nahlásit

Ahoj chtěla bych se zeptat čím krmíte.Mám dlouhosrstou kolii blue merle a krmíme Proplanem,přemýšlíme o Arden Grange máte s ním zkušenost???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 19:36
- Nahlásit

Terka1
AG je docela drahý, ale co jsem zaslechla (jednapanipovídala) tak i kvalitní. Měla jsem jeden pytel a kluci baštili dobře, jenže z finančních důvodů mám Acanu 18kg jehněčí, jabka a taky dobrý.
Navíc to kombinuju dle ročního období s masem. V létě Acanu, v zimě maso

Ajsí
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:19
- Nahlásit

Terka1
My teď krmíme Acanou grasslands a dobrý, Proplan taky dobrý, ale trochu drahý... Eukanuba moc nenadchla...Jináč nevím.

Jimmi
Jako kamaráda? že se nestydíš!Fuj!

Jimmi
gabifi
Jó neopren, jsem na vás zvědavá! Na finskej outfit jste se taky vyprdly! A Francouz? To bude chtít spíš nějaký boa, voe

Dasha
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2010 21:04
- Nahlásit

Terka1
my AG krmíme dvě šeltie, labradora a kraťandu, vlastně kecám -šeltie žerou Firstmate, ale to už vyjde nastejno. Našim psům sedí dobře, pokud by šlo i o barvu, tak nereznou (máme všechny tři barvy), ale barva je prý hodně daná genama, takže to moc neposoudím, na kolik je to granulema...

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 07:29 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Terka1
teď Profilum, mám dva zlaťáky a reznutí neřeším

Ajsí
Na finskej outfit jste se taky vyprdly
No dovol, já přijela do Bratislavy skoro jako Finka - v zateplenejch kalhotách a svetru. Že pak bylo 28 stupňů a já musela běhat po výstavišti v negližé, to je jiná

Jimmi
tak se jako zvotpovědná a vychytralá kynoložka aspoň tvař, většinou to stačí

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 16:03
- Nahlásit

gabifi
tak se jako zvotpovědná a vychytralá kynoložka aspoň tvař, většinou to stačí
máš recht, jdu nacvičovat před zrcadlo
když budu dobrá, dostanu nějakou funkci? hlavně aby byla placená

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2010 21:33 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
hlavně aby byla placená
nevymýšlej si, je krize

Dnes jsme byli s Akimkem na operaci, zanícený zoubek a kastrace - kvůli potížím s prostatou. Narkózu dal srdcař v poho, ale pod zoubkem byl nádorek....teď potřebujeme hodně štěstí, aby to byl jenom takový ten jakonádorek.

Kendy ho chodí do pelíšku pořád kontrolovat a litovat

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání