| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:27
- Nahlásit
Mar
To se neví, nejspíš nějaký streptokok, nebo stafylokok, nebo jiné takové svinstvo Vypadá to, že to nosí Nýna v sobě, jí to nic nedělá, ale mimisky to zabilo . Je přeléčená atb, zkusíme nakrýt ještě jednou a uvidíme.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 12:36
- Nahlásit
Biluška
no, vsteklej je furt stejně, šelest, nešelest
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:02
- Nahlásit
Nemůžu nikoho sehnat pro Boba, je mi to líto, že ho nikdo nechce.
Bilu nechceš Boba? ale nevidí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:05
- Nahlásit
gabifi
oprášila sem Jímu a přihlásila ho na světofku, sice sem měla v plánu dojezdit Německo, chybí nám 1(slovy jeden) VDH, ale do tý Bratislavy pojedu už jenom pro tu srandu. Rozhodčí je Finka.
A dlouhosrsťáci mají rozhodčí DVA!!!! zase nás okradli!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 13:31
- Nahlásit
Jimmi
Neci Boba, páč je to sameček a Arman nece žádné jiné samečky Je na mrtvici z každého psa co sem přijede na hotel Kdyby byl Bob samička tak by ho Armánek chtěl a mohla bych si ho vzít
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 14:49
- Nahlásit
Biluška
je mi to jasný, Bob taky nesnáší samečky, proto musí od Grenay pryč
hele a na světovce se můžou vystavovat kupírovaní jedinci bez omezení
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 15:23
- Nahlásit
Jimmi
oprášila sem Jímu a přihlásila ho na světofku
to mám pani opravdu radost, i když se obávám, že Češi tam budou dělat křoví v zahrádce jednoho hradu z písku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 07:55
- Nahlásit
gabifi
no uvidíme, uvidíme, kdo komu bude dělat křoví
pojeď taky ne? Kendy by se nadšeně porval s Jimem, bylo by aspoň vzrůšo a konečně bych mohla uplatnit traverzu DELUXE
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:16
- Nahlásit
křoví v zahrádce jednoho hradu z písku
Celkem trefný
Když jsem koukala na Evropě na ty psy, tak bych řekla, že Kendy, Jim a Skip by tam zářili jako nejzářivější hvězdy...
Ale to je můj názor. Balážovič by si jistě myslela něco ouplně jiného...
Prosímvás, vybuchlo mi ubytko v Brně, nevíte o něčem? Aby mě to ouplně nezruinovalo...Včechno co jsem našla a je tam možno mít psa je nad 1000,- za noc, což mi přijde služně řečeno drahé.V cizině se běžně ubytovávám za polovic na osobu. No ale hold Brno je Brno
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:07
- Nahlásit
Ajsí
O ničem bohužel nevím, budu spát u kamarádky, při nejhorším pojedeš po výstavě domu a ráno znova do Brna. Sabina bude takhle jezdit.Já s ní mám domluvenou cestu v sobotu do Brna a v neděli z Brna.
taky se zkus zeptat vedle na Můj pes.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:58
- Nahlásit
Jimmi
Nemůžu nikoho sehnat pro Boba, je mi to líto, že ho nikdo nechce.
Jimmi, díky moc za snahu, nic se neděje, naděje umírá poslední. Zatím jsem to vyřešila zavíráním Yarinka do ložnice, která je ob dvoje dveře od Boba, takže se tolik nenervuje a nerasí dveře, aby ho mohl zrasit....včera venku se teda Bob snažil Yariho prudit, ale zas má ze mě vítr po poslední bitce, kdy to teda schytal, neb vystartoval po mě, jakmile jsem mu vyrvala z huby Yarinka, tak stačilo na něj houknout a šel si po svým.
Ajsí
Zkusila bych penziony v blízkosti Brna. Nebo v Brně snad nabízely ubytko i vysokoškolské koleje.
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:59
- Nahlásit
Jimmi
No, asi to tak udělám, bude ze mě víkendovej řítič-vystavovatel. Doufám, že nebude galamita...
|
Liskapodsita
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 12:00
- Nahlásit
Ahoj, mám půlročního pejska BC a nějak mu nechtějí stát uši. Nemáte s tím někdo zkušenosti a pro mě radu, co třeba přikrmovat, aby se to trochu zpravilo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 12:32
- Nahlásit
Kendy by se nadšeně porval s Jimem, bylo by aspoň vzrůšo
to sme dycky říkaly před závodama s jednou holkou vlastnící maliňáka: Vypustíme ty naše kretény mezi ostatní závodníky navolno....a nebude s kým závodit
Liskapodsita
Multitabs, vitamíny s minerály pro děti, 1 tableta denně. Po tom se postavily uši i mé šestileté golii
|
Liskapodsita
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 12:41
- Nahlásit
gabifi
Multitabs? A jsi si jistá, že se uši postavily zrovna po tom? Když to je směska různých vitamínů, tak se mi nezdá, proč by po tom měly vstávat uši. Čekala jsem spíš doporučení na nějaké chrupavky, šlachy atd....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 12:54
- Nahlásit
Liskapodsita
naprosto jistá, nestalo se mi to jenom jednou, poprvé to bylo u šeltie a byl to jiný mulťák s minerály. Důležité je, aby mulťák obsahoval taky vápník. V Multitabsu je vápník jako plnidlo v podobě difosforečnanu vápenatého. Sušená ouška a spol. jsou sice ok, ale chce to přidat ještě vápník.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 13:27
- Nahlásit
Výběrové řízení
Pozor, pozor, vyhlašuji výběrové řízení na nápad, jak nazvat jazykovou školu. Potřebuji, aby název byl slušný, důvěryhodný, inteligentní, elegantní...... Nápady typu Žumpa, Nicseneuč a Učitelkajedegén by se mi sice líbily, ale klijenty to nepřiláká. Vítěž výběrového řízení obdrží pochvalu vylepšenou smajlíkem (s podílem na zisku jazykovky nepočítejte)
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:15
- Nahlásit
gabifi
Potřebuji, aby název byl slušný, důvěryhodný, inteligentní, elegantní......
Tady jo? hehe
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:55
- Nahlásit
Ajsí
Tady jo? hehe
šmarjá, byste se mohli jednou za uherák přemoci, nééé?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 14:59
- Nahlásit
gabifi
Navrhuju názef "jazykofka", případně "jazykovka" estli mermomocí chceš být za slušňáka . To bude hned klijent vědět která bije
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:32
- Nahlásit
Biluška
Navrhuju názef "jazykofka", případně "jazykovka" estli mermomocí chceš být za slušňáka
pani, to musí být gramadicky bes chybičky.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 16:39
- Nahlásit
gabifi
Schválně bysem tam dala to "F" páč to zaujme a upoutá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 17:54
- Nahlásit
gabifi
Tower of Babel nebo tak ňák.
|
Grenay
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 18:42
- Nahlásit
gabifi
Jazyková škola GABIFI
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 19:03
- Nahlásit
gabifi
Jazyková škola ENTROPA BLÁBOL
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 21:51
- Nahlásit
Jimmi
prosímtě,že se omlouvám dceři za to že jsem si jí spletla s tebou,ale kluky jsem poznala ,bo 2 kratandy musíš mít jenom ty v parku Kobylisy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:16
- Nahlásit
zatím mi z toho vychází Jazykofka Tower of Blábol v majetku gabifi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2009 09:24
- Nahlásit
gabifi