Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:37
- Nahlásit

Dasha
Ale dostala za úkol napisať
Tak proč nepíše? . Dostane sprdunk, takhle nás napínat.

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:39
- Nahlásit

Biluška
Jedu se napínat domů, vepřador už má sbaleno, tož frčime!
Jo a startovka se nám pěkně plní!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:51
- Nahlásit

Dasha
Jo a startovka se nám pěkně plní
Toť moooooc dobže, mooooc dobže. Mám ráda krásné závody s konkurencí . Nemám ráda závody na blbých překážkách, na blbém povrchu a mooooc nemám ráda závody kde pořadatelé podvádějí . Jo a taky nemám ráda závody, kde vyhraju perníček a balíček vzorků. Poněvadž jsem lakomá a svoje startovné hodlám vyhrávat zpátky

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:00
- Nahlásit

Jimmi
Milá matko a babičko (příští). Chceš mít zdravá, nenudící se a výborně nasvalená dítka a vnoučata? Postav jim na zahradě kotec....a teď mizím, než mne Jimmi zabije

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:01
- Nahlásit

už už už jsem tady téda tu je po mě sháňka
Biluška
ta co tam píše, že má od něho štěně a nemá ho ráda je hydra? o jé

Mě teda pan Matějek posuzoval 2x a taky se ke psovi nikdy nechoval špatně Tak oni tam píšou o jeho psech, kdo ví jak se k nim chová, ale věřim, že mu nemusel pes chtít chodit a bál se i ho i kdyby se k němu choval celej život jako ke drahokamu. Mě to ta Konina udělala dneska taky a myslela jsem, že ju za tím kruhem taky zkopu do kulata Teda chodit chodila krásně, jenže dělala, že se strááášně bojí pana rozhodčího. Při kontrole zubů se svíjela jak hadica naolejovaná a pak už se celou dobu schovávala za mě, nebo se mi cpala k noze a nechtěla "pózovat" přede mnou tak jsme druhý, (jinak ve třídě jsme byly dvě, ale to nikdo vědět nemusí ). Celkem ostuda na to, že to byla její (tušim) 9. výstava Ale tak máme res.CAC jupí, aspoň nějakej títul

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:02
- Nahlásit

Byla jsem dneska s klukama na prochajdě v Prokopském údolí. Bylo tam snad celý CZ-Pes. andy chrupká jako o život, protože dvě hodiny těžce lítal , no a Jim prokousnul jednomu faraonkovi ucho, takže jsem z toho smutná. Nessnáší štěňata, naprosto. Jedině Andyho, k tomu je něžňounkej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:09
- Nahlásit

Shelticka
ta co tam píše, že má od něho štěně a nemá ho ráda je hydra? o jé
Jo, to je hydra. Zjišťuju, že má několik nicků a střídá je, nejspíš podle toho, který je míň provařený . Už jsem ji viděla vystupovat jako Elišku, Selticky, Caila, Kája....

Tak oni tam píšou o jeho psech, kdo ví jak se k nim chová, ale věřim, že mu nemusel pes chtít chodit a bál se i ho i kdyby
To píše jenom ona a ji teda zrovna za věrohodnýho svědka nepovažuju .
Jinak mě třeba Bon-Bon taky nechodí. Jak nemá smečku za prdelí tak se bojí i vlastního stínu. Musela bych do kruhu naklusat se všema devíti, aby se Boninka předvedla . A to na ni nikdy nikdo nevztáhl ruku. Za celý svůj život dostala 2x lepanec na zadek když jsem ji přistihla při loužičkování a 1x jsem po ní hodila náhubek když venku žrala jakýsi fujtajbl

Jo, teď jsem si vzpoměla, s náhubkem se fujtajbly žrát dají, ale když jim dáš límec (ten co se nosí po operaci) tak to nesežerou i kdyby se poto..... jsem to teď otestovala na Lilátku . Zítra jedu koupit devět límců a mají po ftákách

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:16
- Nahlásit

Biluška
O slečně, co na mujpsovi pomlouvá Matějka nic nevím, ale ani z jiných zdrojů jsem na jeho chov neslyšela slovo chvály... Nikdy jsem ho neviděla ani s ním nemluvila. Mluvila s ním ale moje mamka když jsme sháněli loni na jaře štěně a moc vstřícný chovatel to teda asi není...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:20
- Nahlásit

Biluška
jo s náhubkem se dají žrát ty srajdový blivajzy To udělala Konina, kdysi našla jakousi hromadu asi vyblitou a vrazila do toho nos i s celým koženým náhubkem a sosala to přes to Fuj čuně jedno a já jsem to pak musela prát

Konina chodí, ale dneska ju nějak vykolejilo, jak se jí p. rozhodčí dobýval do pusy, se takhle ještě nebála... hodně lidí ale říkalo, že si na těch zubech dává záležet a leze psům až do krku, dost psů se tak svíjelo...

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:23
- Nahlásit

rendik
Vstřícný není a o tom, že psy má někde v chlívku se všeobecně ví. Ale tvrdit o něm, že se ho psi v kruhu bojí....a zrovna to nejvíc vykřikuje ta, co vlastní borderku musela dát pryč, protože se jí bála tak, že k ní nechodila na přivolání....

Shelticka
Dají se přes to žrát i tuhé fujtajbly. Šagyna ho nabere bokem, nadhodí do vzduchu a spolkne. NOrmálně s náhubkem

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:26
- Nahlásit

Biluška
a zrovna to nejvíc vykřikuje ta, co vlastní borderku musela dát pryč, protože se jí bála tak, že k ní nechodila na přivolání....
já právě myslela, že si nějakou problémovou borderku vzala... asi v tom už mám bordel...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:29 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
jo Bilůůůůůůůůš je Přerov za rohem? Jsem totiž zapomněla na véledůležitou zprávu Já jsem viděla Akélku Akélu I. abysme si rozumněly! Fakt to byl bud hodně divnej čuvač, nebo Akiška navolno s náhubkem Viděla jsem je v pátek z autobusu, kdybych šla pěšky, tak se fakt zeptám kde to zvíře vzali. Dřív jsem je tam nikdy nepotkala...

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:30 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

rendik
Ke mě pes taky na přivolání nechodí, protože se mě bojí....a taky má proč, protože to co občas dokáže vymyslet, by vytočilo i svatýho

Překvapivě ale ten, kterej nemá důvod se bá ke mě chodí jak ten nejtýranější pes,a jak zjistí, že si ho všímá nikdo cizí, tak si pololehne-polosedne nahodí ten nejutrápenejší výraz co umí a potichoučku nešťastně kňučí . . . bych ho zabila

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:49
- Nahlásit

Biluška
Už jsem ji viděla vystupovat jako Elišku, Selticky, Caila, Kája....
ty bláho to je všecko ona? si ani nezapamatuju tolik jmen

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:53
- Nahlásit

rendik
napřed měla pudlici. Tu umlátila. Pak si postupně koupila dvě šeltky (je mezi nima rozdíl necelý rok),potom si od jednoho kšeftaře vzala starou čubu polského nížinného ovčáka. Následovala borderka. Tu cca v roce dala pryč, ta fena se jí bála jak čert kříže. Pak šla pryč ta polačka a místo ní přišel ten Jim z i-fauny. Zároveň s Jimem si přitáhla dvě štěňata bordery. Respektive jedno ona a jedno kluk, kterého se snažila sbalit a on jí bůhvíjak naletěl. Po dvou týdnech ten kluk otevřel oči, borderu jí vrátil a ona ho teď prodává. To všechno v panelákovém bytě nula plus nic. Sousedi ji milují. Její psi taky

Shelticka
Okamžitě, ale okamžitě zjisti jestli je to ona. Jinak Přerov za rohem určitě je, poněvadž se nepodařilo zjistit odkud se ten roh počítá

Dines
Nepřijít umí každý pes, ale tahle se fakt bála. A byla natolik chytrá, že když věděla, že dostane tak prostě nepřišla. Nebo přišla k někomu jinému, třeba i cizímu a u toho člověka se dožadovala ochrany.

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:55
- Nahlásit

Biluška
No, musim sebekriticky přiznat, že ten muj dělá to samý --- naštěstí jen když něco provede a to taky ne vždycky
Holt jsem to trošku přehnala s fackama, tak se teď mlátíme navzájem (a děsně ho to baví)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 20:56
- Nahlásit

Biluška
he to půjde asi těžko, přerov není tak malej jak Lipník nebo Liptáň Ale můžeme pátrání rozšířit a požádat Dashu a Bullvnouzi Pomůžete? Hledejte asičuvače v Přerově jooo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:02
- Nahlásit

Shelticka
Jestli je z Přerova tak ji dřív, nebo později někdo potká. Horší je, jestli tam byla jenom na návštěvě u babičky, nebo tak něco

Shelticka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:04
- Nahlásit

Biluška
nevypadalo to na návštěvu, možná nějakou delší. Spíš to vypadalo na venčení nebo nudnou procházku, se tak loudali po chodníku...

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:09
- Nahlásit

Biluška
No co se tady člověk nedozví... To je hnus velebnosti!!! Na i-fauně jí teď všichni milujou, za to, že se u ní Jim má tak skvěle jak ona popisuje... Takže jestli tě chápu správně, tak dává pryč to jedno štěně? Nevíš co je to za psa?

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:24
- Nahlásit

Jimmi - teď budu výjimečně vážná
Proč se ohnal po štěněti? Bylo příliš dotěrné? Nebo bez příčiny?

Mne docela dobře vycvičil Akim. Zhruba kolem jednoho roku si úplně přestal hrát s ostatními psy (včetně fen a štěňat) a na ty dotěrnější začal být více či méně protivný. Příliš akční štěňata dokázal umravnit docela solidně a razantně. Zuby nepoužíval. U druhého psa už jsem tak nějak automaticky předpokládala, že možná budu muset přemýšlet, co k němu můžu pustit a co ne. Když srovnám Akima a Kendyho, Kendy má se štěňaty daleko větší trpělivost, někdy bych mu klidně připíchla svatozář, ale vždy hlídám a pokud se štěně moc rozjede, snažím se ho od něj uklidit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:31
- Nahlásit

rendik
Nevíš co je to za psa?
Borderák. Arnie z Újezdského dvora.

Na i-fauně jí teď všichni milujou, za to, že se u ní Jim má tak skvěle jak ona popisuje...
Mezi jejím popisem a realitou je dost propastný rozdíl. Ona má v podstatě ty psy ráda, ale když ji popadne nějaký amok tak prostě ztříská prvního, co má po ruce. Proto se jí všichni tak bojí. Vyhodila jsem ji ze cvičáku poté, co fakt surově zmlátila tu pudlici jenom proto, že ta fena oběhla skočku. A bylo to opravdu surově.
Navíc je přesvědčená, že sežrala všechnu moudrost světa, takové prkotiny jako je třeba vodítko ona přece nepotřebuje.... takže s klidem nechá tříměsíční štěně lítat po silnici a když jí to vytkneš tak pokrčí rameny a řekne " ona se bojí těch lidí na chodníku". Prostě štěně se bojí, je to dáno tím, že je od Matějka, má blbou socializaci a hotovo. Tlustá čára a konec.

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:37
- Nahlásit

holky, teď jsem si vzpomněla, že na posledních závodech v Táboře byla paní s dlouhosrstou kolií, byla od Matějka a byly obě opravdu v pohodě. Dala jsem s ní samozřejmě řeč, ptže se mi ta její kolie moc líbila, měla méně srsti, což miluju.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:42
- Nahlásit

gabifi
Paní, to si pletete. Od Matějka nemůže být žádný pes v pohodě, jelikož on má ty psy v chlívku a tudíž nemají žádnou socializaci. Říkala to odbornice a velkokynoložka tak to musí být pravda

Jinak agilití kupříkladu Chale Gold Vlčí žleb, známe se docela dobře a taky jsem si nevšimla nějakých větších problémů

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:47
- Nahlásit

Biluška
Chudáci psi teda..všichni a šeltie obzvlášť...

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:14
- Nahlásit

tak jsem si uvědomila, že tomuhle fóru budou dva roky Když jsem ho zakládala, byl Akim borec v nejlepších letech a Kendy výbušný mladík. Dnes je Kendy borec v nejlepších letech a z Akimka se stává starý pán, kterému začínají potíže s prostatou.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 16:12
- Nahlásit

gabifi
chudák Akim teda

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 17:39
- Nahlásit

Shelticka
on si to užívá - teď to jeho vrčení a cenění chrupu můžeme omluvit na vysokým věkem

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 17:48
- Nahlásit

gabifi
a kolik mu je?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 18:01
- Nahlásit

gabifi

Vážně - nevím, neviděla jsem, přestože byl půl metru ode mne, zrovna jsem vyčihovala, co dělá Andy. Ale už loni na výstavě, se ohnal po Alonzovi - zásmah na nose, letos vyjel po 7 měsíčním boxerovi - zásmah naštěstí žádný. K Andymu se chová jako světec i když ho někdy razantně srovná, hned v další chvilce mu olizuje uši. Tak fakt nevím. Jestli jsou moc dotěrní??
Postavím kotec a bude

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání