Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:49
- Nahlásit

Jimmi
mně se všudepřítomná a neobyčejně vlezlá soutěž o nejlepší, nejkrásnější, nejchytřejší atd. atd. krátkou nezamlouvá, ale nemůžu s tím nic dělat. Nezbývá než doufat, že se do této soutěže zapojí co nejméně lidí
Večer je v Sezimově Ústí přednáška o krmení Profilum, přijede tam Míša a asi přiveze i Bejbynu, tak se na ní těším. Kdybych se hned na začátku stáhla do ilegality, určitě bych měla boží klid. Ale štěňata po Kendym mne přesvědčila, že to za tu trochu rozruchu stálo

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:06
- Nahlásit

tož kurňa teď mne napadlo, že bychom do soutěže o NEJ mohly přihlásit své potomky....a že by bylo o čem psát

Naše něžná blondýna si včera při tréninkových střelbách vysloužila poklonu od instruktota, že je nebezpečně dobrá. A k ostatním prý prohodil: Tak pánové, dnes vás porazila blondýna

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:20
- Nahlásit

gabifi

bohužel Jim na rány z dělbuchu reaguje čím dál vyděšeněji...nevím, kde se to vzalo, ale postupně to v něm sílí a já nevím co dělat.....protstě se sebere, míček nemíček a odchází(chvilkama peláší) domů

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:45
- Nahlásit

Jimmi
to má asi po Kendym. Jako štěně - naprostá ignorace všech dělobuchů a ohňostrojů. Teď je pro mne období vánoc a silvestr noční můrou. Kendy to pojal jako pouliční sběr dělobuchařů a čím je starší, tím je na blbce s dělobuchy víc nasraný. Na ulici se vzteká, ale doma je to daleko horší. Leží a je na něm vidět, že by nejraději zalezl do kanálu.
Když jsem před pořízením kolie prolézala net a hledala info všeho druhu, narazila jsem taky na zmínku o extrémně citlivém sluchu u některých linií. Akim snáší rány lépe, ale taky má své hranice. Pokud je to příliš blízko, začne šílet.

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:47
- Nahlásit

éééééé mohl by nějakého sličného dělobuchaře aportovat k nám domů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:58
- Nahlásit

gabifi

ééééraději nééé pááč by narazil na sličného truhláááře

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:59
- Nahlásit

gabifi
tedy u nás

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 16:04
- Nahlásit

Jimmi
my u nás sličného truhláře fakt nemáme, pouze lehce unaveného pana hospodského
Obávám se, že sličný dělobuchař by poté, co ho Kendyk zpracuje, potřeboval pár stehů a čisté spodky a jeho sličnost by byla tatam

Jimmi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:08
- Nahlásit

gabifi
Tak už máme doma Andyho, noc byla zvláštní, moc jsem se nevyspala(protože kašlu:smirk Jim to zvládá jen tak tak, ze začátku byl docela nevraživej a cenil chrup. Teď tu leží se mnou u PC a tváří se spokojeně. Před Andym je ostražitej a pořád sleduje co dělám. V noci byl pořád vzhůru, když Andy vylezl s pelíšku, okamžitě se šel podívat co dělá. Malej ani neplakal. V autě slintal a dost naříkal. Doma jako když utne.
Andy je takovej malej nenažraneček, je znát, že společné misky si bral asi nejvíc. Ráno byl s dcerou venku na zahradě, ale moc se mu tam nelíbilo. Po příchodu hned udělal bobek...to budu muset změnit:lol
Jim si hrozně hlídá hračky. Včera dostal Andy dvě do pelíšku a jednu kostičku a ty se mu pokusil Jim sebrat, musela jsem zakročit. Jinak dneska ráno už se to tak nějak srovnalo, malej padnul v pelíšku a já se asi taky natáhnu, jse s Jimem docela unavený.
Hodně pomáhají piškoty, JIm dostane první a Andy jako druhej. Mám pocit, že tohle a to, že dostal žrádlo před prckem, Jima uklidňuje.
Zatím pa

Madabiš
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 12:17
- Nahlásit

Jimmi
gratuluju k novýmu přírůstku

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 12:56 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
držte se, bude líp!
Akim na malého Kendyho nejenom cenil chrup, on ho pro jistotu několikrát denně natvrdo zbušil.

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 10:52
- Nahlásit

úplně jsem zapomněla napsat, že ve čtvrtek na přednášce o krmení byla Bejbyna. Míša měla sebou ještě kavalírku. Bejbyna po zemi moc nepochodila, furt jsme si jí chovali a když se náhodou dostala na zem, hned strčila sosák do květináče. Holt ta láska k zahradničení je v rodině, Kendyk ty květináče obchází furt
Mámu svého budoucího kakáče už mám vybranou, je to Bejby. Tak doufám, že mi můj záměr ten zlomyslný skřítek jménem Osud nezhatí

Dasha
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:46
- Nahlásit

Jimmi
Přeju hodně smíchu a radosti s novým hafíkem krakaťáckým!
(a jen tiše závidím...)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:58
- Nahlásit

gabifi
Tak Bejbyho ti přeju, protože jsem zdravě zlomyslná,

Jim s Andym se fakt v pohodě snáší, Jim si dokonce zvyká na to, že si můře i hrááááát !!!! s tím malinkým, ale zároveň velkým padouchem. Včera jsem to v v jedenáct v noci zabalila a šla spát a ty dvě pometla tam eště hráli na schovku a na honěnou.
Jim je docela utahanej, někdy si jde lehnout nahoru do patra, tam ještě mladýho nepouštíme, takže má klid.
Marta mě vlastně podvedla, protože mě neprodala Bugatti, ale Ferrari.
Taky nevím, jak chce vyrůst protože moc nežere....tedy Jimovi granule jóóó to jo. Vůbev všechno, co má Jim v misce je zajímavý.
Venku se mu to moc zatím nepozdávalo, protože byla zima. Doma vypouštím televizi, protože sledovat jak si Jim hraje se štěndem je úúúúžasnýýýý.
Jsem z nich celá pozitivně naladěná

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:48
- Nahlásit

Jimmi
ale podvedla tě jenom trochu, taky ti mohla prodat místo Bugatti tryskáč

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:54
- Nahlásit

Jimmi
hele

Jimmi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 17:10
- Nahlásit

sarax

jéé děkujůůů

rendik
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 20:22 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

Jimmi
Taky přejem hodně štěstí a málo zničených bot, koberců, ponožek a dalších u štěňátek oblíbených věcí.

Jinak v sobotu Florinka zase po 4 měsících viděla překážky agility. Byly jsme na tréninku v Komořanech a bylo to super. Florí zapomněla, že na táboře narazila do bočnice a že se vlastně překážek bojí a fakt jsem byla spokojená jak cvičila. Jen mě trochu děsí ta její rychlost...v životě nebudu běhat tak, abych jí stíhala!

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 08:39
- Nahlásit

rendik
začni tužit svaly, jinak tě hon na šeltu mezi překážkami zničí

Jimmi
no teda, vám to tam sluší

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 11:20
- Nahlásit

gabifi
Když já jsem starej lenoch, já se nepřinutim chodit třeba běhat... Chtěli jsme chodit běhat na táboře s kamarádkou a byly jsme asi třikrát, takže jsem ztacená. Až začnem pořádně trénovat, tak to bude fakt peklo, ale hlavně, že pejsek bude spokojenej...

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 11:50
- Nahlásit

rendik
ty že nebudeš stíhat florinku? a co já a Abbyna?! To je teprve peklo

Jimmi
jak dneska?

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 12:41
- Nahlásit

younglady
Nebudu, tos jí neviděla, na táboře byla maličká... Když se fakt rozběhne, jsem bez šance. No a ty trénuj, australák asi taky nebude běhat pomalu...

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 18:53
- Nahlásit

ať se nepropadnem až k protinožcům

Smečka mé kamarádky. To malé šeltiové vlevo je polobrácha našeho Zamby

rendik
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 22:03
- Nahlásit

gabifi
To malé šeltiové vlevo je polobrácha našeho Zamby
Jak to tak sleduju, tak u těch šeltií je polobrácha skoro každej. Docela se děsim toho, až budu jednou vybírat krycího psa (jestli teda Florinku uchovní)...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 13:27
- Nahlásit

gabifi

hele, jak to moje zviřátko pořád prohlížím, tak jsem zjistila, že má každý ucho jinak klopený
jsem z toho mírně nervózní a ucho mu žmoulám

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 13:59
- Nahlásit

Jimmi
Bonnie má taky každé jiné a neustále se to střídá. Někdy má pravé víc klopené, jindy levé... neřeším to a čekám jak doroste

gabifi
Není to šelťátko z té fotky čirou náhodou "z říše fantazie" ?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 14:30
- Nahlásit

rendik
jojo ta našemá taky skorosourozence všude možně, jednu poloségru máme i u Bilušky, takže jsem zvědavá na ženicha ale tak chci trikolóra a její skorosourozenci jsou většinou zlatí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 14:37
- Nahlásit

Shelticka
rendik

¨Já mám vybráno. Nýnýnku seznámím s Eliotem od paní Svobodové, ten určitě příbuzný není (jestli jo tak se naštvu). Boninku s agiliťákem Argo od Heřmákové víly, ten příbuzný není

younglady
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 14:45
- Nahlásit

rendik
hele budu mít od Abby na autraláka tak natrénováno, to uvidíš, navíc si k australákovi nadělím kopačky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 16:06
- Nahlásit

Biluška
rendik
mě se celkem líbí Coca Cola Cid (myslím že ze Souhvězdí orionu), ale naživo jsem ho viděla jednou a moc o něm nevim no, takže to zatim není nic určitýho...

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání