| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:49
- Nahlásit
younglady
v pátek ještě nevím já, tak to necháme na středu? já bych od tebe potřebovala i něco z krámku, nemám čím krmit kocoura! asi mu budu muset koupit něco na přežití než přijedeš, nejspíš něco levnýho
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:50
- Nahlásit
gabifi
jakej váhavej střelec? já už mám vybráno, jenom jsou dva no
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2007 12:57
- Nahlásit
Jimmi
okie dobře, tak mi v emailu písni co potřebuješ ju?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:13
- Nahlásit
younglady
díky za objednávku, hele nechtělo by se ti na procházku v neděli? jinak budu muset gruntovat, a jinak přijedeš kdy?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:15
- Nahlásit
Jimmi
v neděli jsem celej den na cvičáku ráno mi konči v 11 a odpoledne začíná ve 14:30, takže mám do dělat
přijedu ve středu ju?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 11:23
- Nahlásit
Jimmi
no, momentálně jsou chovatelé vděční i za ty váhavé střelce
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:00
- Nahlásit
gabifi
Já vím, ale to, co by na jejich straně měla být radost, je dneska spíš lov na majitele a to se mi nelíbí.
Taky závody čí fenka a čí pes je mazlivější a s větším jazykem, mě přijdou divný. Jsem ráda za psa, co každému neskočí hned do klína a nesnaží se mu umýt ce největší část obličeje. V tomhle si s Jimem sedíme stoprocentně. Já jsem vlastně taky nekontaktní
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:01
- Nahlásit
younglady
moc se na vás dvě(či tři?) těšíme
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:01
- Nahlásit
Jimmi
dvě, Misty vracím v neděli odpoledne
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:02
- Nahlásit
gabifi
navíc bylo trochu naznačeno, jaké sme hlupaňi, když nebereme to zahraniční zlato, co je tady skoro zadarmo, to si taky mohla dotyčná odpustit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:04
- Nahlásit
younglady
zmrzlinu prosím nevozit, jenom pokud si jí sníš, nechci riskovat další angínu
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:04
- Nahlásit
Jimmi
ale copak
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:19
- Nahlásit
younglady
Veronika byla měsíc doma , zmrzlinu prostě nevoz, dovez chlast, tím mě potěšíš víc
|
petl
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:23
- Nahlásit
Jimmi
Hele, jaký pán takový pes
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2007 13:27
- Nahlásit
Jimmi
no to na mojí zmrlinu nehodíš
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:07
- Nahlásit
kuk, tak já posouvám vy nepsavci
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:08
- Nahlásit
dnes učím, a to psát na net nemůžu
Issy na návštěvě. Nejvíc se jí líbily Kendyho pelíšky. Lásku k měkkým peřinkám má asi po taťkovi
Obrázek je z alba na Flickru. Jsem zvědavá, jestli se zobrazí.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:13
- Nahlásit
gabifi
zobrazil a paráda
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:17
- Nahlásit
hlásím konec přestávky na oběd
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 12:19
- Nahlásit
gabifi
a kde je Kendy? traky bych ho ráda někdy viděla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 19:52 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
ok, příští foto bude Kendyk.
Dnes se mi povedla úžasná věc. Vrátili jsme se z venčení, já s botama promáčenýma durch. Otřela jsem kluky, vpustila je dovnitř a šla iniciativně vynést koš. Když jsem zavřela za sebou hlavní dveře, ozvalo se cvak a dvěře se zevnitř samy zamkly. A já stála v bačkorách, zato s plným košem v dešti. Nechápavě jsem mačkala kliku, ale bylo to zbytečné, opravdu bylo natvrdo zamčíno. Za chvíli mi byla pekelná zima na nohy, promáčené boty, co jsem měla za dveřmi opravdu nehřály. Tak jsem šla k sousedům, že zavolám manželovi, aby přijel co nejdřív z práce domů. Samozřejmě jsem si nemohla v rozčilení vzpomenout na jeho telefonní číslo, tak jsem zavolala ségře a požádala ji, aby sehnala číslo na někoho z naší rodiny. Ségra zavolala našim rodičům na Slovensko a ti ji slavnostně nadiktovali číslo na mého manžela....jenomže jí ho nadiktovali blbě. Tak ségra zavolala neteři, ať zavolá mé dceři do Prahy, aby zavolala mému manželovi OK. Manžel telefon pochopitelně dlouho nebral. Nakonec ho dcera sehnala a vyslala z práce domů - pracuje 50 km od našeho domova. Cestou, jak jinak, natrefil na bouračku a coural se kolonou směrem k domovu. Nakonec přijel, vešli jsme garáží a manžel šel nevěřícně zkontrolovat dveře. Byly zamčené. Pak prohlásil: Tak TOHLE byl opravdu výkon.
V podezření je Kendy, že po večeři, která se mu zdála malá a ne dost chutná, nenápadně za mnou zamkl. Akim na zámek nedosáhne, proto v podezření není.
Odteď chodím s košem:
a) plně oblečená, obutá do bot s beránkem
b) v jedné kapse klíče od všech dveří a v druhé mobilní telefon
c) u dveří vždy odložím zlaté stránky s barevně označenými čísly na pohotovostní zámečníky
d) na strategická místa 10 metrové cesty ke koši položím několik placatek rumu, termosku s kávičkou a v létě láhev Toma Natura středně perlivá.
Tomuhle se říká Den fakt blbec.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
gabifi
chááá, ještě že jsi nešla koš vynést jako já ráno v sobotu v župánku alá Saigon, dveře buchly a já s sebou málem buchla šokem do sněhu...a 10!!!!!!!!!!!!!!!!nekonečných minut jsem třískala do dveří, kde byl pes, kocour, manžel,jedna dcera druhá dcera a její kamarádka a ta mě nakonec zachránila
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:51
- Nahlásit
Jimmi
další poučení, manžel a dcery za zabouchlými dveřmi jsou stejně platní, jako psi a kocouři
....ale sousedi si župánek s chutí prohlídli, ne?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:07
- Nahlásit
gabifi
éééé tak nějak
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:38
- Nahlásit
Jimmi
okamžitě jedu zakoupit nějaký sexi župánek....příští sezonu v něm budu plít záhony
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:17
- Nahlásit
Já sexy župánek nemám . Mám poctivý froté jupan a poctivé flanelové pyjamas jelikož máme v baráku každou noc poctivou horskou zimu . Taky mám blbého setra, který je naučený chodit kakat pravidelně o půl druhé ráno . Takže každou noc stepuju na zápraží v růžovém pyjamasu s červenými medvídky, ve fialovém froté jupanu a ve froté papučkách s bílými měsíčky. Nevím jestli mě přitom někdo pozoruje, ale jestli jo tak dobře mu tak .
Zvažuju, že bych si po zkušenostech gabifi a jimmi pořídila nějaký ten saigonjupan, ale nevím jestli v tom tady neumrznu?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:28
- Nahlásit
Biluška
umrzneš
zvlášť, když saigon sahá jenom po...éé no prostě je krátkej
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:30
- Nahlásit
bože jsem se nasrala zase, ale tetokrát žádný omluvy, protože se "to" stává...leda hovno, množení je množení a ještě s leopardem
možná že za čas přestanu prskat, ale ta osoba mi hla žlučí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:39
- Nahlásit
Jimmi
A mohla bych ten saigon oblíkat přes ten froťák? Abych jako byla šik, rozumíš?
Kdo množí leopardy?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:57
- Nahlásit
Biluška
leopardy nemnoží, ale jedna "chovatelka" nakryla pravděpodobně svojí fenu leoparda psem krátkosrsté kolie
http://krizenecleoparda.rajce.idnes.cz/
oba jsou psi s PP
to co udělala je hnus o to větší, že to nebyl omyl, ale prodává je jako křížence leopardů...údajně na tržišti...
|