| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:44
- Nahlásit
petl
no tak řekni, že tam máš štěně bez nohou a že jim uděláš slušnou cenu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:46
- Nahlásit
petl
pes s vadou.....to by mě tedy dorazilo, jako né, že si myslím, že nejsou, ale chtít to hned??!!
já jsem chtěla zdravé a krásné štěně
je to všechno o penězích a osvětě, nejvíc lakomý mi přijdou hodně bohatí lidi, chtějí největšího psa ale nejlevnějšího, pokud možno bez PP
nechápu, nechápu...
jako by s výší majetku u některých lidí odplouval rozum
|
petl
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:48
- Nahlásit
Jimmi
gabifi
Fakt, nekecám, takhle to bylo.
Já když něco kupuju tak chci aby to bylo bezvadné...ať je to štěně nebo cokoliv jiného...
To je asi tak stejné jako kdybych kupovala televizi a šla k výrobci s tím ať mi vyrobí nějakou podřadnější, třeba bez obrazovky nebo tak nějak...ani na tom nemusí být napsáno SONY
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:54
- Nahlásit
petl
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:55
- Nahlásit
petl
třeba bez obrazovky nebo tak nějak...ani na tom nemusí být napsáno SONY
kup u Vietnamců, bude to bez obrazovky a SONY tam bude napsáno 2x
|
petl
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 10:56
- Nahlásit
gabifi
Čím víc proužků tím víc adidas
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 17:32
- Nahlásit
Ahoj, hlásím, že jsem vytvořila Florí stránky - www.seltie.webovka.eu. Zatím tam skoro nic není, ale jak budu mít trochu čas, dodám aspoň fotky a nějaký odkazy...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 17:34
- Nahlásit
rendik
jeeee to je super
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 18:13
- Nahlásit
younglady
no, moc ne, jak tak na to koukám, nejen, že tam skoro nic neni, ale navíc se nadpis zobrazuje trošku jinak, než jsem chtěla...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 19:20
- Nahlásit
rendik
4xF
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:36
- Nahlásit
rendik
háááázkýýý
|
petl
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:11
- Nahlásit
rendik
Pěkný
Hodně štěstí v Letňanech
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 19:09
- Nahlásit
Jimmi
petl
Díky... A ty Letňany mi ani nepřipomínej, určitě něco zvorám... Ještě,že nejsme sami ve třídě, to by bylo fakt peklo.
gabifi
Jo, jméno se povedlo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:03
- Nahlásit
tady je jedna útulková šeltička...prozatím v léčení, ale jen co dobere ATB bude k dispozici
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:13
- Nahlásit
tak nevím. Zaběhne se mi pes, skončí v útulku a tam ho okamžitě vykastrují. Vau.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:21
- Nahlásit
blanulinka1
Co šílíš, dyť tam píšou, že je zadaný.
gabifi
Znám jeden útulek, nebudu jmenovat, a tam paní kastruje všechno co má koule. I dvouměsíční štěně . Ovšem na druhou stranu znám útulek, kde kastraci považují za strašlivé týrání a v Profitu pak nabízejí krásná milá štěńátka, k vidění matka i otec
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 08:33
- Nahlásit
Biluška
ještě včera nebyla... přišlo mi to večer mejlem... A šílením bych to zrovna nezovala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2007 12:05
- Nahlásit
Biluška
dostat se do útulku musí být pro psa neuvěřitelná psychická i fyzická zátěž, hlavně pokud předtím fungoval jako opečovávaný domácí mazlík. Kastrovat ho v téhle situaci je síla. Snažím se tyhle záležitosti nevnímat, u šeltií a kolií mi to jde i přes mé odhodlání dost těžce
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2007 11:40 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
Ahoj fšem! Tak se po stráááášně ddlouhé době dostávám k netu nejen za účelem stažení seminárky, tož sem něco hodím. Vepřador se po operaci zotavil neuvěřitelně rychle, už běhá na volno, prodlužujem procházky a na jaře zasejc vlítnem a igelitění!
K vašemu tématu: nejsem znalec, nepoznám, když má pes špatné úhlení, ani jinou vadu, která mi z něj udělá "podřadný" kus, v tomhle se budu muset spolehnout na solidnost a férovost chovatele, od kterého si jednou(a možná i víckrát ) vezmu štěndo. Jo, časem budu mít možná "lepší" oko a tyhle chybky uvidím, jako vy... K těm cenám...víte, že jsem slinta a že na KK se třepu už asi 2 roky, takže nějakých pár tisíc neřeším...chci prostě tohodle psa, s touhle povahou, která mě nadchla, s těmahle očima a pohybem...ne Krádkosrstou Góliji! A jestli mi tohle zaručí cena 15000 a víc peněz, tak to tak je a tak to taky beru. Proto my socky šetříme už od léta
Ona ta cena určo není vysoká, když si vemu, co všechno stojí, kolikrát jde o zahraniční spojení...třeba paní Kalendová jela krýt do Švédska a myslím do Dánska(omlouvám se případným šelťákům, nejsem až takový odborník)a na ceně štěňátek to bylo znát...Takže prostě tu cenu naprosto chápu. A to nejsem typ, co si zakládá na značkových věcech a tak...většinu hader mám ze sekáče, ale psa teda CHCI značkovýho!!! A nechám na něm vysačku, aby sousedi viděli!!!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 18:58
- Nahlásit
blanulinka1
gabifi
Dala jsem ho na stránky kolií a šeltií v nouzi, sice na tom webu útulku píšou, že si ho někdo vyhlédl, ale jeden nikdy neví...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:40
- Nahlásit
rendik
díkes
Dasha
zdravím
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 19:46
- Nahlásit
gabifi
neni zač...pejsek je krásnej, doufám, že si ho brzo někdo vezme... Nebylas včera v Letňanech? Se mi zdálo,že jsem tě tam zahlídla, ale nebyla jsem si jistá jestli seš to ty. Já si spíš než lidi pamatuju psy a tebe jsem se psem nikdy neviděla...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2007 20:56
- Nahlásit
rendik
v Letňanech jsem byla a psy jsem měla....jednu labutěnku a jednu dalmatinku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:15 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
posílám jedno foto pelášícího kakáčka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:12
- Nahlásit
Jimmi
noooo, vidím detailně i to, jestli si pejsek dobře vytřel zadeček
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:47
- Nahlásit
gabifi
ta dirka co vidíš, tak to je tryskový pohon
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:10
- Nahlásit
Jimmi
aha...já si říkala že upaluje jako na leteckej benzín
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2007 11:42
- Nahlásit
gabifi
na kerosin prosim pěkně na kerosin
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:16
- Nahlásit
tak já posouvám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:32
- Nahlásit
úúúúúúplně OT
Pneumatiky přezuté, technická a servisní taky za náma, povinné ručení zaplacené, na dálniční známku už šetřím.....a teď přemýšlím, na které louce je nejšťavnatější tráva
|