Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 13:51
- Nahlásit

gabifi

nejhorší je když veselý prášky zaměníš za antiko...máš sice kupu dětí, ale je ji to jedno

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 16:43
- Nahlásit

younglady
Drzantík řikal, že teď s nima chodíš na agi... Prase nechutný už náhodou nevypadá tak šíleně jako na táboře (teda aspoň před měsícem když jsem ho viděla naposled mi připadal trošku hezčí), ale jinak je pořád hroznej. Sválu obdivuju, že se zněj nezbláznil. Zkoušelas na Arnieho zavolat "prase, prase nechutný?"
Ale musíš počítat s tim, že plno lidí australáka nezná, takže budeš vypadat jako šílenec s morem...

younglady
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:12
- Nahlásit

rendik
jj chodím každej tejden, už se musíme s Abby konečně pohnout z místa, máme na víc, ale stráášně to flákáme, už klidně za sebou mohla mít nějaký zkoušky nebo závody... Já obdivuju Basíka, že ho ještě nezakousl, Basííí je totiž zlatej Ale jak to prase řve při agility, to by jeden ohluchl a Jupina dělá to samý, to je na zabití, půlka moru pase psi na dráze a druhá na ně řve
Jj s tím se počítá a proto všem budu řikat, že to neni ten hroznej moc, ale australááááček

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 10:09
- Nahlásit

younglady
rendik

o jakým praseti se hernajs na koliím foru vlastně vy dvě bavíte???

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:07
- Nahlásit

Jimmi
nestraš, početná smečka dětí v pubertě by mne dovedla do Bohnic i kdybych ty veselé prášky brala po hrstech

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:32
- Nahlásit

Jimmi
prase je border colie, takze na kolii forum patri

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:48
- Nahlásit

younglady

prase k nám patří, borderky ne

proč toho chudáka prasátko urážíte??

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:50
- Nahlásit

gabifi

mám novoučké fotečky chlapečků...sou sladký

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:55
- Nahlásit

Jimmi
ty si nakonec koupíš ty kluky dva!

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:56
- Nahlásit

Jimmi
protože je pořád jak dobytek
Jéééé tak to bys měla dvě miminka?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:59
- Nahlásit

gabifi
NE!!!! ale jsou hezoučtí

younglady
jako že je ta bordera špinavá? já znám jenom čistý a pracovitý, že by člověk blil

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 12:00
- Nahlásit

Jimmi
no pracovitej on je, ale urvanej az to hezky neni a spinavej a pořád

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 12:01
- Nahlásit

jediná výjimka jsou borderky ve flyballovým družstvu a bordera P.K. ty beru na milost, ale stejně jsou divný................

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 12:03
- Nahlásit

younglady

že je špinavej, za to asi nemůže ne? jinak každej pes vedle nich vypadá jako debil ignorant, jim stačí fakt málo a už jedou jako draci... a ještě se potom mazlej a jinak tě různě obtěžujou..blé

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 12:17
- Nahlásit

Jimmi
no to sem zvedava, co budes pak rikat na toho myho australacka

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 12:32
- Nahlásit

Border kolie: Je mi jich dost líto, protože dnes si hodně lidí pořizuje BC z důvodů, které sice chápu, nicméně je neuznávám.
Tímto zdravím všechny, kteří dokáží jít svou vlastní cestou.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:25
- Nahlásit

younglady

ty budeš mít debila ignoranta jako ostatní normální lidi

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:26
- Nahlásit

gabifi
Tímto zdravím všechny, kteří dokáží jít svou vlastní cestou
no hlavně aby nedopadli jako Jára Cimrmanů - borec slepých uliček

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:44
- Nahlásit

Jimmi

kupte si štěňátko krátkosrsté kolie! Stane se z vás nepochopený génius tlučoucí v slepé uličce hlavou do zdi.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:54
- Nahlásit

gabifi

něco jsem ti poslala

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:58
- Nahlásit

younglady
Jojo, Basíčka taky obdivuju, že to s nim vydrží... V sobotu se jedu podívat do Nymburka na závody dogdancing, tak jsem na to prase zvědavá. Minule byli s Basíkem v kleci před halou, aby neřval. Prostě mor, jediný normální borderky jsou Basík a Ota (i když tam bych možná pochybovala, po tom, co spadnul u Báginy na zahradě do díry).

Jimmi
To bys to prase musela znát, nejen, že na táboře byl věčně špinavej jako prase, ale on měl i takovej prasečí obličej. Teď je sice pěknější, ale šílenec bude asi navždy...

younglady
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 23:08
- Nahlásit

Jimmi
nenene já budu mít úžasně aktivního, pracovitýho a mazlivýho miláška

rendik
no tak všechny v Nymburku pozdravuj, já je uvidim zas v pondělí na agility

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:00
- Nahlásit

holkííí, mám dovču

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 11:42
- Nahlásit

gabifi

ty se mááááš....

hele já se taky musím pochlubit...Jim už běhá na flyballu na box, což je super, ale včera mu míčky z boxu začali vystřelovat..já to nevěděla, ale kromě prvního hodu, kdy se asi divil a míček spadl na zem, všechny chytal a běhal výborně. Podle mě je to v agi srovnatelný s překážkou, kdy pes v plný rychlosti kličkuje nebo přeběhne houpací kladinu. Jakmile umí tohle, už jenom pilujete. My teď budeme pilovat otočky na boxu a taky postupný probíhání psů na startu. Sem po včerejšku celá nadšená.

rendik
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 11:44
- Nahlásit

younglady
nenene já budu mít úžasně aktivního, pracovitýho a mazlivýho miláška
Povíme si v létě ve Zvánovicích . Až se tam tvůj miláček dá dohromady s tim nemožnym morem...

younglady
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 12:41
- Nahlásit

rendik
neeeeee to by to moje budoucí zlatíčko neudělaloooo... no doufam, že už ho ve zvánovicích budu mít, jedu tam tentokrát na oboje agi + jedno dd + obedienci, jestli to bude stejne jako tohle leto to bude nebo 4 tejdny pod stanem (a se dvema az trema psama - jeste totiz nevim na co vsechno vezmu kniracku rodicu

petl
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 12:46
- Nahlásit

Ahoj holky, Kulinka má sladké tajemství
Odhalení proběhne za měsíc

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 13:14
- Nahlásit

younglady

nevzala by jsi Kreis v neděli do Prahy?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 13:16
- Nahlásit

petl

já to četla na foru a moc ti to přeju, podrbej Kulinku a držím pěsti aby Kulinka byla v pořádku

rendik
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 13:17
- Nahlásit

younglady
Jo, tomu nevěřim, já měla občas pocit, že i medvěd od těch borderek něco pochytil... Doufám, že už ho budeš mít, já myslela, že si ho bereš už někdy na jaře. Tak jsem asi něco blbě pochopila... My tam zase chceme jet minimálně na měsíc, už se fakt těšim, jen nevim, kdo mi to zaplatí.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání