| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 16:47
- Nahlásit
Shelticka
Množárny nepodporuju takže od Souhvězdí Orionu dávám ruce pryč
A toho psa neznám.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 17:12 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
aha, tož to jsem nevěděla, že je to množárna. Aha už to vidím, tam mají ted snad 4 vrhy naráz
tím, že nakryju jejím psem podporuju množárny?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 17:25
- Nahlásit
Biluška
No jo, kdybych mohla krejt zlatym, tak taky beru Eliota, jenže já musim trikolora nebo bikolora...confused:
Shelticka
Coca Cola Cid se mi taky líbí,ale právě mě trochu děsí ten jeho původ, na Souhvězdí Orionu jsem nikde nic dobrýho neslyšela. Pak je krásnej Excellent Enigma, import,trikolor, ovšem v majetku chs ze Souhvězdí Orionu, jestli se nepletu...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 17:27
- Nahlásit
Shelticka
Aha už to vidím, tam mají ted snad 4 vrhy naráz
Jo,kdyby 4... já bych řekla, že možná ještě víc...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 17:47
- Nahlásit
jn ale myslim, že když je excellen enigma import, tak tu taky bude nakrývat každou druhou fenu jako všechny importy a pak budeme zase těžko shánět nepříbuzný
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 18:05
- Nahlásit
Shelticka
To máš pravdu, co jsem tak koukala, tak po něm bylo letos štěňat docela dost. Ale když už jsme u toho, tak Coca Cola Cod kryje letos taky hodně...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 18:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
rendik
jj taky jsem se dívala, že má hodně krytí.
ještě se mi aspoň podle fotek líbí genius vom pommerning taky import
a pak jak jsem byla vloni na létu s lassií, tak agiliťák brim roxy ag ale spíše bych chtěla toho trikolora no
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 18:33
- Nahlásit
Biluška
Nemá ten Argo Heřmánkova víla někde fotku na netu?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 18:43 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
a mi se líbí tihle dva:
Flippie a French Ze Skalní vyhlídky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 18:47 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
a tenhle:
Dandy Daff Manepo ideál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 21:01
- Nahlásit
Shelticka
tím, že nakryju jejím psem podporuju množárny?
Asi ne, ale mě je ta paní prostě nesympatická a tak nějak to přenáším i na její odchovy.
Nemá ten Argo Heřmánkova víla někde fotku na netu?
Je to agiliťák, vůbec nevystavují, takže výstavní fotka asi nikde nebude. Agilitní snad jo, ale z té nic nepoznáš. Trénují ve Šlapanicích tak se zkus podívat na jejich stránky.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 21:17
- Nahlásit
Biluška
ale mě je ta paní prostě nesympatická a tak nějak to přenáším i na její odchovy.
jj tak to chápu, bych taky nejela k někomu nesympatickýmu... ale neznám je, jenom jsem ho viděla na výstavě a pak na netu n a fotkách a to se mi líbil, vím jenom že má caciba, jinak nic, ono to nijak není závazný, jenom jsem psala, že se mi líbí, mám ještě rok na vybranou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:07
- Nahlásit
Jimmi
mého favorita z A vrhu Loriseum zakoupila slovenská CHS Jantárová hvězda
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 07:35
- Nahlásit
Loriseum Abreu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 18:27
- Nahlásit
gabifi
no kdybych šla nějak extrémně po krvi do chovu, tak jsem tam koupila, ale jinak se mně bohužel nelíbil ani jeden
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 08:35
- Nahlásit
Jimmi
lepší jít po psovi než po krvi do chovu.
Mně se klučík moc líbí, ale tady je tolik pěkných českých štěňat, že není třeba jet ven.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:01
- Nahlásit
gabifi
Počkej až malího Soptíka naaranžuju u Ivany na návštěvě a Ivan to vyfotí!!! to bude poprask Je tedy fakt, že ho budu muset omámit a k podlaze přilepit, ale co bych pro profi foto neudělala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:31
- Nahlásit
Jimmi
čím budeš omamovat? Starou osvědčenou traverzou nebo práškama?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 06:35
- Nahlásit
Zamba s kámoškou
rendik
si myslím, že Florinka by mohla vytvořit přízemí. První a druhé patro už na fotce je
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:02
- Nahlásit
gabifi
Tak to ještě nevím , zatím bych potřeboval nějaký omamovač sama, abych přežila Vánoce (ten, kdo vymyslel dárky pod stromečkem, by potřeboval pověsit...do průvanu)
Mám ze včerejška docela hezký fotky Soptíka, Jima a kamarádky Abbynky. Tak je asi v poledne hodím na web.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:43
- Nahlásit
gabifi
Jj, přízemí, to je přesný, to by vytvořila krásný... Ale náhodou, při posledním měření jsem naměřila 32cm, tak doufám, že až jí nechám změřit na cvičáku, že naměří to samé. Ten jeden centimetr by se pak určitě ještě časem objevil...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:53
- Nahlásit
rendik
víš, že se v pátek uvidíme na agi? teda aspoň drzant tvrdil, že dorazíš tak aspoň otestuje tu rychlost našich příšerek
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:06
- Nahlásit
younglady
nevim, to je super! Dorazim s Bárou, jede z Budějovic, tak mě nabere cestou... Tvoje příšerka asi vyhraje, Florí se ještě nenaučila na parkuru běhat takovou rychlostí jako mimo něj (naštěstí)...
all
To vám musim říct, jak jsem si na sebe upletla bič... Spousta lidí co znám, mi tvrdila, jak se jim pes po mase spravil, tak jsem si řekla, že tý plesnivý potvůrce přilepším a začala jsem jí večer dávat maso, s přílohou a zeleninkou. No a představte si, co teď ráno dělá - běží k misce, vidí granule, tak se ušklíbne (fakt, to zvíře se normálně šklebí!) a musim jí přemlouvat aby ty granule šežrala...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:38
- Nahlásit
rendik
Tak jí ráno ty granule nenuť, můj pes je taky moc nechce. Dávám jenom trošilinku (asi 15ks ) a pokud to nesní hned, granule dám pryč a pesos čeká až do večera.
ALL
Dala na stránky fotky, jak si doma Andy hraje s kamarádčinou parsonkou Abbynkou a Jimem.
Byli všichni úžasní a já se musím naučit lépe fotit. Ale tak snad je na těch fotkách trochu vidět i ta radost.
www.jimi.estranky.cz
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:49
- Nahlásit
Jimmi
Fotečky krásný! Hlavně ta 015!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:04
- Nahlásit
Dasha
hele, tam je vidět výchova štěnda
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:42
- Nahlásit
Jimmi
No, to jsem taky zvědavá, jak bude vepřadorek vychovávat...oba šelťáci přežili bez úhony, jenže to jsou proti němu trpajzlíci(hajzlíci), přecejen až kraťanďák doroste, bude z něho rovnocenej "soupeř", Lenny už bude ve věku, kdy chce klid...ále co, nejspíš to řeším úplně zbytečně
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:27
- Nahlásit
Jimmi
jeeeeee mýho psa si tam klidně nech, ona je hezká, ale co tam dělám jááááá, pomooooooc!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:33 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
younglady
no ty jsi taky hezká a s mimčem vám to sluší, krom toho stejně už tě všichni znaj z těch našich srazíků a tam jsou fotky mnohdy horší
mámu jsem tam šoupla taky
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2007 08:33
- Nahlásit
All
Než se ponořím zpět do předvánočního frmolu:
UŽIJTE SI FŠICÍ KRÁSNÉ SVÁTKY!!!
|