Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:21
- Nahlásit

younglady
budeš posílat přihlášku na ten stopařský víkend? Docela mne to láká, já v létě prohledávala net a žádný stopařský speciál jsem nenašla, jenom výcvikáče na klasiku. To víš, vrhat se s 8 letou šetlijí na figuranta není ono

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:23
- Nahlásit

gabifi
no já nevím, ten samý víkend jsou závody agi v Kyjích, což by měly být naše první závody, tak jsem na váškách

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:48
- Nahlásit

younglady
nooo, já jsem docela nahnutá, že ano. Ten termín mám zatím volný. Ale ptže jsem začátečník, stejně tam pro mne asi nebude místečko.

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 11:59
- Nahlásit

gabifi
no já právě s tím bojuju... jeee proč to neni jiný víkend, by to bylo mnohem jednodušší

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 21:24
- Nahlásit

všecky moc zdravím, já měla dneska "černý pátek", navíc jsem přežila srážku s hlupákem a navrh si přečetla jeden komentář od "paní laskavé, moudré a milé", ale bohužel natvrdlé jak tejden staré vejce natvrdo.
Takže jdu zase čumět na SSAPF

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 10:19
- Nahlásit

Jimmi
to nejni komentář, to je trošku spravedlivého rozhořčení okořeněného o fňuk smrk nepochopeného génia

Ať se vám všem na HAFBO líbí (..... eeeeeeee jak pevné nervy má younglady?)

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:04
- Nahlásit

gabifi
Tak India je opravdu India Krásná Louka a je fakt super!!! Až na to že radši shání stádo než by přišla k paničce na přivolání

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:05
- Nahlásit

Jimmi
Příští týden 19.1. v deset hodin tě čekám na cvičáku - půjdete na první hodinu k Petrovi, aby vám vše vysvětlil - je to seznamovací hodina. Bude tam i Baden Baden Bila Kaífa a na stejnej čas, ale ke mně na začátečníky je přihlášená India Krásná Louka - těšíš se??? To jsem vám to pěkně zařídila že?

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:32
- Nahlásit

younglady
tož to má po tatínkovi. Ten pásl a jinak obtěžoval osazenstvo cvičáku až do 15 měsíců
Tak prosím majitele Indy povzbuď, poslouchání mají geneticky pozichrované, akorát že Indy asi bude potřebovat delší dětství

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 12:56
- Nahlásit

gabifi
no pro začátek Indy opatříme stopovačkou, aby vůbec bylo jak na přivolání pracovat Zařídíme motivaci na balonek a pak už to snad nějak pujde

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 13:15
- Nahlásit

younglady

éééééééé se těšííím, Jima tam šoupni někam taky, rádi bychom začali s pochodováním, to nám jde docela dobře
Moc se na všechny prcky těším a hlavně jsem zvědavá, jak to vezme dcerka, protože ještě nic netuší

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 13:22
- Nahlásit

Jimmi
tak jestli chceš, tak můžeš jít s Jimmem ke mě na ty začátečníky? hlavně nezapoměn pro oba obojky, vodítka, pamlsky, balónky a tu stopovačku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 15:15
- Nahlásit

younglady

obojky nestahovací? ale stopovačku mám jenom jednu, jinak Lucka bude od 10 hod u Petra a já k tobě do začátečníků? to beru. Hele, já ale já maskuju svojí blbost smíchem, takže si z mého pochetávání nesmíš nic dělat, klidně do mě kopni, já přestanu
a co košíky? ten mám taky jenom jeden do MHD

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 15:21
- Nahlásit

gabifi
tož to má po tatínkovi. Ten pásl a jinak obtěžoval osazenstvo cvičáku až do 15 měsíců
hele koukám, že tatínek je úspěšnej v předávání těch nejkvalitnějších koliáckcých genů, sem ráda, že Jim po něm taky pobral to nej nej

Jinak younglady je bezva. Nervy má naprosto v pořádku, protože má skvěle vychovanou parsoní slečnu a chystá se na australáka a rodiče mají sice mladou, ale velkou kníračku, kterou taky cvičí. Navíc s náma ráda paří a to se vyplatí BOBE

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 16:00
- Nahlásit

Jimmi
obojky nestahovací, stopovačka stačí jedna pro prcka, pro Jimma ti půjčim svou, košíky nepotřebuješ.
Jinak ano, ty půjdeš ke mně a Lucka k Petrovi, aspoň bude každej piňďa sám a nebudou se ovlivňovat

Madabiš
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:43
- Nahlásit

gabifi
no kde si včera byla. Výbor zvolenej a ty nejsi předseda

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 10:14
- Nahlásit

Madabiš
učila jsem až do půl sedmé a pak jsem byla tak hotová, že jsem jela domů.
Nebudu členem TKS, nechci dělat agility. V Kardašově Řečici jsme se taky rozloučili, už nebudeme s Ivčou instruktořit. Mám namířeno na cvičák v Táboře u řeky (ten hezkej, jak jsme tam měli závody).
Chtěla jsem ti přivézt standard, ale budu ho muset poslat poštou.

Madabiš
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 12:43
- Nahlásit

gabifi
já taky členem nebudu ze schůze moc nemám, trochu sme to s ivčou prokecali - no kvůli tomu sem tam vlastně jela . Holkám další vyjednávání o rozdělení majetku silně nezávidím - doufám, že jim aspoň další soužití s TKS bude fungovat.
Jezdím každou středu do tábora - můžu jet někdy dřív když budeš mít čas a můžem zajít na kafčo ať to nemusíš posílat

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 13:17 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Madabiš
kdy ve středu? Odpo mám čas
Koupila sis tu pekárnu?

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 13:43
- Nahlásit

Tak jsem se před chvílí vrátila z NVP v Olmiku a moje šílenství po KK se zněkolikanásobilo!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 15:14
- Nahlásit

Dasha
už máš jasno, jaké barevné provedení to bude?

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 17:26
- Nahlásit

gabifi
Zlatíčko zlaťounké!

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 17:57
- Nahlásit

Dasha
přeju příjemné a co nejkratší čekání na zlaté zlatíčko

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 18:09
- Nahlásit

gabifi
Děkuju! Ale ta nejkratší varianta je tak rok
I když, kdo ví, třeba se stane zázrak a já budu už v létě vybírat toho nej pro mě... a třeba po Kendym

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 18:28
- Nahlásit

Dasha
ty nevěrňáku nevěrnej, šeltičky jsou stejně lepčí

gabifi
Hydra na můjpsovi pomlouvá rozhodčího Matějka, divím se, že jí ještě nedal přes hubu

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 18:46
- Nahlásit

Biluška
Dyž ale oni só moc uječený a já cu kraťandu! A cu a cu!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:10
- Nahlásit

Dasha
já cu kraťandu!
a já cu dalšího psa...bééééé

Biluška
já ale vůbec nepochopila vo co go. Že se chová ke psům při posuzování špatně? Mně posuzoval psy 3x a byl OK.

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:15
- Nahlásit

gabifi
blééééé

no jestli to je ten malý drobný pán a jestli myslíte u šeltií, tak mi taky nepřišel nějak extra hrrr

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:29
- Nahlásit

gabifi
já ale vůbec nepochopila vo co go. Že se chová ke psům při posuzování špatně? Mně posuzoval psy 3x a byl OK.

Neznám žádného posuzovatele, u žádného plemene, který by si dovolil být ke psům nějak nepříjemný. K lidem klidně, ale ke psům ne. Matějek není vyjímkou. Ale fascinuje mě, jak to s klidem prohlašuje zrovna ona, která za kruhem zkope ty psy do kulata

Dasha
Dyž ale oni só moc uječený a já cu kraťandu! A cu a cu!!!
Seš nevěrňák nevěrnej a seš a seš a seš. Nevíš jak dopadla Shelticka v Holomócu?

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 19:33
- Nahlásit

Biluška
Nevim, ona eče nebyla na řadě, když jsme odjížděly. Ale dostala za úkol napisať, tož snad poslechne a dostane pičkotek! ale já se s ní viděla zhruba 5 sekund, bo jsem se vedle ňuchňala se sosáčkama a dokonce jsem dělala chvilku držák, heč!
A sem a sem!

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání