| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:20
- Nahlásit
Jimmi
jsem tajný obdivovatel vedlejšího fóra už přes 5 let.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:27
- Nahlásit
gabifi
jo tajnýýý , jako tajemný jari ne?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 15:54
- Nahlásit
Jimmi
dobře, změna, jsem veřejný obdivovatel vedlejšího fóra.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:22
- Nahlásit
Ahojte, víte co mě dneska pobavilo? Na obalech oblečků pro psy je vyfocená chlupatá hlava šeltie Jako kdyby zrovna ony potřebovaly nějaký zateplený kombinézy
Ale asi jim koupím nějakou jednoduchou pláštěnu, jako jen tak přes ty záda... myslíte, že 265kč je dobrá cena? se v tom ještě moc nevyznám...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:30
- Nahlásit
Shelticka
Ahojte, víte co mě dneska pobavilo? Na obalech oblečků pro psy je vyfocená chlupatá hlava šeltie
No co se směješ? Mamka chtěla šeltii oblíkat, že když žije vevnitř, tak je jí venku určitě zima, takže bych jí měla pořídit svetr...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 18:34
- Nahlásit
rendik
jo to mamka taky chtěla, ale já jsem jí to zakázala ;) není taková kosa, aby musela mít svetr, navíc kdybych je oblíkala, tak by nikdy neměly žádný chlupy... ale tu pláštěnu bych jim koupila, na nějaké výlety, kdyby lilo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 19:12
- Nahlásit
Shelticka
Co blbneš? Šeltie jsou nepromokavý , ty fakt pláštěnku nepotřebujou.
rendik
Co šeltie, ty mamka ještě přežila, ale Lilátko se venku oklepalo hnusem když šláplo do sněhu a od té doby mi matka patnáckrát denně volá jestli mají děti punčochy a Lilátko svetýrek. Pokaždé se pohádáme a pokaždé se dozvím, že ona jí jde okamžitě nějaký koupit. Obávám se, že na Vánoce jich Lilátko dostane celou sadu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 20:02
- Nahlásit
Biluška
no to jo, na kůži se jim nedostanu, i když se snažím je okoupat ale tak když jsme někde celý den a prší, tak jsem chtěla tu dečku přes hřbet
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2007 22:44
- Nahlásit
Biluška
Ježiš, no to je jasný, že Lilátko bez svetýrku nemůže ven, co bez svetýrku, teď už bych skoro nasadila péřovou bundu ... To Florinka venku stála na třech, když něco větřila (to ona dělá celkem často a i když je teplo) a mamka usoudila, že je jí taková zima, že zvedá nožičky...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 07:53
- Nahlásit
gratuluji nám všem ke vstupu do Šengenu. A pokud nevíte, k čemu nám teď budou naše hezké modré euro pet pasy, tak tady je jedna rada: po novém roce si s nima můžeme přitopit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 08:11
- Nahlásit
rendik
Být to na mamince tak Lilátko vyfasuje svetýrek, čepičku, nátepníčky na tlapičky, péřový fusak, vrazí ho do kočárku a vyrazí na procházku
gabifi
Paní, víš to určitě? Mě to totiž žádný policajt ani celník nebyl schopen potvrdit. Pasy teda prý už být nemusí, ale zase že prý musí být všichni psi čipovaní (když teda jedou k sousedům). Tak musí,nebo nemusí? Ví to někdo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 12:28
- Nahlásit
Biluška
čipovaní nebo tetovaní když jedou k sousedům být musí, akorát že už nemáme ty sousedy
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 12:57
- Nahlásit
rozeslala jsem P.Fka a jak je u mně dobrým zvykem, musela jsem dvakrát
navíc ty péefka jsem neděla sama, poskytla jsem dvě fotky a Moje milá Pavla K. je krásně zpracovala
Tak hezký svátky!!!!!!!!!
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 14:55
- Nahlásit
gabifi
Tak sem se tím konečně prolouskala fakt teda dobrý
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 15:03
- Nahlásit
to mi chcete říct, že ten modrej pas co jsem vyřizovala navíc, čili očkovák jsem mohla vyhodit, mi teď k ničemu nebude? No "nessserte mě Blaženy"
Doufám, že jsem zas něco blbě nepochopila...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2007 18:00 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Madabiš
nakonec jsme všicí nevinní a postižení. Tak jakýpak bulvár....červená knihovna to je
Shelticka
Biluška
nic přesného nevím, snad bude něco na stránkách státní veterinární správy.
Shelticka
Bláža už je nassssraná. Nejdřív ji přiměli vyměnit platnou občanku, pak platný řidičák a teď jí udělali z pet pasu starej papír na otop
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 17:05
- Nahlásit
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 17:27
- Nahlásit
tak se taky přidám
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:19
- Nahlásit
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:21
- Nahlásit
Konečně mě včera napadlo vzít si foťák ke kámošce, kam jezdíme s Florinkou seznamovat se s ovcema, fotky máme na stránkách
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 20:21
- Nahlásit
Madabiš
co jsi četla pěkného dítě?
Jinak hezké svátky fšem, jsem chcípák nastydlej, takže se učím fotit a taky mi jde krásně komandování
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 20:36
- Nahlásit
Jimmi má chřipku, já si ulomila kus zubu. Nějaký další chcípáci, nebo je to pro letošek všecko?
|
Madabiš
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:36
- Nahlásit
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:23
- Nahlásit
gabifi
ty se máš, jednak nepřibereš a za druhý tě to donutí jít k zubaři, obé je velmi příjemné
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 10:10
- Nahlásit
daruji fenku, osmiměsíční kříženku šeltie a bearded kolie, menší vzrůst, zvyklá v bytě, vychovaná, očkovaná, naprosto hodná. Nedostatek času. Č. Budějovice. Tel. 724844061
E-mail: schmiedova@medipont.cz
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 10:12
- Nahlásit
Daruji fenku -kříženec německého ovčáka a kolie. Krásná dlouhosrstá tříbarevná kastrovaná fena. Nevadí jí společnost jiných psů a domácího zvířectva.Stáří 8 let. Pouze do dobrých rukou. Okres Mladá Boleslav. Mohu zaslat foto emailem.
E-mail: zdenka.zeleznikova@post.cz
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 12:38
- Nahlásit
pééfka jsme letos nezvládli
Kluci aktuálně:
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 13:25
- Nahlásit
gabifi
odkud jste, že máte tolik sněhu?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 20:23
- Nahlásit
Shelticka
sníh už slezl, zase jsme na suchu
|
kachna
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2007 20:39
- Nahlásit
Zdravím,
prosím prosím, máte někdo nějaký, jakýkoliv nápad, jak se dá motivovat šeltie (18 měsíců) pracující bez nadšení?
Pracuje pěkně, ale vypadá, že jí to ani trošku nebaví. Poslušnost jsem ještě vydržela, ale teď jsme opět začaly dělat agility (jednou jsem dočasně skončila) a běhat se psem, kterého to nebaví, je otrava. Nefunguje motivace druhým psem, míček ani smykem, trošku chválení, trošku pamlsky.
|