| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:00
- Nahlásit
"haleluja"...že ty prdíš na hudební výchovu svých pejsánků! Pak je jim i haleluja dobrý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:03
- Nahlásit
gabifi
že ty prdíš na hudební výchovu svých pejsánků! Pak je jim i haleluja dobrý
Houbeles. HOlka hraje na keybord a psi vyjou. Taky jim občas pouštím Kabáty, Argemu a Landu. Ječí to na plné kule, psi leží na gauči hned vedle cédéčka a chrní . Prostě neumí ocenit kvalitní muziku
Otakara do línijí vzít musíme, poněvadž on nakrývá všechno co projde kolem, ať se to hárá,nebo ne. Je to demokrat a nechce nikoho diskriminovat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:08
- Nahlásit
Biluška
HOlka hraje na keybord a psi vyjou...to bych asi vyla taky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:10
- Nahlásit
Bessina vyje, když jezdí Famili Frost
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:13
- Nahlásit
Shelticka
Biluška
jak to děláte? Naši psi nevyjí. Jsou normální? Nemám jim hledat psychologa?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:15
- Nahlásit
gabifi
jinak taky vůbec nevyjou, Connie snad nikdy nevyla když nepočítám ten protaženej štěk "hafůůůůůůů". Beska ještě vyla když byla částečně ještě v narkóze to s ní byla hrozná sranda s chudinkou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:31
- Nahlásit
gabifi
U nás vyje hlavně malamutka. Vyje nádherně . Pak vyje Armageddon a to jsou příšerné skřeky . Puma vyje na keybord a sem tam na měsíc a vyje hrozně strašidelně
Nemám jim hledat psychologa?
Už je pozdě, úplně jsi je zkazila . No, ale zkus zajet za Desenským, on ti poradí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 19:28
- Nahlásit
Biluška
No, ale zkus zajet za Desenským, on ti poradí
dle posledního vývoje události s čokly neporadí, ale je ztratí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 19:39
- Nahlásit
gabifi
dle posledního vývoje události s čokly neporadí, ale je ztratí
To máš jedno, tebe to toho problému zbaví. Alespoň mě to takhle vysvětlil. Že se jako nemám starat, můj problém s Akélou je vyřešen. Žere teď moje sousedy? Nežere. Žere mě? Nežere. Loví auta u nás před barákem? Neloví. Tak co
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 19:53
- Nahlásit
Biluška
Touhle kauzou pro mne přestávají soukromé útulky existovat. Asi jsou mezi nimi i dobré útulky, ovšem absence jakýchkoli pravidel nebo možnosti kontroly/nápravy mne děsí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 20:38
- Nahlásit
gabifi
Touhle kauzou pro mne přestávají soukromé útulky existovat. Asi jsou mezi nimi i dobré útulky, ovšem absence jakýchkoli pravidel nebo možnosti kontroly/nápravy mne děsí.
jj, v tom s tebou naprosto souhlasím. Průšvih je v tom, že nad nimi nikdo není. Nemáš si kam stěžovat,nikdo ti nepomůže.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 10:56
- Nahlásit
bez komentáře
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:18
- Nahlásit
gabifi
Biluška
Nazdárek holky , tak co línije, koukám, že jste málem začlenily i Akima , náhodou já blízko Akima jednou seděla jsem celá ,
Jo a Jima musím držet, aby si ho nějaký chtivec pohladil, jinak dělá výraz: "...du ven blejt velebnosti..."
Teď je z nervama na huntě, protože malej savec je na něm závislej a přilepenej. Ale řeší to zatím v klidu, občas Soptíka připlácne k zemi a prohlíží si místo, kde se nejlépe zakousne a vyrve mu vntřnosti
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:20
- Nahlásit
Jimmi
chaloooo paniiiii
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:26
- Nahlásit
tak tohle mne dostalo:
URL
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:28
- Nahlásit
Jimmi
du ven blejt velebnosti
no tak ho nech si občas ublinknout a máš klid!
Zdravím malou zlatou pijavici
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:57
- Nahlásit
younglady
Ahóóój hele:
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 11:59
- Nahlásit
gabifi
nablito a posráno a načůráno mám jako v pavilonu opic pani, nic moc, další pes bude roční s kompletním výcvikem!!!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:00
- Nahlásit
Jimmi
máš ve čtvrtek flyball nebo půjdeme od šesti venčit???
no jsou uuuuuuuuuuuuužasnýýý a maličkej už má nový oboječek
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:06
- Nahlásit
Jimmi
nablito a posráno a načůráno mám jako v pavilonu opic pani, nic moc, další pes bude roční s kompletním výcvikem!!!
bacha na to...mě to dělá i roční...naschvál
Shelticka
Bessina vyje, když jezdí Famili Frost
To moje malý hovádko taky...teda on vyje i normálně,ale při Family Frost má takovej jinej tón a způsob vytí -táhlejší, smutnější, a neskutešnější - jak z hororu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:11
- Nahlásit
younglady
můžeme venčit pani, flyball je až za týden
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:13
- Nahlásit
Dines
bacha na to...mě to dělá i roční...naschvál
já ho pravidelně mlátim traverzou a k svátku mu koupim elektriku!
to by bylo, aby nebylo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 12:15
- Nahlásit
Jimmi
Nějaká automatická by nebyla nejlépe s čidlem zvuku,pohybu a vyměšování on to mrcha dělá jen když je doma sám a za chvíli nás sousedi asi vystěhujou....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:11
- Nahlásit
Dines
tak to tě lituju, ale je jedno řešení, kupte barák a žádní sousedni na vás nemůžou
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:19
- Nahlásit
Jimmi
supeeeeer tak ve čtvrtek v šest jsem u tebe
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:27
- Nahlásit
younglady
se těším
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 10:15
- Nahlásit
Tak to je skvělý, to jsem si zače početla na téma kotcový chov, jsou i osoby, které to považují za užitečné!, zvedá to u psů výkon!
To že kraťanda může spát s ovcema a nejlépe ve dvou a více, tak to beru, přístřešek u domu, když v létě leje a na misku s vodou, to taky beru, ale strčit zvíře do kotce a tím vybudit zoufalou snahu se zavděčit...blééé to je hnus. Nakopat do zadele málo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 10:55 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
holka, já snad na tom fóru začnu bejt sprostá. A jsem si naprosto jistá, že tázajícímu pánovi už odfrčel mejl, že štěňata z jarního pracovního odchovu vydrží úplně všechno
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 11:14
- Nahlásit
gabifi
Nabídnu to jako řešení těm zoufalcům, co jim moc nejde agilitění a pořádnej tvrdej výcvik obran, to budou čum+ět, jak pes pojede
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 11:16
- Nahlásit
Jimmi
nikdy psa nezavřu na celej život do kotce, abych ho vytáhla jen na cvičení i kdybychom se měli pokaždé na agi diskvalifikovat Nevim kde to forum je o kterym se bavíte, ale je mi podle vaši příspěvků jasný o co tam jde
|