| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 06:26
- Nahlásit
Fifi
jeste si to uziva pipinka, tak jeste hodne slunicka at si to poradne uzije
fajka
tak hodne sil to zvladnout...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 07:28
- Nahlásit
Fajko myslím i na tebe. Holky jedny od F... držte se
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 08:04
- Nahlásit
Ale ne, to je jedna jobovka za druhou , držte se a ať si to zviřátka užijou co nejvíc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 20:04
- Nahlásit
tak snad jeste vydrzi aspon to krasny pocasi...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 20:19
- Nahlásit
šli jsme se podívat nad lom na zapadající slůňo - v lese bylo moc hezky.
Jen mě teď vyplašil kotel - vypla jsem odpoledne topení, nechala jen okruh na teplou vodu... a jedna stoupačka hřeje... Takže je tam nějaká chybka. A to je k vzteku...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 20:20
- Nahlásit
Dala jsem dneska pesátkům mysli s mlíkem. Batynka přiběhla, Mája se přiježila, tak Batynka popadla tu misku a pryč. Jenže ta koza popadla tu misku za horní okraj tak, že to všecko vylila. Tupaňka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 21:06
- Nahlásit
kachna vytíráš podlahy mlíkem??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2018 21:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Skritek nikdy nemel rad vedro, takze dneska se prilis neopaloval, jen bedlive hlidal a - neco i pro Fajfku - mel se moc fajn...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 05:57
- Nahlásit
Fifi
krasnej skritecek... erdela mivala i maminka, ale nevzpomenu si na jmeno. Mozna bych se mela zeptat dedecka, na ty jejich psy... dycky rikal ze nemeli ani amdulku a pak si vzal babicku a to bylo porad tuhle andulka, kocicka, pes... v baraku se pak starala o toulavy zahradni kocky... pro dedu jak rikal "z ucitelske rodiny" zvirata v dome neexistovala a ze babicka ho naucila je mit rad
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 06:27
- Nahlásit
Fifi vhání to slzy do očí... Drž se
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 08:24
- Nahlásit
Fifi
přeju moc sil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 13:22
- Nahlásit
Ach jo, holky, držte se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 15:50
- Nahlásit
Nechtela jsem tu zpusobit plac - ja jsem se uz smirila a fakt si uzivame ty dny krasne, usmivame se na sebe a vedeme lukulske hody - prisla jsem o pulku obeda (gyros s thajskyma nudlema) atd. Diky, ze na nas myslite. Tohle louceni halt patri k zivotu s nasima partakama.
Uzijte si peknej vikend!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 18:17
- Nahlásit
Myslim na vas, zdravi te vero! a poradne ji pomudlej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 19:26
- Nahlásit
Fifi v těchto těžkých chvílích si říkávám... raději o den dřív, než o hodinu pozdě. Je moc dobře, že si poslední chvíle dokáže Skřítek ještě trošku užívat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 19:35
- Nahlásit
cernej caj
Pozdravuj moc Vero!
Xerxová
Skritek by asi na nasazenym prednisonu vydrzel jeste par tydnu, ale to by bylo jen sobecky "chci te tu jeste mit". Ona vypada normalne, rve za plotem, ale kdyz ji clovek pohladi, vnima, jak to zase poporostlo. Mozna zdejsim mlcicim ctoucim budu znit jako morbidni cynik, ze sem davam jeji fotky a normalne o tom pisu a nejsem hystericka. ...ale po x uspanych psech to tak proste je. A kdyz to nekomu reknu, napisu, smirim se s tim rychleji.
Skritek si uziva proste normalni rezim s bonusama, jen to vedro nas stve.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 19:47
- Nahlásit
Fifi
je dobre, ze ti aspon takhle trochu muzeme my ostatni odlehcit.
zitra dem s vero palavu. 2 roky zpet jeste s timem a buldozerem a byl to tenkrat krasnej vylet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 19:48
- Nahlásit
me.stve vedro taky, feri nemuzu vzit ani jeden den s nama...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 19:59
- Nahlásit
Fifi
to je prostě život a je to hezký, že se můžete takhle rozloučit a Skřítka nic nebolí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 19:59
- Nahlásit
jinak vedro děsný, jsem sekala a úplně jsem cejtila, jak se mi škvaří ksicht, se člověk nestihl ani adaptovat a trochu přismahnout, fakt jako v dubnu tropy, to už je trochu moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:09
- Nahlásit
maya
jo ja ty tepla snasim.dost spatne a tenhle skok je pro me.jeste narocnejsi a stve me.i kvuli feri, ze nam skoncilo chozeni zas o mesic driv nez loni
tesim se v kvetnu do tech jiznich cech, rybniky budou na chlazeni prijemnejsi nez vyprahla nezalesnena jizni morava
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:42
- Nahlásit
cernej caj
.stve vedro taky, feri nemuzu vzit ani jeden den s nama...
To je naprd, ale urcite bude spokojenejsi doma, navic asi toho naslapete hodne, a to uz pro ni taky neni? Jak si psala, ze pajdala a tak, prece jen ji tu kilometraz asi nejak zkratit vyhledove?
V kvetnu ji to vynahradis!
Maya
to je prostě život a je to hezký, že se můžete takhle rozloučit a Skřítka nic nebolí
Jop, ted jsme prisli z vychazky, jak zalez puchejr a Skritek si to s Troldikem moc uzil. Mysohraby, litando a tak. Nebudu rikat, ze ji nic neboli, to uz boli prave, jen to coby drsnej teros nedava moc najevo. Ale prosli jsme se krasave.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:42
- Nahlásit
cernej caj
no jo, Loki taky vobživnul až teď, lítá kolem baráku a zahání medvědy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:44
- Nahlásit
Fifi
aha, jsem si říkala, že když běhá a žere, tak že třeba ne, pravda, že ti psi to fakt dovedou maskovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:50
- Nahlásit
Fifi
jojo doma ji bude lip a vynahradime si to jinak. V tom breznu byla nejaka utahana, budu ji na vyletech muset sledovat vic, takhle doma vse OK.
Mam jasno v tom, ze nejakych 25 bude maximum a navic kdyz bude chladnejc... tech 14 dni zpet 20km pohoda az na to teplo no....
jojo na dovcu se tesim, budem venku kazdej den
Jesyltli na akritkovi vidis i jak ji to boli i kdyz to neda znat tak to je fakt brutal bestie kdyz pred tydnem.nic... Tak si to spolu jeste uzijte
hroch mel rakovinou prolezly uplne cely telo a NIC, pak "znicehonic mrtvicka" coz doktor rekl ze se z toho dostane a za tyden konec. pak se zjistilo ze to mebylo 10kg psa ale 10kg rakoviny...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:50
- Nahlásit
a musím to zaklepat, ale vypadá to, že konečně po dvou letech budeme moct mít v létě i otevřeno do baráku
Lokinek už je hodnej
akorát on je chudák takovej poctivej, že do baráku nesmí bez dovolení, tak by nešel, ale Dorin jde, tomu je to šumák, když chce tak jde a Lokinovi to nakonec nedá a jde taky, ale je na něm úplně vidět to dilema, jestli jako jo nebo ne
ale doufám, že bude jako špicové a pochopí časem, že do otevřeného baráku se smí, ale nesmí se vrazit dovnitř, když otevřu dveře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:51
- Nahlásit
Maya
jsem si říkala, že když běhá a žere, tak že třeba ne, pravda, že ti psi to fakt dovedou maskovat
Ten prednison pry podporuje chut k zradlu, coz u ni fakt plati. Ale hnusak ji zere, zacina spatne videt, stekat uz se ji taky moc nechce, protoze je to asi neprijemnej pohyb "ustrojim"... Ano, maskujou to zdatne, jak kdysi Dorota uzavrenou pyometru - dokud neni ouvej, prd poznas.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 20:57
- Nahlásit
Maya
ale doufám, že bude jako špicové a pochopí časem, že do otevřeného baráku se smí, ale nesmí se vrazit dovnitř, když otevřu dveře
To je mu snad vysvetlis hned pres nakej cvik (cekej, sedni ci tak?), protoze jinak bych asi netusila sama, kdy do baraku muzu a kdy ne. Jak jsou dvere otevreny, tak sou otevreny, jen pri jejich otvirani musi bejt nakej poradek?
cernej caj
hroch mel rakovinou prolezly uplne cely telo a NIC, pak "znicehonic mrtvicka" coz doktor rekl ze se z toho dostane a za tyden konec. pak se zjistilo ze to mebylo 10kg psa ale 10kg rakoviny...
Brr, hroch je kdo? Skritek prave zhubnul rychle nakych 4 kg, coz je moc moc. Ma ted 19 kg, takovej zaprtecek potazenej kuzi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 21:15
- Nahlásit
Fifi
Jak jsou dvere otevreny, tak sou otevreny, jen pri jejich otvirani musi bejt nakej poradek?
no ano, když jsou dveře celej den otevřený, tak se může, ale když jsou psi venku a já doma a otevřu dveře, tak se čeká na povel a ne že rozrazej dveře, smetou mě a vtrhnou do baráku
nevim, zatím všichni špicové to pochopili, jen stačilo na podzim párkrát připomenout, tak doufám, že Loki to bude mít stejně
zas nechci jim zakazovat chodit do otevřenýho baráku, protože stejně tam furt nejsem a to člověk neuhlídá jestli si tam ten pes vleze nebo ne, takhle vědí, že můžou a ani je to moc neláká
Ale hnusak ji zere, zacina spatne videt, stekat uz se ji taky moc nechce, protoze je to asi neprijemnej pohyb "ustrojim"...
to jde teda rychle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2018 21:31
- Nahlásit
tak podle fb už má birma nějaký baráček a ani se nepochlubí
|