| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 14:17
- Nahlásit
cernejcaj
tak 50 km muzes jet treba s kulhavym psem, ale ne s nejakym akutnim stavem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 14:40
- Nahlásit
a co kdyz bliz veta stejne nemas?
jako je otazka jestli kdyz je doktor fakt dement neni lepsi ten akutni stav risknout o 15min dyl nez ho vezt reznikovi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 15:18
- Nahlásit
čaj u torze hrají roli často minuty... Tam je to potíž
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 15:19
- Nahlásit
cernejcaj
tak on ten rozdil neni 15 minut ale daleko vetsi
ja treba v Bn jsem za 15 minut, ale do Prahy minimalne hodka a vetsi nez vekou pravdepodobnosti ze tam jeste zkejsnes v zacpe, coz se zviretem v akutnim stavu musi bejt chutovka
s Kimem jsme taky jednou jeli kvuli ty noze, lilo, bouracky na dalnici, prijeli jsme tak pozde, ze uz nas vet ani nevzal
ono tech doktoru dementu zas az tak moc neni, spis ze nemaj moc vybaveni a nejaky slozitejsi zakroky proste nezvladaj
za chvili jdu domu, takze co leje a jakoze fest a do toho fuci, tma jak v pytli a tak
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 15:30
- Nahlásit
tady bouřilo hodně dlouho - pršelo dost, ale zvukové a světelné efekty byly silnější, než srážky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 15:54
- Nahlásit
Xerxova
tak u me by pes s torzi asi neprezil protoze minutu od domu fakt veta nemam, nejbliz cca tech 20 a to by musel byt pobliz ordinace, jinak nonstop sluzbu mame tech 45 minut... takze pokud by ji pes dostal ve 2 v noci tak stejne nic. Nebo v pracovni dobe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 18:24
- Nahlásit
Fifi
neeeee, to neeee, Skříteček ne....Je mi to strašně líto, Fyfy, soustrast upřímnou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2018 22:08
- Nahlásit
Gerda
Dekuju. Skritecek odpociva v lese, tam to mela dycky rada. Jsem rada, ze u nas ten lesni hrbitov pro zvirata existuje, je to tam pekny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 08:17
- Nahlásit
Fifi
lesni hrbitov musi byt moc hezky
u nas nic takoveho neni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 09:01
- Nahlásit
ani u nas nic takovyho neni... ale asi by se mi libilo mit takhle "misto"...
zvazuju aspon nechat timickovi nejakej kamen do zahrady ale proste nevim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 09:31
- Nahlásit
cernejcaj
ja nemam kameny, ale hrobecky s kerikama, akorat kdyz nad tim premejslim, tak uz mi dochazi misto, protoze toho volnyho mista nekde bokem u plotu zas neni tolik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 09:53
- Nahlásit
Tak ono kere sou celjem objemna zalezitost...
potrebuju se zbavit cca metr a pul vysokejch vezu ktery se loni vykopali a ted sem sla na zahradu prvne po zine a sou mi zas po ramena.
a soused oddelal tu zelenou jari sit co mel na prvnich cca 5 metrech plotu takze s feri nemuzu zas ani za dvere..
uz by to chtelo vyresit tu lisku a prolipadne i udelat ten novej vyssi plot pred tim jeho plotem...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 14:14
- Nahlásit
jsem doma - a na pátou ještě zase jedu služebně na jednu akci. Ale teďsi užívám Najtidla a zahrady
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 15:24
- Nahlásit
Tak preju prazdny silnice
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 15:34
- Nahlásit
jedu do jablonce - máme tam galerii. A protože shodou náhod má Pepa pracovní schůzku "kdykoli po páté" a vernisáž je v pět... nemusím ani tramvají - budu mít soukromého řidiče na cestu tam i zpátky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 19:25
- Nahlásit
v Jablonci bylo hezky - ale jsem ráda, že jsem doma.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 19:42
- Nahlásit
taky su domaaa... s nakupem, maso v troube, snad se upece nez pujdu spat, abych to mohla hodit do krabicek..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 19:54
- Nahlásit
Maya
tak uz mi dochazi misto, protoze toho volnyho mista nekde bokem u plotu zas neni tolik
Tak nejak...
cernej caj
a soused oddelal tu zelenou jari sit co mel na prvnich cca 5 metrech plotu takze s feri nemuzu zas ani za dvere..
Proc nemuzes, v cem je problem?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 20:08
- Nahlásit
Fifi
protoze ten jejich ovcak vidi ferinu a skace po plote jak silenej, loni tam meli do pulky zahrady natazenou kari sit, takze na ni cucel zezadu a kdyz sme nesli dozadu tak dobry, ted se snazi opet vyvratit plot hned u branky...
takze jak sem loni nechala byt druhej nepruhlednej plot pac se to jakztakz dalo, tak to asi budem muset fakt resit.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 20:10
- Nahlásit
čaj čí je plot ?? Váš a nebo souseda ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 20:27
- Nahlásit
cernej caj
ted se snazi opet vyvratit plot hned u branky...
No to je dost na pytel teda a soused je s odpustenim debil. Proc to sundal ses ho zeptala?
Esli to neni truc nakej, ze si mas poresit plot ty... Ale abych bydlela v baracku a nemohla jit na zahradu, to by me naprdlo fest. Kari site nestoji svet, tak abys mela klid, kup je ty a nastrihany staci jen zapichat do zeme, pridratovat ke stavajicicm sloupkum a mas to.
Me taky cokle jecej na sousedy, ale nastesti s nima je pohoda a vybudovali si pul metru od bytelnyho naseho plotu jen oplutek, takze se k sobe cokle nedostanou naprimo a nemuzou se cvaknout nejak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 20:36
- Nahlásit
Xerxová
souseda plot. My si chcem udelat svuj hned vedle - vyssi a hlavne nepruhlednej
Fifi
to je jeho plot, ne nas...
takze ja bych chtela proste udelat nevim, 20cm od plotu proste druhej plot at je to v klidu, ale proste loni sme to neresili a letos to taky nezvladnem financne poresit.
jinak za 14 dni se na nas uz tesej tam kam jezdime kazdej rok na dovcu a TENTOKRAT bude opet v kvetnu po 2x breznu a 2x rijnu se zopakne i kveten, se tesim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 20:50
- Nahlásit
cernej caj
Jeho, vase, to je dneska uz tak nejak jedno. No at klapne teda ten vyssi a nepruhlednej! Jen rikam, ze ty kari site jsou ideal reseni.
jinak za 14 dni se na nas uz tesej tam kam jezdime kazdej rok na dovcu
Si to uzijete moc a pocasi klapne, bez tropu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 21:15
- Nahlásit
Fifi
no je to jeho plot, delal si ho sam, my mame na druhou stranu... No zasadne nestiham nic resit, na zahradu nastesti moc nepotrebujem.
No snad to trochu ty tepla opadnou nebo budes bez vody uz ted
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2018 21:58
- Nahlásit
No jo, u nás sousedovi už pes umřel, takže Loki psa za plotem vůbec nezná, teď v neděli tam měl soused návštěvu s dvěma jorkama, půl hodinu se mohl Loki zbláznit a blafali tam na sebe jak zběsilí, pak už ho to přestávalo bavit a po hodině byl klid, asi by si zvyknul
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 05:44
- Nahlásit
Maya
tak ona ferinka na nej taky pekne jeci jenze neprovali plot, nepreskoci plot a chodila sem tam s ni na voditku - uvazat ji a snazila sem se ji zvykat a klidnet, kdyz cucel.az za siti tak jako se to dalo, ted ten koncert z o ou stran ferina by si taky zvykla, jenze do ty doby by se ovcak octl na masi zahrade
uz sme meli pulku noci ventilacku - no dobre asi hodinu a pul a sice sem citila ten studenej vzduch mimo perinu ale nechavat okno v dubnu kdyz kotel sme.loni vypinali az v kvetnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 05:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jinak bozi vychod slunka dneska, za chvili uz o nem nebudu vedet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 06:46
- Nahlásit
čaj spíme s dveřma na balkon dokořán už od návratu z dovči. Mám ráda na spaní zimu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 08:01
- Nahlásit
Me by spinal kotel, prijde mi neefektivni mit otevreny okno dokoran a do toho topit plynem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 08:04
- Nahlásit
me teda tech 16/17 st na noc prijde akorat, 10 fakt nepotrebuju by mi asi byla zima a potrebovala bych tlustci perinu
|