| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 08:17
- Nahlásit
my jak netopime uz, tak mam v noci 16 bez otevrenyho okna
ja navic otevreny okno ani mit nemuzu, mam takovej blbej pocit, nastesti i v lete je lepsi mit zavreno bo v baraku je chladnejc nez venku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 12:29
- Nahlásit
tak ja na ty hlavni silnici v prizemi taky necjcu mit otevreno ale i ventilacka by mi stahla teplotu pod 15 st a myslim ze je zbytecmy otvirat okno a platit plyn kdyz levnejsi a ekologictejsi je neotvirat okno a nemuset topit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 14:16
- Nahlásit
už netopím. I teď mám dveře ven otevřené - neb máme většinu místností na slunečné straně a tak topí slůňo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 14:21
- Nahlásit
Xerxova
tak pres den mam otevrenej celej barak taky, ale na noc zaviram
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 14:39
- Nahlásit
ja teda i pres den vettam sporadicky orotize vitr je studenej a fuci mi hned na zada
ale co sme loni prestehovali nabytek tak konecne muzu mit otevreny okno a psa v jedny mistnosti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 16:26
- Nahlásit
v lese se dneska psisko tvářilo, že nudnější procházku nezažil - ožil až v potoce, tam se vydržel chvilku vesele ráchat... ale jinak žádné nadšení. Že by dusno ?? Spadlo teď pár kapek...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 17:25
- Nahlásit
u nas je konecne lehce zatzeno a vedro je mirne lepsi nez vcera nebo predvcerem... ale jako... no...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 19:44
- Nahlásit
tady žádný vedro, zataženo a už i sprchlo, změnili předpověď a prej má lejt už od soboty
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 20:13
- Nahlásit
dneska byl nákupní den pro psa Jeli jsme dítkům koupit nějaké ptákoviny k moři - jim jsme nekoupili nic a psovi dva míče - na házenou (neb ten když prokousne, tak se nevyfoukne a starý byl po třech letech už děsně okousaný a hnusný) a na ragby. Jeli jsme pak na "malý" nákup a koupili 6 obřích kuřat v akci a dva pytle hovězích kostí. Pro koho asi... A jako bonus pět malých ručníčků - neb o dovolené už jsem spíš chodila s hadry než slušnými utěráky na psí tlamu (na všech fotkách na dovolené mám v ruce hadr )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 20:54
- Nahlásit
najtik jiste nove save hadry oceni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2018 21:12
- Nahlásit
s hadry je Night zmetek. Normálně si hadrů na tlamu nevšimne (máme je všude - neb doga je fakt slinťák), ale pokud na sebe chce upozornit (nejčastěji přítomnost Trpajzlíků a nebo nějaká dlouhodobá činnost bezpsí), donese hadr a začne ho trhat. Ví, že vystartuju - a pozornost má zaručenou... Ztráty tedyobčas jsou a bylo potřeba hadrovou skříňku doplnit něčím nositelným mezi lidi. Někdo řeší na dovolenou nové šatky či kabelku... já nezapraný a neokousaný ručníček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 05:58
- Nahlásit
sama roztrhana hlavne kdyz najt ma
v autobyse se topi... to nepochopim uz sem.si sundala mikinu a dal uz neni co a to tu sedim tak 4 minuty
su zvedava na to ochlazeni.
Ferince trochu slzej voci, tak sem chtela po muzi aby zajel k vet. aby ji tak jako prohlid, ale ma to jen obcas. Nevim, zda muzu kapnout lidsky kapky...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 06:41
- Nahlásit
čaj je hodně pylů - asi je normální, když oči občaspsovi zaslzí. Nevím, jak moc slzí - ale možná bych je jen otírala slzy a počkala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 07:53
- Nahlásit
Vcera mela uplne skvirecky, pak se to doma zlepsilo a za chvilu uz pohoda, pri venceni pohoda, s tema pylama to me nenapadli ted jak vse kvete o 106...
vcera sem orezala trochu bezy rozlezly po cely zahrade, loni z toho byl kys korene v zemi a ted 3cm v prumeru slahouny...
nenasla sem sekyrku tou by to slo lip, ale co s tema vetvema proste...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 08:13
- Nahlásit
cernejcaj
vetve nech vyschnout a pak si opecte burty
Kimovi taky obcas takhle na jare teklo z oci a mylsim ze to mel z pylu
ted je desny kvetouci obdobi,t aky trpim
ve vlaku taky topili a bylo to super, tady uz je docela kosa a poprchava, v tricku a bunde mi byla docela zima, mela sem si vzit jeste mikinu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 08:48
- Nahlásit
u nas 13 st,
vetve snad proschnou ale co to listi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 08:49
- Nahlásit
jinak ja v mikine chodim kazdej den, sice odpo 27 ale rano 12 a cekam rano na bus a pak to mam 10 min pecha a to na tilko fakt neni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 08:51
- Nahlásit
cernejcaj
listi uschne a opada a pak to muzes dat do popelnice jeslti tam nemate kontejner na bioodpad a nebo ho nech nekde na hromadce v rohu zahrady, za par mesicu tam nebude nic nebo kdyz si to prosypes hlinou budes mit pekne hnojenou zem treba do truhliku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 08:52
- Nahlásit
ja taky rano nosim bundu, v tricku bych umrzla, je to jen kratka bundicka tak odpolko ji hodim pres tasku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 09:12
- Nahlásit
Maya
tak to ja se jeste rochnim v mikce
takze listi samo opada, jo? to by bylo supr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 09:43
- Nahlásit
s uriznuty vetve opada az uschne, asi jako na podzim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 10:16
- Nahlásit
tak super
mame za tyden ohen, kdyby to stihlo uschnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 10:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
nejak mi zlobi mob s prispevkama snad si to rozmysli. supani okna a je to boziiii - presadili me v praci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 14:41
- Nahlásit
tady je dneska aprílové počasí - několikrát slůňo, několikrát lijavec i na krupky došlo (naštěstí malé a jen chvíli). Momentálně svítí - ale stejně si dojdu pro ponožky - neb táhne po nohách.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 15:06
- Nahlásit
ja bych teda bez ponozek do bot nevlezl fuuuuj nesnasim bosou nohu v obuvi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 15:13
- Nahlásit
doma chodím bosa a nebo v pantoflích (bosa). V botách bosa nechodím - jen někdy do sandálů jdu bosky (abych mohla třeba potokem)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 15:28
- Nahlásit
ja bu h teda nesla ani do pantofli bosa. A ses hust ze doma.chodis bosky me je vetsinou pekna.zima na nohy od dlazby i jen kdyz rano du ke stolu pro bryle at s nima najdu pamtofle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 19:54
- Nahlásit
já chodím doma v ponožkách, pantofle nesnáším, ale venku v sándálech ve vedru bez ponožek, mě to přijde i divný mít krátký kalhoty a ponožky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2018 20:04
- Nahlásit
Maya
tak ja mam udelany domaci ze sportovnich sandalu s ufiknutou patou, vetsinou poslouzej dobre nejaky stolety ale me to moc nevyhovuje chodit po dlazbe jen ve fuskach, bych je mela furt spinavy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 05:58
- Nahlásit
sem se rano ponu hnala poradne s ferinkou, neslo ji odolat snad se mi podari ji nejak dovycesat na ty vedra.
Pacicku mazem.vazelinou kwzdej vecer.
Fajka
jak u vas? nepsalas nic konkretniho, jak to davate?
|