Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 20:06
- Nahlásit

děláte mi chutě... na mražáku je kus kvalitní pistáciové... ale asi ji nechám k zítřejší kávě, neb ji sež..t večer jen tak mi přijde hodně velká rozcapenost...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 20:21
- Nahlásit

xerxova
tak jen malinko, ochutnat

muz spravuje vrata - vjizdime autem do zahrady a vrata celou dobu padaji, ono teda jezdime sem uz 6 let a letos uz nejdou ani dovrit a zamknout a hlina pred nima uz je uplne vyjezdena muz si jeste doma vzal naradi, co kdyby tak ted servisuje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 20:32
- Nahlásit

tsss - jsem vzorná - místo zmrzliny tady chroupám mrkev

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 20:39
- Nahlásit

tak my sme si ve veseli doprali horkou coko (museli sme jet pro houbicky at mam.cim mit nadobi, je tu v kuchyni uplne vse az na ne

a jeste sem.dojela zeleninovej salat s tunackem, mnam mnam. Ferina si tu vyhrabala nejakou kost, fuj tak uz je v popelnici. ty lidi sou fakt cunata.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 20:58
- Nahlásit

Xerxová
Nechám tomu čas
Jasny.
na mražáku je kus kvalitní pistáciové... ale asi ji nechám k zítřejší kávě
Ach, pistaciova! Vim, proc si ji nekupuju, to by nebylo zadny "asi"...
cernej caj
preju at je brzo po vetru, tady je celkem v norme...
Jen jsem to sem napsala, vichr ustal, tak venkanicko nadvakrat (v tomhle mi chybi Skritek strasne, vedle ni byl Troldak normalni cmuchaci pes a ne debil pres aporty ). Jsem zase servana vod ty cuzy cerny, az pri odemykani sem si vsimla, ze me trefila do ukazovaku pri talirovani a ze ze mne kapala na zpatecni ceste krev a smatlano s hlinou to vypadalo epesne.
Zitra teda prijemny vyletovani, primerene to bude asi zbytku muzstvu vyhovovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 21:01
- Nahlásit

fifi
vidis, staci si postezovat a je to.

Tak hlavne aby se to nejak nezanitilo, to jeste chvili budes asi od pirane "male" cerne docela orvana...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 21:14
- Nahlásit

cernej caj
Neboj, betadina to jisti!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 21:20
- Nahlásit

Fifi
tak super, ze mas zasoby. ja furt nedokoupila do lekarnicky...

ale mam z fleru vazelinu s draci krvi a je to super minule na vandru sem mela obri stipanec na zadech tak blbe ze mi to dost drel batoh a po maznuti sem zbylejch 20km netusila, ze me neco kouslo

vrata jako novy, kez by muz podobnou invenci mel i doma

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 21:39
- Nahlásit

cernej caj
si to koukám pěkně užíváte, muž si i zaopravuje

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 21:49
- Nahlásit

cernej caj
vrata jako novy, kez by muz podobnou invenci mel i doma
Mas argument, ze vyskleny dvere pujdou taky opravit rychle!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 22:18
- Nahlásit

Lokinek odpočívá

a pokus o repre foto s azalkou a šeříkem

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2018 22:19
- Nahlásit

a dneska dorazila z číny hračka pro Lokina, takový jako nepřevratitelný vejce, z kterýho padaj ňamky a vono ho to moc nebavilo a přitom je to tak pěkný a super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 07:13
- Nahlásit

Fifi
jj, dvere snad budou brzo ale sehnat sklo... takze tam prijde asi preklizka...

Maya
chudak lokinek se tam sotva vleze

ja chtela vzit ferince kkong a nenasla sem ho... by s nim radila na travniku a ne na dlazbe tak by mi to nevadilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 07:19
- Nahlásit

čaj nevzdávej se skla... Přirozené světlo je 100% lepší, než umělé.

maya hezké fotky. Dorin se tváří velmi důležitě

jdeme do lesa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 08:36
- Nahlásit

xerxova
jenze preklizku muze mit muz zadarmo v praci, nedovedu si predstavot jak prepravit tak velky sklo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 10:08
- Nahlásit

na.budejice se dela dalnice takze rychlostni tu je napul odbagrovana haha 40min od ubytka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 10:55
- Nahlásit

čaj nevím, jak velké sklo se vysklilo - ale jinak sklopit sedačky a položit peřinu a na peřinu sklo... Peřina (či něco jiného tlustého měkkého) utlumí rázy při přepravě - jasně - nemůže se s velkou tabulí jet jak na závodech...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 13:44
- Nahlásit

forum pro esusovou a nikde ju nevidim .... ze voba uz kuliva veku semka ani nedojde jak ji boli haksny? jj to mate z toho barfu vy kinološky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 14:07
- Nahlásit

zbrnd
presne tqk ona sem uz nikdy nedojde...

Xerxova
uvidime, co by to pripdne stalo a n3vim, jak se to ani nasazuje teda.

Dneska 8km, feri ma.dost sice zatazeno a parkrt kaplo jak sme nasedali... ale su rad, ze sem.zrusila vylet s birmou to by dneska uz druhejch 20km neusla, mozna ani 15.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 14:51
- Nahlásit

zbrnd za Petry nepřítomnost můžu já. "Nevyžádanými radami" jsem ji otrávila... když jsem v dobré víře měla jiný pohled na Petry soužití s problémovou fenkou. No a protože je zásadová... tak tady není a asi nebude.

čaj však osm kiláčků je v teple dost pro nechodivého manžela i stárnoucí čubinku. My dneska dali taky osm - u nás za humny v podhůří Jizerek - ale byly to děsný krpály, funěla jsem jak v parném létě. A to ráno bylo jen 9 stupňů. Potoky skoro netečou... je sucho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 15:23
- Nahlásit

Xerxova
on se vozi na kolobce, po rovine skoro samo, z kopce samo

davame si pohar v paradni cukrarne v treboni... jeden sme uz snedli, davame druhy kolo misto obeda... no asi by to chtelo jeste druhejch 8km

tak pokud netecou ani u vas...

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 17:47
- Nahlásit

Xerxová
za Petry nepřítomnost můžu já.
za Petry nepřítomnost může Petra . Je to škoda veliká a pořád doufám, že to severské přátelství se dá/dalo zase dohromady.
asi nebude.
to asi ne, páč myslím, že ten její web jí poskytuje ideální prostor, v tomhle bych zas řekla, že pro ní to byl posun k lepšímu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:05
- Nahlásit

cernej caj
uvidime, co by to pripdne stalo a n3vim, jak se to ani nasazuje teda.
Zkus se poptat u vas na vesnici ci pobliz na sikovnyho sklenare, nemusi to stat majlant - prijede, zmeri, doveze, zaskli... My jsme takhle resili kdysi vstupni dvere, ktery vysklil Kyrill a bylo to par stovek jenom - pritom takovy to venkovni tlusty sklo.
super, ze mas zasoby. ja furt nedokoupila do lekarnicky...
Betadinu mam furt v zasobe, neznam nic lepsiho jak pro lidi, tak pro psy. Mam vetsi baleni - 120 ml a to vydrzi hodne dlouho.
A ze se dneska zase hodila, bo ta mrcha cerna se asi rozhodla mi ukazovak proste zlikvidovat, dalsi hlodanec do krve, centak od toho vcerejsiho a pres kloub. Tentokrat se netrefila do fleecepesicka od Fajfky - zacinam ji podezirat, ze to dela naschval. Ruzici, ne Fajfku jako. Grr, chudak muj prsticek.
kachna_
pořád doufám, že to severské přátelství se dá/dalo zase dohromady.
Ija, ija.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:15
- Nahlásit

Fifi
ja kupuju tu v tube a vetsinou v lekarnicce dycky nejak obal prwstane obalovat a kdyz uz je betadina vsude tak se ji zbavim ze dokoupim a pak su hlava derava

chudak prsyik, je to dobra pirana

poverim muze, naststi to nejsou venkovni dvere takze to tolik nespecha.

nevite byla fajka ted na treku? dlouho tu nebyla snad jen hodne prace... predtim.neco psala ze u nich spatne ale nevim co

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:28
- Nahlásit

cernej caj
ja kupuju tu v tube
Jo tak, tys myslela mast a ja celou dobu mluvim o roztoku - tim se lip kousance proplachujou, redenou. Mast mam samoze taky.
poverim muze, naststi to nejsou venkovni dvere takze to tolik nespecha.
No, jen aby az tam da "provizorne" preklizku, nezustala tam tato nafurt. To nic ve zlym, ale prirozeny svetlo je proste prirozeny svetlo.
je to dobra pirana
Zmetek drajvovej je to, fakt sem takovyho rtw nikdy nemela. Delova koule hadr, Kremylek byl taky prdlej aporter, ale tohle je fakt uplne jinej material.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:35
- Nahlásit

Fifi cháchá - máš piraňu dravou kousavou, taková byla Betuška - proto jsem jí říkala kosatka - neb barva seděla
Je dobře, kdyžjsou štěníci veselí a aktivní a draví a hraví

4aj koukla jsem na výsledky a Fajka s Houskou šly a došly v krásném čase... Taky na ni myslím, co se děje...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:49
- Nahlásit

Xerxova
dik, urco to byla paradni akce a houska spala aspon cestou domu ...

Fifi
jj nerada bych mela naveky provizorni preklizku v provizorni h dverich

jj roztok se hodi mit doma furt furt, premyslim jestli do lekarnicky vandrovni neporidit taky roztok misto masti...

Feri chrape od ty doby co sme prijeli jak drevorubec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:50
- Nahlásit

Fifi abys se nebála že srovnávám divokou dogu s divokou rotvicí... to néééé - jen že prostě je fajn, když jsou v rámci své plemenné příslušnosti aktivní...
Night je víc skákací - ale živel byla větší Betka

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:55
- Nahlásit

Lokinek byl taky dneska hodnej, chodil na zavolání, jsem už zjistila, že líp reaguje na Pocem než na Ke mně, pak na něco štěkal v křoví, ale co to bylo netuším, plazit jsem se tam nehodlala, tak doufám, že to nebyl bobr nebo tak něco určitě něčím nakažlivýho

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2018 19:57
- Nahlásit

No a kousek od práce hoří v Praze ta hala a ještě blíž je nádraží, kam hodlám ráno přijet, doufám, že to tam celý nezavřou, asi nebudem moct v práci otevřít okna

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání