| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 06:56
- Nahlásit
ráno šedivák - ale jen přízemní mrazík. Zato na Jizerce bylo mínus pět...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 08:11
- Nahlásit
co je sedivak?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 08:18
- Nahlásit
cernecaj
takova ta namraza na trave
u nas +5, ale vcelku v tricku a bundicce kosa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 08:22
- Nahlásit
aha to neznam tenhle vyraz.
U nas nevim, vzala sem si sustakovku jeste a byla sem rada
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 12:21
- Nahlásit
čaj kdy a kam razíš ?? S Ferri ??
Já si přinesla teď práci domů - psisko má otevřené dveře na zahradu a tváří se nadmíru spokojeně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 13:00
- Nahlásit
Xerxova
uzivej si to, po o nemamprace moc tak nudaaaa.
razim s z. petrs co beha dogtreky na vandr. feri urco nee,by nedala ale je na ni videt, ze by chtela... ale mooooc teplo.
Bude to vtipny, pac z. petrs asi neni zvykla na 3kmh
ferince to vynahradim na dovce. je mi ji trochu lito, ale doma je ji taky dobre, tech 40 km by nezvladla a v tom vedru navic...
navic musim zkouset novej batoh, co me tlaci trochu bedetak, at vim zda prodat nebo si ho nechat...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 13:18
- Nahlásit
čaj Petrs znám - naposled jsme se viděli v hospodě se Zvířetníky - měla s sebou Vaška (toho miluju - ale Nightovi by se nelíbil a naopak asi taky nadšení by nebylo)
Buď ráda, že s ní jdeš pěšky a nemusíš plavat pod ledem Pozdravuj ji.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 13:18
- Nahlásit
co ta birma ?? A Fajka ?? A Fifi ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 13:23
- Nahlásit
Xerxova
no tak samozrejme si volim prezitelnou akci asi byde dost nevybehana
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 14:28
- Nahlásit
cernejcaj
musi to Petrs delat jako deti, ty pujdes a ona bude pobihat kolem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 14:34
- Nahlásit
Maya
musi to Petrs delat jako deti
taky mě to napadlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 14:50
- Nahlásit
presne tak. a navic ona ma tazny psy, ja.musim.drit sama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 17:05
- Nahlásit
cernej caj
navic ona ma tazny psy, ja.musim.drit sama
Vem Ferinku a ať jí Petrs nese!!! To by jí mohlo zpomalit, nebo může táhnout tebe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 17:28
- Nahlásit
Preju vsem peknej vikend, cajda at si vyslap uzije fest.
Ja jsem zavalena praci, aspon nemam moc casu premejslet o nicem dalsim, ale bylo by lepsi, kdyby ji ty dva blbeckove uz prestaly hledat... Mejte se fajn.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 17:31
- Nahlásit
kachna
boziiii! napad
Fifi
at se brzo odvalis a snad teda brzo prestanou... je zajimavy jak to i kazdej pes ma uplne jinak...
Kniga si jede za tyden pro stekanatko peprandy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 17:43
- Nahlásit
cernej caj
Tam jde o zabehly ritualy po ranu a vecer hlavne, jinak byl Pipin fakt v depresi dva dny (to moh mit ze me ale). Ted uz si s mrchou cernou zase hraje.
Knize drzim palce, at ma s dalsi fenkou vic stesti a uz ji nic podobnyho do tretice nepotka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2018 17:50
- Nahlásit
Fifi
kniga bude rada
snad se ti smecka brzo dostane do beznyho rezimu, at ti to jeste nepridava dalsi tezkosti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 13:47
- Nahlásit
Jizerka krásná - narcisky kvetou. Pak jsme opustili hlavní "tah" a šli po cestách a necestách přeshory a doly Jizerkama... a našlapali 19 kiláků. To v plánu nebylo - bolej mě nohy neb jsem šla v sandálech bez pořádné podrážky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 20:12
- Nahlásit
dnešní Jizerka, Night a Jizerky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 20:15
- Nahlásit
jo a Nightova velmi výstavně úspěšná sestra tento týden vrhla první štěníky (počty a pohlaví mimíšů zatím neznám - jen budou všichni černí - neb maminka i tatík jsou černí a ne harlekýni)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 20:55
- Nahlásit
Xerxová
Pekny fotos, jako obvykle.
Nightova velmi výstavně úspěšná sestra tento týden vrhla první štěníky
A chudak Najtik porad panic nanic... :x
Nekolikrat silenej Ruzen.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:04
- Nahlásit
Fifijsem letmo bez brýlí koukla na ty miniatury fotek a říkám si - uprostřed je nějaké malé štěnítko a na dvou krajních chudákovi Růže nasadili hnusně modrej košík...
Pak jsem si vzala brejle, rozklikla obrázky a ona všude veselá praštěná hopsající Růža bezkošíková
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:08
- Nahlásit
Fifi
jéé, ona už vypadá jako rotopes
Prosím tě, nemáš doporučení na trénování jazyků on-line? Duolingo mám vyzkoušené, ale potřebovala bych něco komplexnějšího. Koukala jsem na onlinejazyky.cz, ale nevím, jestli to za to stojí.
Filmy na youtube nemůžu, filmy prakticky nesleduju ani v češtině, nudržim u nich pozornost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:09
- Nahlásit
Xerxová
Kosik jeste stenatko nezna vubec, neblazni?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:13
- Nahlásit
kachna_
Rotocuba!
Hele, nevim, ideal shanet nekoho pres skype asi na rozhovor, esli ti jde o tohle. Klidne mi napis do maila. Nebo opakuju, ze Help for English je super...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:14
- Nahlásit
Fifi Rotočubě to sluší. A taky koukám má ráda přiměřeně "drobné" klacíčky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:22
- Nahlásit
Xerxová
Tahnula vetsi, tohle si jen odlomila... Je prdla fest. Modriny uz nepocitam radsi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:27
- Nahlásit
Fifi a to ten můj dement má delší tlapy, než já ruce. Takže si mi třeba při přetahování odrazí tlapátkem od břicha... Ale už se trošku klidní... modřin už moc nemívám. Já mám postřeh a on trošku rozum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 21:38
- Nahlásit
Xerxová
Me to neuklidni, Ruzen ma kadenci tatatata, uzasnej drajv - takovou povahu by si hodne lidi u rtw tise pralo. Takze ja taky jen tise placu, kdyz me vezme do krve (naposled to odnes kloub na malicku), pricemz to nedela naschval. Ona lita do nastavenyho peska treba ze dvou metru, jak torpedo. Je skvela. A taky tise doufam, ze si u toho nejak nezlame hnaty a tak.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2018 22:24
- Nahlásit
Fifi
ta už je veliká a ten míč jsme měli roky, je nezničitelnej, akorát pak zpuchřel a začal se loupat, tak jsem ho vyhodila
|