Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2018 19:46
- Nahlásit

Fajka
akurát furt říkala že vůbec nechápe jak to můžu ujít mnohem rychlejš že je to děsná dřina
No ja nechapu, jak to vubec muzete ujit.
já svůj slib splnila že ten první její půjdem spolu a že udělám všechno proto aby ho dala..a to se povedlo
Musis bejt hrda tetka! Jak na sebe, tak na ne.
myslela sem že to bude horší ale už to bylo nějaké vyšumělé od rána byl vichr
Tady ficelo uz treti den zase, mi z toho uz oko tikalo. Ale pred bourkou vichr este pritrvdil teda fest.
my do toho káceli obří strom u silnice. Díky bohu navzdory tomu že je pátek třináctýho
Si umite vybrat termina teda. Jeste, ze vse v pohode.
Posilam podrbani houkaci Housce, kdyz neumi stekat, tak co ma delat jinyho?
Ruzenec ma ted naky necekany bojavy obdobi, asi se ji zacinaj virit hormony a nejaka "puberticka". Vydesila se nakladaku, kterej privez v tejdnu maso psi, ze jako za plotem tohle ufo nema co delat... Venku ji to neva, ale tady je to prej podivnost. Nicmene, na blesky a hromy a vichrici se dneska divala ze zaprazi s nadsenim a zkousela i kroupy lovit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2018 19:54
- Nahlásit

Fifi
No ja nechapu, jak to vubec muzete ujit
no to hodně lidí nejen ty

Musis bejt hrda tetka! Jak na sebe, tak na ne.
řeknu to na rovinu...že fakt jsem páč by mě nikdy nenapadlo ...že se rozchodí a vytrénuje až tak moc, a že jí to bude až tak moc bavit

Si umite vybrat termina teda.
no nějak to tak vyšlo a povolení je jen do patnáctýho takže už nebylo na co čekat.

Posilam podrbani houkaci Housce, kdyz neumi stekat, tak co ma delat jinyhoděkuju vyřídím...a seš si jistá že fakt štěkat neumí??? ... ..umí! už se to od jelita naučila taky už si ze mě lidi vod haskounů dělají srandu že fakt štěká

necekany bojavy obdobi, asi se ji zacinaj virit hormony a nejaka "puberticka".
a jejda tak at jí to brzo pustí !

Nicmene, na blesky a hromy a vichrici se dneska divala ze zaprazi s nadsenim a zkousela i kroupy lovi
tak to je bezva..u nás Fajfka zalezlá doma pod gaučem...jelito zalezlé v boudě že nebyl vidět chlup a houska sedíc na nejvyšším bodě zahrady ve slejváku vyhlížela hromy a blesky

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2018 20:07
- Nahlásit

u nás teda s bouřkou lilo dost
zejtra musím s Dorinem na očkování, já vždycky s těma psama jedu autem, když leje, takovej pech
Fajka
Aduš je teda borec, kolik ono jí teď je? 15 nebo tak nějak?
ale je to pěkný, že má takovýhle koníček

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2018 20:12
- Nahlásit

Maya
teda s bouřkou lilo dost
u nás nic moc...a ted zas začalo

Aduš je teda borec, kolik ono jí teď je? 15 nebo tak nějak?
jo jo patnáct ...

ale je to pěkný, že má takovýhle koníček
díky tomu jí celkem míjí puberta a podobný radosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2018 20:14
- Nahlásit

Maya
očkování, já vždycky s těma psama jedu autem, když leje, takovej pech

zejtra už má bejt zas hezky

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2018 20:31
- Nahlásit

Maya
já vždycky s těma psama jedu autem, když leje, takovej pech
Musis jezdit castejs a trefis se i do hezkyho pocasi.
Fajka
umí! už se to od jelita naučila taky už si ze mě lidi vod haskounů dělají srandu že fakt štěká
Mas radost?
u nás Fajfka zalezlá doma pod gaučem...jelito zalezlé v boudě že nebyl vidět chlup a houska sedíc na nejvyšším bodě zahrady ve slejváku vyhlížela hromy a blesky
Babofka s Jelitem se vlastne bojej, vid - chudata. Treba Houska Jelito postupne presvedci, ze ten zivel je bezvadnej a netreba se bat, kdyz ma ona ten spravnej pristup.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2018 20:54
- Nahlásit

Fajka
Adus je proste skvela a je fakt dobra, ze to zmakla urcite ste si to spolu i uzili, takze je to jiny nez jit s nekym cizim nebo sam...

Fifi
tady teda jen rano sprchlo ale zas ten silenej vitr...

Ja mam namazany chleby, nakrajeny ovoce ocisteny, ferinka spokojena po prochajde v zapadu slunce az na ten vitr teda bylo nadherne, jak je to vsechno zeleny to ja tady na jare miluju, nez pak je vsude plno traktoru a prachu z pole...

bude si chrapat o vikendu pekne doma a vikend by mel byt hezkej

dobrou noc a uzivejte teda krasnyho pocasi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2018 09:21
- Nahlásit

kuk - od půl šesté jsme doma. Tři hoďky jsem si zdřímla a teď tu likviduju ten binec, co jsme si dovezli. Klucí právě vstávají...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2018 18:21
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2018 19:30
- Nahlásit

Xerxová
krásná fotky, to jsou památky jak někde z Řecka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2018 20:13
- Nahlásit

Maya vždyť jsou to řecké chrámy... oni Řekové v oné době osídlili hodně velký kus Středomoří... a z Magna Greacia toho hodně zbylo.
Každá "antická" fotka je z jiné osady - Segesta, Selinunte a Agrigento... v každé bydleli desetitisíce lidí...To nebyla malá města... Mimochodem největší chrám v Agrigentu zůstal stát přes všechna zemětřesení - postavili ho na skále, ve které je vysoká vrstva pružných jílů - prý dokonalé odpružení při zemětřesení... a prý to už tehdy věděli...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2018 20:29
- Nahlásit

kdyby se snad někdo nudil - tak ve dvou posledních týdeníčcích jsou vždy v textu zvýrazněné odkazy - a pod tím jsou alba z jednotlivých dnů... Pár set foteček přírody, baroka (nejen), antiky, kytiček a jednoho dogáka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 14:06
- Nahlásit

Xerxova
krasna ochutnavka, budu se moc tesit pak na povidani a fotkama

me se libi reka vypada paradne

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 19:47
- Nahlásit

a Najtík je všude pěkná dekorace

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 19:53 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

sem dneska viděla trabantí červenej kabriolet, i praporek měli, jako to je coooool

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 19:55
- Nahlásit

maya tak on je chlapec dekorativní... Hodně lidí ho fotilo, hodně lidí se s ním fotilo (na to jsme zvyklí - a on byl profesionální manekýn) ... ale co jsme neznali - hodně lidí si na něho chtělo "jen" sáhnout. A evidentně se báli dotknout té černé obludy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 20:05
- Nahlásit

Xerxová
tak jinej kraj... dobre, ze najtik je nejen elegan ale i lidumil

asi se to sem nebude hodit, vsichni sou nateseny na zaplavu sicilskou ale dokud neni tak podyji

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 20:19
- Nahlásit

čaj chceš praštit ?? Jak jako že se sem Podyjí nehodí ?? Hodí - a fotky máš hezký.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 20:24
- Nahlásit

xerxova
tak protoze vsichni sme nateseny na vic jihu, to je mene znamy a min dostupny

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 21:21
- Nahlásit

cernej caj
hezký, teda fotit rezavej drát by mě nenapadlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 21:28
- Nahlásit

jak jsem psala - fotky jsou u Najta v týdeníčku pod zvýrazněnými slovy... za každý den jeden odkaz a jedno album... Sem jich víc dávat nebudu... jen těch kytiček co by se sem vešlo... a krajinek, a baroka, a sloupů popadaných i stojícíhc...

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2018 22:22
- Nahlásit

cernej caj
výborná je borovice a strašně zajímavej šnek, přemýšlím, jestli by byl nebo nebyl lepší bez rozostřenýho popředí a nevím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 06:50
- Nahlásit

Xerxova
tys psala nekolik stovek ale ja cekala nejaky vyber jeste ze bude. Tak to si pak zitra udelam asi foto vecer budu doma driv, tak budu mit cas

Kachna
ten snek mel byt zaclonenej vic ale na na displeji nic nevidela a pak uz zalezl jak si me vsim, ale zrovna tahle fotka by byla asi lepsi tak jak pises

Maya
dyt vis ze vyfotim kazdoi blbost ,

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 13:14
- Nahlásit

kuk - zase nikde nikdo ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 13:57
- Nahlásit

ee monitoruju to odrana

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 14:09
- Nahlásit

já musím udělat nostrifikační porovnání studia z Bangladéše a vůbecmě to neba. takže taky nakukuju...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 14:37
- Nahlásit

Asi jevto znameni ze musis makat jak bangladessky deti

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 16:47
- Nahlásit

nostrifikační porovnání studia z Bangladéše
ale výsledek by mě zajímal

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 18:02
- Nahlásit

Kachna bakalářské studium v oblasti textilního inženýrství dlouhé 3,5 roku - víceméně souhlasí s tím, co studují naši studenti tady (jak základ typu dvě matiky, fyzika, chemie... tak odbornost z pohledu technologií i materiálů). Doporučila jsem vzdělání uznat...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2018 19:52
- Nahlásit

já taky nakukuju, ale nikdo nic nepíše a taky nemám co psát

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání