| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2018 08:12
- Nahlásit
Xerxova
hezkou dovolenou!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2018 14:55
- Nahlásit
za chvíli dobalíme a vyrazíme
už se těším na fotky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2018 21:22
- Nahlásit
Xerxová
Sice pozde, ale prece - stastnou cestu a uzijte si to tam!
brut
To jste meli vesely Velikonoce, doslova.
Snad bude míň likvidační
Ruzenec je hodnej, zatim. Likviduje primerene.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 11:31
- Nahlásit
Fifi
To jste meli vesely Velikonoce, doslova
musím říct, že po dlouhé době ano ... jen teda ten kostel bych pro příště vynechala jsem tam nastydla...
Kdyby jsi viděla prcka, jak byl pyšný na to, že šel koledovat a co si přinesl.. tak nějak mi vrátil zpět, když byli haratíí malí
Ruzenec je hodnej, zatim. Likviduje primerene
šikovnej Růženec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 12:32
- Nahlásit
brut
jee tak to muselo bytsuper
dneska ma maminka narozky - 60 - koupim ji asi tulipany nebo neco pekne jarmiho, snad to nikdo neukradne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 12:59
- Nahlásit
cernej caj
dneska ma maminka narozky - 60 -
krásný věk ... určitě kytička udělá radost a přání taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 13:57
- Nahlásit
brut
jj... deda ma na zitra soc. pracovnici - prijede teta z kladna - tak ho taky veme vyvetrat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 18:02
- Nahlásit
cernej caj
Snad neukradne, ale lidi jsou hyjeny. Je mi lito, ze kulatiny nemuzete poradne oslavit, je to nespravedlivy.
brut
jsem tam nastydla...
Tak at se brzo odstydnes!
Huf, dneska je divnej den, asi naky erekce na slunci, protoze lidi jezdili jak ty, no, cumaci. Vsude vylezli cajti (uz jsem myslela, ze me bude mestak stavet, ale meli radarem policeno na auto za mnou, uf), chodci se motaj jak vitr v bedne, fakt radost ridit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 18:17
- Nahlásit
Fifi
na druhou stranu... kdyz vidim babicku... mozna asi lepsi takhle, hlavne pro toho cloveka...
tady byly cajtozne vcera docela... uf uf ze teda si vyvazla, ono i kdyz je vse OK tak je to neprijemnost.
brut
taky doufam, ze brzo budes odstydla, bude krasne a na chalupe uz se budete jen ohrivat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 18:18
- Nahlásit
brut
a kachna má od dvacátýho března práci na skoroplnej úvazek ve svazu chovatelů, tak snad jí nevyhoděj ve zkušebce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 18:27
- Nahlásit
kuk - první hlášení - cesta zcela v pohodě - takže jsme již v sedm ráno byli na Sicílii - a toulali se po ní až do čtyř, kdy jsme se mohli ubytovat. Máme obří zahradu (zoranou - aby stromy měly vláhu) - takže Night je ve svém živlu (nosí hlínu...) Jdem spát, přeci jen jsme nezdřímli ani jeden (NIght nezklamal - sice v autě je hodný, ale cestou nežere ani libové syrové hovězí. Jakmile jsme vstoupili do zcela cizí kuchyně... tak se nažral... a teď si dal druhou dávku. Ale cestou NEEE...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 18:30
- Nahlásit
kachna_
Jee, tak to gratuluju, to je pro tebe ideal, mas konicek coby job? At zkusebku zvladnes bez vyhazovu!
cernej caj
na druhou stranu... kdyz vidim babicku...
Ani nemluv... Pro tu moji to bylo fakt vysvobozeni. Jenze babicky jsou babicky, mamci nemaji odchazet predcasne.
uf uf ze teda si vyvazla, ono i kdyz je vse OK tak je to neprijemnost.
Oni tam chytaji casto, tak si davam majzla. A jj, je to neprijemny, me vlastne staveli jednou v zivote a to sem se rozklepala jak ratlik, nevim proc.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 18:32
- Nahlásit
Xerxová
Aaa, siciliano mafiano se hlasi. At se vam to tam vydari.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 18:50 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
to je pro tebe ideal, mas konicek coby job?
jo, vypadá to jako práce dobře, jen teda časově to bude na podzim asi dost dobrodružný, od srpna do listopadu tam mám čtyři služebky (prahu - tu možná zvládnu od do, Holomóc, Dánsko a Lysou nad Labem). A to ještě doufám, že nevyjde holomóc dva.
Asi budu muset oprášit svou nepěknou a nepevnou angličtinu a němčinu. Ale musim se pochválit, když jsem dělala tu asistentskou praxi, tak jsem poznala, kde měly děti problém se stavbou věty.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:03
- Nahlásit
kachna_
Do Danska snad ridit nebudes?
Oprasovani jazykovy ti pujde jiste dobre, kdyz mas takovou motivaci!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:10
- Nahlásit
kachna_
jeee tak at nevyhodej! ja myslela ze jen ty deti
Xerxová
dobre ze uz ste v poradku na miste
Fifi
ja vim, ale clovek nenadela nic
vcera sme tankovali, pred nama policajti, za nama policajti, navic najeli tak blbe ze sme nemohli vyjet a blokovali nas, policajt sel do kufru, blbe na me cumel - ja zkoumala zdali bychom projeli nebo fakt ne - chvili se vzadu prehraboval v takovy obr tasce ja uz cekala ze bude davat muzi olizovat drogovej test, vytah penezenku a sel si koupit kafe
ja bych mela asi infkart kdyby me staveli
by sis zvykla kdyby te brali 3x tydne jako myho muze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
aj vam to dam sem, sem si koupila na rozhledne cantoryje obarvena kost - loni v lete na vandru pomezi CR/PL a kdyz sem rano premyslela co ke kyticce...
povedlo se, ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:25
- Nahlásit
cernej caj
vcera sme tankovali, pred nama policajti, za nama policajti, navic najeli tak blbe ze sme nemohli vyjet a blokovali nas, policajt sel do kufru, blbe na me cumel - ja zkoumala zdali bychom projeli nebo fakt ne - chvili se vzadu prehraboval v takovy obr tasce ja uz cekala ze bude davat muzi olizovat drogovej test, vytah penezenku a sel si koupit kafe
Smarja, bejt zablokovana cajtama, by me jeblo. Jsem nejdriv myslela, ze se hrabal v kufru vam.
ja bych mela asi infkart kdyby me staveli
To bylo kdysi v noci, jsem jela z prace a mela jsem vohuleny radio echt. Nejak jsem neslysela tu jejich houkacku, az modry svetylka ve zpetnym zrcatku me upozornili, ze jsou mi organi v patach. A dobry, neprudili, jen doklady chteli videt...
A vlastne jeste v davnych dobach me staveli, kdyz sem mela trabanta! Pred Turnovem, v tu dobu se trabose hodne kradli. Taky jen doklady a jedte, a moc tim nesmrdte.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:27
- Nahlásit
cernej caj
povedlo se, ne
To je krasny. A kdo to ukradne, tomu ruka upadne!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:38
- Nahlásit
Fifi
je videt, ze si sporadana obcanka! ale teda chudaci zes je neslysela pres radio
dekuju ja su rada jak sem to vymyslela, prece jen kozenej reminek na krk... to me definuje dobrych 20 let
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:47
- Nahlásit
cernej caj
moc hezký, tak snad to tam chvíli vydrží,
taky máme tuhle vázu a ještě to samý na svíčku s víčkem
kachna_
tak to gratulka, dánsky se teda máš učit ne? na duolingu je to bude jak švédština taková zparchantělá angličtina, to ti půjde samo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 19:59
- Nahlásit
Maya
taky to mame to samy na svicku s vickem na druhy strane
dotaz
radi psinka
tak me tak zajima, jak se jmenuje kdyz je v ockovaku ockovani, jak poznam z tech latinskejch nazvu jestli neco je psinka?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 20:01
- Nahlásit
mame tohle biocan dhppi+lr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 20:29
- Nahlásit
cernej caj
tak me tak zajima, jak se jmenuje kdyz je v ockovaku ockovani, jak poznam z tech latinskejch nazvu jestli neco je psinka?
D - distemper (psinka), H - hepatitis, P - parvo, Pi - parainfluenza. L - lepto, R - rabies (vzteklina) - aspon takhle bych ti to rekla z hlavy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 20:35
- Nahlásit
Fifi
diky moc!
ja nemohla najit tu psinku jak to je latinsky ani, tak aspon su zas lehce klidnejsi aspon...
v sobotu pujdem s ferinkou na kurimskej aprilovej pochod, loni byl s nama timicek, letos si zas uzije ferinka a protoze haravice tak vandr za tyden asi bude doma... pac jeden nocni uprk ve 2 v noci s ovcounem za prdlei mi stacil kdy pro me muz jel asi 120km ve 3 v noci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 20:47
- Nahlásit
cernej caj
To bude spis z aj, distemper, bych rekla, ale kdo vi.
v sobotu pujdem s ferinkou na kurimskej aprilovej pochod,
A tam haravky nevadej? Nebo to jen blbe chapu a uz nehara?
Tu prisla cerna stena a jakoze zaprselo? Nezvyk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 21:05
- Nahlásit
Fifi
to me vubec nenapadlo anglicky
tak to je spis pro rodice s detma takova dobrodruzna trasa a k tomu je pro mladochy pridruzena 20km, feri kdyz budu mit na voditku by vadit nicemu nemelo, ze hara - jedinej pes, kterej tam byva je od maserky asi 17leta jezevcice neni to jakoze nejaka psi akce a co vim, ani na DT haravky nejak nikomu nevadej
vandr to je jina, tam pred toulavym psem treba v noci neutecu...
tak treba letos konecne bude vodickaaa celorocne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 21:07
- Nahlásit
zdravi vas birma, resej domecek tak nestiha ale prolozila to na velikonoce krasnym vandrikem v labskych piskovcich, po fotkach sem jen slintala a to sem byla o 50km vedle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 21:52
- Nahlásit
cernej caj
tak že zdravíme birmu a ať se zadaří s domečkem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2018 22:01
- Nahlásit
cernej caj
feri kdyz budu mit na voditku by vadit nicemu nemelo, ze hara - jedinej pes, kterej tam byva je od maserky asi 17leta jezevcice
Jo taak! No hlavne, aby Feri mela naladu na vychazkovani skrzeva hormouny a nebyla jen unyla uvlacena. Si mi pripomnela Agatu, ta pri harani mela fakt velky vypadky, bud chtela zdrhat a hledat si zenichy dle svyho vyberu, nebo snive hledela do dalek a dumala o vpichovaci...
|