Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 08:39
- Nahlásit

Xerxova
je videt zw to mas fakt paradne prolustrovany a teda urcite vas tm nic nezaskoci a krasnw si odpocinete od vsechnich dnu a pak hlavne ty fotkyyyy

Fifi
myslela sem samo mladez, ze vlastne vzpominm.zes o.kolobce parkrat psala ale uz je to fakt davno... Mi pripomina ze na dovcu musime vyzvednout od segry kolobku, aby se mnou muz spolupracoval pri delsi trase

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 10:25
- Nahlásit

čaj zskočí nás spousta věcí Vždycky je to překvápko - cesta do neznámého ubytování (sraz s majiteli na benzínce), chceme navštívit nepopulární (ale zajímavá místa) aby psisko mohlo bez problémů s námi (ale to nikdy nevíme, jak dopadne) i místa s davy (ale vidět je prostě chceme)...
A fotky - určitě na nějaké vyhlášené katedrále bude lešení, před starořeckými sloupy autobus čínských turistů a z rezervace nad mořem výhledy do mlhy jak mlíko a viditelnost nula
A odpočinek... už je jasné, že konečné úpravy tabulek pojedou se mnou... wifina je v obou ubytováních a za dlouhých večerů se sicilským vínem bude Pepa vyvolávat a probírat fotky a já ladit formátování akreditačních spisů

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 10:29
- Nahlásit

dvě a půl hodiny v lese - trošku nás všechny překvapilo množství sněhu... dobře půlhodinu jsme se hodně bořili. Night neskutečně řádil (i v tom hlubokém sněhu) - myslím, že večer bude těžce vstávat... ale užil si to. My taky - a asi mě taky budou bolet nožičky
Jak se asi šlape Šlapkám ?? Tady dokonce nyní leze slůňo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 16:31
- Nahlásit

taky sem na slapky myslela, my lehce vetrno a slunicko hlavne do vlaku

zrusili mi dneska simku, bych cekala.ze to bude ke konci mesice kdyz pausal.je na celej mesic...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:09
- Nahlásit

Fifi
Xerxová
díky moc za info, tak už je mi jasný, co mě asi čeká za vopruz, nic potěšitelnýho pro pracujícího člověka
jo oni tam mají, že zařizujou registraci, což jsem si myslela, že asi bude spz

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:10
- Nahlásit

cernej caj
paušál ale není na kalendářní měsíc, záleží odkdy máš smlouvu, třeba já to mám od 12.
u nás dneska celkem hnusně, vítr a zataženo,, zima, sluníčko žádný
teď jsem četla, že teplo má být až v půlce dubna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:15
- Nahlásit

tři fotky z týdne a šest ze dneška... myslím, že jsou stále stejné - prostě praštěný mamut...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:18
- Nahlásit

Xerxová
máte teda ještě hodně sněhu, tady už není víceméně nic
Najtík jako vždy, teda ten škleb a ty uši na té třetí řádce vlevo je excelentní

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:18
- Nahlásit

a troška zaručeně bezpsích

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:27
- Nahlásit

Maya na zahradě už taky dneska zbytek sněhu slezl - ale jezdíme autem kousek za humna (ani ne 10 minut) a tam je stále pravá zima.
Dneska (snad i kvůli tomu sněhu - co má tak rád) měl lítacích a šklebících fotek fůru. Tohle je jen střípek

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:42
- Nahlásit

Buuu, beee, jsem zjistila, ze nam ty ku.vy zase dneska ukradnou hodinu??? A to bych potrebovala noc spis o hodinu delsi, kvuliva praci. Beee!
Slapky maj asi pocasi akoratni, ted uz jsou v cili?
Btw, vydesil me v noci Skritecek fest, ve dve rano jsem volala na pohotovost. Z hodiny na hodinu jsem mela apaticky nebozatko s 40 st horeckou?! Hodinu a pul se pak Skritek dle rad vetky objimal s mega mrazenym krutim stehniskem, horecka spadla a ja mam zase uplne zdravy a dravy zvire? Takze ani nebylo nikam treba dneska jet. Jediny, co me napada, ze ma na hnate osklivej rozblemcanej flekanec, kterej ji hodne hral a asi z toho to mela, i pres cisteni a zasyp, zaneticek. Zadnej frndi problem to neni, to by Troldik detekoval ihned. No tak huuuf a snad nebude repete.
cernej caj
Jak rika Maya, zalezi, jak mas nastaveny vyuctovani.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 18:58
- Nahlásit

Fifi ufffff - chůdě Skřítek. Tak snad opravdu jen náhlá horečka - a už je klid.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:13
- Nahlásit

Xerxová
No od rana radila umerne svemu veku, vyzadovala snidani, svacinky atd, zkratka zase normalni zvire. Ale vystrasila me fest.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:19
- Nahlásit

Maya
me to vychazelo cca na kalendarni mesic. Cekala bych neco jako "vazeny zakazniku, vas tarif bude o pulnoci prepnut na preplacenou kartu" a ne ze se ti nedari prihlasit na net si koupit jizdenku a za pet minut ti prijde sms zrusili sme vam tarif

jakoze trochu me sokovalo ze ti to proste bez jakyhokoli upozorneni zariznou v pulce dne

Xerxová
ty jarni sou totalne nadherny a dokonaly! a ty kytky! to je proste nadhera

Fifi
tyjo tak to huuuf s tebou a snad jen reakce na zanet z tlapky a uz to dneska bude v poradku

dobre, ze uz se citi cile, to uz urcite bude dobry

ten cas me taky sejri, jako vstavat "ve 4" do prace je i na me trochu moc

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:31
- Nahlásit

cernej caj
no mě to nepřekvapuje, není to tak dávno, co mi bez upozornění změnili tarif
Fifi
ty jo, tak ještě že to byla jen taková epizdka bez následků, ale od nějakýho blemcáku to klidně být může

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:34
- Nahlásit

Maya
aneb tady vidis, kterej operator ma rovnou nejhorsi pristup k zakaznikovi ted mam dve vodafoni simky ale teda je pravda, ze vodafone ma o fousicek horsi signal, ale holt vysel nejlip

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:38
- Nahlásit

cernej caj
jako vstavat "ve 4" do prace je i na me trochu moc
To by me zabilo. Doslova.
obre, ze uz se citi cile, to uz urcite bude dobry
To bylo videt uz v noci po ty hodine a pul, kdyz ji povoleny kruti stehno zacalo zajimat, jakoze "jee, vecere?"
Maya
Doufam, ze bez nasledku a bez repete, tohle bylo fakt na palici. Ona je na jednu stranu terieri tvrdacka, ale pak, kdyz se neco vaznyho deje, zvadne behem "minuty" a je to pak desny ji videt. V tomhle je podobna rotikum, ty taky furt nic a pak ryc. Zato pipi pruhaty, ten da vedet o kazdym zarazenym prdu hned, bolestinek.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:49
- Nahlásit

cernej caj
tak na Kokořínsku má vodafone signál bezkonkurenčně nejlepší
Koupila jsem si v Lidlul coleslawa a je v něm hrozně křenu, brrrr. A ještě je jinak nakrájenej. A to jsem si rovnou koupila dva
vstavat "ve 4" do prace
a to nebudíš tři písklátka, vůbec si nedokážu představit, jak bude moje sovička-Martínek fungovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:51
- Nahlásit

cernej caj
terej operator ma rovnou nejhorsi pristup k zakaznikovi
já hlasuju pro outů teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:52
- Nahlásit

Fifi
ale v klidu je, ze podle budiku bude 5

jo kde se vzala tu se vzala mezi tlapama slepice

kachna_
tak ja spoliham na to, ze vsude tam, kde bude signal normalni to bude OK a nekde v hranicnich horach a temnych lesich vysociny to je naprd dycky, takze nejakej drobnej rozdil treba ve meste stejne asi nepoznam

spis byla vyhoda mit vodafone + neco, ze clovek mel mirne lepsi pocit ze "neco" chytne

nemuzes ho trochu zjemnit dokrajenim neceho z domu?

no pro deti si myslim, ze tenhle rezim je nejvic na prd, protoze dospelej proste chape, ze musi vstavat, jist, pracovat o hodinu driv, i kdyz ho to rozhazuje ale tem detem to jaksi nevysvetlis, ze...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:53
- Nahlásit

kachna_
Ja nedam dopustit na recept, co jsem si stahla kdysi ze zviretniku, je dokonalej! A omracuje rady zravych lidi, kren tam nema co delat.
a to nebudíš tři písklátka, vůbec si nedokážu představit, jak bude moje sovička-Martínek fungovat
Mno, chudaci pisklatka, ja si pamatuju, ze jsem proste nefungovala coby mala. Celkove, po ranu, ale pri posunu jeste hur.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 19:58
- Nahlásit

třeba to konečně zruší - když už na to v EU udělali komisi Třeba by mohlo být jednou opravdu prospěšné rozhodnutí - neboť ekonomicky to význam nemá.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 20:07
- Nahlásit

podlě mě jsou ti operátoři jeden jak druhej
já budu vstávat příští nejmíň dva tejdny teda blbě, protože večer o hodinu dřív neusnu a ráno o hodinu dřív vstávat, to mě fakt zabije, jako každej rok

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 20:09
- Nahlásit

Xerxová
jo ale psali, že i když to teď zruší, tak prakticky to bude zrušeno až za několik let, proč, to netuším
ale když jsem četla o těch problémech s Kosovem a frekvencí, tak co se týká elektřiny už mě nic nepřekvapí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 20:20
- Nahlásit

Xerxová
no mozna budu radsi 2x za rok menit cas nez celorocne jet podle zimniho, protoze ta hodina svetla navic by pak v lete dost chybela

Maya
no jasne, mam to stejne, o hodin driv neusnu ale vstavat o hodinu driv se musi, trva mi tak mesic, nez se prehodim a dost to obdobi je neprijemny.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2018 06:49
- Nahlásit

čaj když já mám ráda teplé večery u ohýnku, pozorování hvězdiček, svatojánky... a to za světla není... A je blbý, když kvůli letnímu času toho svatojánka vnoučatům ani neukážu. Protože malí Trpajzlíci chodí spát brzy.
Takže já letní čas klidně oželím a budu si užívat teplých večerů bez práce na zahrádce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2018 09:17
- Nahlásit

Xerxová
no vsak svatojanka budes mit o hodinu pozdej ale kdyz zustane zimni cas, tak bude hromada svetla ale nebudou jezdit zadny spoje jeste vubec...

takze ono jako by "nevadilo" mit zimni cas celorocne, ale pak by bylo super, kdyby proste pridali jednu ranni linku navic ale to samozrejme nikdo neudela, ze...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2018 11:17
- Nahlásit

Kdybyste někdo potřeboval jed na krysy, tak k 28.2 vešlo v platnost nějaké nařízení a jedy už se pouze doprodávají!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2018 12:48
- Nahlásit

to zase byla akcička... Plán byl pár kiláčků po vyhlídkách nad lázničkami Kunratice (vesnička pod Ještědem). No - věděli jsme, že výlet nepůjde po cestách značených... ale že budeme kufrovat na každém rohu, že cestu, kterou jsme nemohli najít zcela rozryla prasata (fakt jsem na tom "poli s hlubokou orbou" cestu neviděla - a ani nehledala). Zkrátím to - vyhlídky se nekonaly, nachodili jsme podstatně delší trasu výrazně neschůdnými terény. Jediné plus - nebyla žádná viditelnost - slůňo bylo v oparu, foukal vichr a všechno kolem bylo zamrzlé... takže Pepa nesmutnil, že táhl vybavení na nic...
Psík teď odpadl - že prý jsem slibovala krátkou procházku a pak to bylo horydolyčernýlesnahoruadolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2018 12:59
- Nahlásit

Xerxová
ste to meli misto telocviku trochu mi to pripomina zacate nasi vcerejsi cesty, i kdyz sme teda udajne sli po zelene, vetsinou sme ji nemohli ani najit

tak ale pekne ste si dali vyletik

Ja se uz pristi tyden chystam na 3dny na minidovcu, chodit se moc nebude ale po dlouhy dobe 3dny po sobe tak su na sebe fakt zvedava...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání