Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2018 22:50
- Nahlásit

Fifi
Hus babo!
by jí slušelá

A jak vy si darite?
a no jo... tak nějak...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 06:25
- Nahlásit

dodatečně vše nejnej panu Troldovi. Hlavně zdraví (a taky pevné nervy s Růžovou dámou )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 10:24
- Nahlásit

fotky - povidani nejsou dodelany odkazy a opravy z preklepu z mobilu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 13:47
- Nahlásit

zajíčkova "bojovka" se tuze povedla, přezuli jsme teď Chrudošovi kola, poklidím po Trpajzlíkách (odjeli k druhé babičce na oběd) ... a ve čtyři přijde šéfová a doladíme potřebné drobnosti - neb zítra budeme mít málo času a pozítří už budu fuč...
Šplhla si rodina - švagrovka dojede sem ve čtvrtek večer a budou s babčou až do neděle, a v dalším týdnu tady projedou někdy jedna i druhá vnučka... takže tu babča sama nebude. Navíc máme skvělé sousedy... takže bude pod dozorem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 14:08
- Nahlásit

Xerxova
tak to je dobre s babickou

my uz jedem.domu z kolecka, tesim se na relax a uklid...

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 15:19
- Nahlásit

A dneska jsou 8. špicozeniny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 15:50
- Nahlásit

kachna_
jeee tak batynce vsechno neeeej!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 19:23
- Nahlásit

kachna_
Vse NEJ Batynce! Treba ji s ofiko seniorskym vekem prejde i to zdrhani?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 19:52
- Nahlásit

Fifi
to uz je ofiko seniorskej vek, jo? to by asi kachna batopsovi rikat nemela, aby ji jeste neukazala co proto

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 19:59
- Nahlásit

koukám samý narozky
tak všech nej nej Troldovi i Batynce!

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 20:00
- Nahlásit

cernej caj
Ano, ofiko u psa je 8 let senior, u tech s PP. Kdy uz treba musis do veteranu na vystave, kdy uz fenu nenakryjes bez extra vyjimky atd.
Mentalne je to u psu ruzny, Dorotka byla duchodkyne v osmi, Kremylek ani ve 12, to je v hlave.
Fajka
a no jo... tak nějak...
Ty znis nejak znicene...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 20:07
- Nahlásit

Fifi
je fakt, ze s krytim feny vlastne vim, ze to tak do tech 8let, s vystavou me nenapadlo ze uz se pak davaji i do jine tridy.

Jojo, co pes, to original, kazdej to ma uplne jinak.

ono treba sopticek, nase nejstarsi selmicka ma 13,5 a krom toho, ze ten pohyb je uz proste horsi a je sedivej tak je desne vitalni a energie jeste ma na rozdavani

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 20:28
- Nahlásit

to je ta nespravedlnost u mamutů... jsou veteráni ve stejných osmi letech - jako pudlíci, jezevčíci a šelminky... A to se osmi let u dog dožije jen pár jedinců - a být ve stavu schopném vyběhat si veteránšampiona je fakt výjimka.
Na druhou stranu - i u dog ti veteráni šampionští jsou

Chlupaté vlčí dámě přeji vše nejnej k narozeninám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2018 21:35
- Nahlásit

pohyb
Bebísek je taky úplně OK.
Mája začala zakopávat o gauč. Vždycky se chuderka cítí děsně trapně. Lepší než Mili, ta na ten gauč i vrčela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 07:03
- Nahlásit

Kachna
chudak gauc

Xerxova
ono je to i z te nevystavni strany - takze 7,5 let doga muze "bez potizi" rodit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 12:01
- Nahlásit

Uf...daňový odevzdaný... já všecko za minutu dvanáct... kdybych nepustila nějakou paní ve dveřích co pak šla do stejný koje jako já tak bych vůbec nečekala, takhle asi 5 minut...

A pokračování sousedský story s berňákem je že se na dvorku u berňáka objevilo v pátek cosi zrzavého jezevčíkoidního vořechovýho ..... pokud byl záměr aby si berňák měl s kým hrát a nezdrhal...tak výsledek dnešního rána byl...že se tu necoural jen berňák ale běhal tu ještě zrzavej vořech....

ach jo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 12:34
- Nahlásit

Fajka
sikovnaaaa s danema

wtf sousedi asi maj spis v nohach...?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 14:14
- Nahlásit

kachna_
A dneska jsou 8. špicozeniny

Už? tý jo, není možný! přejeme hodně zdraví do dalších XY let!

Xerxová
hezkou dovču! ať si to užijete všici

cernej caj
sousedi asi maj spis v nohach..
jako říkala jsem si že ho možná někomu hlídaj a že tu není na furt...pak ale když sem viděla jak si tu lítá po silnici bez dozoru auta ne auta... tak se mě dost orosilo čelo...svěříš někomu psa na pohlídání a on se pak poflakuje ani nevědí kde....
tak nevim co je horší aby byl jestli jejich nebo jen na hlídání od někoho....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 16:49
- Nahlásit

Fajka
no su zvedava, jestli casem zmizi nebo ne... a stejne pak asi nezjistis, proc zmizel...

jo on je uz dubeeeen to mozna dostanu zpatky neco na daniiiich jupijajeeej, konci mi rocni salinkarta

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 19:19
- Nahlásit

Fajka
no tipuju to spíš na tu verzi kámoše

dneska když člověk sedí v práci, tak je léto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 19:19
- Nahlásit

Maya
no presne tak, bylo fakt bozsky aj cestou z prace

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 20:08
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Posledně jsem pouze prolítla a odplula pokračovat v léčení střevní chřipčičky, abych mohla na Velikonoce odjet do chatičky.

Musím říct, že letošní Velikonoce se u nás dají počítat do těch "adrenalinových" neb v pátek proběhal cesta na chatu, kde zůstaval synek s malým ďáblíkem, večer jsme jeli zpět. V sobotu jsme se s Vilémem přesunuli do Chrudimi, kde nás čekal synovcův křest. Bohužel, mě vůbec nedošlo, že zároveň proběhne Velikonoční bohoslužba, která je ze všech nejdelší. Vzhledem k počasí byl kostel ledový a sedět v něm 3 hodiny nebylo vůbec nic dobrého.. Sice jsme se na faře ohřáli, ale pak honem cesta k autu, nástup a jízda domů, kam jsme přijeli ve 3:40 . Chvíle spaní a hurááá na chatu, kam jsem se strašně těšila a kde jsem si s malým a potřeštěnou Clo užívala každou chviličku do včerejšího odpoledne. Proběhla samozřejmě koleda nejen doma, ale i po osadě. Kristiánek byl tak unavený, že k autu sotva došel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 20:11
- Nahlásit

brut
ahoj! tak to zni hodne divoce, ale zrejme ste to zvladli a paradne si to uzili i pres asi lehce narocnejsi program!

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 20:13
- Nahlásit

Jo a Clokáně dostala rozlišovák, aby byla vůbec v lese vidět a myslivci si jí nespletli s liškou Že by byla nadšená, to ne, ale zvykla si rychle. Dokonce usoudila, že se jí málo věnujeme a nedopřejeme jí radost z koupele, tak se obsloužila sama a odběhla se do Vltavy vykoupat a napít. Než si zaplavala, přiběhla zpět, tak jí to trvalo téměř 5 min. Jsem myslela, že jí zadupu do země, kozu!!

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 20:19
- Nahlásit

Fifi

posilam pred a po, aneb, kdyz zacne Ruzencina maticka zarlit, ze se panicka nevenuje zrovna ji.
ty blááááááho!! To je síla... Doufám, že jsi veškeré květenstvo oplotila, aby jsi nedopadla jako juka...

Podrbej Růžu a dej jí pusu na čumák Snad bude míň likvidační

Fajka
Koukám, že jsi měla na treku veselo a užila jsi si silnou dvojku Jsem ráda, že se mladá zapojila, neštěká a baví jí to

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 20:23
- Nahlásit

cernej caj
to zni hodne divoce, ale zrejme ste to zvladli a paradne si to uzili i pres asi lehce narocnejsi program!
Program byl nabitý, ač já bych dala přednost klidu na chatě.. Ale je fakt, že nám stárne Sviniííí a je potřeba jí častěji kontrolovat. Už nevydrží 3 dny sama doma - ten třetí den lehce kolabuje, takže jsme tímto eliminovali její problém. Vet nic nenašel, prý to bude psychika. Ale že bych tomu moc věřila, to ne...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 20:24
- Nahlásit

brut
tak asi potrebovala mozna jeste vyprat ten rozlisovak?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2018 21:04
- Nahlásit

cernej caj
tak asi potrebovala mozna jeste vyprat ten rozlisovak
asi ano, to mě nenapadlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2018 06:38
- Nahlásit

kuk - za chvíli dobalíme a vyrazíme... Nejvíc krámů a poživatin má s sebou čokl... Občas bych se snad mohla i ozvat - ale cestou psát nebudu. Až jestli bude funkční wifina...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2018 07:17
- Nahlásit

Xerxova
Dobre dojedte a krasnou dovcu!

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání