| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 13:50
- Nahlásit
tak jsem si do norské dlouhodobé předpovědi počasí zadala Palermo a 3.dubna má být zcela jasno a dvacetsedm stupňů... Já chci krásné jaro a né vedróóó Však oni tam ten celodenní déšť ještě přidají... jako v tom Skotsku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 14:10
- Nahlásit
Xerxová
no neni teplo lepsi nez celodenni dest ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:05
- Nahlásit
Houska je majinkata sympatacka a ma straslive uhrancivej pohled! Premieru longu zvladnula na jednicku, Fajfka sice rikala, ze je po vykonu "zpomalena", ale unavene rozhodne nevypadala. Zato panicka trosku jo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:11
- Nahlásit
Fifi
jeee stavili se u vas? chudak fajka jestli teda housticka vypada, ze by si dala nasup
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:19
- Nahlásit
cernej caj
Jojo, pro par vetvicek vrby. Moc rada jsem Fajku videla, po letech vlastne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:22
- Nahlásit
Fifi
a co housticka na smecku? pripadne oba tahouni? To sem myslela ze se vidite asi nejak trochu castejc, ale asi to neni lehky skloubit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:24
- Nahlásit
cernej caj
Se smeckou se nevidela, Skritek by ji zabil, Ruzenec to samy a Troldakovi neverim - oni si doma hlidaj svy teritorium... Jelito je bubak zlej, ten by pro zmenu pohlodal me, pry. Takze si na zahrade posmejdila jen houska separe.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:42
- Nahlásit
Fifi ano - Houska je malinká, s děsnými světlými rentgeny. Veselá, pohodová, nebojácná.
Myslíš, že už by Růža šla natvrdo ?? (nedivím se, žes to nezkoušela)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:44
- Nahlásit
Fifi
myslis, ze i ruzenka jako stenatko uz by takhle sla? ale je fakt ze na "domaci" pude je to asi jiny. Ale tak aspon housticku sis mohla ponuhnaaaat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:47
- Nahlásit
Mno, ono tomu "stenatku" tahne na sedm mesicu a dle stylu jejiho boje s Troldou si proste nelajsnu ji pustit k cizi fene, je to cuza. Kdyby to byl pes, tak o tom podumam.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 18:58
- Nahlásit
Fifi taky bych se bála - kdybych si nebyla jistá. Koneckonců taky jsem Najta k Housce pustila nejprve mimo zahradu na vodítku... a až když bylo zřejmé, že je nadšen, jsem otevřela branku... a odeply jsme karabiny...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Jsem doma!
Vysypala sem věci z auta a jdu dělat dípíháčko.
Díky moc Fifijové za kafe na cestě houm a za všecky propriety co mě sithla navalit do auta
Podlachnila sem si pruhatce , růžovku i skřítečka poklidila trošku chroští na zahradě zatímco Fifijová drobátko vymrzla a mazala sem dom.
Hezké to bolo !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:05
- Nahlásit
Fifi
to je pravda, ze z ni je spis uz skoro slecna ono se na to snadno zapomene s tim, ze ji mas doma "chvilinku"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:07
- Nahlásit
Fajka
Hele, jak si odjela, tak prestalo foukat a zaclo svitit slunko. Chrosti vyndano z auta nenapadne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:13
- Nahlásit
Fifi
Hele, jak si odjela, tak prestalo foukat a zaclo svitit slunko
jj normálka, můra vodjela a vodtáhla si mraky do jablonca
Chrosti vyndano z auta nenapadne
jj , stihla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:18
- Nahlásit
Fajka
a co trek? jakej byl?
super, ze sis to uzila rovnou i spolecensky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:24
- Nahlásit
cernej caj
a co trek? jakej byl?
no jednoduchej nebyl teda...uplně mě to nesedlo jako.... Ale psům se v tý zimě šlapalo krásně. Já to budu ještě chvíli trávit
super, ze sis to uzila rovnou i spolecensky
no však už sem to slibovala Fifijové že se u ní zastavím roky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:32
- Nahlásit
Fajka
tak ale ses skvela, zes to dala ja na vas vcera myslela ale u nas bylo vetrno a kolem 5st nad nulou, to by za me byla idealka pres den, ale je pravda ze v noci jestli to padalo pod nulu to by se mi uz moc nelibilo a vic noci po sobe zcela jiste uz vubec
tak uz muzes zas zacit s novym kolem slibovani, jestli to mate takhle s prostojema
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:40
- Nahlásit
koukám návštěva proběhla
špicové si vlastní taky celkem hlídaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:41
- Nahlásit
dnešní fotos
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 19:57
- Nahlásit
Maya krásný fotky. Ledík z misky je ještě pěkně tlustej... už i já - zimomilná - bych si jaro nechala líbit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 20:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Jojo, pro par vetvicek vrby.
prej pár větviček to byl skoro půlka stromu
ale díky, zakořením zasadím
Maya
špicové si vlastní taky celkem hlídaj
jj však proto je čék má že jo..to akurát houska je naprosto nehlídací...stihla za ten víkend zmastit xy psisek čivavou počínaje a obřím pyrenejákem konče...myslím že byl ještě o chlup větší než Najtík ...akurát byl bílej ale měl uplně supr uši na pověšení a ten moula držel
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 20:03
- Nahlásit
Fajka tssss - větší byl jen díky kožuchu
Jak v tahu spolupracovali Jelitko s Houskou? Pohoda ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 20:03
- Nahlásit
Fajka
tak si pekne zaradila spi aspon jeste?
Maya
tak sem nemyslela ze nehlidaj, spis myslim ze pod dozorem kdyby feri mrkla na ciziho psa venku a nevadil ji tak doma asi by to bylo ok s jednim kontrolnim okem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 20:16
- Nahlásit
Xerxová
tssss - větší byl jen díky kožuchu
a to je možný bo to je fakt medvěd huńatej ale kolik má v kohout ku nevim..ale je to fakt kůň ale houska povídala že je fakt dobrej
Jak v tahu spolupracovali Jelitko s Houskou? Pohoda ??
eh...no je to teda něco uplně jinýho než jít s jedním ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 20:20
- Nahlásit
cernej caj
tak si pekne zaradila spi aspon jeste?
nééé dávno ne, spala včera v hospodě chvílema a dneska od rána jede nanovo. číf se doma ptal essi jsme vůbec šli bo psiska jak kdyby nikde nebyli...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 20:22
- Nahlásit
Fajka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 21:02
- Nahlásit
no však už sem to slibovala Fifijové že se u ní zastavím roky
nejen Fifijové, že
ale vim, dneska jsme za to mohli my
jsme totál kaput i bez treku, jdem spát (teda, my bysme šli, ale prďola je jaksi odpočat a řádí ...) a od zítra nanovo poslední týden!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 21:06
- Nahlásit
Janiii
nejen Fifijové, že
já vííím, ale hele vás vidím častějš, Fifijovou sem viděla ted asi po 6-ti!! letech
ale vim, dneska jsme za to mohli my
v poho, však ted zas budu kolem kroužit tak až se to bude hodit tak se stavim na jedno probouzecí kafe u vás
jsme totál kaput i bez treku, jdem spát (teda, my bysme šli, ale prďola je jaksi odpočat a řádí ...) a od zítra nanovo poslední týden!
obdiv! tak ať ten maraton přežijete ve zdraví!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 21:26
- Nahlásit
Fajka
můra vodjela a vodtáhla si mraky do jablonca
Tak az bude v lete sucho, vim, koho pozvat.
zakořením zasadím
At se ji tam dari, snad zvladne ty vase drsnejsi zimy.
JO a MOC diky za pretahovadla, Ruzenec se zamiloval do nejdelsiho a Pipi do nejmensiho...
|