Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 10:35
- Nahlásit

Maya
tak je fakt ze taky to nedavam naraz, ale tak ten tyden rozestup se mi jevi idealne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 17:12
- Nahlásit

protivna pani ze vcera mi to dnes dala. Fakt nechapu kdyz totozna pani co prodava na kase i vyrizuje ulozenku ze mela problem ze sem.o minutu prosvihla vydavaci dobu kdyz evidentne na kase byla a pauzu nemela

tak su doooost zvedava, jak to bude.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 17:34
- Nahlásit

čaj jsem zvědavá, co oblečku řekne Feriška

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:00
- Nahlásit

Xerxová
jako svesila ocas, lehla si na postel a no...

fotkaaa

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:18
- Nahlásit

cernej caj
Jee, ty to ale slusi! Sedi ji to dobre? Ona si zvykne.

Slapkam preju prijemny slapani, at jim pocasi nejak slusne klapne. Tady ted mirne chumelilo. Jo, Fajfkoo na pracovni tlf jsem ti psala sms, tak se mrkni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:26
- Nahlásit

Fifi
Prijde mi, ze by to mohlo byt malinko vykrojenejsi nad prednima packama, ale to muze byt jen o zvyku a pohybu to zda se nijak nebrani. Jinak to pasuje pekne, je to moje fe(ri)sanda

U vas chumelilo, jo?

No taky doufam, ze slapkam se zitra bude dobre slapat uz od startu, ja si dam zdravotni sobotni vylet bez feri - puvodne sme meli jet na vandr, ozkouset oblecek - ale asi po tom ockovani a jak zacala harat, tak si dam jen sobotni trenink sama a v sobotu budem spolu koukat na film

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:29
- Nahlásit

cernej caj
le asi po tom ockovani a jak zacala harat, tak si dam jen sobotni trenink sama a v sobotu budem spolu koukat na film
Hara teda nakonec, jo? Asi lepsi ji nechat v klidu, kor po ocko. Si to uzijes za ni. Ferisanda, to je dobrej nazev.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:33
- Nahlásit

Fifi
jj, psala sem vlastne vcera - jak ses ptala na harani s tema usiskama - ze si skoro jak vestirna i kdyz od prvniho ouska to je uz dyl, s tim druhym to tak akorat vyslo.

me to tak pri psani tlouklo do oka

co u vas? ruzenka vse OK uz po tech peripetiich?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:42
- Nahlásit

cernej caj
jak ses ptala na harani s tema usiskama - ze si skoro jak vestirna i kdyz od prvniho ouska to je uz dyl, s tim druhym to tak akorat vyslo.
Aha, sem si nevsimla. No Kremyl mel ty usiska dycky treba tri tydny ci mesic pred haranim rozbordeleny, ne hned nejak na den. Ale neni oc stat, snad to je u Ferisandy jen vyjimka.
Ruzenec je zcela v pohode, zmetek kousavej je to. Hloda vic, nez kdyz byla nacelnice natekla prezubujici dasen, obcas vypadam jak fetak. Protoze mi hloda ruce pres slachy a zily, takze pak ty modraky jsou skvely. S Troldakem silene radej, fakt dvojka k pohledani. Ted nebyl cas, musim je zase nejak nafotit.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:44
- Nahlásit

čaj sluší jí to. Zvykne si - Beta nechtěla nosit nic, stávkovala, chodit nechtěla... a nakonec si zvykla. Jen zpočátku opravdu koukni, jestli jí to někde nedře. Na chlupatici to nebude tak vidět, jako na nahatcích

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:45
- Nahlásit

Fifiuffff - to je móóóc dobře, že se vše srovnalo. Trvalo to dlouho a už jsem se bála.

No nic - početla jsem si a jdu pokračovat... dneska jsem složila dohromady 47 stránek a jdu je ladit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:47
- Nahlásit

Fifi
tak to chce nejaky tlusty svetry

super, ze uz se teda vsechno uklidnilo a i res nejakej drobnej snizek teda vse ok

Xerxová
bude to mit hlavne na lezeni, ne na chozeni, tak doufam, ze tam bude vetsi tolerance ale urcite budu kontrolovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 18:51
- Nahlásit

cernej caj
A na chozeni v pripade slejvance nejakou nepromokavou plastencicku, jen sustak pres zada? At se ji chlupiska nenacucaj? Verim, ze se svym pyzamkem bude moc spokojena.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 19:24
- Nahlásit

Fifi
tak i v desti by to slo pouzit, je to ze softshellu a teda nepromokavy, takze pak muzu experimentovat na ruzny situace zatim - teda pri nacviku oblikani vypadala spis znechucene ale to pri prvni zkousce boticek taky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 19:34
- Nahlásit

cernej caj
Ferince to sluší, si zvykne, Kim si zvyknul na triko po operaci za dva dny, i na to oblíkání a svlíkání

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 19:43
- Nahlásit

Maya
jasne, ze si zvykne, pac ji nic jinyho nezbude ale ten vyraz

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2018 20:54
- Nahlásit

cernej caj
ale ten vyraz
Nadsenej, asi jako kdyz mel Kremylek na sobe poprvy tahaci postroj. A jaka z ni za chvili byla suprova tahounka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 06:46
- Nahlásit

Fifi
anooo

kremylka v postroji sem jeste nevidela, jeste s nima jezdis nebo spis ne?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 16:05
- Nahlásit

kuk - nechtělo mě to sem pustit...

Fifi chudinka nešťastná Betka vypadala podobně, když dostala kabátek... a taky si nakonec zvykla

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 19:14
- Nahlásit

mě to tady taky celý den nešlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 19:15
- Nahlásit

maya
par tydnu zpet si daval.asketicky forum sem.tam nasla zajimvy cteni jak se rkousavam
https://www.mesec.cz/clanky/cestovani-do-severni-k oreje-z-financniho-pohledu/

me taky ne

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 19:53
- Nahlásit

cernej caj
zajímavý článek, ale celkově nic levného teda
já mám teď v přímým přenosu Sumatru neb je tam na měsíc dcera kolegyně, taky tam letěli přes Peking kvůli levný letence a tuším ještě přes Kuala Lumpur, no skoro dva dny, kolegyni to láká tam taky za ní zajet, ale jak říká, když si představí tu cestu, tak jí to zase rychle přejde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 20:09
- Nahlásit

Maya tak je to hodně daleko - a navíc nemůžeš ani maličko po vlastní ose - takže platíš všechny ty "průvodce" a Kima k tomu...
Já teď dělala hrubý odhad na vstupy do památek na Sicílii - a taky pěkný pálky - dneska se už platí i vstupy do katedrál, a v každé vesnici antický sloup je již taky za plotem a za vstupné... Na jednu stranu se jim nedivím... na stranu druhou se mi to nějak prodražuje... Jen ta suma za dálnice a trajekt... Dovolené poznávací levné nejsou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 20:12
- Nahlásit

jo a co se taky prodraží je cestovací jídelníček našeho psiska. Aby hezky papal, zmetek jeden rozcapenej, tak mu včera páník koupil tři kila kližky... už jsem to napytlíkovala do mražáku. Hovězí pojede mražené (holt cestou povolí a tam ho hodím znava zmrznout) a kuřata zavařená. A jak NIghta znám, tak podstatná várka granulí se pojede jen podívat na výlet... a vrátí se domů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 20:17
- Nahlásit

Maya
ja ho stihla cestou domu precist jen pulku na mobilu, pred chvili sem dojela z prace, sosnu si caj jak vychladne a du odpadnout...

no s tou cestou to chapu nekdy je lepsi si zrelaxovat dva dny doma nez s tydenni dovci 4dny prosedet v letadle a hale...

Xerxová
proto na poznavaci zajezdy nejezdim, protoze to bych musela celej rok sedet doma a pak si tyden uzit treba v norsku, asi radsi volim kazdej tyden vylet po okoli, ty penize asi za ten rok utratim na jizdenkach stejne (se nezda, ale i ty sobotni vylety kolem brna kolem kila projedu, natoz nekde dal) ale aspon si toho uziju skoro kazdej druhej vikend a ne rok skudlit, tyden si uzivat a o krasnym vikendu sedet doma

ale treba "na stary" kolena, jestli se cloveku nejak zadari vyresit bydleni, dostat vyssi plat a tak, tak by se mi urcite libilo vic cestovat. zrovna norsko, rusko... zadny levny zalezitosti.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 20:18
- Nahlásit

nezkouselas platinum? sou hodne vonavy a i psi co moc granule nemusi nebo je ve vypeti nezerou (feri na vandru) tak platinky hodne i jako pamlsky

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 22:11
- Nahlásit

určitě si tady někdo kupoval nový auto
mám nějaký otázky
jak dlouho se na auto čeká?
jaká je pak posloupnost byrokracie - povinný ručení, spz, registrace nebo jinak?
musí to na evidenční kontrolu? na technickou prej jsem slyšela že se nemusí 4 roky
platí se při registraci ekodaň?
a to ještě další vopruz bude když jim tam nechám svoje starý auto, jak je to pak s ručením a odhlášením nemám tucha
miluju byrokracii

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2018 22:29
- Nahlásit

cernej caj
kremylka v postroji sem jeste nevidela, jeste s nima jezdis nebo spis ne?
Mno, Kremylek s Agatou si radi uz bez tahaciho postroje nekde nahore. Troldik v zivote kolobezku netahnul a nepotahne, tu uz nemam. Na kolo tu nejsou dobry tereny na jeho dysplaticky haksny a Skritek touto zabavou pro plebs odjakziva pohrdal. Rozara je mala, takze tam se uvidi.
Xerxová
á teď dělala hrubý odhad na vstupy do památek na Sicílii - a taky pěkný pálky - dneska se už platí i vstupy do katedrál, a v každé vesnici antický sloup je již taky za plotem a za vstupné...
Taky se nedivim, nejde tam udelat nejakej castecnej multipas na veci, ktery chcete prosmejdit? To jsme meli ve Skotsku a vyplatilo se to.
Hovězí pojede mražené (holt cestou povolí a tam ho hodím znava zmrznout) a kuřata zavařená. A jak NIghta znám, tak podstatná várka granulí se pojede jen podívat na výlet... a vrátí se domů
Kdyz by panacek zase nepapal, muzes nakrmit tamni psiky a vratit se jen s rezervou masiska pro mamuta na cestu?
Maya
Ja uz si to nepamatuju. Ale cekacka zavisi na dealerovi, prodejnim miste. Pak mas provizorni znacku, musis auto do naky doby prihlasit - a tady uz taky tapu, jak to bylo s povinnym, co bylo driv, zda vejce nebo slepice. Zda SPZ, na kterou mas pak zelenou kartu, nebo od pojistovny nakej predbeznej jen dokument, kterej si musela pri registraci ukazat. SPZ a registrace sla kazdopadne ruku v ruce, samoze to platis. Evidencka nemusi bejt, prvni emise a tk az po 4 letech. Zadna ekodan se nekonala, u novyho auta.
Jak to budes mit se starym atuem, tak tam budes mit dle myho opruzu vic nez pri prihlaseni novy kary. Urcite ohlasit pojistovne ukonceni ruceni nebo tam zajit osobne, musis mit papir od tech, kdo si to auto nechaji. A to samy pri odhlaseni vozidla na registru, a za to samoze calujes, nebo jestli to budes mit nejak vyreseny? Netusim, jak tohle chodi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 07:23
- Nahlásit

Maya pokud necháváš starý auto protiúčtem - tak necháš ověřenou plnou moc na "odregistraci" a nestaráš se. Odkupní smouvu pošleš s výpovědí na stávající havarijko - a pojišťovna ti vrátí nespotřebované pojistné. Jinak než dostaneš tu "odkupní" smlouvu, musí staré auto projít takovou "malou technickou" (asi dva roky povinné) - nejde o jeho stav, ale že sedí číslo motoru, karoserie... prostě že není kradené (myslím za 500,- Kč) i toto nám na STK zajišťoval prodejce.
Jinak nové auto ti dodají někdy rychle (je skladem v ČR), někdy čekáš tři měsíce... záleží na značce, typu, schopnosti prodejce... Musíš si sjednat povinné ručení (bez něj nesmíš vyjet z prodejny) - to se sjedná na "číslo vozidla" - pojišťovny to umí a to číslo ti dodá prodejce, když dostane auto na prodejnu. Auto dostaneš s "převozní" SPZ a máš asi 14 dní na registraci - a tam dostaneš SPZ. Její číslo dodáš pojišťovně a oni ti vymění zelenou kartu z té "provizorní" na tvoji SPZ.
Řada autoprodejců ti umí zařídit SPZ - dáš plnou moc a oni auto zaregistrují, označkují... a ty jim to zaplatíš...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2018 07:27
- Nahlásit

Fifi multipas památkový nemá ani Palermo... A když už někde něco najdu - je v tom sleva na večeři (S Nightem fakt ne), autobusy v oblasti (nee)... prostě nejde.
Navíc ji chceme projezdit celou - a to neumí jednotlivá města propojit...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání