| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 22:43
- Nahlásit
tak jsem si stáhla z fb ten archiv o datech, co skladujou na základě článku, že u některejch tlf to sleduje i hovory, tak mě hovory ne, ale komplet kontakty jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 23:28
- Nahlásit
Xerxová
takže bylo to fajn - jít s oběma a nebo to je s jedním snazší ??
s jedním je to mnohem lehčí. Dva je o dost náročnější aspoň pro mě teda bylo ...
Ale zas musim teda říct že Houstečka dokázala jelitu neuvěřitelně rychle a hlavně sama od sebe vysvětlit že se pauza dělat nebude že jdeme..kam se hrabou moje výchovný a výcvikový metody
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 08:04
- Nahlásit
Maya
jakej archov z FB?
xerxova
sem myslela ze chodi na volno? neze ho mas v zaprahu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 08:25
- Nahlásit
cernejcaj
v nastaveni - obecne, archiv co o tobe skladujou, tak samo je to vsechno co das na fb, seznam pratel, oblibenych stranek a tak, akorat probehly ty infa o hovorech, ze hlavne samsungy a lenova, tak me hovory to nesleduje, mozna proto ze ja tam nemam cislo pridany, ale postuju fotky z tlf, takze kontakty si to stahlo
ale udajne to prej dela apka, takze pokud tam lezes pres operu, tak mozna nic, si to zkus stahnout a uvidis
akorat spis z pc, je to dost velky a jisteny heslem k fb mailu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 08:46
- Nahlásit
Jo tak z pc asi, lezu tam pres operu prave .. dik za tip
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 09:30
- Nahlásit
čaj chodí na volno tam, kde nemůže nikoho vyděsit (lidi se opravdu bojí). Takže kde je větší provoz lidí (cyklistů), tak je buď na stopovačce a nebo na vodítku. Po městě chodí nakrátko.
Na vodítku umí jít u nohy (nerad ) ale nechávám ho často "žít" - takže ho nechávám i táhnout - pokud ho na jednu stranu nechci pustit (nebo nemůžu - obecní vyhlášky, hodně zvěře, elektrické ohradníky) a na stranu druhou ho nechci omezovat víc, než je nutné...
Určitě to není správně - ale často táhne (a někdy - hlavně do kopce je to moc fajn )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 09:47
- Nahlásit
Ale ne hodi na taznym postroji - tak to proste nejde porovnavat. On tah jdyz ho nas v ruce a nusi se prizpusobit tobe nebo tak v bocich kdyz se chces prizpysobit ty jemu je prece dost rozdil...
a pokud jdes vyrazne pomaleji nez te v sedaku taha pes tak je to pocit ze ti prepuli zada a ze uz se nikdy nepohnes, pokud ten pes ma fakt silu a nejste navzajem prizpusobeny Proto by mi vyhovoval lehky jemny tah, kterej cloveku lehce pomaha, ale yz je lepsi mit psa co netahne nez ho celej den brzdit pateri a kloubama a ne svalama ruky...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 10:03 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kdo se prihlasi?
slo by to asi i na mesicni dovcu a jeste za prachy
http://www.unes-co.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 13:33
- Nahlásit
maya
vypada zajimave ale ja teda bych fakt asi nesla hrat fotbal a vozit kocarek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 13:40
- Nahlásit
cernejcaj
tak by sis tam cetla na lavicce nebo tak neco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 13:54
- Nahlásit
Maya
to sem tam delala i o dovoleny jeden den sli ostatni sjizdet reju tak sem si prosla mesto a paksi cetls
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 14:57
- Nahlásit
navic v ceskym krumlove maj nejlepsi marcipanovy pralinky na svete bych mohla zacit tlpusnout jeste rychleji...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 15:04
- Nahlásit
cernejcaj
no vidis a jeste bys za to brala plat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 18:27
- Nahlásit
stejne nemam mesic dovolene ale jako zajimavej projekt hele
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 19:06
- Nahlásit
už jsem dorazila domů (dneska skoro dvanáctka...) mokrá - neb deštník zůstal doma. Pepa báječně uvařil než odjel pracovat - teď jsem se napucla, jdu oběhnout zahrádku s čoklem a jdu na tabulky... asi ale nevydržím - spíš jen zapracuju dnešní podklady... a půjdu spinkat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 19:28
- Nahlásit
tady taky leje a prej má lejt až do neděle, budou to asi parádní volný dny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 19:57
- Nahlásit
Xerxová
tak to se maaaas sis dala veceri a servis najtikovi a tabulky snad jednou skonci
kdy ze to mizite?
u nas teda zatazeno ale na vikend teda snad bude o neco lip, abych z toho ceskosaskyho svycarska i neco mela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 20:20
- Nahlásit
Maya
koukala sem na ten fb a protoze chodim z opery v mobilu tak tam fakt nejak nic krom tech fb veci nemam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 20:27
- Nahlásit
tabulky musí skončit... někdy... jednou... Dneska jsme si se spectabilis rozdělily úkoly na dlouhý víkend (neb já zítra od rána učím), v úterý jí nahraju svůj "polotovar" a s sebou na dovču si odvezu závěrečné úpravy (formátování a opravování chyb).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 20:36
- Nahlásit
Maya
https://technet.idnes.cz/john-franklin-zahada-smrt i-expedice-erebus-terror-fvy-/veda.aspx?c=A140912_ 182710_veda_kuz
Xerxová
snad te to na dovci pak nebude moc obtezovat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 20:55
- Nahlásit
čaj udělat to musím. Když to dobře dopadne - budeme mít na deset let klid... Stejně nevydržíme o dovolené výletit deset dní od rána do večera - i psík musí mít klídek na relax, i my si rádi dáme sklenku vína. Pepa bude fotkovat a já formátovat... Už by mělo jít fakt jen o "kosmetické úpravy" - a když to budu dělat po kouskách... tak si myslím, že mi to ani vadit nebude. JIndy si vozím knížku či lušťovky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 20:59
- Nahlásit
Xerxová
vsak tak to myslim, ze to na dovolene uz veme jen nejaky kosmeticky upravy a ne drinu misto volna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 22:28
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, to je zajímavej článek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2018 22:55
- Nahlásit
cernej caj
myslíš že toto je k něčemu dobrý?
https://www.aliexpress.com/item/APEXEL-Universal-C lip-5-in-1-Camera-Lens-Kit-for-iPhone-Samsung-Xiao mi-Smart-phones-Lenses/32815807992.html?spm=a2g0s. 9042311.0.0.1oWlDC
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2018 07:33
- Nahlásit
Maya
jj to je jak ta datlovova vyprava zahadny...
na bazmek z pc na mobilu nejak moc nevidim nic a z popisu su zmatena
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2018 09:43
- Nahlásit
cernejcaj
jsem myslea jeslti nevis k cemu je to dobry, ze to pak treba foti lip v pohybu nebo tak neco?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2018 11:12
- Nahlásit
musim se pak podivat z pc na mob se mi nezobrazuje to spravne - takze az odpo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2018 12:45
- Nahlásit
jsem doma - jdu zadělat na mazance. A až budou kynout - uvařím si kafe a rozmyslím "plán" na další dny - uklízecí (na podlahu už nejde koukat - ta chce opět rejžák) vařící (od zítřka jsou u nás Trpajzlíci s rodiči), aktivitový (pro psa i Trpajzlíky) , předbalící (zavařit maso a vyprat a vyžehlit) i tabulkový (v úterý poslední koordinační den)...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2018 13:17
- Nahlásit
Xerxova
tak to budes mit naditi program, snad vam yo vsechno klapne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2018 14:07
- Nahlásit