Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2018 21:28
- Nahlásit

Maya
Jak se kocha s petkou. Zdejsi torza se neustale valej po zahrade... A brr, jak ho vidim vozuzlavat led, mam husi kuzi a vraci se mi myslenka na blici Rozu.
Janiii
Hec, hec, u nas Fajfka bylaaa, a u vas ne-e!

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2018 22:31
- Nahlásit

Fifi
no jo, taky jsem si na Růžu vzpomněla, ale on naštěstí schroustá jen malej kousek, zbytek rozláme a za minutu už ho to nebaví a dala jsem mu ho jen že bylo docela teplo, v zimě ne
s petkou to samý, zábava na pár minut, sundá víčko, pak ten igelit, pak jí splácne a pak už to nechrupe, tak už ho to taky nebaví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 06:36
- Nahlásit

Ferina si tojo ani nevdima ale zato rada zere snih - ne nejak moc ale tezko tomu zabranit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 14:49
- Nahlásit

tady nikde nikdo ?? Skončila mi tabulkovací směna v práci a přesouvám se na tabulkovací směnu domácí... a chtěla jsem si počíst, co nového. A nic...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 15:08
- Nahlásit

xerxova
nojo dneska je mrtvo

super ze mas dotabulkovano

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 15:08
- Nahlásit

v prqci a doma to pujde jiste lip

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 15:47
- Nahlásit

jo - a teď mi přišel email od školních rozvrhářů - že mám udělat fakultní kontrolu rozvrhů za fakultu... taky tabulky. Šílené - naštěstí jen jednou za rok... Chtějí to do svátků - aby mohli ve volnu dělat... Asi si dám frťana

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 16:02
- Nahlásit

ja konecne za sebou pohovor na tema vyplneneho motivacniho dotazniku se sefem, jako ted uz chapu, cim jsou tyhle korporaty tolik protazlivy pro nektery mlady lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 16:55
- Nahlásit

co to je?? ze to takhle jde a hned po tom chodí

https://i.imgur.com/33YmtEX.gifv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 19:32
- Nahlásit

Maya
jaky to bylo? dalo se to zvladnout se sefem?

Xerxova
uz mas po frtanu?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 19:57 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

neee - frťan zatím nee. Ale už jsem zaklapla pracovní noutbůček (dnešní plán tabuliček splněn a ty rozvrhové udělám snad zítra - tam si musím ve škole vytisknout podklady - jen elektronicky se mi to blbě kontroluje) a sedím tu u noutbůčku veteránského - mám ho trvale v síti (baterka už je dávno afunkční) a Night do něj může slintat a já drobit... ... a už jen dočítám zprávy a relaxuju.
Frťan bude - jen co se Pepa vynoří od sebe z pracovny - máme pracoviště oddělené...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 20:16
- Nahlásit

Xerxová
tabulky celkem nemusím, tak to nezávidím
cernej caj
no nevím na kolik to šéf myslel vážně a nebo mě chtěl jenom utěšit tím, že to mám v hlavě srovnaný a vím co chci po tématu kariérní plán - nemám, v mým věku????, nechcete přestoupit na marketing bejt každej měsíc dva tejdny v Itálii - ne nechci, není mi 20, mám tu závazky atd. fraška fakt, nakonec mi sundal akorát bodík, že za ním nechodím s inovacema
ale fakt jako myslím, že když je někdo mladej a chtěl by si vystoupat po tom kariérním žebříku, i včetně tý ciziny, tak má prostě v takovýhle firmě šanci s trochou snahy
každopádně vyhazovy se dějou furt, tak třeba na mě taky jednou dojde, kdo ví, povídaly kuloáry, žešéfa prej zjebal jeho šéf, že to blbě vede a nedělá porady, což je pravda, je tam rok a dodneška ani neví, kdo co dělá, ale doufám, že ho nevyměněj, protože jinak je celkem příčetnej a zas až tak neprudí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 20:48
- Nahlásit

Maya
tak tos asi dopadla jeste dobre

tak hlavne jestli je celkem pricetnej tak snad to bude jeste chvili fungovat, vim jak ses bala ze novej sef to total uz zrusi...

Xerxová
taky mame s muzem pracovny oddele... ja v loznici, on v kuchyni

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 21:31
- Nahlásit

cernej caj
jakože ty spíš a on vaří?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2018 22:30
- Nahlásit

v Dánsku kvetou lapinky

vcelku mě to foto jako zarazilo než páníček napostoval celou fotku, udělal lapince tunel na hraní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 05:54
- Nahlásit

Maya
tak uplne ne, ja trunim u kompu a on u svetel a mlhostroje anebo ja trunim u kompu a on u aparatu (v obyvaku) vyjimecne si jdu zacvicit (obyvak) tak muz lezi s ipadem v posyeli. Prostr oddelena parcoviste, 2 se do jedny mitnosti nevlezem krom kdyz ja mam oddelene pracoviste u pc v nohch postele a miuz maka z postele

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 06:12
- Nahlásit

lapinka se skvělá

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:26
- Nahlásit

Houska má zas náladičku, od rána rozštípala velkej zednickej kyblík ....chudinka malinka nevyběhaná..asi jí budu muset občas vzít na procházku....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:34
- Nahlásit

fajka pořídí si to aktivní plemeno a pak ji ani na procházku o víkendu nevezme

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:37
- Nahlásit

Xerxová
pořídí si to aktivní plemeno a pak ji ani na procházku o víkendu nevezme
to je fakt no to nevemu bo procházka je od slova jít a já měla celou dobu pocit že buď stojím a nebo skoroběžím

možná by nebyla marná taková ta brašna a do každý kapsy cihlu ..třá by jí to drobátko unavilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:47
- Nahlásit

Fajka
asi radsi dve cihly

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 10:15
- Nahlásit

cernej caj
asi radsi dve cihly

Uvezu to pane Loorens? Ano Ejmíííí ty to uvezeš!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 11:21
- Nahlásit

Fajka
aby se ji netuzila kondicka

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 11:40
- Nahlásit

cernejcaj
pak na longu necha cihly doma a bude za houskou povlavat a tolik se nenadre, chytrej plan

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 11:41
- Nahlásit

Maya
ale aby beuhnala jelito ,

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:13
- Nahlásit

cernej caj
aby beuhnala jelito
potáhne oba

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:19
- Nahlásit

kachna_
potáhne oba
jj na toulovci už nás táhla voba a dyž chtělo jelito pauzu dala mu do držky a von nakrknutej šlapal dál....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:32
- Nahlásit

Fajka takže bylo to fajn - jít s oběma a nebo to je s jedním snazší ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:41
- Nahlásit

Fajka
chudacek

i kdyz jako bylo by zajimavy vyzkouset si, jaky to je kdyz pes trochu tahne - na druhou stranu zkusila sem si adamka a velkyho cernyho knira a musim rict, ze pes kterej vazi 30km by me teda uz prepulil, ale taznejch 18 by mohlo bejt prijemny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2018 20:19
- Nahlásit

čaj a tažnejch osmdesát ??

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání