| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 21:28
- Nahlásit
Maya
Jak se kocha s petkou. Zdejsi torza se neustale valej po zahrade... A brr, jak ho vidim vozuzlavat led, mam husi kuzi a vraci se mi myslenka na blici Rozu.
Janiii
Hec, hec, u nas Fajfka bylaaa, a u vas ne-e!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2018 22:31
- Nahlásit
Fifi
no jo, taky jsem si na Růžu vzpomněla, ale on naštěstí schroustá jen malej kousek, zbytek rozláme a za minutu už ho to nebaví a dala jsem mu ho jen že bylo docela teplo, v zimě ne
s petkou to samý, zábava na pár minut, sundá víčko, pak ten igelit, pak jí splácne a pak už to nechrupe, tak už ho to taky nebaví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 06:36
- Nahlásit
Ferina si tojo ani nevdima ale zato rada zere snih - ne nejak moc ale tezko tomu zabranit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 14:49
- Nahlásit
tady nikde nikdo ?? Skončila mi tabulkovací směna v práci a přesouvám se na tabulkovací směnu domácí... a chtěla jsem si počíst, co nového. A nic...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 15:08
- Nahlásit
xerxova
nojo dneska je mrtvo
super ze mas dotabulkovano
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 15:08
- Nahlásit
v prqci a doma to pujde jiste lip
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 15:47
- Nahlásit
jo - a teď mi přišel email od školních rozvrhářů - že mám udělat fakultní kontrolu rozvrhů za fakultu... taky tabulky. Šílené - naštěstí jen jednou za rok... Chtějí to do svátků - aby mohli ve volnu dělat... Asi si dám frťana
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 16:02
- Nahlásit
ja konecne za sebou pohovor na tema vyplneneho motivacniho dotazniku se sefem, jako ted uz chapu, cim jsou tyhle korporaty tolik protazlivy pro nektery mlady lidi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 16:55
- Nahlásit
co to je?? ze to takhle jde a hned po tom chodí
https://i.imgur.com/33YmtEX.gifv
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 19:32
- Nahlásit
Maya
jaky to bylo? dalo se to zvladnout se sefem?
Xerxova
uz mas po frtanu?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 19:57 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
neee - frťan zatím nee. Ale už jsem zaklapla pracovní noutbůček (dnešní plán tabuliček splněn a ty rozvrhové udělám snad zítra - tam si musím ve škole vytisknout podklady - jen elektronicky se mi to blbě kontroluje) a sedím tu u noutbůčku veteránského - mám ho trvale v síti (baterka už je dávno afunkční) a Night do něj může slintat a já drobit... ... a už jen dočítám zprávy a relaxuju.
Frťan bude - jen co se Pepa vynoří od sebe z pracovny - máme pracoviště oddělené...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 20:16
- Nahlásit
Xerxová
tabulky celkem nemusím, tak to nezávidím
cernej caj
no nevím na kolik to šéf myslel vážně a nebo mě chtěl jenom utěšit tím, že to mám v hlavě srovnaný a vím co chci po tématu kariérní plán - nemám, v mým věku????, nechcete přestoupit na marketing bejt každej měsíc dva tejdny v Itálii - ne nechci, není mi 20, mám tu závazky atd. fraška fakt, nakonec mi sundal akorát bodík, že za ním nechodím s inovacema
ale fakt jako myslím, že když je někdo mladej a chtěl by si vystoupat po tom kariérním žebříku, i včetně tý ciziny, tak má prostě v takovýhle firmě šanci s trochou snahy
každopádně vyhazovy se dějou furt, tak třeba na mě taky jednou dojde, kdo ví, povídaly kuloáry, žešéfa prej zjebal jeho šéf, že to blbě vede a nedělá porady, což je pravda, je tam rok a dodneška ani neví, kdo co dělá, ale doufám, že ho nevyměněj, protože jinak je celkem příčetnej a zas až tak neprudí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 20:48
- Nahlásit
Maya
tak tos asi dopadla jeste dobre
tak hlavne jestli je celkem pricetnej tak snad to bude jeste chvili fungovat, vim jak ses bala ze novej sef to total uz zrusi...
Xerxová
taky mame s muzem pracovny oddele... ja v loznici, on v kuchyni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 21:31
- Nahlásit
cernej caj
jakože ty spíš a on vaří?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2018 22:30
- Nahlásit
v Dánsku kvetou lapinky
vcelku mě to foto jako zarazilo než páníček napostoval celou fotku, udělal lapince tunel na hraní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 05:54
- Nahlásit
Maya
tak uplne ne, ja trunim u kompu a on u svetel a mlhostroje anebo ja trunim u kompu a on u aparatu (v obyvaku) vyjimecne si jdu zacvicit (obyvak) tak muz lezi s ipadem v posyeli. Prostr oddelena parcoviste, 2 se do jedny mitnosti nevlezem krom kdyz ja mam oddelene pracoviste u pc v nohch postele a miuz maka z postele
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 06:12
- Nahlásit
lapinka se skvělá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:26
- Nahlásit
Houska má zas náladičku, od rána rozštípala velkej zednickej kyblík ....chudinka malinka nevyběhaná..asi jí budu muset občas vzít na procházku....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:34
- Nahlásit
fajka pořídí si to aktivní plemeno a pak ji ani na procházku o víkendu nevezme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:37
- Nahlásit
Xerxová
pořídí si to aktivní plemeno a pak ji ani na procházku o víkendu nevezme
to je fakt no to nevemu bo procházka je od slova jít a já měla celou dobu pocit že buď stojím a nebo skoroběžím
možná by nebyla marná taková ta brašna a do každý kapsy cihlu ..třá by jí to drobátko unavilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 09:47
- Nahlásit
Fajka
asi radsi dve cihly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 10:15
- Nahlásit
cernej caj
asi radsi dve cihly
Uvezu to pane Loorens? Ano Ejmíííí ty to uvezeš!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 11:21
- Nahlásit
Fajka
aby se ji netuzila kondicka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 11:40
- Nahlásit
cernejcaj
pak na longu necha cihly doma a bude za houskou povlavat a tolik se nenadre, chytrej plan
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 11:41
- Nahlásit
Maya
ale aby beuhnala jelito ,
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:13
- Nahlásit
cernej caj
aby beuhnala jelito
potáhne oba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:19
- Nahlásit
kachna_
potáhne oba
jj na toulovci už nás táhla voba a dyž chtělo jelito pauzu dala mu do držky a von nakrknutej šlapal dál....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:32
- Nahlásit
Fajka takže bylo to fajn - jít s oběma a nebo to je s jedním snazší ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 19:41
- Nahlásit
Fajka
chudacek
i kdyz jako bylo by zajimavy vyzkouset si, jaky to je kdyz pes trochu tahne - na druhou stranu zkusila sem si adamka a velkyho cernyho knira a musim rict, ze pes kterej vazi 30km by me teda uz prepulil, ale taznejch 18 by mohlo bejt prijemny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2018 20:19
- Nahlásit
čaj a tažnejch osmdesát ??
|