Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2018 19:39
- Nahlásit

já se těším na velikonoce, taky bude volnooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2018 19:51
- Nahlásit

Maya
jojo, taky se tesim na velikonoce i kdyz pro me to odpocinkovy nebude, obrazit zas pulku rodiny, na to bych hlavne potrebovala den dovoleny potom

Udelala sem desne moc spenatu. Maso mam veprovy a kureci zapecny syrem... syr sem ojedla a na zitra mam kureci se spenatem... kdo si mysli, ze to bude fakt mnam obed?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2018 19:58
- Nahlásit

cernej caj
špenát nejím, tak pro mě fuj oběd
na velikonoce pro mě blbý akorát pondělí, že musím brzo vstávat kvůli koledníkům a přitom poslední volnej den bych se chtěla tak vyspat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2018 20:27
- Nahlásit

na Velikonoce u nás budou Trpajzlíci, budu balit a uklízet před cestou a dodělávat tabulky Prostě klidný svátky. Ale těším se...

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2018 20:43
- Nahlásit

Xerxová
já už jen 14 dní... a pak odjedůůůůůů (
jeeee to už je za rohem, to bude hned...

cernej cajMaya
já mám program na velikonoce jasně..budu se votravovat s tím daňovým na tuty bo to furt nestíhám...:-/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 05:57
- Nahlásit

Fajka
tak snad ti to nezabere cy 4 dny ale stihnes to driv a jeste ti zbyde

u nas zacalo snezit...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 06:26
- Nahlásit

u nás jasno a mínus deset...
Doplňuju tabulky od těch, co poslali podklady v noci...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 07:42
- Nahlásit

Xerxová
u nás jasno a mínus deset...
u nas zacalo snezit...
to je panečku první jarní den jak vyšitej!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 08:01
- Nahlásit

jen doufám, že nebude chumelit a mrznout po Velikonocích - chceme jet pochopitelně na letních gumách... jinak v tom vedru a na nekvalitních horských silničkách odepíšeme zimní gumy... Ale jestli bude v Alpách chumelit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 08:34
- Nahlásit

Xerxová
chceme jet pochopitelně na letních gumách... jinak v tom vedru a na nekvalitních horských silničkách odepíšeme zimní gumy... Ale jestli bude v Alpách chumelit...
bych se bála že v tomhle nestálým počasí v dubnu a kor v Alpách určitě sněžit nebo hladko bude
a nemusí sněžit stačí pršet na prochladlou zem a hned je náledí jako prase ....

na nekvalitních horských silničkách odepíšeme zimní gumy
no tak přesně na tohle číf dycky říká lepší odepsat gumy než celé auto a sebe... takže my kolikrát měníme až když už je fakt teplo a jistý počasí

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 08:36
- Nahlásit

Xerxova
ja jsem jezdila cely leto na zimnich a nezda se ze by jim to nejak vadilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 08:40
- Nahlásit

Maya
a nezda se ze by jim to nejak vadilo
no na první pohled se to možná nezdá ale na ten druhej určitě jo. Páč zimní pneu je daleko měkkčí než letní a na teplém a tvrdém asfaltu se mnohem rychlejc ojíždí..tzn. ubývá ti vzorek a pak v zimě na sněhu a ledu můžeš mít problém jak na letních gumách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 08:54
- Nahlásit

Maya
tak maji jiny vlastnosti a rychleji se ojedou... ale zas kdyz uz mas 4mm na hrane tak na dojezdeni v lete dobry. My taky vetsinou jezdime i v lete na zimacich, ale to spis proto ze uz nemame vzorek na dalsi zimu a kdyz se musi novy tak uz radsi zimni...

fajka
jak pises radsi dorazit zimaky bez auto/sebe

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 09:09
- Nahlásit

cernej caj
My taky vetsinou jezdime i v lete na zimacich, ale to spis proto ze uz nemame vzorek na dalsi zimu a kdyz se musi novy tak uz radsi zimni...

jj taky takhle dojíždíme zimní pneu a pak na zimu pořizujem nový....bo u nás se to na ojetých zimních v tom sněhu prostě nedá...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 09:50
- Nahlásit

tak ja to se svym popojizdenim asi extra ani v lete neojedu, proto mi to nepripada nijak hrozny

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 09:53
- Nahlásit

Maya
to se svym popojizdenim asi extra ani v lete neojedu, proto mi to nepripada nijak hrozny
jj určitě..je rozdíl pokud najezdíš za léto pár stovek kiláků a nebo třeba 20 tisíc jako my

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 10:12
- Nahlásit

Fajka
presne, dorazis "spatny" zimni a ba zimu pekne paradni at to dobre drzi

Maya
presne, tobe hedno oneu vydrzi i 5 let asi poho.. muz najede 40 000 za rok sice na dvou autech ale i tak skro nema smysl po zime gumy svhovavat. predloni sme koupili novy a dali tchanovi a dojeli jeho, protoze i starim bez ojeti sejdou... a tchan jezdi malinko.

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 15:58
- Nahlásit

já se těším na velikonoce
já se těšim, až bude po Velikonocích

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 17:00
- Nahlásit

Maya
tak ja to se svym popojizdenim asi extra ani v lete neojedu, proto mi to nepripada nijak hrozny
já jsem četla (ne jednou), že pokud najedeš ročně kolem 5tis, tak se vyplatí nechat zimní pneu a častěji měnit, než přezouvat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 17:32
- Nahlásit

ufffff je to v práci čím dál lepší - do práce pro mě přijeli po čtvrté hodině kluci - a odjeli jsme (dokud je ještě slůňo) do lesa. A kupodivu jako by Night věděl, že když jsem v"montérkách a pracovní obuvi", tak jsem hájená. Prostě byl vzorňák netlapal po mě, neokusoval mě, klackem mě nemlátil...

Dojím večeři a půjdu pokračovat s úředničinou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 17:43
- Nahlásit

Janiii
moooc prace s vajicky?

kachna_
jak pises - to sme prave i udelali s tim tchanem, dostal novy pneu a my dojeli jeho skoro novy asi 4roky stary prakticky neojety, protoze ta guma casem proste zteri... takze to cos cetla taky odpovida zkusenosti...

Xerxová
tak to je fajn, ze byl za vzornaka

My mame naockovano a zapravenej ten hrbet, nejradsi ted nohy nahoru a spat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 17:55
- Nahlásit

čaj taky už jsme staré zimáky doježďovali - ale máme nové - a nechceme je odepsat (jasně, že když bude zima, tak to tak bude) a máme úplně nové letňáky (byly na autě 14 dní) - takže ty mají vzorek dokonalost sama. Brenner bývá kvůli kamionům sjízdný skoro vždy - takže pokud nepřijde zrovna ten jeden den kalamita... neměl by být problém. Najedeme na dovče asi 7 tisíc kiláčků.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 17:56
- Nahlásit

čaj jskej hřbet máte opravený?? Záda a nebo střechu?? A pokud záda, tak tvé či psí ?? Nějak nejsem v obraze...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 18:09
- Nahlásit

Xerxová
na strese, uletelo par hrebenovek a neco z kraje, ten kraj asi tolik neva, hrebenovky se vzali ze strechy nad chlivama, ktera je stejne derava pac asi do telefonu nerozumel, ze jich ma par dovest...

tak to snad neodepisete za tyden dovolene

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 18:35
- Nahlásit

Xerxová
Najedeme na dovče asi 7 tisíc kiláčků.
fííííha
na strese
ale to nezní tak strašně, tak to byj eště střecha mohla vydržet, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 18:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
je otazka zda se 7t kilometru je to jeste dovca?

kachna_
no kdo vi... muz samozrejme se strechare na to zapomel zeptat, kdybychom ji chteli delat az pristi rok na jare, zda by to vydrzela...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 19:15
- Nahlásit

cernej caj
to jsou všechno příbuzný, všechno Schnappice
tak proněkoho je už jen ta cesta je výlet
ale řídit bych to celý v kuse asi nechtěla

my dneska na votočku v Dojčlandu a upá stačilo...někerý lidi prostě jezděj jak prasata pak nemá bejt toliko nehod ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 19:19
- Nahlásit

čaj tak velká většina z těch kiláků je cesta tam a zase zpátky Na dovolené to už bude relativně klídek... Pepa to zvládá (v noci řídí rád) - nebude to poprvé - obdobné kilometry byly obě Skotska, Wales, Španělska, Bretaň či Gargáno.
Ale málokdy jsem se tak těšila, že vypadnu z toho shonu posledních týdnů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 19:26
- Nahlásit

Xerxová
jo tak cesta to je jeste trochu neco jinyho kdyz pak bude treba 10dni voraz, ja myslela ze fakt cely dny sedet v aute...

Fajka
no i na tu cest tam a zpet je to megaaaa desivy... at ziji dovoleny s cestovkou, clovek 8hodin jakoze spis nespi ale aspon nemusi ridit

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2018 19:32
- Nahlásit

no životnost pneu je 5 let, ale četla jsem někde, že zimní v létě mají delší brzdnou dráhu, ale fakt je, že za těch pár let já to neojedu
nový auta se prej dávaj na letních, kdyby dali zimní, nebylo by co řešit

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání