Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 19:50
- Nahlásit

minulý týden jsme se bavili s Fajkou, jak je pro nás zvláštní, jak se Houska často válí po trávníku - to od dog neznáme... Teď Lokínek taky válecí "zdechlinka"

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 19:55
- Nahlásit

Xerxová
Fajkou, jak je pro nás zvláštní, jak se Houska často válí po trávníku - to od dog neznáme... Teď Lokínek taky válecí "zdechlinka
já mám všecky válecí jako Fajuš už ted málo ale dřív taky klidně hodila záda ..a na sníh je hodí i tedka..akurát už se jí hůř vstává tak to nejni tak často

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 19:59
- Nahlásit

Xerxová
Dorin se taky neválí, Loki jo a ve sněhu zvláště

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 20:01
- Nahlásit

treba Feri se rada "rochni" ve snehu, jiank to moc nedela ale ve snehu teda se vali o 106

zrovna rikala kamoska ze maji novou kolegyni se 4ma houskama

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 20:04
- Nahlásit

Tady je dneska echt prdelozne, vichrice a chumeleni od vcerejsi noci. Severak takovej, ze Troldik fakt odmita bejt venku dyl nez vycurat a hajdydom. A me tresti kebule fest.
cernej caj
Jestli odlehcovala tu operovanou nozku, tak ji neco proste muze po tech km fakt bolet? Unava, vichr, bolest, pretazeni - nevim, vyber si. Uvidis, jak se bude tvarit na vesticku.
Xerxová
Takova klidna zima u vas, romanticka. Ne jak tady vodorovne snih - Najtikovi to moc slusi.

Me volala dneska enyky denyky, Bukvicka byl divnej a rozbitej. Nastesti s nim zabehla na veterinu, hosicek teplotu vysokou, takze asi naka viroza. Pigara a prasky, ted rikala, ze uz bumbal a papal, tak huuuf. Lita toho nejak hodne, jak mezi lidma, tak mezi psama v posledni dobe.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 20:11
- Nahlásit

Fifi
no doufam, ze pozitivne

jo, volalas s ni? vim, ze rikala ze kdyby nebumbal ze na kapacky, tak dobre, ze uz bumbal, to je dulezity

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 20:31
- Nahlásit

Fifi pozdravuj Denyka - Najtík ji kdysi pěkně bacil tlapátkem... měla šrám. Doufám, že léky zaberou a Bukís se dá rychle dopořádku

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 20:33
- Nahlásit

cernej caj
Jj, my se po tlf prubezne nejak slychavame. Bukvicce je lip, tak kapacky nebudou snad potreba.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 20:33
- Nahlásit

Night ve sněhu řádí, ryje hlavou v návějích, rád hledá míček či piškot ve sněhu... ale záda se hází výhradně na koberci a v posteli...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 20:44
- Nahlásit

Fifi
to su moc rada

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 21:18
- Nahlásit

ja se divim, ze su vymrzla kdyz vidim ted ze dneska vitr 45 km/h v narazech a k tomu teda v lese to divny praskani co me z neho mrazilo to vysvetluje a teda asi chapu proc tenka mikina a vetrovka ktera bezne na -5 staci tak total nestacila a jeste ted sem se ani nezahrala po litru horkyho caje a termostatu vysroubovanym na 20 stupnu

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2018 22:35
- Nahlásit

cernej caj
no u nás bylo na nule, ale ten vichr taky, a jak dávám psům ňamky a oni mi je olíznou, tak z procházky jsem měla úplně omrzlý špičky prstů, strašný, pocitově to fakt bylo jak -20

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 06:30
- Nahlásit

tady je mínus deset a vstává slůňo. Fouká, takže pocitově zima velká

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 08:33
- Nahlásit

Maya
musis jim je hazet

Xerxová
u nas predpoved na internetu rika -6. Furt si rikam, jestli si koupit teplomer nebo staci vzdycky ta predpoved

u nas fuci silene od vcera rana, v noci to bouchalo, dneska se nam ani nechce nic delat, ferinka spinka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 08:46
- Nahlásit

v lese tolik nefouká, ale i tak je pocitově mráz velký. I psisku jsem raději dala slabou flísku, přeci jen si neumí udělat na zimu hustý kožušek, jako uměli jeho předchůdci. Byli jsme venku přes hodinu - a myslím, že to všem stačilo
Byli jsme na poměrně frekventované trase - a kupodivu jsme dneska nepotkali ani nohu. Kombinace půlosmé ráno a nepříjemné zimy udělala své... (jinak i brzo tam často běhají sportovci, venčí se psi... dneska nic)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 09:04
- Nahlásit

Xerxová
nedela to hodne i ta nedele? ze v sobotu proste vic lidi jde na vylet, ze v nedeli ma jeste ten voraz?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 09:20
- Nahlásit

čaj to není trasa výletní - to je cesta z města do přírody. Od konečné tramvaje směr Jizerky (cesty kolem Výšiny, Mlynářova kříže) . A město je to stotisícové - takže sportovců a pejskařů je tam "jak psů" i ve všední den ráno (někdy, když mám dovolenou, tak mě Pepa v sedm ráno vysadí na České chalupě) a jdu s Najtem dolů pěšky. A překvapují mě ty "davy" - opravdu nejsem v lese brzo ráno jediná...
A dneska nic... (cˇož Najťoun ocenil - vodítko jsem nesla zbytečně)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 09:33
- Nahlásit

Xerxová
aha, tak to jo, to by clovek cekal, ze teda tyhle lidi tam potka. Tak aspon ste meli klidek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 11:38
- Nahlásit

doma je nudaaaaa tak uklizim a venku sviti slunicko lehce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 12:05
- Nahlásit

čaj já stihla na slunečné straně omýt všechna okna... neboť teplota vylezla nad nulu. Na severní straně jsem omyla jen dveře - a krásně mi to zvenku namrzlo...
Tady slůňo slůní naplno - a vítr honí prašan ve vírech po zahradě. Do dneška mám dostat podklady pro konečné verze akreditací z kateder - tak od zítřka zase nic neudělám - a tak neděle neneděle - došlo na okna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 12:19
- Nahlásit

Xerxová
ses dobra, ja okna nebyla snad od posledni neschopenky ale uklizim trochu v pokoji, koukam u toho na film, nejak neumim dat vecem svoje misto tak sou vsude nahromadeny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 14:43
- Nahlásit

Maya
tvuj disk cos mi tenkrat dala uz vesele slouzi segre jako druhej disk na kterej se automaticky zalohujou potrebny veci, takze moc diky za ty prebytky

divam se na Psi kus, uz sem to videla kdysi a hrozne se mi ten film libil a uklizim u toho...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 17:01
- Nahlásit

Odletelo nam par tasek... celni sklo fiatky na vymenu a hlavne uz nad obytnou casti...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 18:02
- Nahlásit

čaj máš pojistku ??

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 18:02
- Nahlásit

u nás dneska zataženo a vichr větší než včera a stejně mrazivej, děsný
cernej caj
tak super, že alespoň disk slouží a neskončil někde na skládce
já mám teď v pc taky dva a je to prej nějak nastavený kam co, tak doufám, že jo
s tou střechou teda blbý, chtělo by to fakt asi alespoň nějak provizorně opravit

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 18:06
- Nahlásit

cernej caj
Odletelo nam par tasek... celni sklo fiatky na vymenu a hlavne uz nad obytnou casti...

a sakra

Já čučím jak všude fučí a kalamity a tady nic..úplněj klid...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 18:09
- Nahlásit

Fajka fakt klid ?? Tady teda fouká docela dost - máme krásné naváté vlny v prašánku. Jak moře... A větve borovice mi mávají velmi znatelně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 18:12
- Nahlásit

Xerxová
na nemovitost jo, na auto nevim to si resi muz sam.

ale zjistila sem od pani sousedky prave, ze pojisteni nemovitosti je jedna vec a jeste je pojistka kdyz "nemovitost" zpusobi uraz, poskozeni a tak, tak to v tydnu urcite budu resit, sem netuchala

Maya
jj, disk slouzi a tesil se plnemu zdravi na testech

no ja taky doufam, ze to muz vyresi, az prijede domu. Od souseda co vandrujem spolu syn je strechar, tak mam nejhur moznost mu zavolat at na to provizorne mrkne...

Fajka
tak to je dobre, ze se vam to vyhyba

vsak tady u nas vcera psali asi 25m/s coz je dost sila...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 18:22
- Nahlásit

Xerxová
fakt klid

jj naprostej...což teda dost nechápu u nás na větrný hůrce

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2018 19:04
- Nahlásit

cernej caj
Ouje, to je mi lito. Snad se strecha povede opravit, jen par tasek dodat a bude to. Fiatka auu, ale jeste, ze to nebuchlo nekomu na hlavu.

Tady je taky furt nechutnej vichric, ted teprve se zda, ze to trochu slabne. Ve meste skoro nic a tady na vetrny hurce prisernost. Elektrika vypadavala, nastesti ne na dlouho. Lituju ty, u kterych to je vypadly na dyl.

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání